adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
το γραφει ποιο πανω φιλε ο συναδελφος ενημερωσε για ολα..Ποσα ακούμπησες τυπε; συνολικα για αυτό το σκηνικο.
το γραφει ποιο πανω φιλε ο συναδελφος ενημερωσε για ολα..Ποσα ακούμπησες τυπε; συνολικα για αυτό το σκηνικο.
Ποσα ακούμπησες τυπε; συνολικα για αυτό το σκηνικο.
ρε παιδια παμε καλα?τι γυναικάρες και ροστερ.4 γυναικες πανω κατω εχει και από αυτές οι μισες δεν βλέπονται.διαφημιση εσκεμενη στο laluna θα κανουμε?Συνάδελφε μάλλον δεν ξέρεις από LALUNA. Και αρκετό φως έχει στο μπαρ και γυναικάρες περιλαμβάνει το roster. Και ηλικίες από μικρότερες ως milf
Και η π@π@ρολογία έχει τα όρια της. :thubsdown:
Επειδή ξέρω το συναγωνιστή Womanholic, ένα πράγμα θα σου πω: το μυαλό σου και μια λίρα.
[/quote τεσ πα καποτε ειχε.τωρα παρακμη!το εχω ζησει πριν μερικα χρονια και μπορω να κανω την συγκριση.τωρα μεχρι και κουτση εχει εμφανιστεί!εγω δεν κανω διαφημιση σε κανεναν.εδω μιλαμε οσο το δυνατον αντικειμενικα.οπως και πολλα αλλα αλλωστε περνανε μεγαλη κριση.ο καθενας εχει τη γνωμη του και είναι σεβαστη!
ναι εφαγα την παρενθεσηΚαι μάθε να κουοτάρεις σωστά γιατί μας έχεις βγάλει τα μάτια.
Το γαμήσι 60€, εγώ βέβαια πλήρωσα πάνω από 100€ σύνολο γιατί ήθελα να κεράσω και 2-3 ποτάκια να γνωριστούμε καλύτερα, να καβλαντίσουμε και να φτιάξω κλίμα... Αλλά εντάξει, αυτό ήταν για 'μένα, θεωρητικά κάποιος θα μπορούσε να την κεράσει ένα απλό ποτό των 10€ και μετά να σκάσει το 60άρι και να πάνε καβάτζα. Σ' αυτήν την περίπτωση φαντάζομαι πως μόνο η "ποιότητα" των υπηρεσιών θα ήταν λίγο διαφορετική και δε θα 'χε χατίρια, εμείς πήγαμε πολύ φτιαγμένοι στην καβάτζα γι' αυτό και μας έσπασε και η πρώτη καπότα, η κοπέλα είναι αυθεντική καβλιάρα... Ενώ γαμιόμασταν γυρνούσε και μου έδινε βαθιά γλωσσόφιλα και μου είπε να στηθούμε μπροστά απ' τον καθρέφτη γιατί θέλει να με βλέπει ενώ την πηδάω, απίστευτα πράγματα!
αναφέρομαι στην παραμελημένη καθαριότητα του χώρουΓια πες, για πες...
αναφέρομαι στην παραμελημένη καθαριότητα του χώρου
Συνάδελφε μάλλον δεν ξέρεις από LALUNA. Και αρκετό φως έχει στο μπαρ και γυναικάρες περιλαμβάνει το roster. Και ηλικίες από μικρότερες ως milf
Και η π@π@ρολογία έχει τα όρια της. :thubsdown:
ρε παιδια παμε καλα?τι γυναικάρες και ροστερ.4 γυναικες πανω κατω εχει και από αυτές οι μισες δεν βλέπονται.διαφημιση εσκεμενη στο laluna θα κανουμε?
Άραγε τα μιλφο-γκιλφ του Λαλουνα δίνουν και πίσω πόρτα με περισσότερα λεφτά ή όταν λένε όχι εννοούν όχι?
Α δε νομίζω να παίζει με τίποτα αυτό, sorry παιδιά αλλά στη μακρά μου πορεία στα κωλόμπαρα δε μου 'χει τύχει ποτέ κάποια να τον παίρνει κι απ' τον κώλο μες το μαγαζί. Κι όπως γίνεται κι εκεί μέσα το γαμήσι δεν υπάρχουν και οι προϋποθέσεις καθαριότητας εδώ που τα λέμε για κάτι τέτοιο...
Ουτε εμενα αλλα χυσιμο στη μαπα και να καταπινουνε πολλες φορες
Πραγματικά πως έχει ξεπέσει έτσι αυτό το μαγαζί.. Και εφτά ευρώ για την χειρότερη μπόμπα ποτό της περιοχής.. Οκ δεν είναι τα δύο ευρώ παραπάνω, αλλά σεβασου τον πελάτη λίγο.. Ήρθαμε να χαλαρώσουμε, όχι να φύγουμε στα τέσσερα.Μετά από πολύ καιρό, επίσκεψη στον Κάβο.
Σάββατο, ελάχιστος κόσμος, 16 γυναίκες (την ώρα που ήμουν εγώ), 1-2 βλέπονταν (η μία από αυτές υφάκι ντίβας και εξυπναδούλες , καλύτερα να κοιταζόταν στον καθρέφτη και να έφτιαχνε σωστά το πρόσωπό της και το στήθος.. το γεγονός ότι ξεχώριζε στο λιβάδι με τα σκιάχτρα δεν την κάνει αυτόματα όμορφη).
Ανδρικό ποτό 7 ευρώ (χειρότερης ποιότητας μπόμπα από τις προηγούμενες επισκέψεις).
35' χαμένα.
Επισκεψη στο Λα Λουνα 2 φορες. Μια καθημερινη και ενα Σαββατοβραδο. Καθημερινη το μαγαζι ειχε 6 γυναικες (τις γνωστες που λετε και εδω). Σαββατοβραδο ειχε 12 γυναικες και καμια 10ρια ατομα πελατες. Η γνωστη χοντρουλα δε χανει χρονο. Αν δεν κερασεις στο λεει στην ψυχρα να σε κατεβασει κατω για χαμουρεμα. Σου λεει να σε παει για πιπα, αλλα σε ερωτηση μου που θα χυσω, μου λεει "στα μπουτια" και ετσι προσπερασα. Κοστος της φασης αν πας 50ευρω. Η κοκκινομαλλα σηκωνει ολο το χαρτι του μαγαζιου. Πελατη απο τις 12 μεχρι τις 3 το πρωι. Δεν μπορουσα να περιμενω αλλο και την εκανα. Εν τω μεταξυ, η Σερβα μπορει να σου κανει πολυ καλη παρεα με 2 ποτα. Καμια ωρα παρεα με το χουφτωμα να πεφτει συννεφο στην μπαρα. 2 ποτα δικα της 20 ευρω 2 δικα μου 10 ευρω. Ο λογαριασμος εκλεισε με επισκεψη κατω.
Πήγα με Zadren την Παρασκευή(πριν του Λαζάρου) μετά από φαγητό μαζί του στα βόρεια σε γνωστό εστιατόριο.Επισκεψη στο Λα Λουνα 2 φορες. Μια καθημερινη και ενα Σαββατοβραδο. Καθημερινη το μαγαζι ειχε 6 γυναικες (τις γνωστες που λετε και εδω). Σαββατοβραδο ειχε 12 γυναικες και καμια 10ρια ατομα πελατες. Η γνωστη χοντρουλα δε χανει χρονο. Αν δεν κερασεις στο λεει στην ψυχρα να σε κατεβασει κατω για χαμουρεμα. Σου λεει να σε παει για πιπα, αλλα σε ερωτηση μου που θα χυσω, μου λεει "στα μπουτια" και ετσι προσπερασα. Κοστος της φασης αν πας 50ευρω. Η κοκκινομαλα σηκωνει ολο το χαρτι του μαγαζιου. Πελατη απο τις 12 μεχρι τις 3 το πρωι. Δεν μπορουσα να περιμενω αλλο και την εκανα. Εν τω μεταξυ, η Σερβα μπορει να σου κανει πολυ καλη παρεα με 2 ποτα. Καμια ωρα παρεα με το χουφτωμα να πεφτει συννεφο στην μπαρα. 2 ποτα δικα της 20 ευρω 2 δικα μου 10 ευρω. Ο λογαριασμος εκλεισε με επισκεψη κατω.