Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν θες caenus πες για την ρουμανα σου. αν και οι ρουμανες ειναι μακριααα ειναι καλη σαν χαρακτηρας η δικια σου? σε υποχρεωνει πηγαινεις στο μαγαζι για κερασματα? αν και δεν νομιζω.. εχεται απλα νταραβερι δηλαδη την γαμας πριν η μετα τη δουελεια η εχεται σχεση του στυλ να βγενεται εξω να περνατε χρονο μαζι? αν θες φυσικα μπορεις να πεις  ;) ;)

Επισκέπτης
αν θες caenus πες για την ρουμανα σου. αν και οι ρουμανες εχω ακουσει οτι ειναι φαρμακη η δικη σου ειναι καλη σαν χαρακτηρας?  σε υποχρεωνει πηγαινεις στο μαγαζι για κερασματα? αν και δεν νομιζω.. εχεται απλα νταραβερι δηλαδη, την γαμας πριν η μετα τη δουελεια η εχεται κανει σχεση του στυλ να βγενεται εξω να περνατε χρονο μαζι? αν θες φυσικα μπορεις να πεις  ;) ;) 

Μετα να μας πει και kotompiftekos για τον ρουμανο που τα ειχε.. σου εσκυσε αγορινα μου την κωλοτριπιδα ο γυφτος??? η σε αφησε με το δαχτιλο στον κωλο??? LOL.. To τελευταιο μην ληφθει στα σοβαρα..

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν θες caenus πες για την ρουμανα σου. αν και οι ρουμανες εχω ακουσει οτι ειναι φαρμακη η δικη σου ειναι καλη σαν χαρακτηρας?  σε υποχρεωνει πηγαινεις στο μαγαζι για κερασματα? αν και δεν νομιζω.. εχεται απλα νταραβερι δηλαδη, την γαμας πριν η μετα τη δουελεια η εχεται κανει σχεση του στυλ να βγενεται εξω να περνατε χρονο μαζι? αν θες φυσικα μπορεις να πεις  ;) ;)   

Μετα να μας πει και kotompiftekos για τον ρουμανο που τα ειχε.. σου εσκυσε αγορινα μου την κωλοτριπιδα ο γυφτος??? η σε αφησε με το δαχτιλο στον κωλο??? LOL.. To τελευταιο μην ληφθει στα σοβαρα..

Καλέ μου φίλε . 1 δεν την βρήκα σε κωλόμπαρο !  2. την κτύπησα σε strip με την μία  3. δεν εχω πατησει στο νεο μαγαζι που δουλευει. 4. εχουμε κανονικο νταραβερι με όλα τα καλά 5. την γαμαω πριν την δουλια.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Καλέ μου φίλε . 1 δεν την βρήκα σε κωλόμπαρο !  2. την κτύπησα σε strip με την μία  3. δεν εχω πατησει στο νεο μαγαζι που δουλευει. 4. εχουμε κανονικο νταραβερι με όλα τα καλά 5. την γαμαω πριν την δουλια.
ισε θεοσ μαθε μασ πολα κε ορεα πραματα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
καριολι οχι

νικο σε λενε και ειχες πολύ καλό μαγαζί

ΤΩΡΑ δεν εχεις

γιατι ποτε ηταν καλο μαγαζι ο Σκαραβαιος???
φορτωσε ποτε κανενας??μονο για αγαπουληδες ηταν και για παπουδες...

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
γιατι ποτε ηταν καλο μαγαζι ο Σκαραβαιος???
φορτωσε ποτε κανενας??μονο για αγαπουληδες ηταν και για παπουδες...
Προσωπικά μιλάω και δεν ειμαι αχάριστος .  Εχω φορτώσει πολλές φορες!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Και στον ΚΑΒΟ γίνεται καλό παιγνιδι! 

Εχει καλά μουνιά αλλά θέλει σας το έχω πεί μεγάλη εμπειρία και παρέα , για να μην σας μαδήσουνε!

ΡΟΥΜΑΝΙΚΆ ωραία μουνάκια , που φυσικά παιρνάς ωραία έξω είπαμε χωρίς ΠΛΗΡΩΜΗ!

Φυσικά κάποιες ψωνίζονται κανονικά ΑΥΤΕΣ δεν είναι για μας!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Και στον ΚΑΒΟ γίνεται καλό παιγνιδι! 

Εχει καλά μουνιά αλλά θέλει σας το έχω πεί μεγάλη εμπειρία και παρέα , για να μην σας μαδήσουνε!

ΡΟΥΜΑΝΙΚΆ ωραία μουνάκια , που φυσικά παιρνάς ωραία έξω είπαμε χωρίς ΠΛΗΡΩΜΗ!

Φυσικά κάποιες ψωνίζονται κανονικά ΑΥΤΕΣ δεν είναι για μας!!!!

να πω κατι  ?    ολες που δουλευουν στα μπαρακια  παραλληλα με την δουλεια τους , εχουν και τα εξτρα τους (  ειτε απο βυζιτες,  ειτε απο χορηγο  , χορηγους ,    ειτε  απο καποια  σχεση που εχουν )  και    δεν  υπαρχει  καμια  αλλοδαπη (  ακομη και απλες  νοικοκυρουλες )  εδω στην ελλαδα ,  που να μην θελει χρηματα(  με οποιοδηποτε  τροπο  )    .    εχεις  αναφερθει  πολλες  φορες  για  χωρις  πληρωμη  ,  μονο για μια βολτουλα  η  για  το φαγακι  καπου  ( και  για  μουνια που  αξιζουν  και  ιδιως  που δουλευουν  σε αναλογους  χωρους  που  συναναστρεφονται αντρες καθημερινα ).    ισως να ξερεις  καποιο  τροπο που δεν τον ξερουν οι υπολοιποι.    εμενα δεν με ενδιαφερει προσωπικα.    καλα να περνας  παντα ,  και αν ειναι να μην πληρωνεις,  τοτε ακομη καλυτερα.  απλα μια απορια ειχα  και την εγραψα.                 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πριν 2 μηνες γνωρισα μια  αλλοδαπη  ωραια μουναρα  40χρονη (  1,70,  ξανθια , πολυ ωραιο σωμα ,  τιποτα  μα τιποτα  περιττο  πανω  της  ,  ποδαρες ,  :tits: , γαλανοματα ).  οπως    ακριβως  μου αρεσουν.  εμενε επαρχια.( πολυ  κοντα  στην αθηνα ).    ηθελε σχεση.    να ερχεται  να με βλεπει.  να δουμε πως θα τα παμε και μελλοντικα να ερχοταν στην αθηνα.  αλλα οταν θα ερχοταν θα χρειαζοταν οικονομικη στηριξη.  δεν ειχε καμμια σχεση με ολους τους γνωστους, αναλογους  χωρους.  μια απλη νοικοκυρα ηταν.    θελω να καταληξω  στην νοοτροπια των αλλοδαπων.  τιποτα αλλο  δεν υποννοω και χωρις να εχω καμια απολυτως προθεση  να θιξω  τα λεγομενα του μελους που μπορει να καταφερνει καποιες αλλοδαπες χωρις πληρωμη  ιδιως αυτους τους πολυ δυσκολους καιρους.  εγω προσωπικα  δεν εχω συναντησει τετοιες αλλοδαπες  και κανενα φιλο η γνωστο που να μην πληρωνει(  ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλον ). 

Επισκέπτης
δεν υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο που να μην θελει χρηματα οχι μονο οι αλλοδαπες στην ελλαδα. λογικο αφου ηρθανε εδω για ενα καλητερο βιοτικο επιπεδο και δεν μιλαω για τις πουτανες.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
jerry5 γιατί δεν την βοήθησες την κοπέλα :think: .....τι σου ζήτησε μια μικρή οικονομική βοήθεια για το νέο ξεκίνημα της στην Αθήνα.

μετά θα τον έβρισκε τον δρόμος της και ου το κάθ'εξής :grin:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
πιθανοτατα παντως καποιον θα βρηκε για να ξεκινησει  :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
δεν υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο που να μην θελει χρηματα οχι μονο οι αλλοδαπες στην ελλαδα. λογικο αφου ηρθανε εδω για ενα καλητερο βιοτικο επιπεδο και δεν μιλαω για τις πουτανες.

ναι βρε.  αλλα υπαρχει σημερα μουνι που να μην το πληρωνεις (  ιδιως των αλλοδαπων  με οποιοδηποτε   τροπο )  και να το γαμας τζαμπα ?  

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
jerry5 γιατί δεν την βοήθησες την κοπέλα :think: .....τι σου ζήτησε μια μικρή οικονομική βοήθεια για το νέο ξεκίνημα της στην Αθήνα.

μετά θα τον έβρισκε τον δρόμος της και ου το κάθ'εξής :grin:

ειχα σχεση με μια αλλη αλλοδαπη  :2funny:    δεν μπορουσα  και τις 2 ρε συ (  απο ολες τις πλευρες.  μην νομιζεις οτι ειναι ετσι απλα τα πραγματα ).  εξ αλλου η επαρχιωτισα θα αφηνε την δουλεια της.  ξερεις τι σημαινει αυτο ?  ποτε θα εβρισκε αλλη εδω στην αθηνα ?  αναλαμβανεις υποχρεωσεις, ευθυνες.    ηταν μουναρα ομως (  αλλα δεν μου εκανε καλη πιπα. και της το ειχα πει.  να προσεξει σε αυτο το σημειο.  ισως να ηταν λογω της πρωτης φορας ).  τελος παντων,  ξεφυγαμε απο το θεμα μας. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πιθανοτατα παντως καποιον θα βρηκε για να ξεκινησει  :rockon:

ακομη επαρχια  ειναι.  ευκολο ειναι να βρει ?  πως θα ζησει εδω ?  με ψιχουλα ?  χρειαζεται ενα  χιλιαρικο  το  μηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom