You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ξερεις τιποτα παραπανω;
Τίποτα δεν ξέρω. Απλά υποθέσεις κάνω χρησιμοποιώντας την κοινή λογική.
Chris_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Μιας και συντοπίτισα συζητούσαμε περι τέτοιων μπαρ στην Ήπειρο και μου λέει πως το συγκεκριμένο το αγόρασε πριν 4-5 χρόνια.Δεν συζητήσαμε πόσο και πως μιας και δε με ένοιαζε.Αλλά οκ μπορεί να το έχει αγοράσει και με κανέναν άλλο μαζί
Καλησπέρα σε όλους. Καινούριος στο site σαν μέλος. Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες αν ξέρουν κανένα κωλόμπαρο στη συγκεκριμενη περιοχη με Αλβανίδες Ρουμάνες... Κυρίως από αυτές τις χώρες. Συγκεκριμένες ηλικίες, εμφάνιση δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Thanks..
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Σε όλα έχει και Αλβανίδες και Ρουμάνες, σχεδόν πάντα. Για πιο σίγουρα όμως ξεκίνα από τον Κάβο που έχει και πολλές γυναίκες γενικά και από τις δυο αυτές εθνικότητες ειδικά.Καλησπέρα σε όλους. Καινούριος στο site σαν μέλος. Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες αν ξέρουν κανένα κωλόμπαρο στη συγκεκριμενη περιοχη με Αλβανίδες Ρουμάνες... Κυρίως από αυτές τις χώρες. Συγκεκριμένες ηλικίες, εμφάνιση δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Thanks..
Chris_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Έτυχε να ξαναεπικοινωνησω μετά από πολλά χρόνια, με κοπέλα που είχα γνωρίσει σε κάποιο άλλο μπαρ και μου είπε ότι δουλεύει σε κάποιο μπαρ Strass πίσω απ το Κάραβελ.
Εχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο?
Mικρό ,ωραίο μπαράκι.Είχα πάει με φίλο πριν ενα χρόνο σχεδόν.Ο ιδιοκτήτης φιλικός,μετά από παιχνίδι που είχαμε κάνει με τις κοπέλες πιάσαμε κουβέντα και μας κέρασε και ποτά.Εκείνη την περίοδο είχε μόνο 2 κοπέλες,οπότε ήμασταν 5 άτομα όλα στο μπαρ.Μια ξανθιά και μια μελαχρινή.Οι γκόμενες το παίζανε ντροπάλες μπροστά στο αφεντικό αλλά μόλις πήγε τουαλέτα,και μπλουζάκι κατεβάσανε και δαχτυλο δεχτήκανε.
Δε θυμάμαι αν έχει τραπεζια ,αλλά είναι πάνω κάτω σαν το Laluna σε μέγεθος.Είναι και αρκετά φωτεινό σαν χώρος.Έξω έχει έναν μεγάλο καθρέφτη-τζαμαρία στην πόρτα .Το γυναικείο έκανε 10ευρώ
Συνημμένα
πολυ ερημια αστα να πανε καθε περυσι και καλυτεραΝαι πέρασα την Κυριακή απο Λαλούνα και Κάβο και εκτός από το ότι είχε ερημιά, οι γκόμενες ήταν από μέτριες έως κάτω του μετρίου. Γι αυτό πήγα προς x-bar που ήταν πολύ καλύτερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις