You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Στο μαγαζί πήγαμε 5 παρά . Εχει ειδικό δωμάτιο για τις υπηρεσίες.
Ακόμα θυμάμαι τον κώλο της γεωργιανής Μάκη!
μάλλον εννοεί ξημερώματα 5-6 το πρωί
πάντως αρκετά κωλόμπαρα δουλεύουν τα πρωινά αλλά δεν ξέρω αν σερβίρουν φραπέ ή μπριζόλα
Σίγουρα θα προσφέρουν γαλατάκι για τους πρωϊνούς!
Σίγουρα θα προσφέρουν γαλατάκι για τους πρωϊνούς!
λες???????
AGIANA καλό , πολύ καλό μόνο που το βυζί ήταν μεγαλύτερο!!!!!!!
Μου βάζεις ιδέες.....
το γαμήσι σε καλή τιμή σχετικά......η τιμή της πίπας απαράδεχτη
αν ειναι με 3 ποτα και με 5 ποτα ειναι πολυ φθηνα. αλλα και απο την αλλη με αυτες τις τιμες τιποτα μπαζα και απελπισμενες θα ειναι.
αν ειναι με 3 ποτα και με 5 ποτα ειναι πολυ φθηνα. αλλα και απο την αλλη με αυτες τις τιμες τιποτα μπαζα και απελπισμενες θα ειναι.
μύστη αν είναι με τα κεράσματα δλδ 5 ποτα == 50€ όπου συμπεριλαμβάνεται μου θυμίζει Πρίγκηπα
αλλά στον Πρίγκηπα γαμάς χωρίς να χρειάζεται να κεράσεις
Υ.Γ πότε θα βολτάρουμε παρέα θέλω να με μυήσεις στα κόλπα για τα καλά
Επισκέπτης
MAKH Aκομα στο pc εισαι???? ελα γιατι αποψε επερχεται αγριο πορνιασμα.....
MAKH Aκομα στο pc εισαι???? ελα γιατι αποψε επερχεται αγριο πορνιασμα.....
πάρε τηλ γιατί σεληνιάστηκα με την πάρτη σου και έχω ανάγκη απαξίωση
σού πέρνουν και το πορτοφόλι άν μπορούν...Δε βλέπω ενημέρωση... από Λα Λούνα έχουμε τίποτα;
επιεικώς πανάκρινο και άν σέ κόψουν για λουκουμά ..ότι εγραψα στην πάνω σειρά ..
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Laluna
Επίσκεψη προ 3 εβδομάδων , περίοδος γιορτών...αρχές-αρχές.
Θλίψη... με πιάνει θλίψη....
Δυστυχώς έπιασε κρίση και τις πολωνέζες για τις οποίες μάθαινα παραπονάκια καθ όσον υπάρχει κάποια επαφή εκτός έδρας, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα δω και αυτό το χάλι.
Πέρα από 2-3 βασικά όπλα που είναι καμιά 5ετία και τις ξέρω εγώ εκεί, έκαναν την εμφάνιση τους και 2 συντοπίτισσες συνομήλικες όμως της ιδιοκτήτριας.
Και το ωραίο ήταν ότι πήραν και θάρρος μόνες τους και είχαν και απαιτήσεις!!!
Ούτε τις είχα ξαναδεί, ούτε και πρόκειται δηλαδή, ούτε καν ένα ποτό δεν είχαμε πιει μαζί, ούτε μια βρε ..αδερφέ δεν είχαν κάνει.
Αθάνατη Ελλάδα . Και κάνανε και κρίσεις φυσικά για τις αλλοδαπές... οι καραμπαζόλες.
Τέλος πάντων είχα καιρό να φρικάρω έτσι σε μπαρ... όσο ζούμε, θα μαθαίνουμε ακόμη και με αυτόν τον τρόπο. Του βασανιστηρίου.
Ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό πάντως το χάλι και το ''φεγγάρι'' να ξαναβρεί τον δρόμο του γιατί θα χάσουμε εμείς το φως μας.
Πίσωωωωω κουφάλες συντοπίτισσες.
Επίσκεψη προ 3 εβδομάδων , περίοδος γιορτών...αρχές-αρχές.
Θλίψη... με πιάνει θλίψη....
Δυστυχώς έπιασε κρίση και τις πολωνέζες για τις οποίες μάθαινα παραπονάκια καθ όσον υπάρχει κάποια επαφή εκτός έδρας, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα δω και αυτό το χάλι.
Πέρα από 2-3 βασικά όπλα που είναι καμιά 5ετία και τις ξέρω εγώ εκεί, έκαναν την εμφάνιση τους και 2 συντοπίτισσες συνομήλικες όμως της ιδιοκτήτριας.
Και το ωραίο ήταν ότι πήραν και θάρρος μόνες τους και είχαν και απαιτήσεις!!!
Ούτε τις είχα ξαναδεί, ούτε και πρόκειται δηλαδή, ούτε καν ένα ποτό δεν είχαμε πιει μαζί, ούτε μια βρε ..αδερφέ δεν είχαν κάνει.
Αθάνατη Ελλάδα . Και κάνανε και κρίσεις φυσικά για τις αλλοδαπές... οι καραμπαζόλες.
Τέλος πάντων είχα καιρό να φρικάρω έτσι σε μπαρ... όσο ζούμε, θα μαθαίνουμε ακόμη και με αυτόν τον τρόπο. Του βασανιστηρίου.
Ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό πάντως το χάλι και το ''φεγγάρι'' να ξαναβρεί τον δρόμο του γιατί θα χάσουμε εμείς το φως μας.
Πίσωωωωω κουφάλες συντοπίτισσες.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Πρόσφατα πέρασα να τσεκάρω το La Luna. Η κατάσταση καλύτερη από ότι περίμενα. Είχε μια καλή Ουκρανέζα με εξώπλατο φόρεμα που με περιποιήθηκε δεόντως, αλλά δεν είδα να παίζουν κατστάσεις υπόγας (ισχύει ή είναι ιδέα μου;)... Μπύρα στα 5€, γυναικέιο στα 10€ και οικογενειακή ατμόσφαιρα!
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Τι είδους περιποίηση; Κάντο πενηνταράκια.... Με πόσα φράγκα;Πρόσφατα πέρασα να τσεκάρω το La Luna. Η κατάσταση καλύτερη από ότι περίμενα. Είχε μια καλή Ουκρανέζα με εξώπλατο φόρεμα που με περιποιήθηκε δεόντως, αλλά δεν είδα να παίζουν κατστάσεις υπόγας (ισχύει ή είναι ιδέα μου;)... Μπύρα στα 5€, γυναικέιο στα 10€ και οικογενειακή ατμόσφαιρα!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πρόσφατα πέρασα να τσεκάρω το La Luna. Η κατάσταση καλύτερη από ότι περίμενα. Είχε μια καλή Ουκρανέζα με εξώπλατο φόρεμα που με περιποιήθηκε δεόντως, αλλά δεν είδα να παίζουν κατστάσεις υπόγας (ισχύει ή είναι ιδέα μου;)... Μπύρα στα 5€, γυναικέιο στα 10€ και οικογενειακή ατμόσφαιρα!
Α το κανανε 10 το γυνακειο ? Ειχε 12 παλια. Για υπογα ισως με πολλα κερασματα κατι να γινεται
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ανεκαθεν σταθερη αξια το La Luna με ωραιο φραπε οποτε πας και εμφανισημες αιθεριες υπαρξεις.Παλια ειχε και σοκολατενιες αιθεριες υπαρξεις!!!Μια απο αυτες τις ημερες που εχω γενεθλια, θα παω αφου εγραψε ο φιλος απο πανω οτι διατηρει τα καλο επιπεδο που εχει!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις