Μετάβαση για την αναγνώριση στόχου στην οδό Μιχαλακοπούλου στο [size=15pt]
Bar La Luna[/size] για το οποίο είχαμε ακούσει τόσα πολλά αλλά δεν είχαμε δει με τα ίδια μας τα μάτια
Η ομάδα αποτελούμενη από τους CHEYENNE, BmwPower, Kostakis27 και εμένα μεταβήκαμε μετά από μεγάλη στουντιο-τσάρκα για να καυλαντίσουμε και να μας καυλαντίσουν άτακτα Πολωνέζικα μωρά
Το ρόστερ του μαγαζιού σε μέγαλη άνθιση με πολλά ξανθιά τεμάχια τα οποία ήταν αρκετά καλά ενώ υπήρχε και ένα μελαγχρινό τεμάχιο αρκετά έκφυλο που φορούσε μπούστο και φαινόταν στην δεξιά ωμοπλάτη ωραίο ταττού αλλά το είχε μονότερμα πιρφόρος :o
Το σύνολο των γυναικών γύρω στα 10 τεμάχια περίπου αφού δεν κατάφερα να τις μετρήσω με ακρίβεια γιατί ο Στρατηλάτης ήθελε να παραγγείλουμε μαζούτ για να εξιλεωθούμε για την στουντιο-τσαρκα που τον πήγαμε
Τα ποτά τους δεν πίνονται απλά είναι εντελώς πετρέλαιο και μυρίζει πριν ακόμα στο σερβίρουν γι αυτό μην ρισκάρεται με την υγεία σας
Η τιμή του ποτού στα 7€ το γυναικείο δεν ρωτήσαμε πόσο κοστίζει
Καθίσαμε στην μπάρα όπου αμέσως αφήχθησαν 2 ξανθά το ένα ξανθό μιλφάκι όχι αρκετά σκληρό αλλά καλό το οποίο πλησίασε και καυλάντισε για αρκετή ώρα τον θείο Λάτσιο ο οποίος έδειχνε να του αρέσει η παρέα της και το αντίθετο μιας και είχαν πιαστεί χέρι-χέρι
Σε εμένα τον μπέμπα και τον Στρατηλάτη ήρθε έταιρο ξανθό Πολωνάκι με ωραίο γλυκό προσωπάκι ετών 29 όπως μας δήλωσε το οποίο φορούσε ζαρτιέρες
και με καύλωσε άσχημα όταν έπιασα τα μπούτια της
Της μίλησα λίγο στα Πολωνικά και γούσταρε έδειξε ενδιαφέρον αλλά μετά άρχισε να ρωτάει ηλικίες και άλλα τέτοια όπου έφθασε η ώρα μετά από 5 λεπτά καυλαντίσματος αν θα την κεράσουμε ποτό.....ευγενικά αρνηθήκαμε οπότε αποχώρησε
Ο θείος Λάτσιος καυλάντιζε με το μιλφάκι του για αρκετή ώρα χωρίς να την κεράσει ποτό ενώ με πείραζε το Πολωνάκι λεγωντάς μου ότι δεν κερνάω καμιά κοπέλα αφού θα πληρώσει ο Θείος μου τα σπασμένα
Στο μαγαζί υπήρχαν αρκετοί πιρφόροι οι οποίοι καυλάντιζαν τα κορίτσια δύο-δύο και τις κερνούσαν ποτά οπότε η αποστολή μας ήταν αρκετά δύσκολη για καλύτερη ενημέρωση >
Έταιρος πιρφόρος μεσήλικας καυλάντιζε ξανθό μιλφ το οποίο το κέρασε 4-5 ποτά αν είδα καλά και σε ανύποπτο χρόνο κατέβηκε στην καβάτζα ενώ μετά από λίγο κατέβηκε και η μιλφάρα προφανώς εκεί γίνεται ποιο στενό μαρκάρισμα ;)
Μετά από λίγο αποχωρήσαμε αφού ο Στρατηλάτης έδιωξε σάπιο μιλφ το οποίο τον καυλάντισε αλλά δεν έδειξε ενδιαφέρον :o