Νέα

Μια ζωή χωρίς χύσιμο μέσα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.184
Πόντοι
3.786
@alex71 μάλλον είμαστε κι οι δυο κωλόφαρδοι!
Θυμάμαι, η πρώτη μου κοπέλα, είχε φρικάρει όχι γιατί έχυσα μέσα, αλλά γιατί μπήκα ξανά μετά το χύσιμο χωρίς να πλυθώ...
Τύπε @John_282 , ταυτίζεσαι με το αρχικό μου ποστ;;
Ναι,αρκετά.Σαν την αίσθηση να χύνεις μέσα στο μουνακι δεν υπάρχει!CIM και μαλακίες και τσόντες!Με λίγες γυναίκες μου έχει συμβεί που παίρνανε αντισυλληπτικά.Στο μέλλον θα το κάνω άφοβα όταν παντρευτώ και θελήσω να κάνω παιδιά

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Ναι,αρκετά.Σαν την αίσθηση να χύνεις μέσα στο μουνακι δεν υπάρχει!CIM και μαλακίες και τσόντες!Με λίγες γυναίκες μου έχει συμβεί που παίρνανε αντισυλληπτικά.Στο μέλλον θα το κάνω άφοβα όταν παντρευτώ και θέληση να κάνω παιδιά
Να έχεις υγεία και τύχη τύπε.
Με ένα καλό και γόνιμο κορίτσι σου εύχομαι!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δεν μου απαντησες αν το μετανιωσες ομως.
Και προφανως δεν εννοω αν μετανιωσες που την γκαστρωσες, αλλά αν μετανιωσες που το εριξε
ναι. Μετάνιωσα, κι ας ήταν αδύνατο να κρατηθεί. Άλλο το συναίσθημα, άλλο η Λογική. Η Λογική έλεγε ότι ήταν αδύνατο να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη και να γεννηθεί το παιδί. Συναισθηματικά το μετανιώνω ακόμα, κι ας πέρασαν πάνω από 20 χρόνια από τότε, κι ας έχω δύο παιδιά

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
655
Πόντοι
361

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι. Μετάνιωσα, κι ας ήταν αδύνατο να κρατηθεί. Άλλο το συναίσθημα, άλλο η Λογική. Η Λογική έλεγε ότι ήταν αδύνατο να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη και να γεννηθεί το παιδί. Συναισθηματικά το μετανιώνω ακόμα, κι ας πέρασαν πάνω από 20 χρόνια από τότε, κι ας έχω δύο παιδιά
Ευχαριστω για την απαντηση

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
με εχει προβληματισει πολλες φορες το γιατι στερω στον ευατο μου το κρεμπιε, γιατι καταπιεζομαι
Και τοτε θυμαμαι τη χαρα και την ανακουφιση που επαιρνα οταν καποια μου λεγε οτι δεν εμεινε κατα λαθος εγκυος και την αγωνια που περναγα στο μεσοδιαστημα.
Βραστα...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Τις απόψεις σας επί του θέματος, παρακαλώ!
Eχω κρεμπιεδιασει αρκετες φορες στη ζωη μου απο τανες εσκορτ , μεχρι λαδοκοριτσα με ακαπελα σε ντου απο παντου. Επισης τουριστριες, ανατολικου μπλοκ φοιτητριες, νοικοκυρες, παντρεμενες χωρισμενες ακομη και ελλεινιδες σε σημειο που νομιζα οτι ημουν ασφαιρος. Βεβαια σε μερικες μετραγα και τις ημερες του κυκλου τους για να ειμαι πιο σειβ. Ωσπου εκανα τα παιδια μου συνειδηιτοποιημενα μετα απο ενα σωρρο εξετασεις για να δω αν ημουν υγιης. Ευτυχως ολα καλα και δεν εμπλεξα ή να παθω κατι. Τωρα κομμενες αυτες οι μ@λακιες και τα κασκαντεριλικια.

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι που κάποια, κάποτε, μου είχε πει ψέματα ότι το τεστ εγκυμοσύνης της ήταν θετικό, απλά για να δει την αντίδρασή μου...
Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα...

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Τύποι, λέτε να είμαι τζούφιος ή είμαι απλά ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ;
Έχω γαμήσει αμέτρητες φορές ακάποτα, φροντίζοντας να χύνω έξω, και ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε εγκυμοσύνη!
Μαλλον τυχερος ησουν. Εγω σε μια απο τις σπανιες φορες που εχυσα μεσα, βρεθηκα μετα απο 9 μηνες με κορη. Η αλλη ουτε να ακουσει για εκτρωση. Ευτυχως με παρατησε λιγους μηνες μετα τη γεννα και βρηκα την ησυχια μου.

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Μαλλον τυχερος ησουν. Εγω σε μια απο τις σπανιες φορες που εχυσα μεσα, βρεθηκα μετα απο 9 μηνες με κορη. Η αλλη ουτε να ακουσει για εκτρωση. Ευτυχως με παρατησε λιγους μηνες μετα τη γεννα και βρηκα την ησυχια μου.
Το βλέπεις το παιδί τύπε;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Θυμάμαι που κάποια, κάποτε, μου είχε πει ψέματα ότι το τεστ εγκυμοσύνης της ήταν θετικό, απλά για να δει την αντίδρασή μου...
Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα...
Αυτα ειναι ψαρωτικα ειδικα απ τις ελλεινιδες, εκει πρεπει να εισσι πολυ κουλ και να παιξεις θεατρο οτι εισαι πιστοποιημενα δηθεν ασφαιρος και οτι ζεις ενα δραμα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Το βλέπεις το παιδί τύπε;
Το παιδι μεχρι και τους 3μηνες περιπου το βλεπεις καπως αποστασιοποιημενα δεν σε αγγιζει και πολυ. Μετα τους 3μηνες αρχιζεις και δενεσαι και μεχρι να γινει ενος ετους ξεκινα να σου γινεται απαραιτητο στην καθημερινοτητα. Τωρα ο αλλος αν την εκανε στο διαστημα των λιγων ημερων με ελαφρα, γι αυτο ειναι στα παπακια του, προλαβε το gate. Γι αυτο και οι μητερες οταν παιρνει το μωρο ο συντροφος αγκαλια λενε η μια στην αλλη: τωρα γινεται δεσιμο, εννοωντας το δεσμο παιδιου πατερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom