Της ασφαλειας εισαι ???
;) και τι βρακι φορουσε η καθε μια
Της ασφαλειας εισαι ???
ναι τι λετε μωρε ? ποιες ελληνιδες ? οι 9 στις 10 ειναι ξενες.
;) και τι βρακι φορουσε η καθε μια
σου ειπα πως εχω καιρο να κανω επισκεψεις αλλα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου...ουτε εγω εχω τπτ με τις αλλοδαπες αν και γουσταρω περισσοτερο παιχνιδι με τις ελληνιδες και μακαρι να εμφανιστουν ακομα πιο πολλες...και σιγουρα με την εμφανιση των αλλοδαπων αλλαξε το παιχνιδι...
το μονο που διαφωνησα ειναι πως δεν υπαρχει λογω να περηφανευτε καποιος εδω οτι εκανε κατι σε κωλομπαρο και καποιος αλλος να μν τον πιστευει...με οποιοδηποτε τροπο το πετυχε γιατι ετσι ακριβως γινεται παντα
το εχω καταλαβει οτι εχεις καιρο να πας. γιατι εσυ πιστευεις οτι λεει ο καθενας εδω μεσα , πισω απο ενα laptol ?
οχι...γι αυτο και δεν δινω σημασια...αρα για μενα δεν υπαρχει λογος τετοιας συζητησης...οτι μπορει ο καθενας ας κανει...ουτε υπαρχει συνταγη επιτυχιας...
Οταν βγουμε οι τρείς μας με τον ΜΑΚΗ να πιούμε τα ξύδια μας , θα σου κάνω πλήρη ανάλυση και οπτικα!Aπο καβο ποιες γαμιονται, περνοντε?? πειτε τπτ ρε μαλακες... να σπασει η μονοτονια..
οκ. ενταξει καμια φορα χρειαζονται και οι συζητησεις, οι αποψεις, οι διαφωνιες κλπ.
Φυσικα JERRY όλα στην ζωή είναι , αλλά μου την δίνει όταν ό άλλος προσπαθεί να επιβάλλει την γνώμη του!!
Εδώ ο καθένας λέει τις εμπειρίες του και τα θέλω του , όλα είναι σεβαστά. Οταν αρχίζει η κριτική από ατομα με χαρακτηρισμούς,
εκεί τρελλαίνομαι φίλε!
ανεμενω σκληρο πορνιασμαααα
βοηθηστε,καποιο θρεντ με αναλυτικεσ διευθυνσεισ μιχαλακοπουλου
η ταρίφα για πίπα και γαμήσι πόσο ήτανε?????
30 η πίπα και 50 γαμήσι.
το γαμήσι σε καλή τιμή σχετικά......η τιμή της πίπας απαράδεχτη
πρωι πρωι πιάνουνε δουλειά ?