1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες; Τι χρεώνεται κύριε;Όχι. Δεν είπαμε να κάνουμε ανωμαλίες...
Αντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες; Τι χρεώνεται κύριε;Όχι. Δεν είπαμε να κάνουμε ανωμαλίες...
Ασε την ορολογία...την ορολογία θα την βρούμε μαζί.... εγώ θέλω να είσαι θαρραλέα....γιατί έχω ακούσει οτι πονάει...Ωραια αύριο να ανακοινώσεις μέρα μαρκαρίσματος. Δεν θα ξέρουν τι είναι θα έρθουν ολοι
1. Η επιπλοκή είναι γιατί μιλάνε πριν, κατά τη διάρκεια, ή μετά;Οι "επιπλοκές" είναι με τις τσάμπα. Που μ ι λ ά ν ε. (Η κύρια επιπλοκή).
Τι δε καταλαβαίνετε?
να φερνουν τις φιλες τους ναι. Αλλιως θελει προσοχη γιατι μπορει να χρειαστει να φωναξεις < να οργανωθουμε ρε παιδια. Εχω ριξει ενα και εχω φαει τρια>
εμ ηθελεστα & παθεστα που λενε..οπως ηδη εχεις καταλαβει τα ατομα χαβαλεδιαζουν..τι τις θελεις τις απαντησεις???εγω την γλυτωσα με την μεθοδο "στριβειν δια της παραπομπης στο αναλογο θρεντ"..αντε βγαλτα περα τωρα με ενα τσουρμο χαβαλεδες μονος σου..Αμάν ρε παιδιά!
Τι δε καταλαβαίνετε?
Οι "επιπλοκές" είναι με τις τσάμπα. Που μ ι λ ά ν ε. (Η κύρια επιπλοκή).
Οι πουτάνες δε μιλάνε.
Τα παίρνουν (και τα λεφτά και τα άλλα), λένε "ευκαριστώ γκλύκα" και πάνε στο καλό.
Τι δε καταλαβαίνετε?
Το κακό με τις παρτούζες είναι ένα και μοναδικό.Βασίκος κανόνας Νο1: Τα φώτα ανοιχτά.
Βασικός κανόνας Νο2: Από τη στιγμή που το προτείνεις είσαι έτοιμος για όλα. Όταν θα της πείς να φέρει τη φίλη της πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το ένδεχόμενο της αντιπρότασης "Εντάξη μωράκι μου, εγώ αύριο θα φέρω την κολλητή μου αλλά και σύ μεθαύριο θα φέρεις τον κολλητό σου". Τα βάζεις στη ζυγαριά και βλέπεις. Αν η φίλη της ας πούμε είναι σαν την Τζίνα Τζεημσον, ε,...ας ρίξει έναν και το κολλητάρι σου...
Αντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες; Τι χρεώνεται κύριε;
Γιατι βρε stock τα φωτα ανοιχτα?Στα υψη εχει παει το ρευμα στις μερες μας... απλα πρεπει να προσεχεις να φορμαρεις και να μη φορμαρεσαι...Βασίκος κανόνας Νο1: Τα φώτα ανοιχτά.
Βασικός κανόνας Νο2: Από τη στιγμή που το προτείνεις είσαι έτοιμος για όλα. Όταν θα της πείς να φέρει τη φίλη της πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το ένδεχόμενο της αντιπρότασης "Εντάξη μωράκι μου, εγώ αύριο θα φέρω την κολλητή μου αλλά και σύ μεθαύριο θα φέρεις τον κολλητό σου". Τα βάζεις στη ζυγαριά και βλέπεις. Αν η φίλη της ας πούμε είναι σαν την Τζίνα Τζεημσον, ε,...ας ρίξει έναν και το κολλητάρι σου...
Το κακό με τις παρτούζες είναι ένα και μοναδικό.
Που θα τον ρίξει το κολλητάρι μας? Τόσα χρόνια μας ξέρει ο κερατάς....αν γουστάρει και τον πισινό μας??Οεο
Γιατι βρε stock τα φωτα ανοιχτα?Στα υψη εχει παει το ρευμα στις μερες μας... απλα πρεπει να προσεχεις να φορμαρεις και να μη φορμαρεσαι...
Παράθεση από: freddie krueger στις Χθες στις 23:06
...ενταξει μωρε πως κανεις ετσι? Ο ενας καλα καλα μου δε μου το ειχε βαλει μεσα και ο αλλος μια πιπα που δεν εχυσε
Η δήλωση του μηνός είναι αυτή!
Βρασίδα... πριν τον γνωρίσει ή μετά;Κρινεται απο το αν εκανε παρτουζα χωρις τον αντρα της.
Οχι ρε συ... μαλάκες είστε έτσι κι αλλιώς...αααα ετσι ε ολες πουτανες ειναι...αλλα εαν σας γαμανε κ σας παρατανε μετα επειδη ειστε πουτανες μηπως ειναι κ μαλακες?
Η δήλωση θυμίζει τους τύπους που ισχυρίζονται ότι άμα κερατώσεις τη γυναίκα σου με επαγγελματία, με παλιά φίλη, με τη γραμματέα σου, με ξέκωλο (ξέκωλο = οποιοδήποτε θηλυκό γουστάρει και το λέει ανοιχτά)... δε μετράει, μετράει;
εγώ, εγώΗ εισαγωγή των περισσοτέρων ιστοριών με θέμα double penetration περιλαμβανει κατάσταση μέθης...Μία ρε γαμώτο που να να σηκωθεί πρωί - πρωί..να πιει τον καφε της και να μονολογήσει...''έχει ωραίο καιρο για παρτούζα '' δεν υπάρχει ?