Επισκέπτης
Οχι πουτανες είναι ΟΛΕΣ λεμε.. αμαν ρε οχια ακόμα να το καταλαβεις..
αααα ετσι ε ολες πουτανες ειναι...αλλα εαν σας γαμανε κ σας παρατανε μετα επειδη ειστε πουτανες μηπως ειναι κ μαλακες?
Οχι πουτανες είναι ΟΛΕΣ λεμε.. αμαν ρε οχια ακόμα να το καταλαβεις..
Και τι σε νοιάζει εσένα μωρή καλόγρια εάν είναι πουτάνες; Τι έχουν οι πουτάνες δηλαδή;.Οχι πουτανες είναι ΟΛΕΣ λεμε.. αμαν ρε οχια ακόμα να το καταλαβεις..
Και τι σε νοιάζει εσένα μωρή καλόγρια εάν είναι πουτάνες; Τι έχουν οι πουτάνες δηλαδή;.
Οσο για τις παρτούζες...... Ο Βρασίδας τα είπε όλα.....
Ρισπεκτ στον τεράστιο........
Πες μου τώρα ότι η σωστή κρίση σε διασφαλίζει...Στην προκειμένη περίπτωση οφείλω να παρατηρήσω ότι πραγματικά ο φίλος του κυρίου φρέντυ πρέπει να είχε άριστη κρίση και επέλεξε την κοπέλα τη οποία περιγράφονται γλαφυρώς οι συμπεριφορές.
Ρωτάς μωρή καλόγρια εάν θα ήθελα εσένα για πουτάνα μου; Εγώ τις πουτάνες μου τις εκδίδω, δεν με μαδάνε. Σε άλλα μαλακιστήρια αυτά. Ου ρε....Εσένα παλικάρι πάντως δεν σε έχω νταβα ούτε αρχιεπίσκοπο - ποιμένα μου, οπότε στις πουτανες σου γρήγορα και γρήγορα γιατι περιμένουν να σε μαδήσουν.
Η μορή καλόγρια..
Πρωκτογεμιστή άστην αυτήν.... Περνάει κλιμακτήριο.........Πες μου τώρα ότι η σωστή κρίση σε διασφαλίζει...
Πες μου τώρα ότι η σωστή κρίση σε διασφαλίζει...
ζζζζζζζζζζζζ οχι σσσσσσσσσ..γιατι ψευδιζεις???βραγιδααααααααααα..για ελα με την ενεση..Εσένα ας δεν σε σώζει τίποτα. Εδώ μου θες τατου στο ..μην πω γιατι ειμεθα εκτος ψυχιατρειου
Πιθανόν η μονη κρίση που ξέρεις είναι αυτη του πετρελαίου, και η αλλη σε επόμενη φωτο που θα ανεβάσει ο πλέσουρ
Ελα μου ντε.μια χαρα περναει ο κοσμος στις παρτουζες & εσεις γραφετε οτι σας κατεβει χωρις να εχετε σπουδασει το αντικειμενο..
πολλες..παρα πολλες..Η εισαγωγή των περισσοτέρων ιστοριών με θέμα double penetration περιλαμβανει κατάσταση μέθης...Μία ρε γαμώτο που να να σηκωθεί πρωί - πρωί..να πιει τον καφε της και να μονολογήσει...''έχει ωραίο καιρο για παρτούζα '' δεν υπάρχει ?
υπαρχουν αναλογα θρεντς..ψαξε για swingers..Ελα μου ντε.
Εχει κάνει κανείς παρτούζα;
κατά έναν περίεργο τρόπο μετά τη μέθη τα ενθυμούνται όλα με το μουνί και το ψωλίγμα. Απίστευτο πράγμα... Εγώ όταν είμαι λιώμα δε θυμάμαι ούτε το όνομά μου.....Η εισαγωγή των περισσοτέρων ιστοριών με θέμα double penetration περιλαμβανει κατάσταση μέθης...Μία ρε γαμώτο που να να σηκωθεί πρωί - πρωί..να πιει τον καφε της και να μονολογήσει...''έχει ωραίο καιρο για παρτούζα '' δεν υπάρχει ?
Η εισαγωγή των περισσοτέρων ιστοριών με θέμα double penetration περιλαμβανει κατάσταση μέθης...Μία ρε γαμώτο που να να σηκωθεί πρωί - πρωί..να πιει τον καφε της και να μονολογήσει...''έχει ωραίο καιρο για παρτούζα '' δεν υπάρχει ?
να φανταστώ ότι σε αυτές που δηλώνουν μεθυσμένες το ούζο προσφέρθηκε μετά το πάρτυ.........πολλες..παρα πολλες..
θα ερθω να συμφωνησωΜήπως και γώ που τρέχω στις πουτάνες καλύτερος είμαι?
Ελα μου ντε.
Εχει κάνει κανείς παρτούζα;