Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στο μαγαζί πήγαμε 5 παρά . Εχει ειδικό δωμάτιο για τις υπηρεσίες.

Ακόμα θυμάμαι τον κώλο της γεωργιανής Μάκη!  :kissass: :kissass:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ο ΚΟΡΟΝΑΚΙΣ γιατί δεν μιλάει το παιδί?????

Που είσαι μεγάλε μου έλειψες??????????????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μάλλον εννοεί ξημερώματα 5-6 το πρωί :grin:

πάντως αρκετά κωλόμπαρα δουλεύουν τα πρωινά αλλά δεν ξέρω αν σερβίρουν φραπέ :pipa1: ή μπριζόλα :knockinb: :grin:

Σίγουρα θα προσφέρουν γαλατάκι για τους πρωϊνούς!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
AGIANA καλό , πολύ καλό μόνο που το βυζί ήταν μεγαλύτερο!!!!!!!

:rockon: :rockon: :boobies: :boobies:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τι να κάνω ρε φίλε έχω πολλές αδυναμίες ........... :tits: :tits: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
το γαμήσι σε καλή τιμή σχετικά......η τιμή της πίπας απαράδεχτη :jerking: :jerking:

αν ειναι  με 3 ποτα  :pipa2:  και με 5 ποτα  :fuck1:    ειναι πολυ φθηνα.  αλλα  και απο την αλλη  με αυτες τις τιμες  τιποτα  μπαζα  και απελπισμενες  θα ειναι.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
   αν ειναι   με 3 ποτα  :pipa2:  και με 5 ποτα  :fuck1:    ειναι πολυ φθηνα.  αλλα   και απο την αλλη  με αυτες τις τιμες  τιποτα   μπαζα  και απελπισμενες  θα ειναι.

μύστη αν είναι με τα κεράσματα δλδ 5 ποτα == 50€ όπου συμπεριλαμβάνεται :knockinb: μου θυμίζει Πρίγκηπα :tooth: :tooth:

αλλά στον Πρίγκηπα γαμάς χωρίς να χρειάζεται να κεράσεις :grin:

Υ.Γ πότε θα βολτάρουμε παρέα θέλω να με μυήσεις στα κόλπα για τα καλά :sunglasses:

Επισκέπτης
MAKH Aκομα στο pc εισαι???? ελα γιατι αποψε επερχεται αγριο πορνιασμα..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δε βλέπω ενημέρωση... από Λα Λούνα έχουμε τίποτα;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δε βλέπω ενημέρωση... από Λα Λούνα έχουμε τίποτα;
σού πέρνουν και το πορτοφόλι άν μπορούν...
επιεικώς πανάκρινο και άν σέ κόψουν για λουκουμά ..ότι εγραψα στην πάνω σειρά ..

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Laluna

Επίσκεψη προ 3 εβδομάδων , περίοδος γιορτών...αρχές-αρχές.
Θλίψη... με πιάνει θλίψη....
Δυστυχώς έπιασε κρίση και τις πολωνέζες για τις οποίες μάθαινα παραπονάκια καθ όσον υπάρχει κάποια επαφή εκτός έδρας, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα δω και αυτό το χάλι.
Πέρα από 2-3 βασικά όπλα που είναι καμιά 5ετία και τις ξέρω εγώ εκεί, έκαναν την εμφάνιση τους και 2 συντοπίτισσες συνομήλικες όμως της ιδιοκτήτριας.  :grin:
Και το ωραίο ήταν ότι πήραν και θάρρος μόνες τους και είχαν και απαιτήσεις!!!
Ούτε τις είχα ξαναδεί, ούτε και πρόκειται δηλαδή, ούτε καν ένα ποτό δεν είχαμε πιει μαζί, ούτε μια  :pipa2: βρε ..αδερφέ δεν είχαν κάνει.  :2funny:
Αθάνατη Ελλάδα . Και κάνανε και κρίσεις φυσικά για τις αλλοδαπές... οι καραμπαζόλες.
Τέλος πάντων είχα καιρό να φρικάρω έτσι σε μπαρ... όσο ζούμε, θα μαθαίνουμε ακόμη και με αυτόν τον τρόπο. Του βασανιστηρίου.  :s&m_1:
Ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό πάντως το χάλι και το ''φεγγάρι'' να ξαναβρεί τον δρόμο του γιατί θα χάσουμε εμείς το φως μας.
Πίσωωωωω κουφάλες συντοπίτισσες.

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
με το dolls που ηταν διπλα σε ενα βενζιναδικο τι εγινε?δεν ανοιξε ξανα?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πρόσφατα πέρασα να τσεκάρω το La Luna. Η κατάσταση καλύτερη από ότι περίμενα. Είχε μια καλή Ουκρανέζα με εξώπλατο φόρεμα που με περιποιήθηκε δεόντως, αλλά δεν είδα να παίζουν κατστάσεις υπόγας (ισχύει ή είναι ιδέα μου;)... Μπύρα στα 5€, γυναικέιο στα 10€ και οικογενειακή ατμόσφαιρα!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Πρόσφατα πέρασα να τσεκάρω το La Luna. Η κατάσταση καλύτερη από ότι περίμενα. Είχε μια καλή Ουκρανέζα με εξώπλατο φόρεμα που με περιποιήθηκε δεόντως, αλλά δεν είδα να παίζουν κατστάσεις υπόγας (ισχύει ή είναι ιδέα μου;)... Μπύρα στα 5€, γυναικέιο στα 10€ και οικογενειακή ατμόσφαιρα!
Τι είδους περιποίηση; Κάντο πενηνταράκια.... Με πόσα φράγκα;  :huh:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Α το κανανε 10 το γυνακειο ? Ειχε 12 παλια. Για υπογα ισως με πολλα κερασματα κατι να γινεται

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ανεκαθεν σταθερη αξια το La Luna με ωραιο φραπε οποτε πας και εμφανισημες αιθεριες υπαρξεις.Παλια ειχε και σοκολατενιες αιθεριες υπαρξεις!!!Μια απο αυτες τις ημερες που εχω γενεθλια, θα παω αφου εγραψε ο φιλος απο πανω οτι διατηρει τα καλο επιπεδο που εχει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom