Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Η μαγδα εχει μικρα βυζακια ο παιχτης λεει βυζαρες σιλικονες

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Οπότε δεν είναι η Μάγδα στις φωτό;
Ο φιλος λεει για τη μαγδα που δουλευε σε διαφορες λεσχες ντιλερ και παλιοτερα στο λαλουνα ψηλη αδυνατη κοντο μαλλι και τα κανει ολα  ως. Εδω καλα τα λεει αλλα βυζαρες με σιλικονη δεν εχει

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Ο φιλος λεει για τη μαγδα που δουλευε σε διαφορες λεσχες ντιλερ και παλιοτερα στο λαλουνα ψηλη αδυνατη κοντο μαλλι και τα κανει ολα  ως. Εδω καλα τα λεει αλλα βυζαρες με σιλικονη δεν εχει
Οκ τυπε , ευχαριστώ.. :hi:

basano1

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στο La Luna. Σαββατο βραδάκι. Είχα την τύχη να περάσω όμορφα με την εξαιρετική παρέα της Στέλλας.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Πρόσφατη επίσκεψη στο La Luna. Σαββατο βραδάκι. Είχα την τύχη να περάσω όμορφα με την εξαιρετική παρέα της Στέλλας.

Γενικά συγκράτησες ονόματα να μας πεις ποιες ήταν εκεί; Μέσα απ' την μπάρα η Δανάη;

basano1

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Εννοείται, η Δανάη είναι πάντα εκεί, με το sexy κόκκινο φόρεμά της

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Εννοείται, η Δανάη είναι πάντα εκεί, με το sexy κόκκινο φόρεμά της

Τί ατομάρα ρε πούστη μου, η μοναδική skinny γκόμενα που θα ήθελα να γαμήσω μόνο και μόνο επειδή ειναι ατομάρα και με φτιάχνει πολύ... Βέβαια είχε λάβει χώρα κι ένα περιστατικό πέρσι τον Ιούλιο που με είχε καβλώσει ακόμα περισσότερο, το είχα αναφέρει τότε, ας μην τα ξαναγράφω. Συγκράτησες μήπως ονόματα από το ρόστερ; Ντανιέλα, Λαρίσα, Τάνια ξανθιά, Τάνια μελαχρινή, ήταν κάποια/ες από αυτές εκεί;

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Eχθες ειχα παει στο καβο αρκετες ωαραιες κοπελες -κερασα μια 10 ευρω μου εκανε λιγο παρεα και φιλια στο μαγουλο και στο στομα με χαιδευε και λιγο κατω.ελληνιδα 28 ετων μου ειπε μελαχρινη.

δε νομιζω να γινεται κατι αλλο εχει καποιος εμπειρια εκει?

Womanaholic τι λες?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Eχθες ειχα παει στον Καβο αρκετες ωαραιες κοπελες -κερασα μια 10 ευρω μου εκανε λιγο παρεα και φιλια στο μαγουλο και στο στομα με χαιδευε και λιγο κατω.ελληνιδα 28 ετων μου ειπε μελαχρινη.

δε νομιζω να γινεται κατι αλλο εχει καποιος εμπειρια εκει?

Womanaholic τι λες?

Θα σε γελάσω, δεν έχω ιδέα από Κάβο... Δεν έχω πάει συνειδητά γιατί οι περισσότεροι έχου γράψει ότι οι κοπέλες του Κάβου ψάχνουν για μεγάλους χορηγούς, παίζουν βίζιτες κ.τ.λπ., δεν παίζει δηλαδή κάτι μέσα στο μαγαζί και πλην εξαιρέσεων είναι δύσκολο να γαμήσεις εκεί, γενικά η πολιτική του μαγαζιού είναι τέτοια απ' ό,τι ξέρω που στοχεύει στα μεγάλα πορτοφόλια των πέριξ ξενοδοχείων

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Παντως αν δεις πως κανανε παροτι τους ειπα οτι δεν εχω πανω απο 10 ευρω και πραγματικα δεν ειχα..

Αν κανεις εχει αλλη εμπειρια ας γραψει εδω..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Παντως αν δεις πως κανανε παροτι τους ειπα οτι δεν εχω πανω απο 10 ευρω και πραγματικα δεν ειχα..

Τί να σου πω, λες να άρχισαν να ψωμολυσσάνε και στον Κάβο;

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16

man , εσυ ελεγες οτι δεν εχει πανω απο 10 ευρω ...αλλα ποια σε πιστευε ? !!!

Το μαγαζι ειναι για γερα πορτοφολια ,οποτε , η σκεψη οτι μαλλον δεν λες την αληθεια ...ή καπου υπαρχει και καμμια πιστωτικη ,θα ηταν εντονη .

Οπως γραφει και ο Womanaholic ,οι κοπελες ψαχνουν για μεγα χορηγους ...και δεν εχουν μονο εναν .

κοιτα μη φας καμμια παραμυθα και "καταθεσεις" κανενα ...σπιτι εκει :)

spintex

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
16
Πόντοι
0
καλησπέρα στο thread...

Οικονομικός μετανάστης σε ενα νησι του Αιγαίου θα βρεθω Αθηνα για τριημερο ΠΣΚ
οποιος συναγωνιστης θέλει ας μου στείλει με pm περισσότερες πληροφοριες για LA LUNA ή κατι στα πέριξ
Μιχαλακοπουλου

Ευχαριστω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
καλησπέρα στο thread...

Οικονομικός μετανάστης σε ενα νησι του Αιγαίου θα βρεθω Αθηνα για τριημερο ΠΣΚ
οποιος συναγωνιστης θέλει ας μου στείλει με pm περισσότερες πληροφοριες για LA LUNA ή κατι στα πέριξ
Μιχαλακοπουλου

Ευχαριστω

Το La luna σου είναι υπεραρκετό!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456

Στην πουτανα πουτανιες;
Πολύ σπανια παει κόσμος στον κάβο για βλέφαρο, οι περισσότεροι είναι καταθέτες..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Τί να σου πω, λες να άρχισαν να ψωμολυσσάνε και στον Κάβο;
Δύσκολο.. μπορεί οι μπουμπουδες να μην βγάζουν τα του παρελθόντος..
αλλά το μαγαζί έχει σταθερά γύρω στις 20 με 30 σε καθημερινή βαση..
Έως τις 02:00 έρχονται συνεχώς κορίτσια, δεν χτυπάνε καρτα σταθερή ώρα..

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Τί ατομάρα ρε πούστη μου, η μοναδική skinny γκόμενα που θα ήθελα να γαμήσω μόνο και μόνο επειδή ειναι ατομάρα και με φτιάχνει πολύ...Συγκράτησες μήπως ονόματα από το ρόστερ; Ντανιέλα, Λαρίσα, Τάνια ξανθιά, Τάνια μελαχρινή, ήταν κάποια/ες από αυτές εκεί;
Εχω καιρό ν΄ακούσω για τη ξανθιά λευκορωσίδα Halina. Ξέρουμε αν εξακολουθεί να δουλεύει ακόμα εκεί?

waldy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
115
Πόντοι
280
Πλέον στη Μιχαλακοπούλου μόνο ο Κάβος και το Λα λούνα έχουν μείνει? Γιατί είχα περάσει 2 φορές από το Rouge . Και τις 2 φορές κλειστό.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Πλέον στη Μιχαλακοπούλου μόνο ο Κάβος και το Λα λούνα έχουν μείνει? Γιατί είχα περάσει 2 φορές από το Rouge . Και τις 2 φορές κλειστό.

Ρε μη μου λέτε για λουκέτα σε όλα τα κωλόμπαρα που είχα στα υπ' όψιν μου να πάω και τρελαίνομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom