boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Συμπερασμα . Τελικα με ενα καφε κανεις δεν γαμησε.
Ρωτάς μωρή καλόγρια εάν θα ήθελα εσένα για πουτάνα μου; Εγώ τις πουτάνες μου τις εκδίδω, δεν με μαδάνε. Σε άλλα μαλακιστήρια αυτά. Ου ρε....
To tattoo είναι θέμα μαρκαρίσματος...Εσένα ας δεν σε σώζει τίποτα. Εδώ μου θες τατου στο ..μην πω γιατι ειμεθα εκτος ψυχιατρειου
Ευχαριστώ για την πληροφορία.υπαρχουν αναλογα θρεντς..ψαξε για swingers..
να φανταστώ ότι σε αυτές που δηλώνουν μεθυσμένες το ούζο προσφέρθηκε μετά το πάρτυ.........
To tattoo είναι θέμα μαρκαρίσματος...
Εχει κάνει κανείς παρτούζα;
Look in the mirror...........Να μην έχω μια φωτογραφία πιθηκοειδούς να ανεβάσω να διασκεδάσουμε απόψε βρε αδελφέ
Δηλαδη;Κάμποσες.
Είχαν όμως επιπλοκές.
για να μην επαναλαμβανομαστε στο ειπα φιλε..Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Απλά ρώτησα εδώ τους συμετέχχοντας στο ποστ.
ρε σταύρο για ξήγα μου.... Πώς καταπολεμάς τις επιπλοκές με 200€? Εξαγοράζεις τις επιπλοκές....Κάμποσες.
Είχαν όμως επιπλοκές.
Οπότε άρχισα τις πληρωμένες.
Η τελευταία κόστισε €200 + το ξενοδοχείο.
οκ. Να σαι καλά.για να μην επαναλαμβανομαστε στο ειπα φιλε..
τα κατοικίδια της οικογένειας επιτρέπεται να συμμετάσχουν;Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο σάλος και το ξεκατίνιασμα. Η παρτούζα είναι από τις καλύτερες δραστηριότητες. Τι πιο ωραίο να μοιράζεσε με έναν αδελφικό σου φίλο την γκομενά σου, την γκομενά του, να φέρνουν τις φίλες τους, να φέρνεις εσύ τον μακρινό ξάδελφο από την Αυστραλία.
Άσε που αναννεώνετε και η σχέση σου και δεν υπάρχει βαρεμάρα.
Να σου λέει η γυναίκα τα βράδυα "Αγάπη μου, ποιους θα γαμήσουμε σήμερα?"
Απαραβάτος κανόνας όμως η συμμετοχή και των δύο στην παρτούζα.
Για αυτές ή για εσένα ?Είχαν όμως επιπλοκές.
να φερνουν τις φιλες τους ναι. Αλλιως θελει προσοχη γιατι μπορει να χρειαστει να φωναξεις < να οργανωθουμε ρε παιδια. Εχω ριξει ενα και εχω φαει τρια>Τι πιο ωραίο να μοιράζεσε με έναν αδελφικό σου φίλο την γκομενά σου, την γκομενά του, να φέρνουν τις φίλες τους, να φέρνεις εσύ τον μακρινό ξάδελφο από την Αυστραλία.
Να σου λέει η γυναίκα τα βράδυα "Αγάπη μου, ποιους θα γαμήσουμε σήμερα?"
Απαραβάτος κανόνας όμως η συμμετοχή και των δύο στην παρτούζα.
τα κατοικίδια της οικογένειας επιτρέπεται να συμμετάσχουν;
Sorry ..δεν θα ξαναγίνει..Αμάν ρε παιδιά!
Τι δε καταλαβαίνετε?
Οι "επιπλοκές" είναι με τις τσάμπα. Που μ ι λ ά ν ε. (Η κύρια επιπλοκή).
Οι πουτάνες δε μιλάνε.
Τα παίρνουν (και τα λεφτά και τα άλλα), λένε "ευκαριστώ γκλύκα" και πάνε στο καλό.
Τι δε καταλαβαίνετε?