Νέα

Μια παρτουζίτσα ήταν...είμαι πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα μας πείραζε η σχέση σας να έχει κάνει παρτούζα στο παρελθόν ;

• Όχι..με ερεθίζει η ιδέα

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Ναι..την παλιοβρόμα..

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Όχι..Φτάνει να μην το ξανακάνει...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι..φτάνει να το κάνει και μαζί μου...

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ωραια αύριο να ανακοινώσεις μέρα μαρκαρίσματος. Δεν θα ξέρουν τι είναι θα έρθουν ολοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε την ορολογία...την ορολογία θα την βρούμε μαζί.... εγώ θέλω να είσαι θαρραλέα....γιατί έχω ακούσει οτι πονάει...  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι "επιπλοκές" είναι με τις τσάμπα. Που   μ ι λ ά ν ε.  (Η κύρια επιπλοκή).
Τι δε καταλαβαίνετε?
1. Η επιπλοκή είναι γιατί μιλάνε πριν, κατά τη διάρκεια, ή μετά;
2. Οι δευτερεύουσες επιπλοκές ποιές είναι; Μια πρόχειρη που φαντάζομαι είναι ότι δεν ανακαλύπτεις πριν το 9μηνο ποιός είναι ο πατέρας..... Αλλη;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
να φερνουν τις φιλες τους ναι. Αλλιως θελει προσοχη γιατι μπορει να χρειαστει να φωναξεις < να οργανωθουμε ρε παιδια. Εχω ριξει ενα και εχω φαει τρια> :2funny: :2funny:

Βασίκος κανόνας Νο1: Τα φώτα ανοιχτά.
Βασικός κανόνας Νο2: Από τη στιγμή που το προτείνεις είσαι έτοιμος για όλα. Όταν θα της πείς να φέρει τη φίλη της πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το ένδεχόμενο της αντιπρότασης "Εντάξη μωράκι μου, εγώ αύριο θα φέρω την κολλητή μου αλλά και σύ μεθαύριο θα φέρεις τον κολλητό σου". Τα βάζεις στη ζυγαριά και βλέπεις. Αν η φίλη της ας πούμε είναι σαν την Τζίνα Τζεημσον, ε,...ας ρίξει έναν και το κολλητάρι σου... 

Επισκέπτης
Αμάν ρε παιδιά!
Τι δε καταλαβαίνετε?

Οι "επιπλοκές" είναι με τις τσάμπα. Που   μ ι λ ά ν ε.  (Η κύρια επιπλοκή).

Οι πουτάνες δε μιλάνε.
Τα παίρνουν (και τα λεφτά και τα άλλα), λένε "ευκαριστώ γκλύκα" και πάνε στο καλό.

Τι δε καταλαβαίνετε?
εμ ηθελεστα & παθεστα που λενε..οπως ηδη εχεις καταλαβει τα ατομα χαβαλεδιαζουν..τι τις θελεις τις απαντησεις???εγω την γλυτωσα με την μεθοδο "στριβειν δια της παραπομπης στο αναλογο θρεντ"..αντε βγαλτα περα τωρα με ενα τσουρμο χαβαλεδες μονος σου..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βασικός κανόνας Νο2: Από τη στιγμή που το προτείνεις είσαι έτοιμος για όλα. Όταν θα της πείς να φέρει τη φίλη της πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το ένδεχόμενο της αντιπρότασης "Εντάξη μωράκι μου, εγώ αύριο θα φέρω την κολλητή μου αλλά και σύ μεθαύριο θα φέρεις τον κολλητό σου". Τα βάζεις στη ζυγαριά και βλέπεις. Αν η φίλη της ας πούμε είναι σαν την Τζίνα Τζεημσον, ε,...ας ρίξει έναν και το κολλητάρι σου... 
Το κακό με τις παρτούζες είναι ένα και μοναδικό.
Που θα τον ρίξει το κολλητάρι μας? Τόσα χρόνια μας ξέρει ο κερατάς....αν γουστάρει και τον πισινό μας??Οεο

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες; Τι χρεώνεται κύριε;

Όποιος γουστάρει να τον φάει και βρεί εθελοντή δικαιωμά του. Έγω θα αρνηθώ ευγενικά σε κάθε περίπτωση.
Αντιθέτως οι γυναίκες πρέπει να ενθαρρύνονται να "παίζουν" μεταξύ τους.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γιατι βρε stock τα φωτα ανοιχτα?Στα υψη εχει παει το ρευμα στις μερες μας... :2funny:απλα  πρεπει να προσεχεις να φορμαρεις και να μη φορμαρεσαι... :grin:

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Το κακό με τις παρτούζες είναι ένα και μοναδικό.
Που θα τον ρίξει το κολλητάρι μας? Τόσα χρόνια μας ξέρει ο κερατάς....αν γουστάρει και τον πισινό μας??Οεο

αν τον εχεις κανει κερατα μαλλον δεν τη γλυτωνεις...
αλλωστε τι σοι ''κολλητος'' ειναι :2funny:

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πάρε κεριά, κάνουν και ατμόσφαιρα!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι βρε stock τα φωτα ανοιχτα?Στα υψη εχει παει το ρευμα στις μερες μας... :2funny:απλα  πρεπει να προσεχεις να φορμαρεις και να μη φορμαρεσαι... :grin:

Το λάθος μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμή αν υπαρχει περιορισμένη ορατότητα. Οπότε ή κάνεις μια ομαδική επένδυση σε διόπτρες νυχτερινής όρασης ή αγοράζεις λάμπες χαμηλής κατανάλωσης. Εκτός και αν σου αρέσουν τα εξτριμ σπορτ.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ξου ξου μακριά απο παρτούζες

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
'Που μενεις Γιωτα στην Θεσσαλονικη? :jerking:

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Όχι Γιώτα δεν είσαι Πουτ... ,άν ήσουν θα έπαιρνες και €

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παράθεση από: freddie krueger στις Χθες στις 23:06
...ενταξει μωρε πως κανεις ετσι?  Ο ενας καλα καλα μου δε μου το ειχε βαλει μεσα και ο αλλος μια πιπα που δεν εχυσε
Η δήλωση του μηνός είναι αυτή!

Η δήλωση θυμίζει τους τύπους που ισχυρίζονται ότι άμα κερατώσεις τη γυναίκα σου με επαγγελματία, με παλιά φίλη, με τη γραμματέα σου, με ξέκωλο (ξέκωλο = οποιοδήποτε θηλυκό γουστάρει και το λέει ανοιχτά)... δε μετράει, μετράει;

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Η δήλωση θυμίζει τους τύπους που ισχυρίζονται ότι άμα κερατώσεις τη γυναίκα σου με επαγγελματία, με παλιά φίλη, με τη γραμματέα σου, με ξέκωλο (ξέκωλο = οποιοδήποτε θηλυκό γουστάρει και το λέει ανοιχτά)... δε μετράει, μετράει;

γιατι να μετραει? αφου δεν θα το μαθει...

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Η εισαγωγή των περισσοτέρων ιστοριών με θέμα double penetration περιλαμβανει κατάσταση μέθης...Μία ρε γαμώτο που να να σηκωθεί πρωί - πρωί..να πιει τον καφε της και να μονολογήσει...''έχει ωραίο καιρο για παρτούζα '' δεν υπάρχει ? :grin:
εγώ, εγώ :thefinge: :grouphug: :grouphug: :thefinge::grouphug:

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ουζάκι τραβάει η όρεξή σου? :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!