Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
ναι τι λετε μωρε ?   ποιες ελληνιδες ?   οι 9 στις 10 ειναι ξενες. 

σου ειπα πως εχω καιρο να κανω επισκεψεις αλλα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου...ουτε εγω εχω τπτ με τις αλλοδαπες αν και γουσταρω περισσοτερο παιχνιδι με τις ελληνιδες και μακαρι να εμφανιστουν ακομα πιο πολλες...και σιγουρα με την εμφανιση των αλλοδαπων αλλαξε το παιχνιδι...

το μονο που διαφωνησα ειναι πως δεν υπαρχει λογω να περηφανευτε καποιος εδω οτι εκανε κατι σε κωλομπαρο και καποιος αλλος να μν τον πιστευει...με οποιοδηποτε τροπο το πετυχε γιατι ετσι ακριβως γινεται παντα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σου ειπα πως εχω καιρο να κανω επισκεψεις αλλα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου...ουτε εγω εχω τπτ με τις αλλοδαπες αν και γουσταρω περισσοτερο παιχνιδι με τις ελληνιδες και μακαρι να εμφανιστουν ακομα πιο πολλες...και σιγουρα με την εμφανιση των αλλοδαπων αλλαξε το παιχνιδι...

το μονο που διαφωνησα ειναι πως δεν υπαρχει λογω να περηφανευτε καποιος εδω οτι εκανε κατι σε κωλομπαρο και καποιος αλλος να μν τον πιστευει...με οποιοδηποτε τροπο το πετυχε γιατι ετσι ακριβως γινεται παντα

το εχω καταλαβει οτι εχεις καιρο να πας.  γιατι εσυ πιστευεις οτι λεει ο καθενας εδω μεσα , πισω απο ενα laptol ?

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
  το εχω καταλαβει οτι εχεις καιρο να πας.   γιατι εσυ πιστευεις οτι λεει ο καθενας εδω μεσα , πισω απο ενα laptol ?

οχι...γι αυτο και δεν δινω σημασια...αρα για μενα δεν υπαρχει λογος τετοιας συζητησης...οτι μπορει ο καθενας ας κανει...ουτε υπαρχει συνταγη επιτυχιας...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οχι...γι αυτο και δεν δινω σημασια...αρα για μενα δεν υπαρχει λογος τετοιας συζητησης...οτι μπορει ο καθενας ας κανει...ουτε υπαρχει συνταγη επιτυχιας...

οκ.  ενταξει καμια φορα χρειαζονται και οι συζητησεις, οι αποψεις, οι διαφωνιες κλπ.

Επισκέπτης
Aπο καβο ποιες γαμιονται, περνοντε?? πειτε τπτ ρε μαλακες... να σπασει η μονοτονια..

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Aπο καβο ποιες γαμιονται, περνοντε?? πειτε τπτ ρε μαλακες... να σπασει η μονοτονια..
Οταν βγουμε οι τρείς μας με τον ΜΑΚΗ να πιούμε τα ξύδια μας , θα σου κάνω πλήρη ανάλυση και οπτικα!

Πάντος αρκετέ φίλε μου!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οκ.  ενταξει καμια φορα χρειαζονται και οι συζητησεις, οι αποψεις, οι διαφωνιες κλπ.

Φυσικα JERRY όλα στην ζωή είναι , αλλά μου την δίνει όταν ό άλλος προσπαθεί να επιβάλλει την γνώμη του!!

Εδώ ο καθένας λέει τις εμπειρίες του και τα θέλω του , όλα είναι σεβαστά. Οταν αρχίζει η κριτική από ατομα με χαρακτηρισμούς,
εκεί τρελλαίνομαι φίλε!

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Φυσικα JERRY όλα στην ζωή είναι , αλλά μου την δίνει όταν ό άλλος προσπαθεί να επιβάλλει την γνώμη του!!

Εδώ ο καθένας λέει τις εμπειρίες του και τα θέλω του , όλα είναι σεβαστά. Οταν αρχίζει η κριτική από ατομα με χαρακτηρισμούς,
εκεί τρελλαίνομαι φίλε!

συμφωνω απολυτα φιλε ...

panoulis67

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
βοηθηστε,καποιο θρεντ με αναλυτικεσ διευθυνσεισ μιχαλακοπουλου

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
βοηθηστε,καποιο θρεντ με αναλυτικεσ διευθυνσεισ μιχαλακοπουλου

πιάσε την Μιχαλακοπούλου από χαμηλά που ξεκινάει και ανεβαίνεις προς το Κάραβελ τα περισσότερα κωλόμπαρα είναι πάνω στο δρόμο αποκλείεται να μην τα δεις.

επίσης υπάρχουν δύο κωλόμπαρα πίσω από το πάρκινγκ του Κάραβελ αν ενδιαφέρεσαι ;)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Γωνία  Μεσογείων και Φιδιπιδου έχει ένα.

Κάναμε μια συντομη βόλτα . Πολύ πρωί μία ΒΟΥΛΓΑΡΑ και μια ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ, Η μία μου έπιανε τον πόυτσο και στη άλλη έπιανα τον κώλο.

3 ποτά πίπα , 5 ποτα γαμήσι η ταρίφα για τους λάτρεις του είδους. Εμείς μόλις το ακούσαμε φύγαμε ....!!!!!!!!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
η ταρίφα για πίπα και γαμήσι πόσο ήτανε?????

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πρωι πρωι πιάνουνε δουλειά ?

μάλλον εννοεί ξημερώματα 5-6 το πρωί :grin:

πάντως αρκετά κωλόμπαρα δουλεύουν τα πρωινά αλλά δεν ξέρω αν σερβίρουν φραπέ :pipa1: ή μπριζόλα :knockinb: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom