μόλις επέστρεψα από καταδρομική στην Μιχαλακοπούλου. Το διάσημο Ριτόρνο κλειστά, μού έκανε εντύπωση γιατί αυτό Κυριακές βράδυ ήταν ανοιχτά. Το διπλανό παρακμιακό LA ROUGE επίσης κλειστό.
Κλειστά και τα μπαράκια πίσω από το Κάραβελ και το LOTUS ακριβώς δίπλα από το Κάραβελ . ( κλασικά).
Μπήκα στο ΛΑΛΟΥΝΑ, και εδώ ήρθε η έκπληξη για μένα. Έχει 6-7 γυναίκες, οι περισσότερες ψηλές και νταρντάνες όπως τις θέλω.
Μια μουνάρα ξανθιά και με ξανθιά πλεξίδα , ψηλή με ωραίο σώμα, και πρόσωπο αγάλματος ξεχώριζε. Με το πού άλλαξε ρούχα , έριξε μια γρήγορη ματιά στον πάγκο του μπαρ που καθόμουν, και αφού με προσπέρασε πήγε και έκαστε με έναν παππού 55άρη+ τουλάχιστον, χορηγό, ταξιτζή μάλλον από ότι άκουσα, και τόν άκουγα που της διηγιόταν το πώς πέρασε τη μέρα του. Αυτή απλά άκουγε χωρίς να παρεμβαίνει καθόλου.
Σε εμένα ήρθαν οι υπόλοιπες: μια Ρουμάνα 1,74μ ύψος χωρίς τακούνι, καραμίλφ, με λευκή επιδερμίδα, μια Ρωσίδα με μαύρα μαλλιά που δεν έμοιαζε όμως με τπτ με Ρωσίδα αλλά με μεσογειακή,και μια Ουκρανή ξέκωλο εντελώς, στριπτιζού. 2 ακόμα κοπέλες κάθονταν με άλλους πελάτες και δεν με πλησίασαν. Η ξανθιά θεογκόμενα με έγραψε όπως είπα και έκατσε με τόν παππού, αλλά όπως τήν έκοψα δεν πρέπει να στροφάρει και πολύ.
Στο τέλος, φεύγοντας, με φωνάζει η Ουκρανή- στριπτιζού που καθόταν παρέα με την Ρωσίδα με τα μαύρα μαλλιά, και μού προτείνει και καλά παρτούζα με αρκετά υπονοούμενα γιατί είμαι λέει ωραίο παιδί . Κάναμε πλάκα και έφυγα. Η Ρωσίδα ενώ στην αρχή μού είχε φανεί ''αθώα'' πρέπει να είναι μεγάλο μούτρο τελικά...
Γενικά παίζουν καλύτερες γκόμενες από ότι περίμενα στο Λαλούνα. Σήμερα είχε βελτιωμένη εικόνα. Στα πλήν, είναι ότι έχει μόνο 2 είδη μπύρας, την Χάνεκεν που δεν πίνεται και την Άλφα που είναι επίσης χάλια.!. χαχα.
Κατεβαίνοντας, πέρασα από Κάβο και βλέπω μια αρκετά όμορφη γκόμενα να βγαίνει από το ταξί και να μπαίνει γρήγορα στο μαγαζί. Τελικά Κάβο δεν μπήκα , γιατί μέ κοιτάζουν με μισό μάτι, από τότε σταμάτησα να κερνάω κάθε βούρλο που μέ πλησίαζε για ποτό/.