Νέα

Μια παρτουζίτσα ήταν...είμαι πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα μας πείραζε η σχέση σας να έχει κάνει παρτούζα στο παρελθόν ;

• Όχι..με ερεθίζει η ιδέα

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Ναι..την παλιοβρόμα..

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Όχι..Φτάνει να μην το ξανακάνει...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι..φτάνει να το κάνει και μαζί μου...

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εμένα πάντως δε με χαλάει καθόλου να είμαι πουτάνα για το γκόμενό μου  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι πουτανες είναι ΟΛΕΣ λεμε.. αμαν ρε οχια ακόμα να το καταλαβεις..
Και τι σε νοιάζει εσένα μωρή καλόγρια εάν είναι πουτάνες; Τι έχουν οι πουτάνες δηλαδή;.
Οσο για τις παρτούζες...... Ο Βρασίδας τα είπε όλα.....
Ρισπεκτ στον τεράστιο........ :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
Και τι σε νοιάζει εσένα μωρή καλόγρια εάν είναι πουτάνες; Τι έχουν οι πουτάνες δηλαδή;.
Οσο για τις παρτούζες...... Ο Βρασίδας τα είπε όλα.....
Ρισπεκτ στον τεράστιο........ :headbang2: :headbang2:

Εσένα παλικάρι πάντως δεν σε έχω νταβα ούτε αρχιεπίσκοπο - ποιμένα μου, οπότε στις πουτανες σου γρήγορα και γρήγορα γιατι περιμένουν να σε μαδήσουν. :rockon: :rockon:

Η μορή καλόγρια.. :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Καλά... πουτάνες δεν είναι όλες οι γυναίκες ρε παιδιά? Εκτός από μάνες κι αδερφές κι αυτό λόγω σεβασμού! :)

Τι συζητάτε τώρα!!!

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Στην προκειμένη περίπτωση οφείλω να παρατηρήσω ότι πραγματικά ο φίλος του κυρίου φρέντυ πρέπει να είχε άριστη κρίση και επέλεξε την κοπέλα τη οποία περιγράφονται γλαφυρώς οι συμπεριφορές.
Πες μου τώρα ότι η σωστή κρίση σε διασφαλίζει...  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσένα παλικάρι πάντως δεν σε έχω νταβα ούτε αρχιεπίσκοπο - ποιμένα μου, οπότε στις πουτανες σου γρήγορα και γρήγορα γιατι περιμένουν να σε μαδήσουν. :rockon: :rockon:

Η μορή καλόγρια.. :boobies: :boobies: :boobies:
Ρωτάς μωρή καλόγρια εάν θα ήθελα εσένα για πουτάνα μου; Εγώ τις πουτάνες μου τις εκδίδω, δεν με μαδάνε. Σε άλλα μαλακιστήρια αυτά. Ου ρε....

Συνημμένα

• TheCharmingAustrianVillageOfFucking.jpg
    TheCharmingAustrianVillageOfFucking.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
Πες μου τώρα ότι η σωστή κρίση σε διασφαλίζει...  :sunglasses:

Εσένα ας δεν σε σώζει τίποτα. Εδώ μου θες τατου στο ..μην πω γιατι ειμεθα εκτος ψυχιατρειου  :2funny: :2funny:
Πιθανόν η μονη κρίση που ξέρεις είναι αυτη του πετρελαίου, και η αλλη σε επόμενη φωτο που θα ανεβάσει ο πλέσουρ  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μια χαρα περναει ο κοσμος στις παρτουζες & εσεις γραφετε οτι σας κατεβει χωρις να εχετε σπουδασει το αντικειμενο..

Συνημμένα

• pic16.jpg
    pic16.jpg
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η εισαγωγή των περισσοτέρων ιστοριών με θέμα double penetration περιλαμβανει κατάσταση μέθης...Μία ρε γαμώτο που να να σηκωθεί πρωί - πρωί..να πιει τον καφε της και να μονολογήσει...''έχει ωραίο καιρο για παρτούζα '' δεν υπάρχει ? :grin:

Επισκέπτης
Εσένα ας δεν σε σώζει τίποτα. Εδώ μου θες τατου στο ..μην πω γιατι ειμεθα εκτος ψυχιατρειου  :2funny: :2funny:
Πιθανόν η μονη κρίση που ξέρεις είναι αυτη του πετρελαίου, και η αλλη σε επόμενη φωτο που θα ανεβάσει ο πλέσουρ  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny:
ζζζζζζζζζζζζ οχι σσσσσσσσσ..γιατι ψευδιζεις???βραγιδααααααααααα..για ελα με την ενεση..

Επισκέπτης
Η εισαγωγή των περισσοτέρων ιστοριών με θέμα double penetration περιλαμβανει κατάσταση μέθης...Μία ρε γαμώτο που να να σηκωθεί πρωί - πρωί..να πιει τον καφε της και να μονολογήσει...''έχει ωραίο καιρο για παρτούζα '' δεν υπάρχει ? :grin:
πολλες..παρα πολλες..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κατά έναν περίεργο τρόπο μετά τη μέθη τα ενθυμούνται όλα με το μουνί και το ψωλίγμα. Απίστευτο πράγμα... Εγώ όταν είμαι λιώμα δε θυμάμαι ούτε το όνομά μου..... :uglystupid: :uglystupid:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom