εις την υπογαν ναι........οχι εγω πηγα σαββατο ξημερωμα κυριακης ,μονος στην αρχη και μετα ηρθε και ενα φιλαρακι,που ο λαλακας γουσταρε την ελενη τη βυζαρου στο μπαρ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 283K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ξεχασα...οσο για το μελαχροινο με το κοντο μαλλι,το μοντελο της μενεγακη,δεν το ειχα εγω,ξερω οτι δεν κατεβαινει υπογες,οποτε δεν ασχοληθηκα...αλλα ειναι το ΜΟΥΝΙ.....
Αβάδιστο...(που γράφανε..γράφουνε ακόμη?) άγαλμα.
Δεν πρέπει πάντως να υπάρχει τώρα, τους τελευταίους μήνες lady που να μην ..κατεβαίνει..στα χαμηλά!
Το γιατί ...τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται. Κρίση...μεγάλη κρίση.
Τα μοντέλα είναι λίγο δύσκολα να ''πέσουν κάτω'' αλλά επειδή η πασαρέλα δεν υπάρχει πλέον, αν ο ενδιαφερόμενος αναλάβει την διαδρομή προς Ζωγράφου θα μπορεί να κλείσει και τις λεφτομέρειες επί τόπου. Με την ''γνωστή'' ταρίφα που ισχύει πάγια για τέτοια μέρη.
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εις την υπογαν ναι........οχι εγω πηγα σαββατο ξημερωμα κυριακης ,μονος στην αρχη και μετα ηρθε και ενα φιλαρακι,που ο λαλακας γουσταρε την ελενη τη βυζαρου στο μπαρ
Να έχει υπ όψιν του ο φίλος σου ότι η συγκεκριμένη lady μετά και τις 2 πρώτες επαφές που δεν είναι καθόλου δύσκολο να υπάρξουν θεωρεί την κατάσταση ως..σχέση.
Και όσο..μεγαλώνει ίσως και να μην χρειάζεται καν πάνω από μία.
Είναι many years στην ελλάδα κάποτε ήταν από τα..αστέρια!
Άσχετο... Αλλά ούτε η ίδια δεν θα το πίστευε απ όλο το μαγαζί να διαλέξουν αυτήν. Θα..μέθυσε εκείνο το βράδυ!
τυπε ποσο παει το μαλλι?με ολα μεσα(ποτα,κουβεντουλα μεχρι να μπει ο κολιος στο λαδι?)
Στο λάδι θέλεις να τον βάλεις ή πουθενά αλλού??? (Χιούμορ κάμνω Σπυρέτο....)
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ρε μάγκες ένα μιλφ Ρώσικο με μεγάλα βυζιά, νομίζω Νατάσα την λένε κάνει καταστάσεις κάτω υπόγειο ??
Συναγωνιστή σε βρίσκω ολίγον... ''αδιάβαστο''.
Έχει ..επισημανθεί η συγκεκριμένη περίπτωση (''εξώστες'' 5+) από..παλιότερα.
Και βέβαια όπως γράφει και ο σύντροφος bigpipis7..τα μιλφ ιδίως διαπραγματεύονται... να προσθέσω και το όχι μόνο τα milf...και τα juniors ..και τα πάντα όλα.
Ίσως όχι με το καλησπέρα στους πολύ φρέσκους...αλλά το πολύ-πολύ με το...καληνύχτα αν προκύψει κατάσταση.
Δοκίμασε και τίποτα για προς τα..έξω...after or next day. Καλύτερα πάντως τα after γιατί συνήθως δεν μπαίνει ταρίφα με χρόνους κλπ.
Υπάρχουν και άλλες δύο με κοντινές συγκεκριμένες προδιαγραφές (4-5), αλλά με διαφορά ύψους και όγκου! Βέβαια η περίπτωση της μινιόν με τα κανόνια είναι..διαφορετική και μάλλον θα σου αρέσει το συγκεκριμένο συνολάκι.
Τώρα ειδικά για το συγκεκριμένο πολιτιστικό κέντρο οι milfares τα έχουν..παίξει γιατί οι νέες και καινούργιες αποδεικνύονται πολύ δραστήριες.
Για αυτό και σε όσους αρέσουν τα kisses with tongue, deep κλπ να έχετε υπ όψιν και το τι μπορεί να έχει συμβεί πριν. Όχι μόνο εκεί..γενικά..την νύχτα.
Υποχρεωτικά για γαργάρες και μετά να μασουλάνε τσίχλα με απολυμαντικές ιδιότητες που πάντα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμη και την προσφέρουμε με..χαμόγελο!
Και μην ντρέπεστε ακόμη και να ρωτήσετε. Στο κάνεις... να ακολουθεί και το ..έκανες πριν?
Εγώ (αν έχει καμιά σημασία)το τηρώ μόνιμα να ρωτάω, διψάω και για μάθηση εξ άλλου, όπου και να πάω όπως και άλλα τέτοια θεματάκια.. σχετικά.
Άλλα tips άλλη φορά.
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εσι κσερι παρα πολα ισε πολι καλοσ μπραβο!Συναγωνιστή σε βρίσκω ολίγον... ''αδιάβαστο''.
Έχει ..επισημανθεί η συγκεκριμένη περίπτωση (''εξώστες'' 5+) από..παλιότερα.
Και βέβαια όπως γράφει και ο σύντροφος bigpipis7..τα μιλφ ιδίως διαπραγματεύονται... να προσθέσω και το όχι μόνο τα milf...και τα juniors ..και τα πάντα όλα.
Ίσως όχι με το καλησπέρα στους πολύ φρέσκους...αλλά το πολύ-πολύ με το...καληνύχτα αν προκύψει κατάσταση.
Δοκίμασε και τίποτα για προς τα..έξω...after or next day. Καλύτερα πάντως τα after γιατί συνήθως δεν μπαίνει ταρίφα με χρόνους κλπ.
Υπάρχουν και άλλες δύο με κοντινές συγκεκριμένες προδιαγραφές (4-5), αλλά με διαφορά ύψους και όγκου! Βέβαια η περίπτωση της μινιόν με τα κανόνια είναι..διαφορετική και μάλλον θα σου αρέσει το συγκεκριμένο συνολάκι.
Τώρα ειδικά για το συγκεκριμένο πολιτιστικό κέντρο οι milfares τα έχουν..παίξει γιατί οι νέες και καινούργιες αποδεικνύονται πολύ δραστήριες.
Για αυτό και σε όσους αρέσουν τα kisses with tongue, deep κλπ να έχετε υπ όψιν και το τι μπορεί να έχει συμβεί πριν. Όχι μόνο εκεί..γενικά..την νύχτα.
Υποχρεωτικά για γαργάρες και μετά να μασουλάνε τσίχλα με απολυμαντικές ιδιότητες που πάντα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμη και την προσφέρουμε με..χαμόγελο!
Και μην ντρέπεστε ακόμη και να ρωτήσετε. Στο κάνεις... να ακολουθεί και το ..έκανες πριν?
Εγώ (αν έχει καμιά σημασία)το τηρώ μόνιμα να ρωτάω, διψάω και για μάθηση εξ άλλου, όπου και να πάω όπως και άλλα τέτοια θεματάκια.. σχετικά.
Άλλα tips άλλη φορά.
Ρε παίδες λέω να παω σήμερα καμία βόλτα από κει πρώτη φορά θα παω. Πως θα γίνει το κονέ να κατεβώ στο υπόγειο με κανένα μωρό χωρίς να πληρώσω καμία περιουσία.
διάβασε το ποστ του bigpipis7 που λέει το κόστος για την υπόγα(προηγούμενη σελίδα ;))
Καλημέρα συναγωνιστές. Πηγα χθες στο λα λούνα . Τζίφος η δουλειά. Ούτε κουβέντα για υπογα κλπ. Κερασά ένα ποτό την σύλβια και ένα την μαγδα με το κοντό μαλλί και την έκανα.
Μην περιμένεις να σου το προτείνουν αυτές! Οι κοπέλες, κοιτάνε να περάσουν όσο πιό ανώδυνα και εύκολα γίνεται....
Καλημέρα συναγωνιστές. Πηγα χθες στο λα λούνα . Τζίφος η δουλειά. Ούτε κουβέντα για υπογα κλπ. Κερασά ένα ποτό την σύλβια και ένα την μαγδα με το κοντό μαλλί και την έκανα.
Στναγωνιστή εσύ το ζητάς από την κοπέλα με ωραίο τρόπο καμία δεν στο δίνει στο πιάτο.....
πρέπει να κεράσεις μερικά ποτά και μετά θα κάνεις την πρόταση ;)
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
προταση γαμου να εχι μαζι με βερεσΣτναγωνιστή εσύ το ζητάς από την κοπέλα με ωραίο τρόπο καμία δεν στο δίνει στο πιάτο.....
πρέπει να κεράσεις μερικά ποτά και μετά θα κάνεις την πρόταση ;)
προταση γαμου να εχι μαζι με βερεσ
όχι τέτοια πρόταση....
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγο τετια θελο να καμο δε χο παντεφτι ακομαόχι τέτοια πρόταση....
εσι θα ισε μαλον παντεμενοσ
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κοτο?φραγκα εχεις? αν εχεις σε παντρευω εγωεγο τετια θελο να καμο δε χο παντεφτι ακομα
εσι θα ισε μαλον παντεμενοσ
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τα λετα τα εχι ι μαμα μουκοτο?φραγκα εχεις? αν εχεις σε παντρευω εγω
εγο βγενο εκσο μονο αμα με κερνανε
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οκ ρε παπαρα, σε κερναω εξω αλλα γκομενα θα σου βρει η μαμα....τα λετα τα εχι ι μαμα μου
εγο βγενο εκσο μονο αμα με κερνανε
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλε κιριε ακομασ κε να μου βρισ γινεκακι παλι ι μαμα θα πρεπι να τιν ελεκσιοκ ρε παπαρα, σε κερναω εξω αλλα γκομενα θα σου βρει η μαμα....
κε κερασε με πολα κε ορεα πραματα ισε πολι καλο πεδι
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οκ ρε...καλε κιριε ακομασ κε να μου βρισ γινεκακι παλι ι μαμα θα πρεπι να τιν ελεκσι
κε κερασε με πολα κε ορεα πραματα ισε πολι καλο πεδι
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ....οι γυναικες εδω ειναι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις