Νέα

Μια ζωή χωρίς χύσιμο μέσα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.008
Πόντοι
2.606
Με συγκίνηση διαπιστώνω ότι το παρόν θέμα γέννησε σε πολλούς ποταμό συναισθημάτων και αναμνήσεων!
Αν κρίνω από τον φίλο από πάνω με την κορη μαλλον το ρέμα του ποδονυφτη, δεν το λες και ποταμό
:grin:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Τύποι, καλησπέρα!
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα παράπονο από τη ζωή, μια αναποδιά ξεχωριστή, μια ευχαρίστηση που έχω στερηθεί:
Εκτός από 2-3 φορές, δεν έχω χύσει ποτέ μέσα. Κι αυτές οι 2-3 φορές μάλιστα, ήρθαν σε προχωρημένη σεξουαλική ηλικία.
Βλέπετε ξεκίνησα τη σεξουαλική μου δράση, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, με πουτάνες. Δε νοείται να γαμήσεις ξεσκούφωτα την επαγγελματία, πόσο μάλλον να χύσεις μέσα της :grin::grin:
Αργότερα, όταν ξεκίνησα τις σχέσεις, γαμούσα είτε με χρήση προφυλακτικού είτε χωρίς, αλλά ποτέ δεν είχε τεθεί το θέμα της εκσπερμάτισης στον κόλπο. Καμιά από τις κοπέλες μου δεν επιθυμούσε να λάβει κάποιου είδους αντισύλληψη, αλλά ούτε και να μείνει έγκυος, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης. Αργότερα, όταν οι σχέσεις σοβάρευαν, ανακάλυπτα ότι εκείνες ήθελαν παιδί, αλλά εγώ όχι! :P
Πολύ αργότερα, έκοψα τις σχέσεις και ξεκίνησα τις ξεπέτες. Κι εκεί φυσικά, υπήρχαν κορίτσια που ήταν υπέρ του ξεσκούφωτου, γιατί, "έλα μωρέ, φαίνεσαι σοβαρό παιδί", "το προφυλακτικό μπορεί να σπάσει" και "μια ζωή την έχουμε". Κι εκεί όμως, όλες, πλην μιας, που έκανε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών μπροστά μου, δεν επέτρεπαν την ανακούφιση μέσα στο αιδοίο τους.
Τύποι μου, να σας πω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από εκείνα τα γαμήσια, αλλά ακόμα θυμάμαι την ασύγκριτη αίσθηση να πλημμυρίζεις το μουνί με τα χύσια σου. Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Ούτε το χύσιμο στο στόμα με κατάποση, ούτε ο κώλος, τίποτα...
Πολλές φορές σκέπτομαι ότι ίσως να μην έχω ξανά την ευκαιρία αυτή και αναλογίζομαι πόσες στιγμές ηδονής μου στέρησε η ζωή, παρόλο που, κάνοντας μια αναδρομή, πιστεύω ότι αποθησαύρισα ερωτικές εμπειρίες πολύ περισσότερες από όσες υπολόγιζα όταν ξεκινούσα τη σεξουαλική μου ζωή ...
Τις απόψεις σας επί του θέματος, παρακαλώ!
Καλά ρε τύπε, δεν έτυχε να μάθεις ότι απ τις 28 μέρες του κύκλου, γύρω στις 6-7 είναι απόλυτα ασφαλείς ; (εννοείται ότι άμα είσαι σε σχέση παρακολουθείς τον κύκλο της γυναίκας με ακρίβεια)

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν και γυναίκες με κύκλο 38 ημερών τύπε...
Επίσης, στην ξεπέτα πότε να προλάβεις να τα μάθεις αυτά;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Τύπε @shiny απλά ζηλεύω αυτούς που το απολαμβάνουν "αναιμακτα", γιατί οι γκόμενές τους δέχονται να χαπακώνονται ή να τοποθετούν σπιράλ στη μήτρα τους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όταν 38 τους δίνεις αντισυλληπτικά να ρυθμιστούν.
Δεν είμαι γυναικολόγος τύπε :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Είχα την τύχη μια παλιά μου σχέση να έχει τοποθετήσει στην μήτρα της το λεγόμενο σπιράλ.
Η απόλυτη αποθέωση!!!!
Αυτό παίζει πολύ στο εξωτερικό. Στην ελλάδα δεν είχα βρει καμία με τέτοια κόλπα. Είναι για το μπουτσο στην αντισύλληψη οι ελεινηδες!
Στην αμερική από την άλλη με το που γίνουν 17 τα κοριτσάκια ξεκινάνε τα αντισυλληπτικά. Φαντάζομαι εκεί θα γίνονται επικές παρτουζες χωρίς καπότες! Χαχαχα

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Γκόμενα 45αρα μου ζητούσε από μόνη της να ρίχνω μέσα. Εγώ είχα ενστάσεις αλλά είπε πως κίνδυνος εγκυμοσύνης δεν υπάρχει. Άπειρες φορές τα πέταξα μέσα και φυσικά έγινε αυτό που φαντάζεστε. Ευτυχώς έκανε παύση στον μήνα πάνω. Η ίδια έχει παιδια,εγώ δεν ξέρω εάν θα κάνω. Καμία φορά το σκέφτομαι και το μετανιώνω.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Τύποι, καλησπέρα!
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα παράπονο από τη ζωή, μια αναποδιά ξεχωριστή, μια ευχαρίστηση που έχω στερηθεί:
Εκτός από 2-3 φορές, δεν έχω χύσει ποτέ μέσα. Κι αυτές οι 2-3 φορές μάλιστα, ήρθαν σε προχωρημένη σεξουαλική ηλικία.
Βλέπετε ξεκίνησα τη σεξουαλική μου δράση, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, με πουτάνες. Δε νοείται να γαμήσεις ξεσκούφωτα την επαγγελματία, πόσο μάλλον να χύσεις μέσα της :grin::grin:
Αργότερα, όταν ξεκίνησα τις σχέσεις, γαμούσα είτε με χρήση προφυλακτικού είτε χωρίς, αλλά ποτέ δεν είχε τεθεί το θέμα της εκσπερμάτισης στον κόλπο. Καμιά από τις κοπέλες μου δεν επιθυμούσε να λάβει κάποιου είδους αντισύλληψη, αλλά ούτε και να μείνει έγκυος, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης. Αργότερα, όταν οι σχέσεις σοβάρευαν, ανακάλυπτα ότι εκείνες ήθελαν παιδί, αλλά εγώ όχι! :P
Πολύ αργότερα, έκοψα τις σχέσεις και ξεκίνησα τις ξεπέτες. Κι εκεί φυσικά, υπήρχαν κορίτσια που ήταν υπέρ του ξεσκούφωτου, γιατί, "έλα μωρέ, φαίνεσαι σοβαρό παιδί", "το προφυλακτικό μπορεί να σπάσει" και "μια ζωή την έχουμε". Κι εκεί όμως, όλες, πλην μιας, που έκανε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών μπροστά μου, δεν επέτρεπαν την ανακούφιση μέσα στο αιδοίο τους.
Τύποι μου, να σας πω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από εκείνα τα γαμήσια, αλλά ακόμα θυμάμαι την ασύγκριτη αίσθηση να πλημμυρίζεις το μουνί με τα χύσια σου. Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Ούτε το χύσιμο στο στόμα με κατάποση, ούτε ο κώλος, τίποτα...
Πολλές φορές σκέπτομαι ότι ίσως να μην έχω ξανά την ευκαιρία αυτή και αναλογίζομαι πόσες στιγμές ηδονής μου στέρησε η ζωή, παρόλο που, κάνοντας μια αναδρομή, πιστεύω ότι αποθησαύρισα ερωτικές εμπειρίες πολύ περισσότερες από όσες υπολόγιζα όταν ξεκινούσα τη σεξουαλική μου ζωή ...
Τις απόψεις σας επί του θέματος, παρακαλώ!
Φιλαρακι το καλυτερο γαμήσι είναι το ακαποτο με κρεμπιε.
Ολα τα αλλα ψευδοσυνουσίες και σανό για το πόπολο και την πλέμπα. Απλα δεν υπάρχει συγκριση!
Οποιος σου πει διαφορετικά απλα είναι υποκριτής ή απλα δεν το εχει κανει ποτε!!!!!!

Ο κρεμπιες είναι ο λόγος υπαρξης μας ως αρσενικά. Να διαδώσουμε τα γονίδια μας σε όσες το δυνατον περισσοτερες θυληκές. Ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε!

30 χρόνια στο μετερίζι του ερωτα, πληρωμενου και μη , μπορω να σου πω πολλά!

Τωρα παντρεμενος με 2 παιδια οι επιλογες μου εχουν περιοριστει στα κορίτσια του χωρου. Ευτυχώς δια εμε υπάρχουν αρκετα ρομαντικα κορίτσια εκει εξω και απο γραφεία και αματούρες ανεξάρτητες που με γουσταρουν αρκετα ωστε να μου κανουν τα γούστα και χωρίς εξτρα χρεωσεις.

Θεωρω τον εαυτο μου ευλογημενο που το 2023 εριξα 14κρεμπιεδεσ σε 4 διαφορετικες κοπέλες.

Ευχομαι σε όλους αντιστοιχες εμπειρίες

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
Παλιότερα έπαιζα με διάφορες σχέσεις (νόμιμες και παράνομες) πολύ το ακαπωτο γαμησι με τράβηγμα... και δόξα τω Θεό δεν είχαμε ούτε εγκυμοσύνες ούτε νοσήματα.

Όντως η αίσθηση του τελειωματος ήταν κορυφαία :

1. Με γκομενα που έπαιρνε χάπι συστηματικά (όλα μέσα λοιπόν, άπειρες φορές )

2. Με γκομενα που είχε βάλει σπιράλ (τόνους χυσια μέσα της, τελείως άφοβα)

3. Με γκομενα που μόνο για μία φορά πήρε χάπι και μου τα ζήτησε όλα μέσα. Την ξεμουνιασα για ώρες χωρίς να βγαίνω έξω από το μουνι της... Απανωτά.... Έφυγε από το ξενοδοχείο βάζοντας ταμπον γιατί έσταζε τρελά η μήτρα της.

Το Νο3 το πιο ξεχωριστό και το πιο αξέχαστο (θυμάμαι ξενοδοχείο, κρεβάτι, ημέρα, τον καιρό, τι φορούσε κλπ κλπ).

Εννοείται πάρα πολλά χυσιματα μέσα στην σύζυγο τις περιόδους που ποιουσαμε τα τέκνα μας.

Τα τελευταία χρόνια πάντα προφυλακτικό στα ξενοπηδηματα.

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Παλιότερα έπαιζα με διάφορες σχέσεις (νόμιμες και παράνομες) πολύ το ακαπωτο γαμησι με τράβηγμα... και δόξα τω Θεό δεν είχαμε ούτε εγκυμοσύνες ούτε νοσήματα.

1. Με γκομενα που έπαιρνε χάπι συστηματικά (όλα μέσα λοιπόν, άπειρες φορές )

2. Με γκομενα που είχε βάλει σπιράλ (τόνους χυσια μέσα της, τελείως άφοβα)

3. Με γκομενα που μόνο για μία φορά πήρε χάπι και μου τα ζήτησε όλα μέσα. Την ξεμουνιασα για ώρες χωρίς να βγαίνω έξω από το μουνι της... Απανωτά.... Έφυγε από το ξενοδοχείο βάζοντας ταμπον γιατί έσταζε τρελά η μήτρα της.

Το Νο3 το πιο ξεχωριστό και το πιο αξέχαστο (θυμάμαι ξενοδοχείο, κρεβάτι, ημέρα, τον καιρό, τι φορούσε κλπ κλπ).

Εννοείται πάρα πολλά χυσιματα μέσα στην σύζυγο τις περιόδους που ποιουσαμε τα τέκνα μας.

Τα τελευταία χρόνια πάντα προφυλακτικό στα ξενοπηδηματα.
Διάβασα για σπιράλ και μπήκα.
Μεγάλη εφεύρεση. Η καλύτερη μου.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
Διάβασα για σπιράλ και μπήκα.
Μεγάλη εφεύρεση. Η καλύτερη μου.
Όπως τα λες φίλος. Και τρελή καυλα να σε προκαλεί να της τρυπήσεις το σπιράλ (που δεν γίνεται) με δυνατό γαμησι

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
Όντως δεν τρυπάει το σπιράλ?
Δεν τρυπάει.
Δεν είναι τάπα ή βουλωμα για να τρυπήσει. Έχω ρωτήσει γυναικολόγο και μου έχει πει ότι 1ον είναι πολύ βαθιά και 2ον το σπιράλ είναι κάτι σαν δεσιμο και σφυξιμο του εξοπλισμού εκεί μέσα. Δεν είμαι ειδικός για να το περιγράψω... και δεν το έχω γκουγκλαρει

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
387
Πόντοι
21
Ο μονος τροπος να χυσεις μεσα πλεον ειναι με μιλφαρες 50+ μετα την εμμηνοπαυση. Τα χαπια αντισυλληψης κανουν κακο, επομενως με νεοτερες κοπελες ειναι λιγακι δυσκολο. Οχι οτι δε θα τυχει

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Τα λόγια είναι περιττά νηματοθετη....είσαι ασφαιρος!!!!!!

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.784
Πόντοι
4.546

1. Με γκομενα που έπαιρνε χάπι συστηματικά (όλα μέσα λοιπόν, άπειρες φορές ).
Τα είχα με μια τέτοια μουναρα, Ελληνοολλανδεζα, από το 2012 μέχρι το 2016, που έφυγε πίσω πατρίδα της.
Άπειροι κρεμπιεδες σε όλες τις τρύπες, μιλάμε για τόνους σπέρματος.
Έπαιρνε το αντισυλληπτικό χάπι χρόνια ολόκληρα και από αρκετά μικρή, για να της ρυθμίζει και την περίοδο.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.323
Πόντοι
22.886
Όπως τα λες φίλος. Και τρελή καυλα να σε προκαλεί να της τρυπήσεις το σπιράλ (που δεν γίνεται) με δυνατό γαμησι
Όντως δεν τρυπάει το σπιράλ?

:tooth::tooth::tooth:

Τώρα εσείς έχετε γαμήσει γκόμενες με σπιράλ στο μουνί?? :confused:
Το σπιράλ δεν είναι ανάποδη καπότα ρε τύποι .
Είναι αντισυλληπτική "συσκευή" σπερματοκτόνου δράσεως .

Δείχτε λίγο έλεος :2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom