Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
ρε παιδια ο καθενας γαμαει για την παρτη του....με οποιον τροπο μπορει...δηλ τι προσπαθητε να αποδειξετε πισω απο ενα laptop ???

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Παιδες καλησπερα. Ερχομαι την αλλη εβδομαδα απο διακοπες. Αν εχω φραγκα λεω να παω βολτα στο la luna καθως εχω ακουσει πολλα. Ποιος γουσταρει να παμε παρεα και κερναω και 1-2 ποτα. Συγνωμη για το θαρρος αλλα μην παω μονος, να εχω καποιον που ξερει τι παιζει.

ελα εσυ με λεφτα και βλεπουμε  :2funny:   ευχαριστουμε και για το κερασμα.  αλλα ενταξει. δεν κανει.  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

τι ανατρεπω ρε μακη ?

αφου τις βρίζουν τις Ελληνίδες ότι δεν κάθονται εύκολα και έχουν πολλές απαιτήσεις σε αντίθεση με τις ξένες :rolleyes: :rolleyes:

αυτό εννοώ και έρχεσαι με ένα σου πόστ να ανατρέψεις μια ολόκληρη κοσμοθεωρία :grin:

Υ.Γ δεν διαφωνώ σε αυτά που λες απλά παραθέτω όλα τα δεδομένα.....το βράδυ θα βγω για να αναζήτηση νέας κωλομπαρούς :2funny: :2funny:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Παιδες καλησπερα. Ερχομαι την αλλη εβδομαδα απο διακοπες. Αν εχω φραγκα λεω να παω βολτα στο la luna καθως εχω ακουσει πολλα. Ποιος γουσταρει να παμε παρεα και κερναω και 1-2 ποτα. Συγνωμη για το θαρρος αλλα μην παω μονος, να εχω καποιον που ξερει τι παιζει.

δεν δαγκωνουν πολυ τα κοριτσια ... μν φοβασαι...πηγαινε και μονος σου...θα σου πουν τι παιζει εκει...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια ο καθενας γαμαει για την παρτη του....με οποιον τροπο μπορει...δηλ τι προσπαθητε να αποδειξετε πισω απο ενα laptop ???

σωστο και αυτο  teo  .    οχι πισω απο ενα laptop  μονο.    οτι  τα  αλλοδαπα μουνια   που  αξιζουν  κατι  και ιδιως  σε ολους  αυτους  τους συναφεις χωρους (  αν δεν καταλαβουν και  δεν  μυριστουν χρημα, δεν ερχονται ).    εδω εχουν φθασει στο σημειο να μην ερχονται αυτες που δεν αξιζουν (  αν δεν μυριστουν τα  ευρω ).    αποψεις λεμε.  αν   εγω τωρα κανω καπου λαθος ,  εχω μαθει να ακουω και τους αλλους.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
  σωστο και αυτο  teo  .    οχι πισω απο ενα laptop  μονο.    οτι  τα  αλλοδαπα μουνια   που  αξιζουν  κατι  και ιδιως  σε ολους  αυτους  τους συναφεις χωρους (  αν δεν καταλαβουν και μυριστουν χρημα, δεν ερχονται ).    εδω εχουν φθασει στο σημειο να μην ερχονται αυτες που δεν αξιζουν (  αν δεν μυριστουν τα  ευρω ).    αποψεις λεμε.  αν   εγω τωρα κανω καπου λαθος ,  εχω μαθει να ακουω και τους αλλους.

φιλε μου,επειδη εχω χρονια εμπειριας στον χωρο θα συμφωνησω ενμερη μαζι σου...ισως να πανε με καποιον με πιο λιγα , ισως να γουσταρουν καποιον πιο πολυ απο καποιον αλλον...αλλα ισως να πανε και χωρις χρηματα...και δεν εχει να κανει με την καταγωγη η τον χωρο...απλα οι γυναικες ετσι λειτουργουν παντα...αλλα δεν βλεπω νοημα σε μια συζητηση εγω γαμαω τσαμπα η γαμαω πληρωνοντας...σε ολους εχουν τυχει και τα δυο και θα ξανατυχουν και τα δυο..ειναι θεμα timing,χρηματων,χημειας οπως θες πες το αλλα συμβαινουν και τα δυο... τωρα αν ειναι τοπ η οχι αυτο εχει να κανει και με τα γουστα του καθενος...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τα ειχα με μια επι ενα χρονο.   στην περιοχη που μενεις  teo ,  ειχε αλλαξει και 3 μπαρακια.( συνολο καπου  25-35 ολες  αυτες ) .        ειχα μαθει ποια τα εχει με ποιον και γιατι.  ποια ειναι βυζιτου  , ποια χουφτωνεται για τα ποτα και τι ακριβως εκανε η καθε μια.    

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
τα ειχα με μια επι ενα χρονο.   στην περιοχη που μενεις  teo ,  ειχε αλλαξει και 3 μπαρακια.( συνολο καπου  25-35 ολες  αυτες ) .        ειχα μαθει ποια τα εχει με ποιον και γιατι.  ποια ειναι βυζιτου  , ποια χουφτωνεται για τα ποτα και τι ακριβως εκανε η καθε μια.    

και μενα μου τυχαινει να κανω κατι με κοριτσια που δουλευουν σε τετοια μαγαζια...ισως επειδη συχναζω μονο σε τετοια μαγαζια και οχι σε μπαρακια...μαλλον συμφωνεις μαζι μου πως τα παντα μπορουν να συμβουν...αλλωστε φαινεται πολυ ευκολα ποια θελει να κανει πολλα ποτα και την ενδιαφερει αυτο...και ποια εχει στοχο την βιζιτα...και συνηθως οι πιο πολλες εχουν σχεση και μαλιστα σοβαρη...τωρα το πως θα το αντιμετωπισει ο καθενας και που θα οδηγησει...εξαρταται απο πολλους παραγοντες...παντως θεωρω λαθος να πηγαινεις σε κωλομπαρα με σκοπο να γαμησεις...καλυτερα να πας σε μπουρδελακι...το αθλημα (το εχω ξαναγραψει αυτο) ειναι πολυ δυσκολο και καμμια παλια αποδοση δεν εγγυαται την μελλοντικη... :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Της ασφαλειας εισαι ???  :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
φιλε μου,επειδη εχω χρονια εμπειριας στον χωρο θα συμφωνησω ενμερη μαζι σου...ισως να πανε με καποιον με πιο λιγα , ισως να γουσταρουν καποιον πιο πολυ απο καποιον αλλον...αλλα ισως να πανε και χωρις χρηματα...και δεν εχει να κανει με την καταγωγη η τον χωρο...απλα οι γυναικες ετσι λειτουργουν παντα...αλλα δεν βλεπω νοημα σε μια συζητηση εγω γαμαω τσαμπα η γαμαω πληρωνοντας...σε ολους εχουν τυχει και τα δυο και θα ξανατυχουν και τα δυο..ειναι θεμα timing,χρηματων,χημειας οπως θες πες το αλλα συμβαινουν και τα δυο... τωρα αν ειναι τοπ η οχι αυτο εχει να κανει και με τα γουστα του καθενος...

αυτο προσπαθω να πω.  οτι κοιτανε να τα συνδυασουν ολα.  και καλα κανουν.  και εγω αν ημουν γυναικα το ιδιο θα εκανα.  και να περνουσα καλα ,  και να τον γουσταρα και να τα ειχε.   συμβαινουν και τα 2 οπως λες,  αλλα αναρωτησου μονο σε τι ποσοστα το ενα και σε τι το αλλο.    

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
 αυτο προσπαθω να πω.  οτι κοιτανε να τα συνδυασουν ολα.  και καλα κανουν.  και εγω αν ημουν γυναικα το ιδιο θα εκανα.  και να περνουσα καλα ,  και να τον γουσταρα και να τα ειχε.   συμβαινουν και τα 2 οπως λες,  αλλα αναρωτησου μονο σε τι ποσοστα το ενα και σε τι το αλλο.    

προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα ποσοστα...και εχω αντιμετωπισει ολες τις περιπτωσεις....δηλ. και να κερασω ποτα χωρις αποτελεσμα και να πετυχω το σκοπο μου με καποια φυσικα που μου αρεσε...βεβαια ποτε δεν στενοχωρηθηκα οταν αποτυχανα γιατι παντα εχω στο πισω μερος του μυαλου μου το τι παιζεται και παντα ξερω γιατι πηγαινω σε τετοια μαγαζια...βεβαια και το να καταλαβεις το αν μια γυναικα σε παιζει για τα ποτα-κανει μονο βιζιτες η ζηταει και κατι παραπανω...που μπορει να ειναι απο χορηγο εως ενα απλο γαμησι η ακομα και σχεση ...ε...δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το καταλαβεις...

ακομα και τα ποτα που κερναω χωρις να εχουν αποτελεσμα...τα εχω διασκεδασει προσωπικα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και μενα μου τυχαινει να κανω κατι με κοριτσια που δουλευουν σε τετοια μαγαζια...ισως επειδη συχναζω μονο σε τετοια μαγαζια και οχι σε μπαρακια...μαλλον συμφωνεις μαζι μου πως τα παντα μπορουν να συμβουν...αλλωστε φαινεται πολυ ευκολα ποια θελει να κανει πολλα ποτα και την ενδιαφερει αυτο...και ποια εχει στοχο την βιζιτα...και συνηθως οι πιο πολλες εχουν σχεση και μαλιστα σοβαρη...τωρα το πως θα το αντιμετωπισει ο καθενας και που θα οδηγησει...εξαρταται απο πολλους παραγοντες...παντως θεωρω λαθος να πηγαινεις σε κωλομπαρα με σκοπο να γαμησεις...καλυτερα να πας σε μπουρδελακι...το αθλημα (το εχω ξαναγραψει αυτο) ειναι πολυ δυσκολο και καμμια παλια αποδοση δεν εγγυαται την μελλοντικη... :2funny:

ειπα οτι ειχα σχεση με καποια που δουλευε σε κωλομπαρο.   το γνωριζω καλα το αθλημα.    και εγω τα εχω γυρισει και ξερω πολυ καλα πως  σκεφτονται και τις καταλαβαινω τι ρολο παιζει η καθε  μια.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Παιδια μετα απο πολλαααααααα χρονια εχω να πω τα εξης.
Καποτε δεν γαμουσες σε κωλομπαρο εκτος αν εκανες δεσμο
σημερα και με τις συνθηκες οικονομικες που υπαρχουν
αναδουλεια πολλες κοπελες και αφραγκια μπαινεις σε μπαρ
και σου πιανουν τον πουτσο με το καλησπερα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα ποσοστα...και εχω αντιμετωπισει ολες τις περιπτωσεις....δηλ. και να κερασω ποτα χωρις αποτελεσμα και να πετυχω το σκοπο μου με καποια φυσικα που μου αρεσε...βεβαια ποτε δεν στενοχωρηθηκα οταν αποτυχανα γιατι παντα εχω στο πισω μερος του μυαλου μου το τι παιζεται και παντα ξερω γιατι πηγαινω σε τετοια μαγαζια...βεβαια και το να καταλαβεις το αν μια γυναικα σε παιζει για τα ποτα-κανει μονο βιζιτες η ζηταει και κατι παραπανω...που μπορει να ειναι απο χορηγο εως ενα απλο γαμησι η ακομα και σχεση ...ε...δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το καταλαβεις...

ακομα και τα ποτα που κερναω χωρις να εχουν αποτελεσμα...τα εχω διασκεδασει προσωπικα

δεν διαφωνω με αυτα που λες. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

ετσι ειναι φιλε  μου.   σωστα μιλας και εσυ.  για αυτες που το  κανουν αυτο.  γιατι δεν το κανουν ολες.    ειτε με αυτον τον τροπο ,  ειτε με χορηγεια, ειτε με βυζιτα, ειτε με σχεση ,  ολες θελουν το κατι τις.  τερμα πια τα τζαμπε.  εκει θελω να καταληξω.  τοσο δυσνοητα τα γραφω ?  :2funny:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6

παλιοτερα...εποχες ciao ας πουμε ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα...παντως μν ξεχνας πως δεν υπηρχαν αλλοδαπες....

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
παλιοτερα...εποχες ciao ας πουμε ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα...παντως μν ξεχνας πως δεν υπηρχαν αλλοδαπες....

Α μπραβο αλλα και οι ελληνιδες εχουν μπει στο παιχνιδι και δυναμικα.
ΠΛΑΝΕΤ-ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ κλπ

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Α μπραβο αλλα και οι ελληνιδες εχουν μπει στο παιχνιδι και δυναμικα.
ΠΛΑΝΕΤ-ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ κλπ

προσφατα εχω καιρο να κανω επισκεψη...το πλανετ δεν το ξερω κεφαλληνιας μαλλον εννοεις το 65..καλο ειναι να μπαινουν και οι ελληνιδες στο ματς!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

αλλοδαπες  ε ?  θα συμφωνησεις και θα δεις οτι εχω δικιο τελικα  σε αυτα που λεω.  οταν εχεις δικιο εσυ  σε καποια που λες ,  εγω συμφωνω (  δεν εχω τιποτα με τις αλλοδαπες.  ισα - ισα που μου αρεσουν )

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ναι τι λετε μωρε ?  ποιες ελληνιδες ?  οι 9 στις 10 ειναι ξενες. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom