Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Στο ''ΛΑΛΟΥΝΑ'' θα φυτιλιάσω πολύ χρήμα :rockon: :rockon:.Χθες ξενέρωσα στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' γιατί αυτή που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η μπαρ-γουμαν (κυρία Σούλα) που δεν έπαιζε για κάτι περισσότερο :headbang: :headbang:,και τα άλλα 2 τζιλφ που γούσταρα δεν σηκώθηκαν καν από το τραπέζι τους :tickedoff: :tickedoff:,οπότε πρέπει να δοκιμάσω την τύχη μου αλλού.Γούσταρα πολύ εκεί μέσα γιατί ήταν όσο σκοτεινό θέλω το κωλόμπαρο και διέκρινα πολλά μιλφ-τζιλφ :tits: :cum: :cum:.
εσι πρεπι κιριε να ισε το νουμερο ενασ καλιτεροσ γνοστισ στα μπαρ

μπραβο σιχαριτιρια!!!!!!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Στο ''ΛΑΛΟΥΝΑ'' θα φυτιλιάσω πολύ χρήμα :rockon: :rockon:.Χθες ξενέρωσα στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' γιατί αυτή που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η μπαρ-γουμαν (κυρία Σούλα) που δεν έπαιζε για κάτι περισσότερο :headbang: :headbang:,και τα άλλα 2 τζιλφ που γούσταρα δεν σηκώθηκαν καν από το τραπέζι τους :tickedoff: :tickedoff:,οπότε πρέπει να δοκιμάσω την τύχη μου αλλού.Γούσταρα πολύ εκεί μέσα γιατί ήταν όσο σκοτεινό θέλω το κωλόμπαρο και διέκρινα πολλά μιλφ-τζιλφ :tits: :cum: :cum:.
Μεγαλε η Μονικα δουλευει ακομα εκει?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
εντελη  αμα στο ΚΑΒΟ χρεωναν το σαγανακι δεν θα το μαθουμε ποτε
ολες παντα ελεγαν =θα παραγειλεις ενα σαγανακι?

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εντελη  αμα στο ΚΑΒΟ χρεωναν το σαγανακι δεν θα το μαθουμε ποτε
ολες παντα ελεγαν =θα παραγειλεις ενα σαγανακι?

Πιο παλια για 2008 μιλαω ηταν ελευθερα και πολύ διαφορετικά και συνετά.

Τώρα έχει αλλάξει το τοπίο και το οτι αναπνέεις χρεωνετε.

Φυσικά σε παλαιούς πελάτες που ξέρουν καλά δεν ΤΟΛΜΑΝΕ !!!

Λάβε υποψιν οτι τους κανόνες στα κωλομπαρα τις βάζει ο ΠΕΛΑΤΗΣ αυτό πρεπει να το καλταλάβουν όλοι!!

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΕ ΜΑΔΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΝΙ και το εννοω και θα ΦΑΣ λοχι μόνο ΣΑΓΑΝΑΚΙ χωρίς να ματωσεις ΠΟΛΥ!

ΕΑΝ

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Πιο παλια για 2008 μιλαω ηταν ελευθερα και πολύ διαφορετικά και συνετά.

Τώρα έχει αλλάξει το τοπίο και το οτι αναπνέεις χρεωνετε.

Φυσικά σε παλαιούς πελάτες που ξέρουν καλά δεν ΤΟΛΜΑΝΕ !!!

Λάβε υποψιν οτι τους κανόνες στα κωλομπαρα τις βάζει ο ΠΕΛΑΤΗΣ αυτό πρεπει να το καλταλάβουν όλοι!!

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΕ ΜΑΔΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΝΙ και το εννοω και θα ΦΑΣ λοχι μόνο ΣΑΓΑΝΑΚΙ χωρίς να ματωσεις ΠΟΛΥ!

ΕΑΝ
εγο δε ιμε γατονι αλα περναο πολι ορεα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μετάβαση για την αναγνώριση στόχου στην οδό Μιχαλακοπούλου στο [size=15pt]Bar La Luna[/size] για το οποίο είχαμε ακούσει τόσα πολλά αλλά δεν είχαμε δει με τα ίδια μας τα μάτια :grin:

Η ομάδα αποτελούμενη από τους CHEYENNE, BmwPower, Kostakis27 και εμένα μεταβήκαμε μετά από μεγάλη στουντιο-τσάρκα για να καυλαντίσουμε και να μας καυλαντίσουν άτακτα Πολωνέζικα μωρά :grin:

Το ρόστερ του μαγαζιού σε μέγαλη άνθιση με πολλά ξανθιά τεμάχια τα οποία ήταν αρκετά καλά ενώ υπήρχε και ένα μελαγχρινό τεμάχιο αρκετά έκφυλο που φορούσε μπούστο και φαινόταν στην δεξιά ωμοπλάτη ωραίο ταττού αλλά το είχε μονότερμα πιρφόρος :o

Το σύνολο των γυναικών γύρω στα 10 τεμάχια περίπου αφού δεν κατάφερα να τις μετρήσω με ακρίβεια γιατί ο Στρατηλάτης ήθελε να παραγγείλουμε μαζούτ για να εξιλεωθούμε για την στουντιο-τσαρκα που τον πήγαμε :tooth: :tooth: Τα ποτά τους δεν πίνονται απλά είναι εντελώς πετρέλαιο και μυρίζει πριν ακόμα στο σερβίρουν γι αυτό μην ρισκάρεται με την υγεία σας :headbang: :headbang: Η τιμή του ποτού στα 7€ το γυναικείο δεν ρωτήσαμε πόσο κοστίζει :grin:

Καθίσαμε στην μπάρα όπου αμέσως αφήχθησαν 2 ξανθά το ένα ξανθό μιλφάκι όχι αρκετά σκληρό αλλά καλό το οποίο πλησίασε και καυλάντισε για αρκετή ώρα τον θείο Λάτσιο ο οποίος έδειχνε να του αρέσει η παρέα της και το αντίθετο μιας και είχαν πιαστεί χέρι-χέρι :P

Σε εμένα τον μπέμπα και τον Στρατηλάτη ήρθε έταιρο ξανθό Πολωνάκι με ωραίο γλυκό προσωπάκι ετών 29 όπως μας δήλωσε το οποίο φορούσε ζαρτιέρες :cum: :cum: και με καύλωσε άσχημα όταν έπιασα τα μπούτια της :cum:
Της μίλησα λίγο στα Πολωνικά και γούσταρε έδειξε ενδιαφέρον αλλά μετά άρχισε να ρωτάει ηλικίες και άλλα τέτοια όπου έφθασε η ώρα μετά από 5 λεπτά καυλαντίσματος αν θα την κεράσουμε ποτό.....ευγενικά αρνηθήκαμε οπότε αποχώρησε :sunglasses:

Ο θείος Λάτσιος καυλάντιζε με το μιλφάκι του για αρκετή ώρα χωρίς να την κεράσει ποτό ενώ με πείραζε το Πολωνάκι λεγωντάς μου ότι δεν κερνάω καμιά κοπέλα αφού θα πληρώσει ο Θείος μου τα σπασμένα :tooth: :tooth:

Στο μαγαζί υπήρχαν αρκετοί πιρφόροι οι οποίοι καυλάντιζαν τα κορίτσια δύο-δύο και τις κερνούσαν ποτά οπότε η αποστολή μας ήταν αρκετά δύσκολη για καλύτερη ενημέρωση >:( Έταιρος πιρφόρος μεσήλικας καυλάντιζε ξανθό μιλφ το οποίο το κέρασε 4-5 ποτά αν είδα καλά και σε ανύποπτο χρόνο κατέβηκε στην καβάτζα ενώ μετά από λίγο κατέβηκε και η μιλφάρα προφανώς εκεί γίνεται ποιο στενό μαρκάρισμα ;) :cum: :fuck1:

Μετά από λίγο αποχωρήσαμε αφού ο Στρατηλάτης έδιωξε σάπιο μιλφ το οποίο τον καυλάντισε αλλά δεν έδειξε ενδιαφέρον :o

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
makis1985 ευγε για την περιγραφη

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
maki ημουν και εγω χτες στο ιδρυμα....και καποια στιγμη ειχα και εγω 2 μωρα αγκαλια.....αλλα μια που γουσταρα δεν κατεβαινε κατω,παροτι εκανε καλα σχολια για το μεγεθος του μικρου πιπη.....οποτε κατεβηκα με μικρο πολωνικον ατι το οποιο εσκιστη σε ολας τας τρυπας με 86 ευραααα :fuck2:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
maki ημουν και εγω χτες στο ιδρυμα....και καποια στιγμη ειχα και εγω 2 μωρα αγκαλια.....αλλα μια που γουσταρα δεν κατεβαινε κατω,παροτι εκανε καλα σχολια για το μεγεθος του μικρου πιπη.....οποτε κατεβηκα με μικρο πολωνικον ατι το οποιο εσκιστη σε ολας τας τρυπας με 86 ευραααα :fuck2:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

είσαι δυνατός παίχτης και γενικά το μαγαζί προσφέρεται για τέτοια σκηνικά λόγω της καβάντζας ;)

εμείς ήμασταν την Πρασκευή τα ξημερώματα στο μαγαζί ελπίζω να μην ήσουν αυτός που καυλάντιζε την μελαγχρινή με το κοντό μαλλί :tickedoff:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
στην υπογα το εφαγεσ τυπε

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εις την υπογαν ναι........οχι εγω πηγα σαββατο ξημερωμα κυριακης ,μονος στην αρχη και μετα ηρθε και ενα φιλαρακι,που ο λαλακας γουσταρε την ελενη τη βυζαρου στο μπαρ :think:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τυπε ποσο παει το μαλλι?με ολα μεσα(ποτα,κουβεντουλα μεχρι να μπει ο κολιος στο λαδι?)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ξεχασα...οσο για το μελαχροινο με το κοντο μαλλι,το μοντελο της μενεγακη,δεν το ειχα εγω,ξερω οτι δεν κατεβαινει υπογες,οποτε δεν ασχοληθηκα...αλλα ειναι το ΜΟΥΝΙ..... :bigdick: :bigdick: :bigdick:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
12 ποτο τα κοριτσια,10 ο πελατης,αν και για τον πελατη δεν ειμαι 100% σιγουρος.....40-50 η κοπελα και 36 το μαγαζι.....παντως τα μιλφ ιδιως διαπραγματευονται

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
12+10+50+36=108
βαλεε και την μπενζινα=ακριβα