Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 282K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εγώ ξεκαθαρίζω από την αρχή και τις λέω ότι δεν χορηγώ γυναίκες, γιατί αυτά τά 'χουν πει και σε μένα, ιδίως σε στριπ.

άν θέλουν χρήματα έναντι υπηρεσιών, να μου το ξεκαθαρίζουν απ' την αρχή. για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. άν γουστάρει εσένα ή εμένα, τότε θα βγεί και χώρίς χορηγεία, ξοδεύοντας τα λεφτά των χορηγών. άλλωστε, γιατί πηδιούνται με κάτι αφρικανούς και αλβανούς άνευ πληρωμής;

γύναια. προσοχή!
'οταν λένε χορηγία αυτό εννοούν ρε μεγάλε....
δηλαδή να  τίς μαμίσεις με πάρα πολλά λεφτά καί στό λένε κομψά
αντε στό πακέτο να προστεθεί καμμιά ψαροταβέρνα η κανένα σινεμά....
ελπίζω να μην εισαι τοσο αφελής να πιστεύεις ότι θα μαμίσεις σιντριπτιτζού η κολομπαρού που να μην ειναι μπαζο  με κανενα 50ρι με 100ρι.....ελεοοσ

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
δηλαδή να  τίς μαμίσεις με πάρα πολλά λεφτά καί στό λένε κομψά
ελπίζω να μην εισαι τοσο αφελής να πιστεύεις ότι θα μαμίσεις σιντριπτιτζού η κολομπαρού που να μην ειναι μπαζο  με κανενα 50ρι με 100ρι.....ελεοοσ
Αλλαξαν οι εποχες συναγωνιστη με λιγοτερα τις  :zfuck:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδή να  τίς μαμίσεις με πάρα πολλά λεφτά καί στό λένε κομψά
ελπίζω να μην εισαι τοσο αφελής να πιστεύεις ότι θα μαμίσεις σιντριπτιτζού η κολομπαρού που να μην ειναι μπαζο  με κανενα 50ρι με 100ρι.....ελεοοσ

κοίταξε, όταν λέω χορηγός, εννοώ να τριγυρνάς μαζί της, να της κάνεις χάρες και άλλες μαλακείες άνευ σίγουρου αποτελέσματος. γενικώς, να ενοικιάζεις ψεύτικη γκόμενα. όταν πληρώνεις με ξεκάθαρο και προαποφασισμένο το τί υπηρεσίες παίρνεις, τότε είσε πελάτης και όχι χορηγός.

όσον αφορά το δεύτερο, και τζάμπα έχω πηδήξει στριπτιτζούδες, και όμορφες, και χωρίς να περίμενα οτιδήποτε. τί νομίζεις, ότι πηδιούνται μόνο για το χρήμα; όχι φυσικά. στα στριπ πάνε για να βγάλουν χρήματα... αλλά έχουν και άλλη ζωή.

εξαρτάται κι από την ηλικία του καθενός, βεβαίως.

όσον αφορά την τιμή για τις στριπο-βιζιτούδες, πιο έμπειροι παίκτες από μένα παίρνουν αυτό που θέλουν και με 80 ευρώ ή το πολύ 100 και την ταβέρνα. μετά τις πάνε στη δουλεια. φυσικά, είναι σχετικά μικροί στην ηλικία και έτσι έχουν ένα πλεονέκτημα.

καλή διασκέδαση!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ο rami τα λέει πολύ καλά να τον ακούτε δεν χρειαζονται καθόλου χορηγίες.
ΤΙΣ ΧΑΛΑΤΕ!!!!

Πρώτα τρώτε και μετά τις φέρεστε κανονικά. ΦΥΣΙΚΑ μιλάω για κορίτσια νορμάλ και όχι τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ που έχουν πληθείνει.

Στην αρχή Θέλουν φτύσιμο σαν τα ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ κολάνε ΚΑΛΥΤΕΡΑ μετά. Τρελλάνονται ειδικά όταν είναι όμορφες.....!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
κοίταξε, όταν λέω χορηγός, εννοώ να τριγυρνάς μαζί της, να της κάνεις χάρες και άλλες μαλακείες άνευ σίγουρου αποτελέσματος. γενικώς, να ενοικιάζεις ψεύτικη γκόμενα. όταν πληρώνεις με ξεκάθαρο και προαποφασισμένο το τί υπηρεσίες παίρνεις, τότε είσε πελάτης και όχι χορηγός.

όσον αφορά το δεύτερο, και τζάμπα έχω πηδήξει στριπτιτζούδες, και όμορφες, και χωρίς να περίμενα οτιδήποτε. τί νομίζεις, ότι πηδιούνται μόνο για το χρήμα; όχι φυσικά. στα στριπ πάνε για να βγάλουν χρήματα... αλλά έχουν και άλλη ζωή.

εξαρτάται κι από την ηλικία του καθενός, βεβαίως.

όσον αφορά την τιμή για τις στριπο-βιζιτούδες, πιο έμπειροι παίκτες από μένα παίρνουν αυτό που θέλουν και με 80 ευρώ ή το πολύ 100 και την ταβέρνα. μετά τις πάνε στη δουλεια. φυσικά, είναι σχετικά μικροί στην ηλικία και έτσι έχουν ένα πλεονέκτημα.

καλή διασκέδαση!
φίλε ταχεις μπλεξει
στην 1η περίπτωση δηλαδή να βγείς έξω με την κολομπαρού στριπτιτζου και να τα σκάσεις με αβεβαιο αποτέλεσμα δέν είσαι χορηγός αλλά μαλακάς και λουκουμάς...
στήν 2η περίπτωση που θα τα σκασεις αλλά θα μαμίσεις κλπ είσαι χορηγός....η αν θες πελάτης....τό ίδιο ειναι
τώρα ότι μαμας 100 συν ταβερνα δηλαδη ενα 150ρι στην ξεφτίλα μάλλον για καμμια σαρανταρα ουκρανεζα ξεπεσμένη εννοεις....
τό΄νάσε όμως αλεν ντελόν και να τό λές και δημόσια και ότι έχει πηδήξει τσάμπα στριπτιτζου.. δηλαδη έστω χωρίς σαμπάνια και μάλιστα στο ιντερνετ μάλλον για παραμυθακια σέ κοβω....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
φίλε ταχεις μπλεξει
στην 1η περίπτωση δηλαδή να βγείς έξω με την κολομπαρού στριπτιτζου και να τα σκάσεις με αβεβαιο αποτέλεσμα δέν είσαι χορηγός αλλά μαλακάς και λουκουμάς...
στήν 2η περίπτωση που θα τα σκασεις αλλά θα μαμίσεις κλπ είσαι χορηγός....η αν θες πελάτης....τό ίδιο ειναι
τώρα ότι μαμας 100 συν ταβερνα δηλαδη ενα 150ρι στην ξεφτίλα μάλλον για καμμια σαρανταρα ουκρανεζα ξεπεσμένη εννοεις....
τό΄νάσε όμως αλεν ντελόν και να τό λές και δημόσια και ότι έχει πηδήξει τσάμπα στριπτιτζου.. δηλαδη έστω χωρίς σαμπάνια και μάλιστα στο ιντερνετ μάλλον για παραμυθακια σέ κοβω....

ο καθείς και τα νοητικά όπλα του. προφανώς, για σενα είναι άπιαστο όνειρο το να αρέσεις σε όμορφη γυναίκα ή στριπτιτζού. μόνο με λεφτά γαμάς, φαίνεται, ή γαμάς μόνο μπάζα. αφού τέτοιες εμπειρίες έχεις, τέτοια πιστεύεις....... η επιθετική αντίδρασή σου το λέει από μόνη της, άλλωστε....... καθαρή περίπτωση συμπλέγματος κατωτερότητος............

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ο καθείς και τα νοητικά όπλα του. προφανώς, για σενα είναι άπιαστο όνειρο το να αρέσεις σε όμορφη γυναίκα ή στριπτιτζού. μόνο με λεφτά γαμάς, φαίνεται, ή γαμάς μόνο μπάζα. αφού τέτοιες εμπειρίες έχεις, τέτοια πιστεύεις....... η επιθετική αντίδρασή σου το λέει από μόνη της, άλλωστε....... καθαρή περίπτωση συμπλέγματος κατωτερότητος............
συνέχισε να προσπαθείς να βγάλεις γκόμενα από κολομπαρο και στριπτιτζίδικο...
γκόμενα βγάζουν σε καφετερια ,σε κανενα κλαμπάκι η σέ κανενα πάρτυ
όχι σέ μπουρδέλο ξύπνα και μέτρα πόσα σούχουν φάει....
γί αυτό πάς στό μπουρδέλο για να μαμίσεις οχι για να βγάλεις γκομενα πούχει από πίσω τον αλβανό της η τον ρωσσοποντιο η κανένα φλούφλη που τον μαδαει.....και συγχρόνως κανένα μεζεδακι σαν και σένα...με καμμια κατοσταρού για συμπλήρωμα του μεροκάματου τις δύσκολες μέρες, τις αναδουλειας....

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
συνέχισε να προσπαθείς να βγάλεις γκόμενα από κολομπαρο και στριπτιτζίδικο σαν λουκουμάς πουσαι.....
ρε χαλβά γκόμενα βγάζουν σε καφετερια ,σε κανενα κλαμπάκι η σέ κανενα πάρτυ
γί αυτό πάς στό μπουρδέλο για να μαμίσεις οχι για να βγάλεις γκομενα πούχει από πίσω τον αλβανό της η τον ρωσσοποντιο η κανένα φλούφλη που τον μαδαει.....και συγχρόνως κανένα μεζεδακι σαν και σένα...με καμμια κατοσταρού για συμπλήρωμα του μεροκάματου τις δύσκολες μέρες, τις αναδουλειας....
ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΡΗΝΗ .
Δεν είναι ολα ΜΑΥΡΟ η ΑΣΠΡΟ . Υπαρχουν και ενδιαμεσες αποχρωσεις.

Αρχικα συμφωνω γιατι προσωπικα μου αρεσει το ελευθερο κυνηγι ΜΟΥΝΙΟΥ παντού .
ΔΕΝ με νοιαζει που βρισκονται. Εχω ριξει σφαλιαρες σε ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ μου αρεσει να τις κερδιζω ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!!!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
συνέχισε να προσπαθείς να βγάλεις γκόμενα από κολομπαρο και στριπτιτζίδικο...
γκόμενα βγάζουν σε καφετερια ,σε κανενα κλαμπάκι η σέ κανενα πάρτυ

δεν κατάλαβες. δεν προσπαθώ να βγάλω γκόμενα ούτε σε κωλόμπαρα (4 φορές έχω πατήσει), ούτε σε στούντιο (δεν έχω πατήσει καν), ούτε σε στριπ (πηγαίνω σποραδικά και μόνο). απλά, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ακόμα και αν δεν θέλεις να το πιστεύεις. το πόσα χάλασα, εάν δεν είναι ένα πολύ μικρό κλάσμα όσων έχεις χαλάσει εσύ, θα μου έκανε τεράστια έκπληξη.

βλέπεις, εγώ δεν είχα σκοπό ούτε να κάνω τον έξυπνο (αυτό το υπέθεσες εσύ), ούτε να κάνω πολιτικό <<ντιμπεϊτ>>, που λένε. απλά διατύπωσα μια απλή αλήθεια.

εσύ είσαι ο τύπος που έβγαλε ένα σωρό ανούσια και χωρίς έδαφος συμπεράσματα για μένα που δε με ξέρεις.

το να τσαντίζεσαι επειδή κάποιος που δεν γνωρίζεις, στο ίντερνετ μάλιστα, είπε κάτι που δε σ'αρέσει είναι δείγμα ανασφάλειας.

λοιπόν, δεν έχω σκοπό να τσακώνομαι για σαχλαμάρες στο σαϊτ. :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Ο στόχος είναι οι καλλιτέχνιδες :grin: των μαγαζιών και όχι οι υπόλοιποι συναγωνιστές.

Ας επικεντρωθούμε στο στόχο ;), χωρίς να χάνουμε δυνάμεις σε αψιμαχίες εκατέρωθεν.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ο στόχος είναι οι καλλιτέχνιδες :grin: των μαγαζιών και όχι οι υπόλοιποι συναγωνιστές.

Ας επικεντρωθούμε στο στόχο ;), χωρίς να χάνουμε δυνάμεις σε αψιμαχίες εκατέρωθεν.

Σωστός ο φίλος , μείνετε συγκεντρωμένοι και με μυαλό στο ΣΤΟΧΟ !!!

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
Καταδρομική εχτές το βράδυ μαζί με φίλο συναγωνιστή που αρέσκεται σε μιλφέιγ καταστάσεις πρώτα σε παρακμιακό κατάστημα επονομαζόμενο πρίγκηπας. Ώρα 12:30 . Μαγαζί άδειο απο συντρόφους μόνο μία παρέα στην περιοχή του dj και άλλη μία προς το βάθος του μαγαζιού.Ρόστερ για τα στάνταρ μου πολύ κάτω του μετρίου , για τον φίλο μου όμως ακριβώς το αντίθετο.Καθήσαμε για καμιά ωρίτσα μέχρι να περάσει η κα..α του φίλου με 2-3 αλλεπάλληλες  :cum: από μιλφ με πλούσια προσόντα και την κάναμε.Μετά και αφού ο φίλος πήρε την δόση του ώρα να επισκεφτούμε και κατάστημα το οποίο απευθ΄θνεται στα δικά μου στάνταρ.Επίσκεψη κατά της 2 στο μπαρ La luna .Κόσμος ούτε και εκεί πολύς για παρασκευή.
Ρόστερ αν μέτρησα καλά 12-13 κορασίδων.Target group φίλου μου 4 μιλφ εκ των οποίων μόνο τα δύο ανταποκρίνονται στα θέλω του.Τα εξής:Έλενα από μέσα στο μπαρ και Όλγα με  :tits: :tits2: και κάποια παραπάνω κιλά.Οι υπόλοιπες κορασίδες πολύ καλά κομμάτια.
Έχουμε και λέμε.Μάγδα το μόνο μελαχροινό πολύ δυνατό και μεγάλος καταστροφέας ευρώ.Όπως επίσης και Ιζαμπέλα, ίδιας κατηγορίας με μάγδα στο ξανθό του όμως.Από κει και πέρα έχουμε τρία πολύ δυνατά κομμάτια μοντελέ τύπου , Πατρίτσια ψηλή πολύ ωραίο σώμα που είχε και γενέθλια εχτές , Βιολέτα και Μόνικα. Επίσης το ρόστερ συνεχίζεται με Κατερίνα , Σύλβια , Μπάρμπαρα με ένα σέξυ λευκό φόρεμα , Αγνή άλλη μία Σύλβια και Άνια. Όση ώρα είμασταν εκεί η καβάτζα παρέμεινε άδεια και το καταλαβαίνω γιατί οι κοπέλες πολύ εύκολα δίνουν τηλέφωνο για ραντεβού εκτός  :pipa2: :fuck1: :knockinb:. Αυτά τα ολίγα από μένα.Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. 

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Περαστικός χθες απο Laluna, έκατσα με την Βιολέτα από Πολωνία ,δεύτερη φορά, αλλά μπορεί και τελευταία.
Η τύπισσα ωραία μεν δεν λέω αλλά όλο κάτι μαλακίες μου έλεγε ότι θέλει ένα φόρεμα των 130 ευρώ και κάτι εσώρουχα κ.τλ.
Δηλαδή για να ξεκινήσεις μαζί της για κάτι εκτός μαγαζιού πρέπει να την πας για ψώνια πρώτα ?
Της λέω  - χιουμοριστικά αλλά με νόημα -  κορίτσι μου αυτά εγώ δεν τα κάνω, αυτά να τα ζητάς από τον ....60άρη τον γιατρό που του περισεύουν και έρχετε εδώ και σου κάνει και 10 ποτά
Καλά ρε παιδιά,  πόσο τις έχουμε κακομάθει πια? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom