n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.421
- Πόντοι
- 46.232
ναι όπως τα λες , εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι σε άλλη παραλία ;)Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία λοιπόν.......
ναι όπως τα λες , εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι σε άλλη παραλία ;)Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία λοιπόν.......
Ο Νέα Σμύρνη βγάζει γούστα....., αλλά όχι σε Πολωνικά άτια!
πόσα ξέρεις εσύ............Ο Νέα Σμύρνη βγάζει γούστα....., αλλά όχι σε Πολωνικά άτια!
νομιζω οτι ημουν ο πρωτος που εγραψα στα ανοιχτα εδω μεσα και για την μονικα και γενικα για το λα- λουνα τι παιζει( με λεπτομερειες, με τιμες κλπ ). ισως καποιοι να ηξεραν και να μην εγραφαν. αλλα απο τοτε που εγραψα 3-4 πραγματακια και διαβαστηκαν απο ενα σωρο κοσμο, κανεις δεν πηγε ? και να πει πως τα περασε ? ( ειτε μεσα στο μαγαζι, ειτε εξω απο αυτο , με οποιαδηποτε ? )
αποκλειεται να εχει συμβει κατι τετοιο πχ. στο λα- λουνα - η στο κεφαλλην. 48 - η στο πλανετ- η στην μασκα - η στο πιο περα απο την μασκα ( λολιτα λεγεται ? ) κλπ. γκομενες τους ειναι και φοβουνται να γραψουν κατι μη τυχον τις και αλλοι ?
Ναι ρε φιλε δεν αντεχετε το Λιλυ , καταγωγιο μεν αλλα τρυπα κινδυνευεις να σε παρουνε τα φλοκια του διπλανουΕσύ μια χαρά τα λες αλλά αν πας κάτι σελίδες(πολλές) πίσω στις πρώτες αναλυτικές αναφορές για μερικά από αυτά πχ Laluna υπήρχαν και μερικοί που είχαν άλλη άποψη.
Μόνο για σνάκ μπαρ δεν το λέγανε
Lilly και συνεχίζω να επιμένω για το παλιό ρεπορτάζ ...είναι εντελώς καταγώγιο αλλά δεν το αντέχω παραπάνω από μια φορά στις 30-40 ημέρες.
Ναι ρε φιλε δεν αντεχετε το Λιλυ , καταγωγιο μεν αλλα τρυπα κινδυνευεις να σε παρουνε τα φλοκια του διπλανου
Γενικά πολύ ευχάριστο μαγάζι, με κοπέλες που είναι πάνω από το μέσο όρο και το κυριότερο δεν σε πρήζουν.
Να το θέσω αλλοιώς , σύμφωνα με την μικρή εμπειρία μου στο συγκεκριμένο κατάστημα αν πας μια-δυο φορές και χαλάσεις από κανά 50ντάρικο και δεν καβατζωθείς τότε το φταίξιμο είναι δικό σου!!Κόστος εξόρμησης? Στο τέλος καβατζώθηκες? ;)
Eγώ πάντως εννοώ εκτός καταστήματος!τι εννοείται καβάτζα; για εντός ή εκτός μαγαζιού;
Κόστος εξόρμησης? Στο τέλος καβατζώθηκες? ;)
Δεν καβατζώθηκα, γιατί για να καβατζωθείς καλά, πρέπει να είναι καθημερινή, τα ΠΣΚ έχει κίνηση η σκάλα.
Προτίμησα το ξεκαύλωμα στα αμαρτωλά σοκάκια του κέντρου...
βαλτε με κ μενα στην κουβεντα σας που βαριεμαι τα διαβασω τα προηγουμενα!!
θα μου γραψεις κ κριτικη??????????Μη σε παίρνει απο κάτω.....: Θα διαβάσεις τα επόμενα! :-*