Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:s&m_3: :s&m_3:
Μαλλον ο φίλος JERRY5 δεν με εχει καταλάβει πολύ καλά.

Αλλά πάντα μιλάω προσωπικά απο δικές μου εμπειρίες που ειναι παρα πολλές!

Γι αυτο θέλω μουνι χωρίς να το πληρώνω. Φυσικά δεν ξεχνάω τους τρόπους μου όταν τις βγάζω έξω!

Τις παίζω μπάλλα σαν να είναι κανονικές γκόμενες , τις κάνω εκπλήξεις , δεν ξεχνάω λεπτό οτι σαν γυναίκες
θέλουν κατι διαφορετικό απο τα ζώα που τις τριγυρνάνε!
Δεν πέφτω βουρ στον πατσά , το παίζω ρομαντικός , οτι δήθεν δεν με νοιάζει το μουνι και τέτοια!
Και έτσι πέφτουν στο πιάτο. Μετά απο το πρωτο ραντεβου εξαφανίζομαι . Τις κάνω να νοιώθουν ότι δεν με νοιάζει και πολύ!

Απλά και ωραία Τζερι , αυτά που κανουν οι πραγματικοί παλιάς κοπής ΑΝΤΡΕΣ! Και όχι οι αγαπούληδες!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Γι αυτο θέλω μουνι χωρίς να το πληρώνω. Φυσικά δεν ξεχνάω τους τρόπους μου όταν τις βγάζω έξω!

Τις παίζω μπάλλα σαν να είναι κανονικές γκόμενες , τις κάνω εκπλήξεις , δεν ξεχνάω λεπτό οτι σαν γυναίκες
Δεν πέφτω βουρ στον πατσά , το παίζω ρομαντικός , οτι δήθεν δεν με νοιάζει το μουνι και τέτοια!
Και έτσι πέφτουν στο πιάτο. Μετά απο το πρωτο ραντεβου εξαφανίζομαι . Τις κάνω να νοιώθουν ότι δεν με νοιάζει και πολύ!

Απλά και ωραία Τζερι , αυτά που κανουν οι πραγματικοί παλιάς κοπής ΑΝΤΡΕΣ! Και όχι οι αγαπούληδες!
T

Τυπε αν ειναι για να πηδησω μια μπαροβια η μια "ευκολη" διαθεσω χρονο τοτε
η συνταξιουχος ειμαι η τεμπελης.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.
Και με τις σημερινες καταστασεις μαλλον προς σοβιετια μοιαζει το σκηνικο
κρεμας ενα κατομπαλο στον :bigdick: και παιρνεις τον μεζε.
ολες οι μοντελες πλην ελαχιστων εχουν ταριφα ολες οι τραγουδιαρες το ιδιο
και στα κλαμπακια εχουν αμολυθει τα 18-23 για να παρουν καινουργιο μαγιο η τζαμπα διακοπες η να πληρωσουν την ΔΕΗ . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ουτε συνταξιούχος Ουτε αργόσχολος!!! Ουτε κοροίδο !!!  Ουτε σαβούρας !!!!

Εσύ γουστάρεις μια και έξω και πατσαβούρες!!!!

Εγώ γουστάρω μικρά να παίζω με το μυαλό τους και να μου το δίνουν στο πιάτο!!!!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ουτε συνταξιούχος Ουτε αργόσχολος!!! Ουτε κοροίδο !!!  Ουτε σαβούρας !!!!

Εσύ γουστάρεις μια και έξω και πατσαβούρες!!!!

Εγώ γουστάρω μικρά να παίζω με το μυαλό τους και να μου το δίνουν στο πιάτο!!!!

Ειδες πουθενα για πατσαβουρες ρε τυπε απλα εσυ θα τις βγαλεις εξω 2-3 φορες για φαγητο ποτο
εγω απλα τους δινω το μεσον απο ενοικιο μεχρι μαγιο .
εγω καθαριζω την μπουγαδα σε μια μερα εσυ οταν κουνηθει το μυαλο της που απο το αλκοολ εχει
γινει σφουγκαροπανο.
Ο Ρωμαιος και η Ιουλιετα δεν ζουν πλεον εδω.
Και κανε καμμια βολτα στα κλαμπακια να δεις τι  :knockinb: :knockinb: πεφτει αυθημερον με ηλικιες
απο εισαγγελεα μεχρι 23-25.
Στα κωλομπαρα ακομη ποιο χαλαρα                   

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ΝΑΙ ΡΕ ΤΥΠΕ Πατσαβούρες είναι αυτές που πας και πληρώνεις.

Αφού ο στόχος είναι αλκολικές που τις και τελειωμένες !! Τωρα το εισαγελλεα τι τον μπλέκεις???

Μάλλον εισαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ με το άθλημα για αυτό εσυ συνέχισε να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!

Και άσε εμένα να κάνω ότι γουστάρω με τα μουνάκια ! Οι 2-3 που είπες μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις!
Εγώ για μία μίλησα!

Και να σου πώ ρε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ εγω δεν σε σχολιασα για αυτό ΚΟΦΤΟ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Παιδες καλησπερα. Ερχομαι την αλλη εβδομαδα απο διακοπες. Αν εχω φραγκα λεω να παω βολτα στο la luna καθως εχω ακουσει πολλα. Ποιος γουσταρει να παμε παρεα και κερναω και 1-2 ποτα. Συγνωμη για το θαρρος αλλα μην παω μονος, να εχω καποιον που ξερει τι παιζει.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΝΑΙ ΡΕ ΤΥΠΕ Πατσαβούρες είναι αυτές που πας και πληρώνεις.

Αφού ο στόχος είναι αλκολικές που τις και τελειωμένες !! Τωρα το εισαγελλεα τι τον μπλέκεις???

Μάλλον εισαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ με το άθλημα για αυτό εσυ συνέχισε να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!

Και άσε εμένα να κάνω ότι γουστάρω με τα μουνάκια ! Οι 2-3 που είπες μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις!
Εγώ για μία μίλησα!

Και να σου πώ ρε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ εγω δεν σε σχολιασα για αυτό ΚΟΦΤΟ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!!

ρε ασχετε αγαπουλη παιξτο ερωτας με την πρωτη ματια ,ο εισαγγελεας ειναι λογοπαιγνιο για ηλικιες κατω των 18.
συγνωμη αυτες που γνωρισαμε πινουν οι δικες σου μονο σπραιτ ειναι και φθηνα τα αλλα ποτα βαρανε.
εσυ τζαμπα στο μαγαζι καθονται μαζι σου για την ομορφια σου δεν πινουν.
εξω μονο μια φορα τις βγαζεις και τρεχουν στο κρεβατι μην χασουν τον μεζε.
Μαλλον εισαι μακρυα νυχτωμενος ,σημερα τα κορασια ξερουν οτι το μονο μεσον που εχουν για να κανουν ταμειο ειναι
το μουνακι τους και το δουλευουν.
Αν αυτη καθησει μαζι σου στο μπαρ διχως κερασματα το πρωι αντι μεροκαμματο θα παρει τα @@ του νταραβερτζη, αντε
ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΕΡΩΤΙΑΡΗ.
Αν δεν αντεχεις κριτικη μην γραφεις τραγουδατο.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Είσαι πολύ Μαλάκας αλλά μην το φωνάζεις ρε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ!!

Την κριτική την γουστάρω αλλά όχι απο ΗΛΊΘΙΟΥΣ όπως εσύ που απο το πουθενα έχεις και γνώμη ΛΑΚΕ!

Αλλα τα μπινελίκια τα σηκώνει το ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ σου που έχει καεί απο τις μαλακίες που πίνεις!!!

ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ και μην μιλάς!

Ναι οι δικές μου πίνω χαμομίλι ρε ΖΩΟ !

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Είσαι πολύ Μαλάκας αλλά μην το φωνάζεις ρε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ!!

Την κριτική την γουστάρω αλλά όχι απο ΗΛΊΘΙΟΥΣ όπως εσύ που απο το πουθενα έχεις και γνώμη ΛΑΚΕ!

Αλλα τα μπινελίκια τα σηκώνει το ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ σου που έχει καεί απο τις μαλακίες που πίνεις!!!

ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ και μην μιλάς!

Ναι οι δικές μου πίνω χαμομίλι ρε ΖΩΟ !

ΜΑΛΑΚΑΚΟ αφου πινεις χαμομηλι εισαι πανετοιμος να τον  :jerking: :jerking: μολις πας σπιτι
μαλακα που πληρωνει το χαμομηλι 10ευρω ,μπραβο ρε αγαπησιαρη .Πες μας ποσες  :jerking: :jerking: εχεις
ριξει για τα μωρα που θα γαμησεις  :2funny: :2funny: οταν τους μιλησεις στο μυαλο  :dancing: :dancing: :dancing:

Τωρα για τα βρισιδια σου αντε ρε μαγκα χαλαλι σου κερασμενα ολα.
εχω δει κατι λημουρια σαν εσενα καθονται την ωρα πουν οι αλλοι
μπαλαμουτιαζουν η τους τον παιζου η παιρνουν πιπα οι γκομμενες ξερογλυφονται
και σκεφτονται οτι οταν κοψουν την  :jerking: :jerking: και βαλουν το χερι στην τσεπη διχως
να παθουν εμφραγμα θα γαμησουν.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πόσο Παπάρας είσαι ????

Πολύ ζόρι τραβάς με τις δικές μου ρε ΜΑΛΑΚΑ !

Ειδικά σε σένα ΜΕΓΑΧΟΡΗΓΕ που ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ τι να πούμε και εμείς ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!

Ντε και καλά μόνο εσύ είσαι σωστός. Οτι αντίθετο λες ενα σορό ηλίθια επιχειρήματα αλλά από ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ τι να περιμένεις!

Ειπαμε ΜΑΛΑΚΑ χαμέμηλο με γευση απο σπέρμα τις δίνω. Τι να κάνω δεν φταίω που πηδάω χωρίς να πληρώνω!

Εσύ όμως επειδή βιάζεσαι και είσαι πολυάσχολος ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΡΟΜΠΑΑΑΑ!!!!! :rockon:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Πόσο Παπάρας είσαι ????

Πολύ ζόρι τραβάς με τις δικές μου ρε ΜΑΛΑΚΑ !

Ειδικά σε σένα ΜΕΓΑΧΟΡΗΓΕ που ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ τι να πούμε και εμείς ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!

Ντε και καλά μόνο εσύ είσαι σωστός. Οτι αντίθετο λες ενα σορό ηλίθια επιχειρήματα αλλά από ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ τι να περιμένεις!

Ειπαμε ΜΑΛΑΚΑ χαμέμηλο με γευση απο σπέρμα τις δίνω. Τι να κάνω δεν φταίω που πηδάω χωρίς να πληρώνω!

Εσύ όμως επειδή βιάζεσαι και είσαι πολυάσχολος ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΡΟΜΠΑΑΑΑ!!!!! :rockon:

Απο το γραψιμο και στο θρεντ που εισαι φαινεται οτι εισαι χαζουλη πιτσιρiκας
αντε το κουβαδακι να παιξεις παρα κατω .
Εδω λεγεται bordela.com εσυ εισαι ο μοναδικος που μπηκε εδω για να γαμησει τζαμπα.
Οταν λοιπον μαθεις τα κωλομπαρα ελα ξανα διαφορετικα μονο με κηδεμονα.
οι κυριες σε εχουν για πρωινο αντε μαλακοβλακακο που θελεις να παραστησεις
και τον γαμια μυαλων οχι ρε κοντοσουβλι ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

caenus να ρωτήσω η 1η επαφή γίνεται μέσα στο μαγαζί....με τον πατροπαράδοτο τρόπο να την κεράσεις ποτό ή ποτά αν προτιμάς????

κατά την διάρκεια του ποτού παίζεις το παιχνίδι σου για να της γαμήσεις το μυαλό όπως λες(θεμιτό και έτσι είναι το σωστό ;))

Τέλος, πέρνεις το τηλ. της και κανονίζετε για έξω όπου πλέον τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί.

Τα λέω καλά ή κάπου κάνω λάθος :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Δεν μπορω να καταλαβω μερικοι γιατι τους φενεται περιεργο να πηδας τσαμπα ακομα και γκομενες του χωρου αυτου.. τοσο απυστετο τους φενεται? οπως ο φιλος ο kopronis που συνεχεια μας υπενθιμιζει οτι δεν προκειτε ποτε να γαμισεις σε τετια μεροι.. τι να πω...  αν εχεις μια εμφανιση σχεδον παντου γαμας με λιγα λευτα ακομα και χωρις λευτα φυσικα.  ακομα αν εχεις εμφανιση γαμας και καριολες Ελεηνιδες που παρακαλανε τους μπαρμαν για ενα σφηνακι στα clubs.. δεν ειναι απιθανο. οποτε μην μασατε..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

ετσι πρεπει να γινεται το  σωστο  παιχνιδι. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
T

ολες οι μοντελες πλην ελαχιστων εχουν ταριφα ολες οι τραγουδιαρες το ιδιο
και στα κλαμπακια εχουν αμολυθει τα 18-23 για να παρουν καινουργιο μαγιο η τζαμπα διακοπες η να πληρωσουν την ΔΕΗ . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αυτα που λεει ο φιλος εδω , σωστα ειναι.  ολες  πια  κυνηγανε το χρημα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αν λοιπον παντρεψεις,    αυτες τις  2 παραθεσεις που εκανα( των παραπανω )  βγαινει το θεμιτο αποτελεσμα  που κυνηγανε ολες  αυτες.      και παντα υποψι , οτι δεν μιλαω ουτε για πατσαβουρες,  ουτε για  βυζιτουδες  ,    ουτε για τελειωμενες απο το ποτο και τα ξενυχτια ,  ουτε για μεγαλες.(  εγω δεν την πεφτω  στις προηγουμενες κατηγοριες  που ανεφερα ).    μιλαω παντα για μουνια που να αξιζουν  κατι ,  και ηλικιας ( 27- 35 ).    η καθε μια ανηκει σε μια κατηγορια.  και περιμενουν  αυτους που θελουν  αυτην την κατηγορια  ,  που ειναι και οι ιδιες.    τα καλα μουνια χαζα ειναι να πηδηχτουν τσαμπα ?    στην ουρα περιμενουν οι ανδρες(  που και τα εχουν και συνδυαζουν και αλλες προυποθεσεις ).    αν  εμεις λοιπον ημασταν γυναικες αναρωτηθειτε , ποιον θα διαλεγαμε και  τι θα προτιμουσαμε(  θα κοιταζαμε να τα συνδυαζε καποιος  ολα )  .    ολες πια εχουν ξυπνησει(  δεν περνανε μονο, ο ρομαντισμος, οι αγαπουλες ,  οι καλοι  τροποι , η εμφανιση κλπ).  θα περιμεναμε και τον φραγκατο  να ερθει.   

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μπορω να καταλαβω μερικοι γιατι τους φενεται περιεργο να πηδας τσαμπα ακομα και γκομενες του χωρου αυτου.. τοσο απυστετο τους φενεται? οπως ο φιλος ο kopronis που συνεχεια μας υπενθιμιζει οτι δεν προκειτε ποτε να γαμισεις σε τετια μεροι.. τι να πω...  αν εχεις μια εμφανιση σχεδον παντου γαμας με λιγα λευτα ακομα και χωρις λευτα φυσικα.  ακομα αν εχεις εμφανιση γαμας και καριολες Ελεηνιδες που παρακαλανε τους μπαρμαν για ενα σφηνακι στα clubs.. δεν ειναι απιθανο. οποτε μην μασατε..

α ρε κορονακι.  :2funny:    αν εγω εχω μονο εμφανιση  και εσυ και εμφανιση και λεφτα με ποιον θα ερθει ?  ενταξει μπορει να γαμισεις στα μπαρακια (  ειτε με καποια κερασματα , ειτε με λιγα λεφτα, αντε και χωρις καθολου.  αλλα μονο πατσαβουρες , καποιες μεγαλες και τελειωμενες).  αν  εσυ τωρα κυνηγας αυτες τις κατηγοριες, η  οποιοσδηποτε αλλος  ενταξει παω πασο.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και ομως οι ελληνιδες,  αν σε γουσταρουν και τους κανεις  ερχονται και ετσι. για το κεφι τους,  για την πλακα τους . (   κανε καμακι σε facebook  και θα καταλαβεις )  οι αλλοδαπες ειναι αυτες που το εχουν πια παρακανει.  και το εχουν δει εντελως  διαφορετικα.  ειμαι ξενη σε μια αλλη χωρα, δεν εχω κανενα να με βοηθησει , δεν βγαινω οικονομικα και αλλες πολλες παπαριες.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
και ομως οι ελληνιδες,  αν σε γουσταρουν και τους κανεις  ερχονται και ετσι. για το κεφι τους,  για την πλακα τους . (   κανε καμακι σε facebook  και θα καταλαβεις )  οι αλλοδαπες ειναι αυτες που το εχουν πια παρακανει.  και το εχουν δει εντελως  διαφορετικα.

jerry5 τα ανατρέπεις όλα με αυτό που πόσταρες :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom