Μονο για γυρο πιπα,απ' ολα....ρε ξεφτίλα σού λέω. ! Το τερμάτισε. ! Μετά σού λεει η άλλη ότι έχει και επιχείρηση !! χαχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μουσειακά αντικείμενα. κάνει για επίδειξη στην έκθεση 80's, τότε πρέπει να ήταν καλέςΕχει παει κανεις προσφατα στο rouge;;
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Ναι, το μόνο.Και όχι μόνο πίπα.Δηλαδη απο ολα τα μαγαζια στη Μιχσλακοπουλου το οποιο ειναι ας πουμε το πιο τιμιο και παιζει να σ παρουν κ καμια πιπα με κανα πενηνταρικο ειναι το Λαλουνα?
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Μιλφ και Γκιλφ είχε πάντα αν και έχω αρκετό καιρό να πάω.Πρόσεξε γιατί οι τιμές δεν είναι φιξαρισμένες από το μαγαζί και η κάθε μια ζητάει ότι της έρθει και όπως σε "κόψει". Κανονικά με 50 γίνεται κομπλέ παιχνίδι...στα αρνητικά είναι το σκοτάδι και οι καθόλου άνετοι καναπέδες στη καβάτζα.Τοτε θα πρεπει να το τιμησω σημερα!! Και αν υπαρχουν και γκιλφακια ακομα καλυτερα!!
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Τοτε θα πρεπει να το τιμησω σημερα!! Και αν υπαρχουν και γκιλφακια ακομα καλυτερα!!
Ελληνικό κωλόμπαρο και αυτό που λες πάνε μαζί πλέον!
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Όπως είπα και πριν έχω καιρό να πάω...αλλά η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο έπεφτε εδώ και δυο χρόνιαΠερασα μια βολτα αλλα δεν εκατσα πανω απο τεταρτο. Ολες ηταν κατω του μετριου. Ισως την επομενη φορα θα πρεπει να εχω πιει 2-3-7-8 ποτα πριν παω απο εκει..
Με συγχωρείτε, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πού το Λαλουνα βρίσκεται;Ναι, το μόνο.Και όχι μόνο πίπα.
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Είναι στον παράδρομο της Μιχαλακοπούλου,κατεβαίνοντας προς το Χίλτον, πίσω από ένα παρκάκι..νομίζω λέγεται Μαιάνδρου η οδός.Με συγχωρείτε, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πού το Λαλουνα βρίσκεται;
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Έχω πάει μερικές φορές τις τελευταίες εβδομάδες...λοιπόν, ρόστερ γυναικών αντικειμενικά μέτριο, κόσμο δεν έχει και πολύ και η καβάντζα έμενε σχεδόν άδεια...παραμένουν όμως πρόθυμα τα κορίτσια για όσους ενδιαφέρονται για κόλπα.Παίδες σκέφτομαι αύριο βράδυ να κάνω μια επίσκεψη στο la Luna! Έχει πάει να κάνεις πρόσφατα δώσει μια ενημέρωση??
Οκ...σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!Έχω πάει μερικές φορές τις τελευταίες εβδομάδες...λοιπόν, ρόστερ γυναικών αντικειμενικά μέτριο, κόσμο δεν έχει και πολύ και η καβάντζα έμενε σχεδόν άδεια...παραμένουν όμως πρόθυμα τα κορίτσια για όσους ενδιαφέρονται για κόλπα.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
Eτσι όπως πάνε τα πράγματα στη νύχτα η οποία είναι κατ' επέκταση συνάρτηση της οικονομίας, σε λίγο καιρό στην περιοχή του Χίλτον από κωλόμπαρα θα έχει απομείνει μόνο το ΛαΛούνα και ο Κάβος. ..
Σάν να πέρασαν ανεπιστρεπτί οι ωραίες εποχές με τις ωραίες τύπισσες στα εν λόγω ιδρύματα... Νοσταλγία.
Σάν να πέρασαν ανεπιστρεπτί οι ωραίες εποχές με τις ωραίες τύπισσες στα εν λόγω ιδρύματα... Νοσταλγία.
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Συμφωνώ απόλυτα...απλά να προσθέσω και τον Οίστρο στην ιστορία....Eτσι όπως πάνε τα πράγματα στη νύχτα η οποία είναι κατ' επέκταση συνάρτηση της οικονομίας, σε λίγο καιρό στην περιοχή του Χίλτον από κωλόμπαρα θα έχει απομείνει μόνο το ΛαΛούνα και ο Κάβος. ..
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
στον Οίστρο πρίν κανα μήνα, που έκανα το λάθος και πήγα ζήτησα μπύρα και η εντυπωσιακή ιδιοκτήτρια μού άνοιξε κουτάκι Φίξ !!! Μεγάλες στιγμές. Η δέ ιδιοκτήτρια είναι φρεσκοπαντρεμένη με έναν μποντιμπιλντερά που πλέον κατοικοεδρεύει στο μαγαζί ! Και αυτός μηχανόβιος .....Συμφωνώ απόλυτα...απλά να προσθέσω και τον Οίστρο στην ιστορία....
Νομίζω ότι ο Οίστρος ζεί παρακμή πλέον..Γυναίκες κάτω του μετρίου και εξυπηρέτηση για τον πούτσο.
Θυμασαι το Πάτρας ;; Είχε φέρει λίγο πρίν κλείσει κάτι κομμάτια απίθανα! Γυναικάρες.... Τελευταίες αναλαμπές πριν το θάνατο...
Εχουν κλείσει τα τελευταία 2 χρόνια το ΠΆτρας, το μπαράκι με κάτι 2μετρες Ρωσίδες πίσω από Κάραβελ τού οποίου δε θυμάμαι όνομα, το Ριτόρνο ( το πλέον αναπάντεχο) και το μικρό μπαράκι απέναντι από το ΚΆΒΟ και πίσω σχεδόν από την Καντίνα, όπως κατεβαίνεις τα σκαλιά όπου εκεί έκανες και καβάντζα ( και εγώ το πήρα είδηση στο τέλος αυτό).
Αναμένεται επιπλέον να κλείσουν τα 2 μπαρακια πίσω από το Κάραβελ όπως ανεβαίνεις το δρόμο, που βρίσκονται δίπλα δίπλα... Αργοπεθαίνουν .....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις