Νέα

Μια παρτουζίτσα ήταν...είμαι πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα μας πείραζε η σχέση σας να έχει κάνει παρτούζα στο παρελθόν ;

• Όχι..με ερεθίζει η ιδέα

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Ναι..την παλιοβρόμα..

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Όχι..Φτάνει να μην το ξανακάνει...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι..φτάνει να το κάνει και μαζί μου...

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι όπως πας και να θέλεις να μιλήσεις...δε θα μπορείς χαχαχαχαχαχ

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ουζάκι τραβάει η όρεξή σου? :grin: :grin: :grin:
[/quot
στείλε μου και συ πμ να δούμε τι αρχίδια πιάνεις....
Η προηγούμενη (ΟΧΙΑ) έπιασε τα δικά μου.......... :uglystupid: :uglystupid:
Εγώ πάλι... έστειλα ήδη πμ στον (κατά την άποψή μου) πιο ενδιαφέοντα αυτού του θρεντ. Τα δικά σου θα μου επιτρέψεις να μην ενδιαφέρομαι ούτε να τα πιάσω ούτε τίποτ΄άλλο να κάνω μαζί τους :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πάλι... έστειλα ήδη πμ στον (κατά την άποψή μου) πιο ενδιαφέοντα αυτού του θρεντ. Τα δικά σου θα μου επιτρέψεις να μην ενδιαφέρομαι ούτε να τα πιάσω ούτε τίποτ΄άλλο να κάνω μαζί τους :2funny:
  :piss: :piss: :piss: :bottom: :bottom: :bottom:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
δεν ξερω αν οι παρτουζες πρεπει να γινονται η οχι και ποιες γυναικες θεωρουνται πουτανες παντως οπου γινεται παρτουζα θα ηθελα να με φωναζουν και μενα! τωρα αν η κοπελα μου κανει παρτουζες δεν με ενδιαφερει ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει...αρκει να ειμαι μεσα και να υπαρχουν πανω απο δυο τρεις γυναικες. η συμμετοχη μετραει!

personnaaaaaa το μουνακι σου αγορι μου το μουνακι σουυυυυ!!!!! :rockon: :rockon: :helpplea: :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξερω αν οι παρτουζες πρεπει να γινονται η οχι και ποιες γυναικες θεωρουνται πουτανες παντως οπου γινεται παρτουζα θα ηθελα να με φωναζουν και μενα! τωρα αν η κοπελα μου κανει παρτουζες δεν με ενδιαφερει ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει...αρκει να ειμαι μεσα και να υπαρχουν πανω απο δυο τρεις γυναικες. η συμμετοχη μετραει!

personnaaaaaa το μουνακι σου αγορι μου το μουνακι σουυυυυ!!!!! :rockon: :rockon: :helpplea: :helpplea:
πουσαι μωρή παρτουζιάρα μου να πάρουμε το μινίστρο και την πάπια για ούζα...... :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης

παρεεεεεεεεεεεε..

Συνημμένα

• sapphirabounce.gif
    sapphirabounce.gif
    233,9 KB · Εμφανίσεις: 26

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Στο αβαταρ σου φιλε DIKY o πιγκουινος που τρωει τη φολα απο παρτουζα δεν φευγει?

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
πουσαι μωρή παρτουζιάρα μου να πάρουμε το μινίστρο και την πάπια για ούζα...... :dancing: :dancing: :dancing:

και εχω κατι καβλες τωρα...καλα ο υπουργος ειναι ευκολη..αυτον τον παπιο πως θα τον πεισουμε να συμμεταχει :huh: :huh:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Στο αβαταρ σου φιλε DIKY o πιγκουινος που τρωει τη φολα απο παρτουζα δεν φευγει?

ο πιγκουινος εχει μολις φυγει απο παρτουζα με την παπια και ο αλλος που του ριχνει σφαλιαρα ειμαι εγω που τον επικρινω γιατι μας την ξεπατωσε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και εχω κατι καβλες τωρα...καλα ο υπουργος ειναι ευκολη..αυτον τον παπιο πως θα τον πεισουμε να συμμεταχει :huh: :huh:
θα βάλω την ΟΧΙΑ να τον πείσει.... Της έχει αδυναμία.... Ηθελε να την γαμήσει.... Τις είχε στείλει και πμ......

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6

χαιδεψε του στοργικα το ραμφος
δωστου καραμελιτσες
παρε κολτουριαρικο υφος
& βουρ για ποταμια ;)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Την εχετε ξεποπουλιασει αυτην την παπια πια!

την ξεπουπουλιαζω γιατι ειναι παπια σκωτζεζα συγγενης του σκρουτζ μακ ντακ βρε whitey..δεν ειναι ελεεινιδα οποτε μη φοβασαι :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom