Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα αλλά θα συμφωνήσω με το νηματοθέτη. Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι όταν ήμουν νέος, γαμούσα ακάποτα σχεδόν όλες τις γκόμενες (ευτυχώς δεν κολλήσαμε τίποτα) αλλά τραβιόμουν. Με μία που το παραχέσαμε και έχυνα μέσα κάργα, δεν είχαμε εγκυμοσύνη. Βέβαια μόλις χωρίσαμε, αυτή εξαφανίστηκε στην Ευρώπη και δεν έχουμε ξανασυναντηθεί οπότε ίσως έχω κι άλλο ένα παιδί γύρω στα 35 τώρα. (αν το μάθω ποτέ αυτό θα της γαμήσω όση ζωή της απομένει)!!!!
Με τη νόμιμη σύζυγο, δεν μπορούσε να πάρει αντισύλληψη για ορμονικούς λόγους (το δοκιμάσαμε) και αργότερα ο γυναικολόγος μας είπε ότι το σπιράλ δεν ήταν για εμάς (για άλλο λόγο). Κάναμε πάντα διακεκομμένη (τράβηγμα) χωρίς ατυχήματα!
Όποτε αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί και τουφεκούσα ελεύθερα, αμέσως έμενε έγκυος!!! (4 φορές, δε γεννήθηκαν όλα δυστυχώς).
Τώρα που έχει μπει εμμηνόπαυση, ο γιατρός είπε ότι πρέπει να κλείσει χρόνο χωρίς καθόλου περίοδο, την παρακολουθεί παράλληλα και περιμένω το ΟΚ για να αρχίσει το ελεύθερο τουφεκίδι!!!