Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
δεν δινουν ζουμι με στανταρ ποτα, αναμενουν οσα δωσεις. δν ξεκαθαριζουν
απο την αρχη. βασικη αρχη στα κοκομπαρα

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
θα το επισκεφτω καποια στιγμη, δεν εχω παει ποτε
και θα ενημερωσω

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
Πρόσφατα πέρασα να τσεκάρω το La Luna. Η κατάσταση καλύτερη από ότι περίμενα. Είχε μια καλή Ουκρανέζα με εξώπλατο φόρεμα που με περιποιήθηκε δεόντως, αλλά δεν είδα να παίζουν κατστάσεις υπόγας (ισχύει ή είναι ιδέα μου;)... Μπύρα στα 5€, γυναικέιο στα 10€ και οικογενειακή ατμόσφαιρα!

Φίλε η Ουκρανή που λες είναι μία μελαχροινή , ομορφούλα με ωραίο σώμα που την λένε Ελένη?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Φίλε η Ουκρανή που λες είναι μία μελαχροινή , ομορφούλα με ωραίο σώμα που την λένε Ελένη?

Όχι νομίζω Κατερίνα την έλεγαν και ήταν καστανόξανθη μαλλον, πολύ GFE φάση

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ο καβος λεει τιποτα?

στη μιχαλακοπουλου παλια ειχε πολλα κωλομπαρα που εχουν κλεισει οπως το dolls και μερικα αλλα.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το κωλόμπαρο δεν είναι το πεδίο μάχης μου. Είπα όμως να το ζήσω κι εδώ. Πρόσφατη επίσκεψη στο λα λούνα. 5-6 θαμώνες και άλλες τόσες κοπέλες. Πίσω από το μπαρ μία Έμιλυ και άλλη μία κοντά στα 40-50 καστανόξανθη βαμμένη. Ψηνόμουν για ζημιούλα οπότε ήπια 3 μπίρες Φιξ μικρές (3χ6 ευρά) και κέρασα και μία Στέλλα Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη κατά δήλωση της. Καστανόξανθη βαμμένη, κάπου 1.65, κπρος τα 40 φαίνεται, με 3αράκι στήθος. Φάτσα δεν έλεγε τίποτα για τα γούστα μου. Την κέρασα ένα απλό (10 ευρά), ένα διπλό (20 ευρά)κι άρχισε το μπίρι μπίρι που δεν ήταν βαρετό. Μετά έσκασα κι ένα 50άρι για στοματικό στην καβάτζα. Κάνα 20λεπτο κάτσαμε κάτω όπου ήμουν πλάτη-πλάτη με άλλο συναγωνιστή που ολοκλήρωνε σε άλλη κορασίδα. Δεν πολυπαζάρεψα τις τιμές για δικούς μου λόγους, ήθελα απλά να το ζήσω αυτό στο λα λούνα. Συνολικό κόστος 98 ευρά όλα τα προαναφερθέντα. Πολλά; Πάρα πολλά αλλά μου τη βάρεσε. Είχε άλλα δύο πιο όμορφα κοριτσόπουλα αλλά καπαρωμένα, οι υπόλοιπες 3-4 μου ήταν παντελώς αδιάφορες. Μουσική ψευτομπιτάκια και λάιτ ελληνικά. Αυτά, καλό σουκου!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Το κωλόμπαρο δεν είναι το πεδίο μάχης μου. Είπα όμως να το ζήσω κι εδώ. Πρόσφατη επίσκεψη στο λα λούνα. 5-6 θαμώνες και άλλες τόσες κοπέλες. Πίσω από το μπαρ μία Έμιλυ και άλλη μία κοντά στα 40-50 καστανόξανθη βαμμένη. Ψηνόμουν για ζημιούλα οπότε ήπια 3 μπίρες Φιξ μικρές (3χ6 ευρά) και κέρασα και μία Στέλλα Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη κατά δήλωση της. Καστανόξανθη βαμμένη, κάπου 1.65, κπρος τα 40 φαίνεται, με 3αράκι στήθος. Φάτσα δεν έλεγε τίποτα για τα γούστα μου. Την κέρασα ένα απλό (10 ευρά), ένα διπλό (20 ευρά)κι άρχισε το μπίρι μπίρι που δεν ήταν βαρετό. Μετά έσκασα κι ένα 50άρι για στοματικό στην καβάτζα. Κάνα 20λεπτο κάτσαμε κάτω όπου ήμουν πλάτη-πλάτη με άλλο συναγωνιστή που ολοκλήρωνε σε άλλη κορασίδα. Δεν πολυπαζάρεψα τις τιμές για δικούς μου λόγους, ήθελα απλά να το ζήσω αυτό στο λα λούνα. Συνολικό κόστος 98 ευρά όλα τα προαναφερθέντα. Πολλά; Πάρα πολλά αλλά μου τη βάρεσε. Είχε άλλα δύο πιο όμορφα κοριτσόπουλα αλλά καπαρωμένα, οι υπόλοιπες 3-4 μου ήταν παντελώς αδιάφορες. Μουσική ψευτομπιτάκια και λάιτ ελληνικά. Αυτά, καλό σουκου!
98 ευρω μονο για στοματικο :S :S με αυτα μπορουσες να πας σε στουντιο και να παρεις λεσβιακο  :uglystupid: :uglystupid:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
98 ευρω μονο για στοματικο :S :S με αυτα μπορουσες να πας σε στουντιο και να παρεις λεσβιακο  :uglystupid: :uglystupid:

Ήξερα ότι είναι πολλά αλλά δεν με ένοιαζε, βγήκα για αλόγιστη ζημιά. Όντως με τη λογική θα μπορούσα να κάνω -όπως συνήθως κάνω- άλλα. Ήθελα την εμπειρία απερίσκεπτα. Εκτιμώ πως κάποιος του είδους θα έκανε τα ίδια με λιγότερα λεφτά ή στα ίδια λεφτά περισσότερα. Το γούσταρα έτσι. ΤΗΧ για την ιδέα αν και παίζω κυρίως σε μασάζ.

ΥΓ. Για την ιστορία μου πρότεινε η Στέλλα με συμβολικό δωράκι κατά τη δική μου κρίση να μπριζολιαστούμε (φαντάζομαι κάνα 20άρι ακόμη) άρα δικά της τα ποτά 30 ευρά και 70 για την ολοκλήρωση. Σούμα 100 ευρά η μπριζόλα αλλά δεν γούσταρα μιας και στην καβάτζα δεν χωρώ καλά καλά να στρίψω.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
η μόνη ένσταση ειναι ότι η στελλα δέν είναι 40 αλλά 50 συν 2 με 3 χρονάκια όπως καί πολλές άλλες....
αλλά έχει καί μερικές καλές κυρίως το γουικ εντ....
αλλά προσοχή παιδιά δαγκώνουν ασυστόλως καί χρεώνουν καί περισσότερα ποτά καί το 10ρικο στό κέρασμα γίνετε 12ρι εάν σέ κόψουν γιά λουκουμά...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στο La Luna μια Μόνικα Πολωνή μου έδωσε τηλέφωνο με 2 ποτά, ωραίο πρόσωπο και σώμα αλλά σιλικόνη. Δεν το χρησιμοποίησα. Το έκανε κανείς; Από περιέργεια ρωτάω..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Στο La Luna μια Μόνικα Πολωνή μου έδωσε τηλέφωνο με 2 ποτά, ωραίο πρόσωπο και σώμα αλλά σιλικόνη. Δεν το χρησιμοποίησα. Το έκανε κανείς; Από περιέργεια ρωτάω..
πάρτην αλλά δέν θά απαντήσει εκτός κα άν είναι μετά τις 11 οπότε θά απαντησει εάν είναι στό μαγαζί....
πρόσεχε δαγκώνει ασυστόλως καί έτσι και  σέ κόψει γιά λουκουμα θά σηκώσει το τηλέφωνο μετά το δέκατο ποτό σέ 2 μέρες...καί θά σέ μαδίσει ...
μακρια πολύ μακρια εκτός καί άν θες να μαμίσεις με χορηγίες καί τραπεζώματα στήν ιθάκη....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
πάρτην αλλά δέν θά απαντήσει εκτός κα άν είναι μετά τις 11 οπότε θά απαντησει εάν είναι στό μαγαζί....
πρόσεχε δαγκώνει ασυστόλως καί έτσι και  σέ κόψει γιά λουκουμα θά σηκώσει το τηλέφωνο μετά το δέκατο ποτό σέ 2 μέρες...καί θά σέ μαδίσει ...
μακρια πολύ μακρια εκτός καί άν θες να μαμίσεις με χορηγίες καί τραπεζώματα στήν ιθάκη....

Η σιλικόνη και μόνο με χαλάει τόσο ώστε δεν πρόκειται να πάρω. Πάντως κατά τα άλλα είναι ωραίο μωρό, όχι φυσικά για το επίπεδο χορηγίας που περιγράφεις.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πέρασμα από τον Κάβο.
Λίγοι πελάτες (και μάλιστα χαμηλού επιπέδου, θύμιζε Σκαραβαίο), λίγες κοπέλες (ούτε μία fuckable )
Το πιο ενδιαφέρον στο μαγαζί ήταν η τηλεόραση που έδειχνε FTV (φυσικά αυτό είναι λάθος στρατηγικό, διότι οποιαδήποτε σύγκριση με τις γυναίκες που κυκλοφορούσαν εκεί ,απλά μας ωθούσε να φύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα)
Ανδρικό ποτό 7, απλό γυναικείο 8, σπέσιαλ 30.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πέρασμα από La Luna. 5-6 τεμάχια, εγώ ασχολήθηκα με Σύλβια και μετά τα ποτά γνωριμίας κατεβήκαμε στα ενδότερα. Καλά ήταν...

astronautis2

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:tickedoff:
Στο μαγαζί πήγαμε 5 παρά . Εχει ειδικό δωμάτιο για τις υπηρεσίες.

Ακόμα θυμάμαι τον κώλο της γεωργιανής Μάκη!  :kissass: :kissass:

Που το είχε το "ειδικό" δωμάτιο που λες βρε φίλε? Γιατί εχω παει στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν υπάρχει τέτοιος χώρος.
Γενικά διαβάζοντας τα post σου για "μπαρουφολόγος"  μου φαίνεσαι  :tickedoff:

astronautis2

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η σιλικόνη και μόνο με χαλάει τόσο ώστε δεν πρόκειται να πάρω. Πάντως κατά τα άλλα είναι ωραίο μωρό, όχι φυσικά για το επίπεδο χορηγίας που περιγράφεις.

Οσο εύκολα δίνουν τηλέφωνο οι κοπέλες, τόσο δυσκολα το απαντούν μετά. Ειδικά η συγκεκριμένη  :S

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
:tickedoff:
Που το είχε το "ειδικό" δωμάτιο που λες βρε φίλε? Γιατί εχω παει στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν υπάρχει τέτοιος χώρος.
Γενικά διαβάζοντας τα post σου για "μπαρουφολόγος"  μου φαίνεσαι  :tickedoff:
Το ειδικο δωματιο ειναι η τουαλετα μεγαλε, εκει τις γαμας, εχει δικιο ο συναγωνιστης μην τον απαξιωνεις.Τη κωλαρα της γεωργιανης την εχω επισκεφτει κι εγω ( κανει και διδυμο με την αδελφη της)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom