Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
ΚΟΛΩΜΠΑΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βρέθηκα το περασμένο σ/κ για δουλειά στην πρωτεύουσα. Σε πολύ ποχωρημένη ώρα μπήκα για ένα γρήγορο ποτό σε μαγαζί της Μιχαλακοπούλου όπου σύμφωνα με τα σχόλια του αντίστοιχου θρεντ είναι απο τα πλέον "περιορισμένα" σε παροχές, ακριβό, αλλά με πολύ καλή ποιότητα. Καμία σχέση! Τα κορίτσια πάρα πολύ εκδηλωτικά, ποτό 7 το δικό μου 10 τα δικά τους, έκανα λογαριασμό 37 ευρώ μόλις, στο τέλος το αφεντικό ρώτησε εμένα πόσα ποτά κέρασα για να μου κάνει λογαριασμό  Uglystupid και του είπα την αλήθεια, τα κορίτσια που κέρασα κι αφού τους είπα πως μένω σε καλό ξενοδοχείο της περιοχής επέμεναν να τις πάρω με το κλείσιμο μαζί μου!!!
Φεύγοντας έριξα μια ματιά στο γνωστό γαμιστρώνα LaLuna με πολύ καλύτερη ποιότητα απο αντίστοιχα μαγαζιά της πόλης μας, βγαίνοντας με κυνήγησε ως έξω μια θεία με τεράστιο στήθος φωνάζοντας "μή φεύγεις...εδώ γαμάς!!! μη πας αλλού" Orchestra

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.628
Πόντοι
206
Μάλλον Κάβο εννοείς. Παρότι λένε εδώ, δεν προσφέρουν ‘υπηρεσίες’ εκεί τα κορίτσια, μέχρι πιπούλα προχωράνε. Προσοχή όμως, όχι από όλες τις κορασίδες. Έχει μεγάλη επίσης σημασία που θα κάτσεις ώστε να μπορεί να γίνει παιχνίδι. Τέλος για το μετά μην το πολύ – πιστεύεις, πιο πιθανό να το είπε για να πάρει περισσότερα ποτά.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μάλλον Κάβο εννοείς. Παρότι λένε εδώ, δεν προσφέρουν ‘υπηρεσίες’ εκεί τα κορίτσια, μέχρι πιπούλα προχωράνε. Προσοχή όμως, όχι από όλες τις κορασίδες. Έχει μεγάλη επίσης σημασία που θα κάτσεις ώστε να μπορεί να γίνει παιχνίδι. Τέλος για το μετά μην το πολύ – πιστεύεις, πιο πιθανό να το είπε για να πάρει περισσότερα ποτά.
σε όλους το λένε ή τουλάχιστον σε αρκετούς.. δε σημαίνει κάτι.. αν πας πχ 3 και περιμένεις μέχρι το κλείσιμο στις 6 , κερνας συνέχεια ποτά και περιμένεις να πηδήξεις , δεν αξίζει το ρίσκο! εμένα όταν μου το λένε, απαντώ θα "βρεθούμε αύριο και θα σε τακτοποιήσω"
.Σε όποια αρέσει. Από πόρνες έχει γεμίσει η Αθήνα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
ΚΟΛΩΜΠΑΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βρέθηκα το περασμένο σ/κ για δουλειά στην πρωτεύουσα. Σε πολύ ποχωρημένη ώρα μπήκα για ένα γρήγορο ποτό σε μαγαζί της Μιχαλακοπούλου όπου σύμφωνα με τα σχόλια του αντίστοιχου θρεντ είναι απο τα πλέον "περιορισμένα" σε παροχές, ακριβό, αλλά με πολύ καλή ποιότητα. Καμία σχέση! Τα κορίτσια πάρα πολύ εκδηλωτικά, ποτό 7 το δικό μου 10 τα δικά τους, έκανα λογαριασμό 37 ευρώ μόλις, στο τέλος το αφεντικό ρώτησε εμένα πόσα ποτά κέρασα για να μου κάνει λογαριασμό  Uglystupid και του είπα την αλήθεια, τα κορίτσια που κέρασα κι αφού τους είπα πως μένω σε καλό ξενοδοχείο της περιοχής επέμεναν να τις πάρω με το κλείσιμο μαζί μου!!!
Φεύγοντας έριξα μια ματιά στο γνωστό γαμηστρώνα LaLuna με πολύ καλύτερη ποιότητα απο αντίστοιχα μαγαζιά της πόλης μας, βγαίνοντας με κυνήγησε ως έξω μια θεία με τεράστιο στήθος φωνάζοντας "μή φεύγεις...εδώ γαμάς!!! μη πας αλλού" Orchestra

Παίδες ποια μπορεί να εννοεί;

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Ναι ο Κάβος ήταν

• Like

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Παίδες ποια μπορεί να εννοεί;

πατημένα τα 50 σίγουρα, 6άρι στήθος, φόρεμα μακρύ, μάλλον σχετικά κοντή, άψογα ελληνικά.
Με το γρήγορο σκανάρισμα που έκανα στο Laluna εντόπισα μία καλή σχετικά, πιτσιρίκα, την είχε σε στενό μαρκάρισμα συνάδερφος, 2 εργαζόμενες σ`εναν καναπέ χωρίς πελάτη, η μία μέτρια η άλλη συμπαθητική η οποία όμως ήταν "εκτός λειτουργίας" απο το ποτό (μάλλον)! Στο βάθος μία μετριοχάλια κρατούσε απ`τα αρχ... πελάτη!!!
Αυτά!!!!

• Like

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
πατημένα τα 50 σίγουρα, 6άρι στήθος, φόρεμα μακρύ, μάλλον σχετικά κοντή, άψογα ελληνικά.
Με το γρήγορο σκανάρισμα που έκανα στο Laluna εντόπισα μία καλή σχετικά, πιτσιρίκα, την είχε σε στενό μαρκάρισμα συνάδερφος, 2 εργαζόμενες σ`εναν καναπέ χωρίς πελάτη, η μία μέτρια η άλλη συμπαθητική η οποία όμως ήταν "εκτός λειτουργίας" απο το ποτό (μάλλον)! Στο βάθος μία μετριοχάλια κρατούσε απ`τα αρχ... πελάτη!!!
Αυτά!!!!

Φίλε όποιες άλλες κι αν είδες αυτή η αναφορά σου σε 6άρι στήθος πιστεύω ότι τρέλανε όλους εμάς τους βυζόφιλους του thread, 6άρι είχε μόνο η Τάνια εκεί η οποία όμως αφ' ενός δεν ήταν στην ηλικία που λες, αφ' ετέρου έφυγε... Με το που θα τσιμπήσω το πρώτο "κομπόδεμα" απ' τη δουλειά και θα νιώσω σίγουρος οικονομικά θα κάνω επίσημη επίσκεψη!

• Like

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Φίλε όποιες άλλες κι αν είδες αυτή η αναφορά σου σε 6άρι στήθος πιστεύω ότι τρέλανε όλους εμάς τους βυζόφιλους του thread, 6άρι είχε μόνο η Τάνια εκεί η οποία όμως αφ' ενός δεν ήταν στην ηλικία που λες, αφ' ετέρου έφυγε... Με το που θα τσιμπήσω το πρώτο "κομπόδεμα" απ' τη δουλειά και θα νιώσω σίγουρος οικονομικά θα κάνω επίσημη επίσκεψη!

Μπορεί να μου φάνηκε και τόσο μεγάλο...αλλά γενικά δεν άξιζε

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
ο Κάβος είναι τίποτα μπροστά στο ΛΑΛΟΥΝΑ και στην ναυαρχίδα αυτού, ονόματι Πατρίτσια ....

Ο νοών νοείτω ..... (δυστυχώς η συγκεκριμένη δεν παίζει κάτω δωμάτιο ) ..

Κάβος = αποτυχία πλέον.

Μόνο να σού τρώνε τα λεφτά. Ακόμα και τα φιστικάκια που σού φέρνανε χαλάσανε ... ρε ούστ.

Παρακμή παντού.. .

Τσίπρα , αλήτη τα μάμησες όλα !!

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Στο Rouge kai ston Oistro τί βλέπετε παίχτες μου ;;

Στον Οίστρο μόνο η Αλικάρα αξίζει ή είναι η ιδέα μου ;

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.628
Πόντοι
206
ο Κάβος είναι τίποτα μπροστά στο ΛΑΛΟΥΝΑ και στην ναυαρχίδα αυτού, ονόματι Πατρίτσια ....

Ο νοών νοείτω ..... (δυστυχώς η συγκεκριμένη δεν παίζει κάτω δωμάτιο ) ..

Επ! Λίγα με την κοπέλα μου.  :grin:

Πως να κατέβει ρε φίλε, βρίσκει στο ταβάνι!

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Επ! Λίγα με την κοπέλα μου.  :grin:

Πως να κατέβει ρε φίλε, βρίσκει στο ταβάνι!

τελικά, μικρέ ερευνητή, οι εξερευνήσεις σου είχαν αποτέλεσμα, ανακάλυψες την Πατρίτσια του 1,80 φλάτ ! Εύγε ! Γυναικάρα. Γυαναίκα από τις λίγες.  ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ.

Αυτές τις γυναίκες είχε κάποτε η Ελληνική κονσομασιόν νύχτα ρε !!!!!!!!!!!!!!!  

Ανόθευτο υπέροχο χαμόγελο, σώμα κόλαση καλύτερο και από μοντέλου, ύψος 1,80 ΦΛΑΤ . ...

υγ. Πές βρε κανένα τιπ, να γευτούμε και εμείς κανένα κοκκαλάκι ! Μήν είσαι μοναχοφάης !

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
τελικά, μικρέ ερευνητή, οι εξερευνήσεις σου είχαν αποτέλεσμα, ανακάλυψες την Πατρίτσια του 1,80 φλάτ ! Εύγε ! Γυναικάρα. Γυαναίκα από τις λίγες.  ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ.

Αυτές τις γυναίκες είχε κάποτε η Ελληνική κονσομασιόν νύχτα ρε !!!!!!!!!!!!!!!  

Ανόθευτο υπέροχο χαμόγελο, σώμα κόλαση καλύτερο και από μοντέλου, ύψος 1,80 ΦΛΑΤ . ...

υγ. Πές βρε κανένα τιπ, να γευτούμε και εμείς κανένα κοκκαλάκι ! Μήν είσαι μοναχοφάης !

Καλή η αναφορά σας στο ύψος αλλά δώστε και τις κρίσιμες πληροφορίες για εμάς τους φίλους των νταρντανόμουνων... Από βυζί και κώλο τί λέει;

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Καλή η αναφορά σας στο ύψος αλλά δώστε και τις κρίσιμες πληροφορίες για εμάς τους φίλους των νταρντανόμουνων... Από βυζί και κώλο τί λέει;

από βυζί και κώλο είναι μια χαρά. Συμμετρικά για τα κυβικά της΄. Είναι ψηλή και νταρντάνα. Θεόμουνο. Όχι αδύνατη ούτε χοντρούλα, αλλά νταρντάνα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
από βυζί και κώλο είναι μια χαρά. Συμμετρικά για τα κυβικά της΄. Είναι ψηλή και νταρντάνα. Θεόμουνο. Όχι αδύνατη ούτε χοντρούλα, αλλά νταρντάνα.

Διάολε πρέπει να επισπεύσω την επίσκεψή μου εκεί...

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στο Λα Λουνα.
Ρόστερ για τα δικά μου γούστα κάτω του μετρίου.
Καθημερινή περίπου στις 1 άφιξη και ελάχιστος κόσμος
Δυο τρεις συναγωνιστές είχαν καβατζάρει από μια κορασίδα σε κάποια γωνία και μπαλαμουτιάζονταν σε χαλαρές φάσεις.
Ονόματα δεν έμαθα αφού δε ρώτησα αλλά εγώ ασχολήθηκα (αυτή ήρθε και ασχολήθηκε μαζί μου βασικά) με μια ελληνίδα ονόματι Μαίρη.
Τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από καλή παρέα και χαβαλέ.
Κέρασα εννοείται κλασσικά τα ποτάκια της και καθήσαμε κανά διωράκι.
Αποχώρηση με πλάνο σύντομης επίσκεψης Παρασκευή η Σάββατο μήπως παίζει κάτι διαφορετικό αλλά μάταια.
Και Παρασκευή σχεδόν τα ίδια.
Λίγο περισσότερες κοπέλες και περισσότεροι πελάτες αλλά τπτ το φοβερό.
Η μουσική ειδικά την Παρασκευή απλά τραγική με αλλαγές απο Καρρά σε ροκιές και τούμπαλιν.
Μια ελληνίδα ξεχώριζε στο όλο ρόστερ με λίγο πιο συμαθητική εμφάνιση και πληροφορήθηκα οτί προσφέρει φραπεδιά εύκολα και καατζάρεται με λίγη προσπάθεια.
Ισως να ξαναπάω για να δω τι παίζει με τη συγκεκριμένη.

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Για πείτε μια άποψη. Πάμε μια στις τόσες με φίλους σε στριπτιτζάδικο.
Βασικά περισσότερο για τη φάση, την παρέα και το χαβαλέ. Φραπέδες και μπριζόλες δεν μας καίνε και τόσο, αλλά άν αξίζει δεν θα πούμε όχι. Αυτό που μας νοιάζει είναι η καλή διάθεση και να περάσουμε καλά χωρίς να νιώθουμε ότι μας κοροϊδεύουν.
Τα στριπτιτζάδικα δυστυχώς είναι πλέον απελπισία. Βαρεμάρα, ύφος και κουτοπονηριά.

Αξίζει λέτε να δοκιμάσουμε Λα Λούνα?

• Like

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Βασικά περισσότερο για τη φάση, την παρέα και το χαβαλέ. Φραπέδες και μπριζόλες δεν μας καίνε και τόσο, αλλά άν αξίζει δεν θα πούμε όχι. Αυτό που μας νοιάζει είναι η καλή διάθεση και να περάσουμε καλά χωρίς να νιώθουμε ότι μας κοροϊδεύουν.
Τα στριπτιτζάδικα δυστυχώς είναι πλέον απελπισία. Βαρεμάρα, ύφος και κουτοπονηριά.

Αν δεν έχετε απαίτηση για υψηλού επιπέδου ρόστερ να πάτε για να χαβαλεδιάσετε.
Το ρόστερ των κωλόμπαρων είναι πολύ χαμηλού επιπέδου σε σχέση με τα στριπτητζάδικα.
Το στάνταρ είναι ότι με ένα δεκαρικάκι που κάνει το απλό ποτό της κοπέλας (δεν είναι ανάγκη να κεράσεις σπέσιαλ) θα την έχεις δίπλα σου να τσα ζαλίζει πολύ περισσότερη ώρα απ' οτι μια στρίπερ.
Ελπίζω να σε κάλυψα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

Φίλε αρκεί να πας και να δοκιμάσεις... Εγώ ας πούμε πρωτομπήκα σε κωλόμπαρο μόλις στα δεκαέξι μου στο νησί μου επειδή με τριβέλιζε η περιέργεια από εκείνη την ηλικία όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, με το που μπήκα βγήκα βέβαια γιατί με φόβισε το όλο σκηνικό... Στα 19 μου πρωτοπήγα σε στριπτιζάδικο, ενθουσιάστηκα, αλλά όταν στα 22 μου πήγα για πρώτη φορά σε κωλόμπαρο και πέρασα μια ολόκληρη βραδιά εκεί είπα "εδώ είμαστε" παρότι ειδικά σ' εκείνη την ηλικία οι 45άρες και 50άρες που δούλευαν σ' αυτό θα έπρεπε να μου φαίνονται... υπέργηρες! Τί να σου πω, είναι να το έχεις λίγο και στο αίμα σου και να σε "τραβάει" κι αυτό το cult σκηνικό, τα στριπτιζάδικα πλέον πέραν του ότι έχουν παρακμάσει καμιά δεκαετία τώρα σαν είδος διασκέδασης μου φαίνονται πολύ "αποστειρωμένα" σαν χώροι για να κάνω το κέφι μου εκεί μέσα.

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα μιλφ, οπότε εγώ δε το φοβάμαι ιδιαίτερα.
Αλλά η παρέα έχει και 1-2 λόρδους και τους φοβάμαι μη ξενερώσουν (ξεχνάνε βέβαια το δούλεμα που φάγανε όταν τους έπιαναν κότσο οι πλαστικές καλιφορνέζες για 2ο πριβέ "για να τους τελειώσουν"...)

Όσο για την ποιότητα των στριπτιτζάδικων... την είδαμε και αυτή όταν πλάκωσε η αστυνομία και δεν ξέραμε από που να φύγουμε με αυτά που είδαμε στο φώς... Τέλος πάντων...

Τι ώρα και μέρα λέτε είναι καλύτερα για αναγνωριστική? Παίζουν από νωρίς? Είμαστε και εργαζόμενα νιάτα με ωράριο που χτυπάει κόκκινα.

Πιο συγκεκριμένες συμβουλές με ΠΜ ευπρόσδεκτες :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom