Νέα

Μια ζωή χωρίς χύσιμο μέσα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SilverAries

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
33
Like
3.668
Πόντοι
5.391
Το 2015 είχα γνωρίσει μια τύπισσα, που τελικά έλαχε να τραβιόμαστε για 2+ χρόνια. Τους πρώτους δύο μήνες κάναμε σεξ με λάστιχο αλλά ένα μεθυσμένο βράδυ και ελλείψει προφυλακτικων της τον κάρφωσα γυμνό αλλά τελείωσα εκτός. Την επομένη που το συζητήσαμε μου είπε πως φοράει σπιράλ και πως δεν χρειάζεται να τραβιέμαι, αρχικά δεν την πίστεψα αλλά λεώ δεν γαμιέται, το πολύ πολύ να τρέχουμε για χάπια. Τελικά δεν έλεγε ψέματα και για 2 χρόνια της γέμιζα όλες τις τρύπες με την κρέμα μου μέχρι που το διαλύσαμε το 2017. Καλή της ώρα.... ούτε κόλλησα τίποτα και ούτε έσπειρα κανένα Φριξάκι οπότε όλα καλά. Όντως η αίσθηση να τα πετάς ξεσκούφωτα μέσα δεν συγκρίνεται με τίποτα :rockon:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ήταν αδύνατο να το κρατήσει Άλεξ. Ήμουν παντρεμένος. Το σκάνδαλο θα αγκάλιαζε όλη το Δίκτυο της ΕΤΕ. Και ναι. Θα ήθελα να ζω σε μια ουτοπική Κοινωνία στην οποία το εν λόγω παιδί θα μπορούσε να γεννηθεί και να συμμετέχω στο μεγάλωμά του. Όμως ούτε Φώσκολος δεν θα έγραφε τέτοιο σενάριο

Φιλαρακι το καλυτερο γαμήσι είναι το ακαποτο με κρεμπιε.
Ολα τα αλλα ψευδοσυνουσίες και σανό για το πόπολο και την πλέμπα. Απλα δεν υπάρχει συγκριση!
Οποιος σου πει διαφορετικά απλα είναι υποκριτής ή απλα δεν το εχει κανει ποτε!!!!!!

Ο κρεμπιες είναι ο λόγος υπαρξης μας ως αρσενικά. Να διαδώσουμε τα γονίδια μας σε όσες το δυνατον περισσοτερες θυληκές. Ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε!

30 χρόνια στο μετερίζι του ερωτα, πληρωμενου και μη , μπορω να σου πω πολλά!

Τωρα παντρεμενος με 2 παιδια οι επιλογες μου εχουν περιοριστει στα κορίτσια του χωρου. Ευτυχώς δια εμε υπάρχουν αρκετα ρομαντικα κορίτσια εκει εξω και απο γραφεία και αματούρες ανεξάρτητες που με γουσταρουν αρκετα ωστε να μου κανουν τα γούστα και χωρίς εξτρα χρεωσεις.

Θεωρω τον εαυτο μου ευλογημενο που το 2023 εριξα 14κρεμπιεδεσ σε 4 διαφορετικες κοπέλες.

Ευχομαι σε όλους αντιστοιχες εμπειρίες
Πες μας κι άλλα ρε φίλε

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
:tooth::tooth::tooth:

Τώρα εσείς έχετε γαμήσει γκόμενες με σπιράλ στο μουνί?? :confused:
Το σπιράλ δεν είναι ανάποδη καπότα ρε τύποι .
Είναι αντισυλληπτική "συσκευή" σπερματοκτόνου δράσεως .

Δείχτε λίγο έλεος :2funny::2funny:
Το σπιραλ είναι αντικουνουπικό αλλά και αντισυληπτικό, το αναβει η γκόμενα και δεν μένει έγκυος.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Εγω τα έριξα μέσα σε ένα ουκρανιδι που δούλευε Λιοσίων και μετά μου ζηταγε +5 ευρώ για καφέ λόγω του χυσιματος μέσα. Την επόμενη μέρα το μπουρδελακι έκλεισε και δεν ξανά άνοιξε

SilverAries

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
33
Like
3.668
Πόντοι
5.391
Το σπιραλ είναι αντικουνουπικό αλλά και αντισυληπτικό, το αναβει η γκόμενα και δεν μένει έγκυος.
Αλλά μόνο αν πηδάς σε εξωτερικό χώρο δουλεύει τύπε, για μέσα στο σπίτι θέλει ταμπλέτα αλλιώς κινδυνέυει να μείνει έγκυος

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Αλλά μόνο αν πηδάς σε εξωτερικό χώρο δουλεύει τύπε, για μέσα στο σπίτι θέλει ταμπλέτα αλλιώς κινδυνέυει να μείνει έγκυος
Εγώ αυτο το λαθος το πλήρωσα. μονο μια φορα δεν ειχαμε αναψει το σπιραλ και ετσι έγινα πατέρας.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
823
Πόντοι
81
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν γαμάς ακάποτα και χύνεις μέσα, αργά ή γρήγορα (ίσως περισσότερο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι) είτε θα γκαστρώσεις κάποια, είτε θα αρπάξεις κάποιο Αφροδίσιο. Και δεν μιλάμε για πόρνες. Μιλάμε για τις σημερινές κοπέλες της διπλανής πόρτας. Η πρώτη μακρόχρονη σχέση που είχα ήμουν 19 χρονών κι αυτή μαθήτρια. Ποτέ δεν κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Αν την γκάστρωνα, θα έπρεπε να κάνει έκτρωση και ποτέ δεν ξέρεις τις επιπτώσεις. Αλλά και στη συνέχεια, ακάποτα έκανα μόνο με τη γυναίκα μου, και αυτή έπαιρνε αντισύλληψη. Με μια άλλη παράνομη σχέση δεν έβαζα προφυλακτικό, και την γκάστρωσα. Κι έτρεχα για έκτρωση
Σωστος όλοι ετσι την πατανε,εστω και το λιγο κανει ζημια + οτι πολλοι νομιζουν οτι το ελεγχουν και ξερουν ποτε να τραβηχτουν και καταληγουν με μωρα.Σημερα πολλες εχουν θεματα και απο αυτα που τρωμε και αγχος και μεγαλες ηλικιες τεκνοποιησης.Ολα αυτα αν προσθεσεις και μια εκτρωση δεν ειναι κι οτι καλυτερο.Εμενα μου εκατσε καλα με τη κοπελα και μετα συζύγο ,ειχε παντα σταθερο κυκλο, δεν τελειωνω μεσα απο 10η εως 16η και δεν εμεινε ποτε.Οταν θελαμε να κανουμε παιδια καναμε.Οντως καθε φορα που χυνω μεσα ειναι υπεροχα και απλα δε θυμαμαι ποτε τελειωσα εξω.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
Τύποι πάντως πιστεύω ότι ένα καλό τσιμπουκι με κατάποση, μπορεί να ξεπεράσει την αίσθηση του κρεμπιε.
Έχει τυχει να το προτιμώ κάποιες φορές.

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.695
Πόντοι
4.496
Τύποι πάντως πιστεύω ότι ένα καλό τσιμπουκι με κατάποση, μπορεί να ξεπεράσει την αίσθηση του κρεμπιε.
Έχει και αυτό την χάρη του.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
823
Πόντοι
81
καλα ας τα παιρνει στο στομα κι ας μην καταπιεί ,γιατι με αυτα που ακουω και διαβαζω απο πιπα καλη υπαρχει ελλειψη

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.658
Πόντοι
25.036
Τύποι, λέτε να είμαι τζούφιος ή είμαι απλά ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ;
Έχω γαμήσει αμέτρητες φορές ακάποτα, φροντίζοντας να χύνω έξω, και ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε εγκυμοσύνη!
Όταν ήμουν παντρεμένος τελείωνα συνέχεια μέσα αλλά δεν πιάσαμε ποτέ παιδί ενώ και οι δύο είχαμε κάνει διαγνωστικά και ήμασταν γόνιμοι. Ο ιατρός είχε πει ότι πιθανότατα φταίει το υψηλό ιξώδες του σπέρματος μου. Δηλαδή το γεγονός ότι έβγαινε πολύ πηχτό με αποτέλεσμα να παίρνει πολύ ώρα να ρευστοποιήθει....

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.658
Πόντοι
25.036
Φιλαρακι το καλυτερο γαμήσι είναι το ακαποτο με κρεμπιε.
Ολα τα αλλα ψευδοσυνουσίες και σανό για το πόπολο και την πλέμπα. Απλα δεν υπάρχει συγκριση!
Οποιος σου πει διαφορετικά απλα είναι υποκριτής ή απλα δεν το εχει κανει ποτε!!!!!!

Ο κρεμπιες είναι ο λόγος υπαρξης μας ως αρσενικά. Να διαδώσουμε τα γονίδια μας σε όσες το δυνατον περισσοτερες θυληκές. Ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε!

30 χρόνια στο μετερίζι του ερωτα, πληρωμενου και μη , μπορω να σου πω πολλά!

Τωρα παντρεμενος με 2 παιδια οι επιλογες μου εχουν περιοριστει στα κορίτσια του χωρου. Ευτυχώς δια εμε υπάρχουν αρκετα ρομαντικα κορίτσια εκει εξω και απο γραφεία και αματούρες ανεξάρτητες που με γουσταρουν αρκετα ωστε να μου κανουν τα γούστα και χωρίς εξτρα χρεωσεις.

Θεωρω τον εαυτο μου ευλογημενο που το 2023 εριξα 14κρεμπιεδεσ σε 4 διαφορετικες κοπέλες.

Ευχομαι σε όλους αντιστοιχες εμπειρίες
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, να σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Καλή Τύχη:2funny::2funny::2funny:

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
361
Δόξα και τιμή στ'αρχιδια του επιστήμο(υ)να που εφηύρε το σπιράλ ! Γαμιομασταν σε κάτι παρκακια στα όρθια κι όταν το σπαγάμε και γυρνούσαμε σπίτια μας έβρισκε τα ζουμια στο κυλοτακι της

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.127
Πόντοι
2.646
Χύνεται μέσα ρε τυπε παντού, ειδικά οι πουτανες το τελευταίο που θέλουν από ξαθε ναυάγιο είναι το παιδί του.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Εγω τα έριξα μέσα σε ένα ουκρανιδι που δούλευε Λιοσίων και μετά μου ζηταγε +5 ευρώ για καφέ λόγω του χυσιματος μέσα. Την επόμενη μέρα το μπουρδελακι έκλεισε και δεν ξανά άνοιξε
Είχες δώσει ήδη περισσότερα για το ακάπωτο , η το πρόσφερε δωρεάν ; :confused:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Τύπε μου, με τις δυο προηγουμενες σχεσεις μου κάναμε μονο ακαποτο, και παντα εχυνα εξω, εγκυμοσυνη δεν προεκυψε ποτέ. Και μιλαμε για διαστημα έξι (6) ετων. Μπορει να εχω προβλημα, τι να σου πω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μονο εσυ καταλαβες τι ρωτησα.....
Θέμα τύχης (ή ατυχίας) είναι, αν τραβιέσαι. Κοντεύω 60 και ουδέποτε συνέβη κάτι με το τράβηγμα. Μια χαρά έκανα όταν ήρθε η ώρα παιδιά. Τώρα μου έκατσε πρώιμη εμμηνόπαυση και απολαμβάνω το εντός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom