1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στείλε μου και συ πμ να δούμε τι αρχίδια πιάνεις....εγώ, εγώ
Η προηγούμενη (ΟΧΙΑ) έπιασε τα δικά μου..........
στείλε μου και συ πμ να δούμε τι αρχίδια πιάνεις....εγώ, εγώ
Σταύρο... το θέλεις σιωπηλό εσύ;.... μ ι λ ά ν ε. (Η κύρια επιπλοκή).
Γιατί μωρή τραβάς κάνα ζόρι;Σταύρο... το θέλεις σιωπηλό εσύ;
Ουζάκι τραβάει η όρεξή σου?
[/quotΕγώ πάλι... έστειλα ήδη πμ στον (κατά την άποψή μου) πιο ενδιαφέοντα αυτού του θρεντ. Τα δικά σου θα μου επιτρέψεις να μην ενδιαφέρομαι ούτε να τα πιάσω ούτε τίποτ΄άλλο να κάνω μαζί τουςστείλε μου και συ πμ να δούμε τι αρχίδια πιάνεις....
Η προηγούμενη (ΟΧΙΑ) έπιασε τα δικά μου..........
Εγώ πάλι... έστειλα ήδη πμ στον (κατά την άποψή μου) πιο ενδιαφέοντα αυτού του θρεντ. Τα δικά σου θα μου επιτρέψεις να μην ενδιαφέρομαι ούτε να τα πιάσω ούτε τίποτ΄άλλο να κάνω μαζί τους
πουσαι μωρή παρτουζιάρα μου να πάρουμε το μινίστρο και την πάπια για ούζα......δεν ξερω αν οι παρτουζες πρεπει να γινονται η οχι και ποιες γυναικες θεωρουνται πουτανες παντως οπου γινεται παρτουζα θα ηθελα να με φωναζουν και μενα! τωρα αν η κοπελα μου κανει παρτουζες δεν με ενδιαφερει ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει...αρκει να ειμαι μεσα και να υπαρχουν πανω απο δυο τρεις γυναικες. η συμμετοχη μετραει!
personnaaaaaa το μουνακι σου αγορι μου το μουνακι σουυυυυ!!!!!
παρεεεεεεεεεεεε..δεν ξερω αν οι παρτουζες πρεπει να γινονται η οχι και ποιες γυναικες θεωρουνται πουτανες παντως οπου γινεται παρτουζα θα ηθελα να με φωναζουν και μενα! τωρα αν η κοπελα μου κανει παρτουζες δεν με ενδιαφερει ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει...αρκει να ειμαι μεσα και να υπαρχουν πανω απο δυο τρεις γυναικες. η συμμετοχη μετραει!
έτσι έτσι μωρή καβλιάρα χτύπα τα κωλομάγουλα .........παρεεεεεεεεεεεε..
για σενα εχω τρελλο ντουετακι..έτσι έτσι μωρή καβλιάρα χτύπα τα κωλομάγουλα .........
θα πάρω τον ντίκυ να πάμε σε στούντια....... Ντίκυ ακουυυυυυςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;για σενα εχω τρελλο ντουετακι..
Στο αβαταρ σου φιλε DIKY o πιγκουινος που τρωει τη φολα απο παρτουζα δεν φευγει?δεν ξερω αν οι παρτουζες πρεπει να γινονται η οχι και ποιες γυναικες θεωρουνται πουτανες παντως οπου γινεται παρτουζα θα ηθελα να με φωναζουν και μενα! τωρα αν η κοπελα μου κανει παρτουζες δεν με ενδιαφερει ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει...αρκει να ειμαι μεσα και να υπαρχουν πανω απο δυο τρεις γυναικες. η συμμετοχη μετραει!
πουσαι μωρή παρτουζιάρα μου να πάρουμε το μινίστρο και την πάπια για ούζα......
και εχω κατι καβλες τωρα...καλα ο υπουργος ειναι ευκολη..αυτον τον παπιο πως θα τον πεισουμε να συμμεταχει
Στο αβαταρ σου φιλε DIKY o πιγκουινος που τρωει τη φολα απο παρτουζα δεν φευγει?
θα βάλω την ΟΧΙΑ να τον πείσει.... Της έχει αδυναμία.... Ηθελε να την γαμήσει.... Τις είχε στείλει και πμ......και εχω κατι καβλες τωρα...καλα ο υπουργος ειναι ευκολη..αυτον τον παπιο πως θα τον πεισουμε να συμμεταχει
και εχω κατι καβλες τωρα...καλα ο υπουργος ειναι ευκολη..αυτον τον παπιο πως θα τον πεισουμε να συμμεταχει
Την εχετε ξεποπουλιασει αυτην την παπια πια!
την ξεπουπουλιαζω γιατι ειναι παπια σκωτζεζα συγγενης του σκρουτζ μακ ντακ βρε whitey..δεν ειναι ελεεινιδα οποτε μη φοβασαι