james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
BONDING
Αν κρίνω από τον φίλο από πάνω με την κορη μαλλον το ρέμα του ποδονυφτη, δεν το λες και ποταμόΜε συγκίνηση διαπιστώνω ότι το παρόν θέμα γέννησε σε πολλούς ποταμό συναισθημάτων και αναμνήσεων!
Καλά ρε τύπε, δεν έτυχε να μάθεις ότι απ τις 28 μέρες του κύκλου, γύρω στις 6-7 είναι απόλυτα ασφαλείς ; (εννοείται ότι άμα είσαι σε σχέση παρακολουθείς τον κύκλο της γυναίκας με ακρίβεια)Τύποι, καλησπέρα!
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα παράπονο από τη ζωή, μια αναποδιά ξεχωριστή, μια ευχαρίστηση που έχω στερηθεί:
Εκτός από 2-3 φορές, δεν έχω χύσει ποτέ μέσα. Κι αυτές οι 2-3 φορές μάλιστα, ήρθαν σε προχωρημένη σεξουαλική ηλικία.
Βλέπετε ξεκίνησα τη σεξουαλική μου δράση, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, με πουτάνες. Δε νοείται να γαμήσεις ξεσκούφωτα την επαγγελματία, πόσο μάλλον να χύσεις μέσα της
Αργότερα, όταν ξεκίνησα τις σχέσεις, γαμούσα είτε με χρήση προφυλακτικού είτε χωρίς, αλλά ποτέ δεν είχε τεθεί το θέμα της εκσπερμάτισης στον κόλπο. Καμιά από τις κοπέλες μου δεν επιθυμούσε να λάβει κάποιου είδους αντισύλληψη, αλλά ούτε και να μείνει έγκυος, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης. Αργότερα, όταν οι σχέσεις σοβάρευαν, ανακάλυπτα ότι εκείνες ήθελαν παιδί, αλλά εγώ όχι!
Πολύ αργότερα, έκοψα τις σχέσεις και ξεκίνησα τις ξεπέτες. Κι εκεί φυσικά, υπήρχαν κορίτσια που ήταν υπέρ του ξεσκούφωτου, γιατί, "έλα μωρέ, φαίνεσαι σοβαρό παιδί", "το προφυλακτικό μπορεί να σπάσει" και "μια ζωή την έχουμε". Κι εκεί όμως, όλες, πλην μιας, που έκανε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών μπροστά μου, δεν επέτρεπαν την ανακούφιση μέσα στο αιδοίο τους.
Τύποι μου, να σας πω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από εκείνα τα γαμήσια, αλλά ακόμα θυμάμαι την ασύγκριτη αίσθηση να πλημμυρίζεις το μουνί με τα χύσια σου. Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Ούτε το χύσιμο στο στόμα με κατάποση, ούτε ο κώλος, τίποτα...
Πολλές φορές σκέπτομαι ότι ίσως να μην έχω ξανά την ευκαιρία αυτή και αναλογίζομαι πόσες στιγμές ηδονής μου στέρησε η ζωή, παρόλο που, κάνοντας μια αναδρομή, πιστεύω ότι αποθησαύρισα ερωτικές εμπειρίες πολύ περισσότερες από όσες υπολόγιζα όταν ξεκινούσα τη σεξουαλική μου ζωή ...
Τις απόψεις σας επί του θέματος, παρακαλώ!
όταν 38 τους δίνεις αντισυλληπτικά να ρυθμιστούν.Υπάρχουν και γυναίκες με κύκλο 38 ημερών τύπε...
Επίσης, στην ξεπέτα πότε να προλάβεις να τα μάθεις αυτά;
Δεν είμαι γυναικολόγος τύπεόταν 38 τους δίνεις αντισυλληπτικά να ρυθμιστούν.
Αυτό παίζει πολύ στο εξωτερικό. Στην ελλάδα δεν είχα βρει καμία με τέτοια κόλπα. Είναι για το μπουτσο στην αντισύλληψη οι ελεινηδες!Είχα την τύχη μια παλιά μου σχέση να έχει τοποθετήσει στην μήτρα της το λεγόμενο σπιράλ.
Η απόλυτη αποθέωση!!!!
Φιλαρακι το καλυτερο γαμήσι είναι το ακαποτο με κρεμπιε.Τύποι, καλησπέρα!
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα παράπονο από τη ζωή, μια αναποδιά ξεχωριστή, μια ευχαρίστηση που έχω στερηθεί:
Εκτός από 2-3 φορές, δεν έχω χύσει ποτέ μέσα. Κι αυτές οι 2-3 φορές μάλιστα, ήρθαν σε προχωρημένη σεξουαλική ηλικία.
Βλέπετε ξεκίνησα τη σεξουαλική μου δράση, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, με πουτάνες. Δε νοείται να γαμήσεις ξεσκούφωτα την επαγγελματία, πόσο μάλλον να χύσεις μέσα της
Αργότερα, όταν ξεκίνησα τις σχέσεις, γαμούσα είτε με χρήση προφυλακτικού είτε χωρίς, αλλά ποτέ δεν είχε τεθεί το θέμα της εκσπερμάτισης στον κόλπο. Καμιά από τις κοπέλες μου δεν επιθυμούσε να λάβει κάποιου είδους αντισύλληψη, αλλά ούτε και να μείνει έγκυος, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης. Αργότερα, όταν οι σχέσεις σοβάρευαν, ανακάλυπτα ότι εκείνες ήθελαν παιδί, αλλά εγώ όχι!
Πολύ αργότερα, έκοψα τις σχέσεις και ξεκίνησα τις ξεπέτες. Κι εκεί φυσικά, υπήρχαν κορίτσια που ήταν υπέρ του ξεσκούφωτου, γιατί, "έλα μωρέ, φαίνεσαι σοβαρό παιδί", "το προφυλακτικό μπορεί να σπάσει" και "μια ζωή την έχουμε". Κι εκεί όμως, όλες, πλην μιας, που έκανε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών μπροστά μου, δεν επέτρεπαν την ανακούφιση μέσα στο αιδοίο τους.
Τύποι μου, να σας πω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από εκείνα τα γαμήσια, αλλά ακόμα θυμάμαι την ασύγκριτη αίσθηση να πλημμυρίζεις το μουνί με τα χύσια σου. Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Ούτε το χύσιμο στο στόμα με κατάποση, ούτε ο κώλος, τίποτα...
Πολλές φορές σκέπτομαι ότι ίσως να μην έχω ξανά την ευκαιρία αυτή και αναλογίζομαι πόσες στιγμές ηδονής μου στέρησε η ζωή, παρόλο που, κάνοντας μια αναδρομή, πιστεύω ότι αποθησαύρισα ερωτικές εμπειρίες πολύ περισσότερες από όσες υπολόγιζα όταν ξεκινούσα τη σεξουαλική μου ζωή ...
Τις απόψεις σας επί του θέματος, παρακαλώ!
Διάβασα για σπιράλ και μπήκα.Παλιότερα έπαιζα με διάφορες σχέσεις (νόμιμες και παράνομες) πολύ το ακαπωτο γαμησι με τράβηγμα... και δόξα τω Θεό δεν είχαμε ούτε εγκυμοσύνες ούτε νοσήματα.
Όντως η αίσθηση του τελειωματος ήταν κορυφαία :
1. Με γκομενα που έπαιρνε χάπι συστηματικά (όλα μέσα λοιπόν, άπειρες φορές )
2. Με γκομενα που είχε βάλει σπιράλ (τόνους χυσια μέσα της, τελείως άφοβα)
3. Με γκομενα που μόνο για μία φορά πήρε χάπι και μου τα ζήτησε όλα μέσα. Την ξεμουνιασα για ώρες χωρίς να βγαίνω έξω από το μουνι της... Απανωτά.... Έφυγε από το ξενοδοχείο βάζοντας ταμπον γιατί έσταζε τρελά η μήτρα της.
Το Νο3 το πιο ξεχωριστό και το πιο αξέχαστο (θυμάμαι ξενοδοχείο, κρεβάτι, ημέρα, τον καιρό, τι φορούσε κλπ κλπ).
Εννοείται πάρα πολλά χυσιματα μέσα στην σύζυγο τις περιόδους που ποιουσαμε τα τέκνα μας.
Τα τελευταία χρόνια πάντα προφυλακτικό στα ξενοπηδηματα.
Όπως τα λες φίλος. Και τρελή καυλα να σε προκαλεί να της τρυπήσεις το σπιράλ (που δεν γίνεται) με δυνατό γαμησιΔιάβασα για σπιράλ και μπήκα.
Μεγάλη εφεύρεση. Η καλύτερη μου.
Όντως δεν τρυπάει το σπιράλ?Όπως τα λες φίλος. Και τρελή καυλα να σε προκαλεί να της τρυπήσεις το σπιράλ (που δεν γίνεται) με δυνατό γαμησι
Δεν τρυπάει.Όντως δεν τρυπάει το σπιράλ?
Τα είχα με μια τέτοια μουναρα, Ελληνοολλανδεζα, από το 2012 μέχρι το 2016, που έφυγε πίσω πατρίδα της.Όντως η αίσθηση του τελειωματος ήταν κορυφαία :
1. Με γκομενα που έπαιρνε χάπι συστηματικά (όλα μέσα λοιπόν, άπειρες φορές ).
Όπως τα λες φίλος. Και τρελή καυλα να σε προκαλεί να της τρυπήσεις το σπιράλ (που δεν γίνεται) με δυνατό γαμησι
Όντως δεν τρυπάει το σπιράλ?