Παιδιά ακούστε τί έπαθα σήμερα και δώστε προσοχή γιατί δεν παίζουν μ' αυτά. Θα θυμάστε οι περισσότεροι που είχα αναφερθεί εδώ μέσα στην Ντανιέλα την ξανθιά όμορφη Ρουμάνα με τα παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια απ' το "La luna" με την οποία είχαμε πέρσι τον Οκτώβρη μια πολύ ενδιαφέρουσα "συνεδρία" και από τότε διατηρήσαμε επαφή. Με την Ντανιέλα λοιπόν από το πρώτο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε ανταλλάξει κινητά και είχαμε γίνει και φίλοι στο Facebook. Εν τω μεταξύ στο προφίλ της ανέβαζε κανονικά φωτογραφίες με έναν Ρουμάνο κλασσική σκατόφατσα που φαινόταν ότι είναι ο άντρας της και τα παιδιά της. Παραξενεύτηκα κι εγώ και μου είπε ότι ο άντρας της είναι μπάτσος στη δίωξη ναρκωτικών στη Ρουμανία, μένει μόνιμα εκεί κι αυτή μένει με τα παιδιά στην Ελλάδα και οι δυο τους είναι σε διάσταση κι ότι οι φωτογραφίες είναι παλαιότερες και τις ανεβάζει για τα μάτια του κόσμου, να μη σχολιάζονται ότι δεν είναι μαζί κ.τ.λπ. Κι ότι μπήκε σ' αυτήν τη δουλειά γιατί είχε βαρεθεί τη ζωή της νοικοκυρούλας και ήθελε να "τσαλακώσει" την εικόνα της... Εμένα φυσικά κάτι μου βρώμαγε αλλά είπα από μέσα μου ότι εντάξει, μπορεί να την προωθεί στην πορνεία ο ίδιος ο άντρας της, τα 'χουμε ξανακούσει αυτά. Είχα λοιπόν κάτι μήνες να πατήσω στο "La luna" και μες τον Ιούλιο που πήγα δυο φορές και ανέβασα και τις ενημερώσεις εδώ άφαντη η Ντανιέλα. Της στέλνω μήνυμα στο Facebook μετά την πρώτη βραδιά που πήγα ότι περίμενα να την έβρισκα εκεί και πού ήταν κ.τ.λπ., δεν απάντησε. Την επόμενη φορά πάλι άφαντη, ξανά μήνυμα εγώ, δεν απάντησε. Απόρησα λοιπόν κι εγώ γιατί καβλαντίζαμε συχνά - πυκνά στο Facebook και μου 'χε προτείνει μάλιστα να βγούμε κιόλας κάποια στιγμή οι δυο μας και να πάμε να την πάρω σε ξενοδοχείο, μάλιστα είχαμε μιλήσει πριν 3 βδομάδες περίπου που με είχε προσκαλέσει στο "La luna" για να κάνουμε... εκκαθαριστικό για την εφορία όπως μου είπε, φυσικά δεν πήγα τότε. Της στέλνω λοιπόν μήνυμα στο κινητό, "πού χάθηκες" και τα σχετικά, καμία απάντηση πάλι.
Σήμερα το απόγευμα λοιπόν είμαι στο γραφείο και δούλευα. Και να 'σου χτυπάει το κινητό μου από άγνωστο νούμερο. Το σηκώνω και ακούω μια ψύχραιμη βαριά αντρική φωνή με σπαστή προφορά να μου λέει ότι είναι ο άντρας της Ντανιέλας κι ότι θέλει να έρθει για λίγο απ' τη δουλειά μου για να "μιλήσουμε" για 10'. Περιττό να σας πω ότι με τη μία εγώ άρχισα να φαντάζομαι τον εαυτό μου κομματάκια από τη ρουμάνικη μαφία. Του απαντάω όμως ψύχραιμα ότι αυτό δε γίνεται, ότι στη δουλειά μου δεν μπορεί ούτως ή άλλως να μπει γιατί το κτίριο φυλάσσεται από security (κάτι που είναι αλήθεια ούτως ή άλλως) κ.τ.λπ. και αν θέλει να μου πει ό,τι έχει να μου πει απ' το τηλέφωνο. Ευτυχώς ήταν αρκετά προχωρημένη ώρα και ήμουν σχεδόν μόνος μου στο θάλαμο να δουλεύω και δε μ' άκουγε κανένας συνάδελφος... Το γυρνάει λοιπόν και μου λέει "είμαι ήδη από κάτω κατέβα για να μην κάνω χαμό". Θα μου πείτε γιατί φοβήθηκα εγώ και πώς ήταν δυνατόν αυτός να ξέρει πού δουλεύω... Μα γιατί απλούστατα το αναφέρω στο προφίλ μου και αν είχε πρόσβαση στο προφίλ της Ντανιέλας μπορούσε άνετα να το μάθει. Τελικά αποδείχτηκε ότι μπλόφαρε κι ότι ήταν στο σπίτι, γιατί μου λέει σε κάποια φάση "Ξέρω τί πατσαβούρα είναι η γυναίκα μου κι ότι έχει ρουφήξει όλες τις ψωλές των Αλβανών στη Μιχαλακοπούλου... Θέλεις να σου πω τί κάνει τώρα; Είναι στο μπάνιο και πλένει το μουνί της, μόνο αυτό ξέρει να κάνει και να φανατσείς ότι είναι κι η κόρη μου στο σπίτι" κι η άλλη από μέσα ακουγόταν την ίδια στιγμή να τον βρίζει. Για να μην τα πολυλογώ στη συνέχεια μαλάκωσε, μιλήσαμε περιέργως ήρεμα είναι η αλήθεια για Ρουμάνο μπάτσο (γιατί είναι όντως μπάτσος, μου το επιβεβαίωσε) και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις όπου του είπα πού γνώρισα εγώ την Ντανιέλα και μου είπε κι εκείνος ότι ξέρει για τα γαμησιάτικα της γυναίκας του, ότι μόλις ήρθε με την άδειά του στην Ελλάδα απ'τη Ρουμανία που δούλευε, ότι έμαθε πώς αυτή... βιοποριζόταν τόσον καιρό (εντάξει, δε χρησιμοποίησε φυσικά αυτήν τη λέξη) κι ότι την έχει ξεγράψει μετά απ' αυτά κ.τ.λπ. Επίσης ότι φαίνομαι μορφωμένος όπως ακούγομαι στο τηλέφωνο κι ότι είμαι τυχερός που δε με ξεπουπούλιασε κι εμένα οικονομικά η γυναίκα του σαν κάτι άλλους. Εν τέλει του είπα κι εγώ ότι μετά απ' αυτά που έμαθα δεν έχω καμιά όρεξη να ξαναενοχλήσω και κλείσαμε το τηλέφωνο... Και τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορώ να αποκλείσω και την περίπτωση να ήταν στημένο το τηλεφώνημα γιατί αυτός παραήταν διαλλακτικός.
Προσοχή λοιπόν με τη συγκεκριμένη αν τυχόν εμφανιστεί ξανά στο... στίβο μάχης, μην μπλέξετε περαιτέρω με τηλέφωνα κι ιστορίες γιατί δεν ξέρετε τί γίνεται. Και γενικά έχετε το νου σας, με κινητά και Facebook πλέον μπορεί να βρεθείς άσχημα μπλεγμένος χωρίς καν να το καταλάβεις!