You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το καλυτερο ειναι να ξεκινησειs μονο με ΜΙΑ για κατω. μετα με την ιδια και με καποια φιλη τηs , κανονιζειs για διδυμο σε hotel ( . θα σου ερθει και πιο οικονομικα και θα ευχαριστηθειs και καλυτερα. ) απο οτι διδυμο στην καβαντζα.Δηλαδή φιλαράκι 4 ποτά επί 12 ευρώ ίσον 48 και πόσα λεφτά ακόμα χρειάζεται να γίνει η φάση;
εξαρταται πωs θα το χειριστειs , αν σε γουσταρει , αν εχει αναδουλειεs και εχουν μαζευτει λογαριασμουs να πληρωσει . μεχρι 2-3 ποτα καλα ειναι. μετα στο παρασυνθημα. αλλα αν το κανειs αυτο με 3-4 και δεν καθεται καμμια ?Με το που θα την κερασω ένα ποτό δηλαδή να τις πω για κάτω απευθείας; αυτό θέλω να μου πει οποίος ξέρει
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
εξαρταται πωs θα το χειριστειs , αν σε γουσταρει , αν εχει αναδουλειεs και εχουν μαζευτει λογαριασμουs να πληρωσει . μεχρι 2-3 ποτα καλα ειναι. μετα στο παρασυνθημα. αλλα αν το κανειs αυτο με 3-4 και δεν καθεται καμμια ?
Να παρακολουθει το ταχ/μειο...Αν ερθει η ΔΕΗ τοτε ειναι η ιδανικη μερα
:-* :-*Να παρακολουθει το ταχ/μειο...Αν ερθει η ΔΕΗ τοτε ειναι η ιδανικη μερα
MyNameIsNobody
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είπα να δοκιμάσω κι εγώ "LaLuna". Να ξεκαθαρίσω ότι πήγα για καυλάντισμα και όχι για καβάτζα εκτός αν ήταν κάτι τρομερά δελεαστικό. (ξέρω-ξέρω, με 100 ευρά κάνω σε στούντιο παπάδες, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος μου)
Μπαίνω μέσα, μια θάλασσα από οξυζενέ. Όσο περνούσε η ώρα πρέπει να έφτασε να έχει κάπου 10-12 κοπέλλες μικρές και μεγάλες. Τέλος πάντων κάποια στιγμή με πλευρίζει μια κοπέλλα που ξεχώριζε καθώς έμοιαζε με ιταλιάνα. Τελικά και αυτή πολωνέζα, η περιώνυμη Μάγδα. Λοιπόν είναι πάρα πολύ ευχάριστος τύπος στην παρέα, μπορείς να κουβεντιάσεις για πολλά. Αρκετό καβλάντισμα και χαμουρεματάκι. Σε "κατάλληλη" ερώτηση μου διευκρίνισε ότι υπάρχει ιδιαίτερο μέρος αλλά αυτή δεν πάει εκεί. Κατάλαβα όμως ότι αναζητεί χορηγούς (έδωσε με ευκολία κινητό-"για κανά καφεδάκι") γιατί πρέπει να ζει ιδιαίτερα ακριβό lifestyle με ταξίδια κλπ
Στα μεγάλα μείον του μαγαζιού η ταχύτητα πόσης. Σε άλλα μαγαζιά κυρίως στην επαρχία το "ποτό" κρατάει διπλάσιο χρόνο.
Μπαίνω μέσα, μια θάλασσα από οξυζενέ. Όσο περνούσε η ώρα πρέπει να έφτασε να έχει κάπου 10-12 κοπέλλες μικρές και μεγάλες. Τέλος πάντων κάποια στιγμή με πλευρίζει μια κοπέλλα που ξεχώριζε καθώς έμοιαζε με ιταλιάνα. Τελικά και αυτή πολωνέζα, η περιώνυμη Μάγδα. Λοιπόν είναι πάρα πολύ ευχάριστος τύπος στην παρέα, μπορείς να κουβεντιάσεις για πολλά. Αρκετό καβλάντισμα και χαμουρεματάκι. Σε "κατάλληλη" ερώτηση μου διευκρίνισε ότι υπάρχει ιδιαίτερο μέρος αλλά αυτή δεν πάει εκεί. Κατάλαβα όμως ότι αναζητεί χορηγούς (έδωσε με ευκολία κινητό-"για κανά καφεδάκι") γιατί πρέπει να ζει ιδιαίτερα ακριβό lifestyle με ταξίδια κλπ
Στα μεγάλα μείον του μαγαζιού η ταχύτητα πόσης. Σε άλλα μαγαζιά κυρίως στην επαρχία το "ποτό" κρατάει διπλάσιο χρόνο.
ολεs μα ολεs σε ολα τα μπαρακια δινουν το τηλεφωνο με την πρωτη. πελατεs θελουν. και μαλιστα σου κανουν και αναπαντητη κλιση, για να τιs παρειs εσυ τηλεφωνο ( ρε που τα εχουν μαθει αυτα τα πραγματα εδω στην ελλαδα ? ) . και μαλιστα παρα πολλεs , το παιζουν και σε παραπανω απο 1 ταμπλο ( απο χορηγουs ). θυμαμαι οταν ειχα παει με την μονικα κατω , μου λεει καποια στιγμη, εσυ πρεπει να εχειs μια γκομενα σαν εμενα ( εννοωνταs για τον εαυτο τηs ). τωρα εκει μεσα, σχεδον ολεs εχουν ακριβο life- style. με μια ματια ( μαλλια- νυχια-ρουχα-παπουτσια ) φαινεται. ολα αυτα δεν βγαινουν μονο και μονο απο τα ποτα.( τοσα εξοδα υπαρχουν σημερα. εχουν και παιδια. αυτα βγαινουν ειτε απο βιζιτεs, ειτε απο χορηγουs ). η φαση ειναι να χορηγει καπoιos και να νομιζει , οτι ειναι και το αποκλειστικο μωρο τηs.Τελικά και αυτή πολωνέζα, η περιώνυμη Μάγδα. Λοιπόν είναι πάρα πολύ ευχάριστος τύπος στην παρέα, μπορείς να κουβεντιάσεις για πολλά. Αρκετό καβλάντισμα και χαμουρεματάκι. Κατάλαβα όμως ότι αναζητεί χορηγούς (έδωσε με ευκολία κινητό-"για κανά καφεδάκι") γιατί πρέπει να ζει ιδιαίτερα ακριβό lifestyle με ταξίδια κλπ
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
πολι καλε κε κατατρεγεμενε κοπελε ινε μι τισ κακολογασολεs μα ολεs σε ολα τα μπαρακια δινουν το τηλεφωνο με την πρωτη. πελατεs θελουν. και μαλιστα σου κανουν και αναπαντητη κλιση, για να τιs παρειs εσυ τηλεφωνο ( ρε που τα εχουν μαθει αυτα τα πραγματα εδω στην ελλαδα ? ) . και μαλιστα παρα πολλεs , το παιζουν και σε παραπανω απο 1 ταμπλο ( απο χορηγουs ). θυμαμαι οταν ειχα παει με την μονικα κατω , μου λεει καποια στιγμη, εσυ πρεπει να εχειs μια γκομενα σαν εμενα ( εννοωνταs για τον εαυτο τηs ). τωρα εκει μεσα, σχεδον ολεs εχουν ακριβο life- style. με μια ματια ( μαλλια- νυχια-ρουχα-παπουτσια ) φαινεται. ολα αυτα δεν βγαινουν μονο και μονο απο τα ποτα.( τοσα εξοδα υπαρχουν σημερα. εχουν και παιδια. αυτα βγαινουν ειτε απο βιζιτεs, ειτε απο χορηγουs ). η φαση ειναι να χορηγει καπoιos και να νομιζει , οτι ειναι και το αποκλειστικο μωρο τηs.
ο κοσμοs τοχει τουμπανο και συ .......... την πραγματικοτητα ειπα. δεν εισαι πια με τον σκαραβαιο ? πηγεs με το λα- λουνα ? εσυ τωρα με το λα-λουνα εισαι , με τον σκαραβαιο εισαι, με τον λυκο η τα προβατα εισαι. νομιζω οτι πρεπει να το ξεκαθαρισειs με τον εαυτο σου.πολι καλε κε κατατρεγεμενε κοπελε ινε μι τισ κακολογασ
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σκαραβεο ινε πιο ορεα γιαιτι τροο κε πολι ορεο φαιο κοσμοs τοχει τουμπανο και συ .......... την πραγματικοτητα ειπα. δεν εισαι πια με τον σκαραβαιο ? πηγεs με το λα- λουνα ? εσυ τωρα με το λα-λουνα εισαι , με τον σκαραβαιο εισαι, με τον λυκο η τα προβατα εισαι. νομιζω οτι πρεπει να το ξεκαθαρισειs με τον εαυτο σου.
στο λαλονα τροο στι καντινα πολι ορεο κοτομπουκιε αλα ιεμ ορθιο πολι ορεο ινε αλα το σκαραβεο πιο ορεο
μαλιστα παρα πολλεs , το παιζουν και σε παραπανω απο 1 ταμπλο ( απο χορηγουs ). θυμαμαι οταν ειχα παει με την μονικα κατω , μου λεει καποια στιγμη, εσυ πρεπει να εχειs μια γκομενα σαν εμενα ( εννοωνταs για τον εαυτο τηs ).
εγώ ξεκαθαρίζω από την αρχή και τις λέω ότι δεν χορηγώ γυναίκες, γιατί αυτά τά 'χουν πει και σε μένα, ιδίως σε στριπ.
άν θέλουν χρήματα έναντι υπηρεσιών, να μου το ξεκαθαρίζουν απ' την αρχή. για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. άν γουστάρει εσένα ή εμένα, τότε θα βγεί και χώρίς χορηγεία, ξοδεύοντας τα λεφτά των χορηγών. άλλωστε, γιατί πηδιούνται με κάτι αφρικανούς και αλβανούς άνευ πληρωμής;
γύναια. προσοχή!
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
και ΓΥΦΤΟΥΣ να συμπληρωσωάλλωστε, γιατί πηδιούνται με κάτι αφρικανούς και αλβανούς άνευ πληρωμής;
γύναια. προσοχή!
και ΓΥΦΤΟΥΣ να συμπληρωσω
ρίχνετε το επίπεδο...
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ολα τα γινεκακαι που δουλεβουνεσ τα ορεα μαγαζια ινε πολι καλεσ γινεκε κε μασ αγαπανε κε δ εθελουνε το κακο μασ
εχτες ο μικρος πιπης εσκισε κορασιδα εκει.......σε αλλες 2 που επαιξα πηρα τηλεφωνα......θα ονομαστω μεγας χορηγος
εγώ που πέρασα για ποτό με φίλο πριν από μια βδομάδα, κέρασα μια κατερίνα. στο τέλος της λέω, πάς κάτω; μιλώντας γενικώς. <<μόνο για παρέα>> ή απάντηση. παρέα κάνω και με τους γείτονες. οι δύο νεαρές και όμορφες ήταν απασχολημένες. πήγαν αμέσως στους μεγαλύτερους σε ηλικία. ήπιαμε την μπύρα μας και την κάναμε.
εχτες ο μικρος πιπης εσκισε κορασιδα εκει.......σε αλλες 2 που επαιξα πηρα τηλεφωνα......θα ονομαστω μεγας χορηγος
σου μίλησαν για γάμο; εμένα μού 'λεγε τα παιδιά δε σ'αρέσουν, δε θέλεις να παντρευτείς, τέτοια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις