Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συναγωνιστή όλα χρειάζονται ακόμα και το αλάτι που κάνει κακό στην πίεση ;)

τα μαγαζιά αυτά είναι το χόμπυ μου δεν μπορώ να απεξαρτηθώ αλλά λειτουργεί καλά ο αυτοέλεγχος μου σε κάθε περίπτωση :sunglasses:

Υ.Γ πάντα θα υπάρχει ο απρόβλεπτος παράγοντας για τον οποίο μπορεί να γίνει η ζημιά :(
ξεροχινοοοοοο καργααααα με προθιπουργαρα!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
dudu το ξερει.....θες να σου πω πια ειναι να την παρεις και εσυ και να συγκρινουμε τα πουλια μας;;;;........ ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
dudu το ξερει.....θες να σου πω πια ειναι να την παρεις και εσυ και να συγκρινουμε τα πουλια μας;;;;........ ;)

Το κορίτσι δεν κάνει τέτοια.... Κοιτάει τη δουλειά του  :pipa1:, και μόνο!!! :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχεις καμια φωτο της;Ξερεις απο αυτες που ποσταρεις απο το ιντερνετ και λες οτι ειναι δικες σου;

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια...συναγωνιστης κωλομπαρακιας ...αλλα με αρκετη αποχη απο το αθλημα...επεστρεψε η ισαμπελα στο λαλουνα???

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:sunglasses:
Επισκεψη με την εμπειρη ομάδα μας στον ΚΑΒΟ. Καλή φάση , αρκετα χαλαρα , γνωστά και αγνωστα μουνάκια .

Εγινε καλό ψάρεμα για εκτος μαγαζιού βόλτα-μπάνιο.  Περάσαμε δυνατά.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επισκεψη με την εμπειρη ομάδα μας στον ΚΑΒΟ. Καλή φάση , αρκετα χαλαρα , γνωστά και αγνωστα μουνάκια .

Εγινε καλό ψάρεμα για εκτος μαγαζιού βόλτα-μπάνιο.  Περάσαμε δυνατά.

Κι' ύστερα σου λένε, ότι καλή ψαριά γίνεται μόνο στη θάλασσα και εφ'όσον βρέξεις παντελόνι.... ;)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

Εγινε καλό ψάρεμα για εκτος μαγαζιού βόλτα-μπάνιο.  Περάσαμε δυνατά.
Κι' ύστερα σου λένε, ότι καλή ψαριά γίνεται μόνο στη θάλασσα και εφ'όσον βρέξεις παντελόνι.... ;)
άλλο ψάρεμα για βόλτα και μπάνιο κι άλλο βόλτα για μπάνιο και ψάρεμα..

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Αν και δεν είμαι στους "φίλους του κωλόμπαρου" αποφάσισα πρόσφατα, μια Παρασκευή βράδυ προς πρωϊ, να αξιολογήσω το εν λόγω ίδρυμα. Πρώτη εικόνα 3 τεμάχια σε τραπεζάκι (!!!) στην είσοδο να χαλαρώνουν. Μέσα πελάτης κανείς! Τα τεμάχια σχεδόν όλα ξανθά, πλην μιας κοκκινομάλλας με μπαλκόνι, να βαριούνται γενικώς. Καθήσαμε και μας πλεύρισαν. Γενική εικόνα καλή για κωλόμπαρο (εξαιρείται σκαραβέος-μαγαζάρα αλλά αυτό είναι πολυχώρος), 10-12 τεμάχια σύνολο. Κεράσαμε ποτά μια Σύλβια καλούτσικη προς καλή και μια άλλη ξανθιά με φάτσα μοντέλου με πλαστική. Ερωτώντες μάθαμε τι ισχύει με ημι-υπόγεια καβάτζα και την τιμήσαμε, εγώ με μια Αγνή που δε με άφηνε σε ησυχία, αλλά λόγω προτέορυ εκλύτου βίου δεν είχα για το έξτρα και έτσι δεν ξέρω τι προσφέρεται πέραν του 36αριού. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή να εμπεδώσω τος γνώσεις που αποκόμισα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αλλά λόγω προτέορυ εκλύτου βίου δεν είχα για το έξτρα και έτσι δεν ξέρω τι προσφέρεται πέραν του 36αριού. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή να εμπεδώσω τος γνώσεις που αποκόμισα.

Ορθώς θα πράξετε, καθώς η επανάληψις είναι μήτηρ μαθήσεως. :)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αν και δεν είμαι στους "φίλους του κωλόμπαρου" αποφάσισα πρόσφατα, μια Παρασκευή βράδυ προς πρωϊ, να αξιολογήσω το εν λόγω ίδρυμα. Πρώτη εικόνα 3 τεμάχια σε τραπεζάκι (!!!) στην είσοδο να χαλαρώνουν. Μέσα πελάτης κανείς! Τα τεμάχια σχεδόν όλα ξανθά, πλην μιας κοκκινομάλλας με μπαλκόνι, να βαριούνται γενικώς. Καθήσαμε και μας πλεύρισαν. Γενική εικόνα καλή για κωλόμπαρο (εξαιρείται σκαραβέος-μαγαζάρα αλλά αυτό είναι πολυχώρος), 10-12 τεμάχια σύνολο. Κεράσαμε ποτά μια Σύλβια καλούτσικη προς καλή και μια άλλη ξανθιά με φάτσα μοντέλου με πλαστική. Ερωτώντες μάθαμε τι ισχύει με ημι-υπόγεια καβάτζα και την τιμήσαμε, εγώ με μια Αγνή που δε με άφηνε σε ησυχία, αλλά λόγω προτέορυ εκλύτου βίου δεν είχα για το έξτρα και έτσι δεν ξέρω τι προσφέρεται πέραν του 36αριού. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή να εμπεδώσω τος γνώσεις που αποκόμισα.
:s&m_3: Το συγκεκριμένο μαγαζί θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ! γιατι μπορεί να σε δαγκώσουν για πλάκα. Καλύτερα η επίσκεψη να γίνεται με καλή ομάδα έμπειρων , που θα συγκρατεί τους επικίνδυνους. Απο μουνιά παίζει καλή φάση , οι περισσότερες από εκεί το δίνουν
έναντι αμοιβής έξω πολυ πολύ ευκολα. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ. Υπάρχουν και πολύ λίγες κατα καιρούς που αξίζουν κάτι παραπάνω!!!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
:s&m_3: Το συγκεκριμένο μαγαζί θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ! γιατι μπορεί να σε δαγκώσουν για πλάκα. Καλύτερα η επίσκεψη να γίνεται με καλή ομάδα έμπειρων , που θα συγκρατεί τους επικίνδυνους. Απο μουνιά παίζει καλή φάση , οι περισσότερες από εκεί το δίνουν
έναντι αμοιβής έξω πολυ πολύ ευκολα. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ. Υπάρχουν και πολύ λίγες κατα καιρούς που αξίζουν κάτι παραπάνω!!!!
κιριε θελο να μαθο ισε εμπιροσ μαθε με!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ερωτώντες μάθαμε τι ισχύει με ημι-υπόγεια καβάτζα και την τιμήσαμε, εγώ με μια Αγνή που δε με άφηνε σε ησυχία, αλλά λόγω προτέορυ εκλύτου βίου δεν είχα για το έξτρα και έτσι δεν ξέρω τι προσφέρεται πέραν του 36αριού. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή να εμπεδώσω τος γνώσεις που αποκόμισα.

τι  σου προσφεραν με αυτο το 36αρι που λες ? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom