Το συγκεκριμένο μαγαζί θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ! γιατι μπορεί να σε δαγκώσουν για πλάκα. Καλύτερα η επίσκεψη να γίνεται με καλή ομάδα έμπειρων , που θα συγκρατεί τους επικίνδυνους.
εννοείς ότι ο πελάτης χάνει τον έλεγχο και ξοδεύει ή ότι είναι κλέφτρες;
Το συγκεκριμένο μαγαζί θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ! γιατι μπορεί να σε δαγκώσουν για πλάκα. Καλύτερα η επίσκεψη να γίνεται με καλή ομάδα έμπειρων , που θα συγκρατεί τους επικίνδυνους.
Το συγκεκριμένο μαγαζί θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ! γιατι μπορεί να σε δαγκώσουν για πλάκα. Καλύτερα η επίσκεψη να γίνεται με καλή ομάδα έμπειρων , που θα συγκρατεί τους επικίνδυνους. Απο μουνιά παίζει καλή φάση , οι περισσότερες από εκεί το δίνουν
έναντι αμοιβής έξω πολυ πολύ ευκολα. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ.
τι σου προσφεραν με αυτο το 36αρι που λες ?
Φραπεδάκι και ελεύθερα πιασίματα
Σε μένα κάθε φορά ο λογαριασμός ήταν πάντα προς τα πάνω!
δε καταλαβα τιποτατι εχασες τον ελεγχο ? πλακα κανω ε ? πεφτει κλεψιμο. ειναι και αυτο μερος της δουλειας τους. θελουν προσοχη. θα τα πω για τελευταια φορα. 2 ποτα των 12 το καθενα ειναι αρκετα για πανω. μετα συζητησουλα για κατω. αν συμφωνησει για κατω ειναι 36 +50. συνολο 110. ( και ποτε αλλα ποτα για κατω , γιατι τα χρεωνουν 36 ευρω το καθενα . εγω αυτο δεν το ηξερα , μεχρι που το εμαθα ) τωρα αν αξιζει η οχι στα 110 ευρω ειναι καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα. εγω ετσι εχω κανει( με εξαιρεση την φορα που κερασα μια και 2 ποτα κατω, μετα την φαση ). τωρα αν δεν θελει για κατω , μενουμε στα κερασματα και στα 24 ευρω.
δε καταλαβα τιποτα
μετα περικαλο!!!!!!!!!!!
μι κοροδεβισ εσι ισε γατονι= σκαραβεο μαγαζαρα
ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ . Μια φορα μπαρ δεν ειναι έμεινε πίσω .μι κοροδεβισ εσι ισε γατονι
Ρουμάνες ....η χειρότερη φάρα φίλε. (εξαιρέσεις υπάρχουν)Επισκεψη στο ΚΑΒΟ Παρασκευη βράδυ γυρω στις 3. Μουσική όνειρο στα γουστα της παρέας μας!
Μουνιά ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ομορφα αλά πεινασμένα για ευρώ.
Το μαγαζί θέλει προσοχή γιατί δαγκώνουν στον λογαριασμό! Η ΠΑΡΕΑ πρέπει να είναι πολύ έμπειρη. Ολες είναι βιζιτουδες και ψωνίζονται κανονικά.
Η παρτούζα είναι η αγαπημένη τους αφου υπάρχουν ομάδες ,πραγμα συνηθες για ρουμάνες. Αυτό το συχαινομαι προσωπικά.
Η βόλτα εξω ειναι εύκολη ανάλογα το πορτοφόλι του καθενός . Οι περισσότερες έχουν παιδιά και ειναι στην ΕΛΛΑΔΑ αρκετά χρόνια και πολύ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑΤΟΣ!!!!
Καλησπέρα φίλε συμφωνώ απόλυτα!! Καμμια φορά υπαρχουν εξαιρεσεις . Εγω ψηφίζω ΡΩΣΙΚΑ αλλά κοιτα πλάκα τώρα τα έχω με Ρουμανα !!!!Ρουμάνες ....η χειρότερη φάρα φίλε. (εξαιρέσεις υπάρχουν)
Έχω φθάσει σε σημείο προκατάληψης, όταν μου την πέφτει κωλομπαρού και μου λέει από Ρουμανία , δύσκολα θα κάτσω μαζί της.
Βουλγαρία μια από τα ίδια, ίσως λίγο καλύτερα.
Χίλιες φορές Ρωσία, Ουκρανία ή έστω ...Πολωνία (Laluna ), πιο τίμιες σε αυτό που κάνουν.
Καλησπέρα φίλε συμφωνώ απόλυτα!! Καμμια φορά υπαρχουν εξαιρεσεις . Εγω ψηφίζω ΡΩΣΙΚΑ αλλά κοιτα πλάκα τώρα τα έχω με Ρουμανα !!!!
μεγαλο πραμα να τα χισ με ρουμαναΝα τη χαίρεσαι!!!
Εγω ψηφίζω ΡΩΣΙΚΑ αλλά κοιτα πλάκα τώρα τα έχω με Ρουμανα !!!!
μεγαλο πραμα να τα χισ με ρουμανα
εγο τα ιχα με ρουμανο