ΝΑΙ φιλε πεζει με δυο τρια μονα φραπες μπορει και πιπιτσα και με πεντε εξι καρφωμα στα ορθια στην τουαλετα οι κυριες ειναι μιλφαρες ανατολικεςΕνα Lucy's Cafe Bar στην αρχη Μεσογειων εχει επισκεφτει κανενας συναγωνιστης ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
ΝΑΙ φιλε πεζει με δυο τρια μονα φραπες μπορει και πιπιτσα και με πεντε εξι καρφωμα στα ορθια στην τουαλετα οι κυριες ειναι μιλφαρες ανατολικες
Μιλφάρες ή... μπαζομιλφάρες; Έχει πάει κανείς πρόσφατα για να μας πει;
Τυπε στο ύψος της Φειδιππίδου ειναι;Ενα Lucy's Cafe Bar στην αρχη Μεσογειων εχει επισκεφτει κανενας συναγωνιστης ?
Ναι, εκει ειναιΤυπε στο ύψος της Φειδιππίδου ειναι;
και ποσο θα παει το συνολο ? για ολοκληρωμενη εμπειρια μαζι με το ορθιο πηδημα ?ΝΑΙ φιλε πεζει με δυο τρια μονα φραπες μπορει και πιπιτσα και με πεντε εξι καρφωμα στα ορθια στην τουαλετα οι κυριες ειναι μιλφαρες ανατολικες
απο 30 μεχρι 70και ποσο θα παει το συνολο ? για ολοκληρωμενη εμπειρια μαζι με το ορθιο πηδημα ?
ευχαριστω για την ενημερωση ! θα το επισκεφτω και θα μεταφερω φρεσκιες εμπειριες !απο 30 μεχρι 70
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ρε συ βυζολάγνε ξέρεις εσύ τουλάχιστον όνομα για να καταλάβω για ποια μιλάτε;
Εγώ όνομαχαχαχ;
Απ'το ένα βυζοαυτί μπαίνουν κι απ'το άλλο βγαίνουν... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_050.gif[/img[/URL]]
Έλα ρε συ, η κατσαρομάλλα που παίρνει και παραγγελίες, με κορσέ και την περί ης ο λόγος (σατανική) φούστα...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δανάη, παίζει τίποτε ή μπα;
new_yorker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2013
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
τυποι ξερει κανεις αν παιζει κατι παραπανω με κατια απο la luna?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Δανάη, παίζει τίποτε ή μπα;
Ωραίο σώμα ρε συναγωνιστή η Δανάη για τους φίλους του είδους και ξηγημένο τυπάκι, δεν είναι όμως λίγο ντεκαβλέ ο τρόπος που μιλάει και κινείται; Κατ' εμέ στερείται θηλυκότητας.
cupracing
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2.415
- Πόντοι
- 2.411
Ένα βράδυ επισκέφτηκά το Rouge Bar cafe, ήταν νωρίς πρίν τις 12 και μέσα είχε δυο ξανθές γκόμενες ουκρανέζες αν θυμάμαι καλά, την μία την έλεγαν Ελένη και μία μάλλον σερίφισα μέσα απο το μπαρ.
Κέρασα 2-3 ποτάκια την Ελένη στην αρχή και αρχίσαμε τα χάδια, μου τον πέταξε έξω και τον έπαιζε, φωνάξαμε και την δεύτερη ξανθιά και μου πήραν πίπα μαζί και χάδια.
Δεν ήθελα να γαμήσω και γενικά και για λόγους υγιεινής δεν γαμάω σε τέτοια μαγαζιά.
Κόστος δεν θυμάμαι αλλα καλά πέρασα, έκανα και το πούρο μου αραχτός και οι γκόμενες απο κάτω ρούφαγαν.
Κάποια στιγμή θα ξανά πάω, αφού πρώτα πάω στο Laluna να δώ και εκεί τι παίζει.
Κέρασα 2-3 ποτάκια την Ελένη στην αρχή και αρχίσαμε τα χάδια, μου τον πέταξε έξω και τον έπαιζε, φωνάξαμε και την δεύτερη ξανθιά και μου πήραν πίπα μαζί και χάδια.
Δεν ήθελα να γαμήσω και γενικά και για λόγους υγιεινής δεν γαμάω σε τέτοια μαγαζιά.
Κόστος δεν θυμάμαι αλλα καλά πέρασα, έκανα και το πούρο μου αραχτός και οι γκόμενες απο κάτω ρούφαγαν.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Ένα βράδυ επισκέφτηκά το Rouge Bar cafe, ήταν νωρίς πρίν τις 12 και μέσα είχε δυο ξανθές γκόμενες ουκρανέζες αν θυμάμαι καλά, την μία την έλεγαν Ελένη και μία μάλλον σερίφισα μέσα απο το μπαρ.
Αυτό το μαγαζί δεν έχει "κοσμήσει" ακόμα τη λίστα μου και διαβάζω καλά λόγια παντού, με την πρώτη ευκαιρία έφυγα!
cupracing
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2.415
- Πόντοι
- 2.411
Αυτό το μαγαζί δεν έχει "κοσμήσει" ακόμα τη λίστα μου και διαβάζω καλά λόγια παντού, με την πρώτη ευκαιρία έφυγα!
Φεύγεις άνετα και με τηλέφωνο στην τσέπη.
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Παντου γινεται αυτο, με το ζορι στο δινουν πλεον ;)Φεύγεις άνετα και με τηλέφωνο στην τσέπη.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ωραίο σώμα ρε συναγωνιστή η Δανάη για τους φίλους του είδους και ξηγημένο τυπάκι, δεν είναι όμως λίγο ντεκαβλέ ο τρόπος που μιλάει και κινείται; Κατ' εμέ στερείται θηλυκότητας.
Τώρα που το λες έχεις ένα δίκηο.
Πιθανόν να άξιζε την προσπάθεια αλλά αφού χρόνος να επενδύσεις δεν υπάρχει πάμε για άλλα.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Τώρα που το λες έχεις ένα δίκηο.
Πιθανόν να άξιζε την προσπάθεια αλλά αφού χρόνος να επενδύσεις δεν υπάρχει πάμε για άλλα.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.376
- Πόντοι
- 736
Μετά από μία αποτυχημένη επίσκεψη στο Lucy στη Μεσογείων πέρασα μία βόλτα από το La Luna...
Είχε μέσα αρκετό κόσμο και κάθισα στη γωνία του μπαρ.
Η πιο ωραία γυναίκα της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα ήταν μία από Βόρεια Ελλάδα από Καβάλα...
Αρχικά Καθόταν δίπλα μου με έναν φιόγκο ο οποίος ενώ έβλεπε ότι είναι στο οπτικό μου πεδίο άνετα έβγαλε το πουλί του και άρχισε να τον παίζει πάνω της...
Κάτι τέτοια σκηνικά με ξενερώνουν.
Η τύπισσα τον πήρε κάποια στιγμή και κατέβηκαν στο υπόγειο για τα περαιτέρω.
Για τα δικά μου τα γούστα η μόνη που άξιζε από το ρόστερ.
Η Δανάη στο μπαρ καλό κορμί αλλά νομίζω δεν κάνει τίποτα
Η πιο ωραία γυναίκα της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα ήταν μία από Βόρεια Ελλάδα από Καβάλα...
Αρχικά Καθόταν δίπλα μου με έναν φιόγκο ο οποίος ενώ έβλεπε ότι είναι στο οπτικό μου πεδίο άνετα έβγαλε το πουλί του και άρχισε να τον παίζει πάνω της...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Μετά από μία αποτυχημένη επίσκεψη στο Lucy στη Μεσογείων πέρασα μία βόλτα από το La Luna...
Γιατί αποτυχημένη η επίσκεψη στο "Lucy"; Πες λεπτομέρειες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις