Το κωλόμπαρο δεν είναι το πεδίο μάχης μου. Είπα όμως να το ζήσω κι εδώ. Πρόσφατη επίσκεψη στο λα λούνα. 5-6 θαμώνες και άλλες τόσες κοπέλες. Πίσω από το μπαρ μία Έμιλυ και άλλη μία κοντά στα 40-50 καστανόξανθη βαμμένη. Ψηνόμουν για ζημιούλα οπότε ήπια 3 μπίρες Φιξ μικρές (3χ6 ευρά) και κέρασα και μία Στέλλα Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη κατά δήλωση της. Καστανόξανθη βαμμένη, κάπου 1.65, κπρος τα 40 φαίνεται, με 3αράκι στήθος. Φάτσα δεν έλεγε τίποτα για τα γούστα μου. Την κέρασα ένα απλό (10 ευρά), ένα διπλό (20 ευρά)κι άρχισε το μπίρι μπίρι που δεν ήταν βαρετό. Μετά έσκασα κι ένα 50άρι για στοματικό στην καβάτζα. Κάνα 20λεπτο κάτσαμε κάτω όπου ήμουν πλάτη-πλάτη με άλλο συναγωνιστή που ολοκλήρωνε σε άλλη κορασίδα. Δεν πολυπαζάρεψα τις τιμές για δικούς μου λόγους, ήθελα απλά να το ζήσω αυτό στο λα λούνα. Συνολικό κόστος 98 ευρά όλα τα προαναφερθέντα. Πολλά; Πάρα πολλά αλλά μου τη βάρεσε. Είχε άλλα δύο πιο όμορφα κοριτσόπουλα αλλά καπαρωμένα, οι υπόλοιπες 3-4 μου ήταν παντελώς αδιάφορες. Μουσική ψευτομπιτάκια και λάιτ ελληνικά. Αυτά, καλό σουκου!