vyzomaniakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Η Δαναη απο La Luna ειναι και ΓΑΜΩ τα τυπακια!!!! οι αλλες ολες ειναι μυστηρια τρενα!!!! Καμια βυζαρου για μια ισπανικη να φυγουν τα "χοντρα" παιζει στο μαγαζι;;;
Η Δαναη απο La Luna ειναι και ΓΑΜΩ τα τυπακια!!!! οι αλλες ολες ειναι μυστηρια τρενα!!!! Καμια βυζαρου για μια ισπανικη να φυγουν τα "χοντρα" παιζει στο μαγαζι;;;
Ακριβως ετσι τυπε.....την ξερω απο καιρο (απο οτανηταν εκει η ντανιελα και η τανια) αλλα εχω να παω παρα πολυ καιρο για αυτο ρωταω αν αξιζει τον κοπο επειδη τρελαινομαι για βυζαρες και ισπανικο!Κάτσε ρε φίλε, πώς γνώρισες τη Δανάη και δεν ξέρεις αν ταυτόχρονα υπάρχει καμία βυζαρού στο μαγαζί; Εκτός αν έχεις να πας καιρό και τη ξέρεις τη Δανάη από παλιά. Πάντως σχετικά με το ερώτημά σου Ντανιέλα - Τάνια ξανθιά την έχουν κάνει από το μαγαζί απ' ό,τι γράφεται εδώ, δεν ξέρω αν συνεχίζουν η Τάνια η μελαχρινή με τα απίστευτα βυζιά με τις μεγάλες ρόγες (και υπέροχα μουνόχειλα, άσχετο) και η Λαρίσα
Ακριβως ετσι τυπε.....την ξερω απο καιρο (απο οτανηταν εκει η ντανιελα και η τανια) αλλα εχω να παω παρα πολυ καιρο για αυτο ρωταω αν αξιζει τον κοπο επειδη τρελαινομαι για βυζαρες και ισπανικο!
Η Τάνια η ξανθιά δεν έφυγε, απλά ήταν διακοπές, γύρισε πλέον.
Πλέον στη Μιχαλακοπούλου μόνο ο Κάβος και το Λα λούνα έχουν μείνει? Γιατί είχα περάσει 2 φορές από το Rouge . Και τις 2 φορές κλειστό.
Τί λες τώρα Κανονικά στο "La luna" και πάλι δηλαδή;
Αρχηγε μου ειμαι αντι Λα Λουνιακος μεχρι κοκκαλο αΛλα για την Τανυα θα επαιρνα φορητη ταμπελα που θα εγραφε Κiss να εχω την ψευδαισθηση
εκει γίνεται κανένα παιχνίδι η μόνο μπαλαμουτιΓια μεγιστη πιρφοριλα υπαρχει και το Royal στο Περιστερι και για σκληροπυρηνικους χυστες το Corner στο Χαιδαρι
εκει γίνεται κανένα παιχνίδι η μόνο μπαλαμουτι
Για μεγιστη πιρφοριλα υπαρχει και το Royal στο Περιστερι και για σκληροπυρηνικους χυστες το Corner στο Χαιδαρι
Για μεγιστη πιρφοριλα υπαρχει και το Royal στο Περιστερι και για σκληροπυρηνικους χυστες το Corner στο Χαιδαρι
Ώπα, τί 'ν' αυτό πάλι; Για δώσε πληροφορίες, νομίζω ότι δεν έχει αναφερθεί από κανέναν άλλον...
Ώπα, τί 'ν' αυτό πάλι; Για δώσε πληροφορίες, νομίζω ότι δεν έχει αναφερθεί από κανέναν άλλον...
Φιλοι καλημερα απο το καταραμενο Συδνευ. Το Corner ειναι στο Χαιδαρι. Ειναι γωνια Λεωφορο Καβαλας και το δρομο που ειναι συνεχεια της Ταξιαρχων στον Κορυδαλλο οπως πας Αιγαλεω. Μια ευθεια δε στριβεις πουθενα μολις φτασεις διασταυρωση με Καβαλας περνας καθετα την Καβαλας και βλεπεις την καλτοταμπελα.
Το ακριβες Φειδιππιδη 2 Χαιδαρι
Έλα Βυζολάγνε, επιτέλους, ήρθε η ώρα!! Ο καιρός γαρ εγγύςΜετά από σύντομη απουσία λόγω διακοπών, πέρασα μιά βόλτα to Σ/Κ από Μιχαλακοπούλου . Ψόφια πράγματα επειδή ακόμη ο κόσμος λείπει αλλά στο La Louna πέτυχα την αγαπητή Τάνια πιο ανανεωμένη και τόυμπανο από ποτέ . Έλειπε διακοπές απ΄ότι είπε και τώρα βρίσκεται κανονικά στο La Luna μαζί με τις γνωστές μας Ντανιέλα, Τάνια μελαχρινή και μερικές Πολωνέζες.