Επίσκεψη απόψε το βράδυ στο "La luna" γύρω στις 1:30 - 2:00... Ρε παιδιά το μαγαζί δεν υπάρχει, μιλάμε τέτοια βραδιά είχα να ζήσω από τις χρυσές εποχές προ κρίσης! Οι κοπέλες δούλευαν φουλ, από πελατεία γεμάτο, τί χοροί με το Despacito, τί στριπτίζ ανά περιόδους στην μπάρα από τις κοπέλες, μια να έχει ξεγυμνωθεί μπροστά από έναν πελάτη στην μπάρα κι αυτός να της γλείφει τα βυζιά σε κοινή θέα, άλλη να έχει μείνει με το string και να χορεύει με κάποιον που για... χορευτική φιγούρα να κάνει πως τη γαμάει στα πλάγια, μιλάμε για ακολασία κανονική! Η Ντανιέλα που είχα πάρει την προηγούμενη φορά ήταν πιασμένη σήμερα οπότε πήγα γραμμή στην Τάνια με τα τιτανοτεράστια βυζιά που την είχα σταμπάρει απ' όταν είχα ξαναπάει, ρε παιδιά η κοπέλα δεν υπάρχει... 6άρια βυζιά η επιτομή της τελειότητας για τους βυζολάγνους, είχα χρόνια να δω τέτοιο πράγμα... Προσωπάρα πάντα περιποιημένη, στενό μουνί, κωλάρα για σφαλιάρες, καβλιάρα φουλ απ' το ποτό κιόλας που πίνετε σε κάνει τούρμπο... Πήγαμε καβάτζα και έγινε το σώσε, στο sex αχόρταγη και εργάτρια απ' τις λίγες, τί τσιμπούκια, τί γλειφομούνια, τί ισπανικά, ανθεκτική στο sex έχυσε δυο φορές κι εγώ την έχυσα στα βυζιά (προσοχή δέχτηκε με ΠΑΡΑ πολύ ζόρι και σίγουρα αν δεν είχα κεράσει πριν και τα ποτάκια μου θα μου έριχνε ασυζητητί άκυρο, οπότε αν δεν το έχετε τρελό βίτσιο μην το απαιτήσετε). Εκτός από αυτήν και την Ντανιέλα πολύ sexy μου φάνηκε και μια Λαρίσσα μεγαλύτερη σε ηλικία, μιλφάκι, μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και ωραίο κορμί, αν κρίνω και απ' το χορό που έκανε στην μπάρα πρέπει να είναι πρώην stripper, δεν ξέρω αν την έχει πάρει κανείς για να μας πει... Πραγματικά αυτήν τη βραδιά θα τη θυμάμαι για χρόνια!