Νέα

Απο γυναίκα Ετεροφυλική Μια εβδομαδα στην Αθηνα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ερωτικές ιστορίες γραμμένες απο γυναίκες
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ξημερωνει Πεμπτη. Ξυπναω και ακομη σκεφτομαι το ζευγαρι αλλα προσπαθω να το ξεχασω. Ντυνομαι γρηγορα και παω στο σεμιναριο. Αυριο ειναι η τελευταια μερα και θα πρεπει να γραψουμε ενα τεστακι για  να παρουμε τη πιστοποιηση. Σημερα ομως θα πρεπει να κανουμε μια πρακτικη ασκηση. Θα πρεπει να λυσουμε και να δεσουμε ενα συστημα ανισχευσης. Μας χωριζει σε ομαδες ο αγαπημενος εισηγητουλης και εμενα με βαζει μαζι με 47χρονο που εχω πιασει φιλιες. Βγαζω το σακακι σηκωνω τα μανικια και αρχιζω τα δικα μου..ευτυχως ηταν διπλα ο εισηγητης οποτε βοηθουσε. Πιανουν ομως τα χερια μου και αλλαζω τη πλακετα σε χρονο dt. Τα αλλα τα ανελαβε το φιλαρακι. Στο διαλειμμα ανταλλαξα φειςμπουκ με δυο τυπους κ ειπαμε να κρατησουμε επαφη ..επαγγελματικης φυσεως φυσικα! χαχαχχ
Εγω κολλησα στον εισηγητη και αρχισα να του λεω οτι αυριο φευγω και οτι ψαχνω κατι βιβλια αλλα δε ξερω που θα τα βρω κλπ
Εκεινος μου εδωσε τη καρτα του και μου ειπε να του στηλω μνμ να τα πουμε εκτενεστερα.

Τελειωνουμε κ φευγω σφαιρα για το ξενοδοχειο πεφτω στο κρεβατι και πιανω τη καρτα του. Του στελνω μηνυμα για τα βιβλια! Μου απαντα αμεσως και μου ειπε οτι αν τα βρει θα μου στηλει μηνυμα να βρεθουμε ωστε να εχω χρονο να τα μελετησω μεχρι την επαυριο. Ωραια σκεφτηκα! Καλα το παμε !λολ

Αφου γουρουνιαζω με τη σοκολατα που εχω αγορασει ανοιγω την ατζεντα μου και βλεπω οτι σημερα εχω ραντεβου με τον.......
O τυπος ειναι Αθηναιος..ετων 45 χωρισμενος με παιδι τρελο αλανι και γουσταρει bdsm.Μιλουσαμε καιρο..μαλιστα ειχαμε καυλωσει μαζι πολλες φορες ..ειχε τον τροπο του!

Εχω δυο ωρες στη διαθεση μου οποτε παιρνω τη κολλητη μου και παω για ψωνια στα μαγαζια. Ποσο μου εχει λειψει να περπατω στους δρομους της Αθηνας! Οταν τελειωσα με τη φιλη μου τον πηρα τηλεφωνο. Η φωνη του ειναι τοσο γεματη και βραχνη..βγαζει δυναμη. Και μονο που τον ακουσα στο τηλεφωνο ηξερα οτι θα κανει πολυ καλο κ δυνατο σεξ! Ανυπομονουσα να τον δω. Κανονιζουμε να περασει απτο ξενοδοχειο να παμε για κανα καφεδακι πρωτα.

Επιστρεφω και αρχιζω να ετοιμαζομαι. Κανω τα μαλλια μου μπουκλες φοραω ενα κατακκοκινο κραγιον και για ρουχο επιλεγω μια λευκη μεταξωτη μπλουζα με διαφανειες ενα τζιν σκουρο και μαυρα μποτινια. Μια ωρα αργοτερα με ειδοποιουν απτη ρεσεψιον οτι καποιος με περιμενει στο λομπι. Κατεβαινω τον βλεπω και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ! Παρολο που ειναι 45 φαινεται πολυ μεγαλυτερος..ειναι ψηλος και ατσουμπαλος με ασπρα γεννια και γενικα πολυ απεριποιητος. Εγω τον χαιρετω εγκαρδια ομως και φευγουμε . Παμε σε ενα καφε και αρχιζουμε να τα λεμε. Καταλαβαινω οτι ουτε και εγω του αρεσω! Αλλα δε με χαλαει καθολου μιας και ειναι αμοιβαιο. Τα σημαδια για να καταλαβεις οτι ο αλλος δε σε γουσταρει ειναι στανταρ!
1) Φαινεται στα ματια του
2) φαινεται στο τροπο που σου μιλαει
3) Φαινεται οταν αρχιζει να σου λεει για μια γκομενα που κυνηγαει καιρο και δε του καθεται και γενικα για οτι προβλημα εχει με τη γκομενα που τον απασχολει
4)Το ραντεβου τελειωνει γρηγορα
5) Οταν απο ευγενεια λες να πληρωσεις τα ποτα και ο μαλακας δεν εχει κανενα προβλημα σε αφηνει σύξυλη και φευγει!
6) Οταν καθεσαι κανα 20λεπτο μετα που εχει φυγει να συνειδητοποιησεις τι εγινε..

Μπορει η ωραια και πολλα υποσχομενη φωνη να μην μου βγηκε οπως θα ηθελα αλλα εγω δεν ηθελα να παραδεχτω την ηττα. Η βραδια μολις ειχε αρχισει και εγω αρνιομουν να γυρισω πισω στο ξενοδοχειο η να βγω με τη παλιοπαρεα. Οποτε στελνω μηνυμα στο αουτσαιντερ. Στο τυπο που ειχα τελευταιο στη λιστα μου και που μαλλον δε θα εβλεπα σαυτο μου το ταξιδι.
Τον παιρνω τηλ και τον ρωταω που ειναι. Του λεω οτι εχω λιγο διαθεσιμο χρονο αν θελει να τα πουμε απο κοντα. Μου λεει που μενει και κανονιζουμε να βρεθουμε σε καποιο κοντινο σημειο. Παιρνω ταξι και σε μιση ωρα ειμαι εκει. Τον βλεπω και με βλεπει για πρωτη φορα. Ουτε φωτογραφιες δεν ειχαμε ανταλλαξει ποτε. Με χαιρετα εγκαρδια αγκαλιαζοντας με και μου χαμογελα. Του χαμογελω κ γω και ο σπαγος παει. Τον ρωταω που θα με παει .. και εκεινος δειχνει ενα ωραιο καφε λιγο πιο κατω. Καθομαστε βγαζω το σακακι και βλεπω οτι με κοιταει. Τα ματια του λαμπουν! Καταλαβαινω οτι του αρεσω μα το πιο σημαντικο ειναι οτι καταλαβαινω οτι κι εκεινος μου αρεσει. Δε ξερω τι με ειχε κανει να τον βαλω στη λιστα με τα αουτσαιντερ! πολυ λαθος! Ειναι νεαρος μολις 28 ετων εχει υπεροχα εκφραστικα  ματια και ειναι πολυ κουλ τυπος! Τι αλλο να θελω!

Περνανε οι ωρες κ μιλαμε μιλαμε μιλαμε...δε χορταινω..ειναι κ αυτος του Bdsm χωρου και εχουμε πολλα κοινα. Ωσπου μου πεταει την κορυφαια ερωτηση ..αν θελω να παω σπιτι του. Αρχισα να το σκεφτομαι. Του ειπα οτι ισως δεν ειναι καλη ιδεα..
Μου λεει γτ οχι δεν εχουμε να χασουμε τπτ παρα μονο να περασουμε καλα...
Εγω το σκεφτομουν δεν ηξερα τι να αποφασισω..μαλλον δεν ηθελα να με θεωρησει ευκολη χαχαχ
Του λεω θελω να φυγω και μου λεει οκ τοτε θα σε παω να παρεις ταξι ..την ωρα που προχωραμε μου πεταει την ατακα..

-Παντως εγω εδω απεναντι μενω..
Χαμογελαω και του λεω
- Ωραια! Παμε!
-Νομιζα οτι ηθελες να φυγεις,,,
-Και εγω ετσι νομιζα λολλ αλλα το αγνωστο παντα με ιντριγκαρει..δε μπορω να μη το δοκιμασω
Μου αρεσει υπερβολικα ο τυπος  για να χασω τετοια ευκαιρια!

Με παιρνει αγκαλια και ανεβαινουμε στη πολυκατοικια του. Πρωτη φορα το κανω αυτο με πληρη συναισθηση χωρις να εχω πιει η να εχω χαμουρευτει με καποιον. Απλα πινεις καφε χαλαρα κ στα επομενα 5 λεπτα αποφασιζεις να πηδηχτεις μαζι του. Πας σπιτι του γαμιεσαι και φευγειςς..κατι σαν το σκουπιστε ψεκαστε τελειωσαμε..μονο που εδω ηταν λιγο πιο συνθετα και σαφως πολυ πιο υγρα!

Τον ακολουθώ στο διαμερισμα του. Μπαινουμε μαζι μεσα, μου λεει να νιώσω άνετα. Παιρνει το παλτό και τη τσάντα μου και τα ακουμπάει σε μια καρέκλα. Με ξεναγεί στο σαλόνι, ενα δωμάτιο με έπιπλα βαριά ασύνδετα μεταξύ τους, φαινόταν οτι είχε επιβληθεί μαμαδίστικη διακόσμηση. Ακαταστασία μεγάλη, ρουχα πεταμένα στους καναπέδες, βιβλία στο πάτωμα, όλα μαρτυρούσαν ότι ήταν εργένης. Με οδηγεί προς το διαδρομο για να δω και το υπόλοιπο σπίτι, εξεπλαγην οταν ειδα πόρτες στη σειρα, ηταν μεγαλύτερο απο ότι νόμιζα. Αφου είδα και τα υπολοιπα δωμάτια με ρώτησε αν θέλω τεκίλα, του ζήτησα πρώτα ένα ποτήρι νερό γιατι ένιωθα το λαιμό μου ήδη να πνίγεται.


Μου δίνει το νερό και μου λέει να παω να καθίσω στο σαλόνι μεχρι να ετοιμάσει τις τεκίλες. Τον ακούω και πηγαίνω και κάθομαι σε μια καρέκλα, πίνοντας το νερό, προσπαθώντας να ηρεμήσω και κοιτώντας διερευνητικά το χώρο. Ένα άρωμα βανίλιας μου έσπαγε τη μύτη, παρατηρώ οτι είχε απλωμένα διάφορα κεριά βανίλιας και πιο διπλά την πίπα του και καπνο που μύριζε κι αυτός βανίλια!


Τον βλέπω να έρχεται με την τεκίλα στο χέρι, είναι η πρωτη φορα που πίνω, ηταν παγωμένη, την ήπια μονοκοπανιά. Μου λέει να χαλαρώσω..

-Μα γιατι, μια χαρά είμαι..

-Μια χαρά? Κοιτα το σώμα σου..

Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιώ οτι εχω σφιξει τα ποδια μου, έχω αρπαξει το χερι της καρεκλας και το κραταω σφιχτά, έχω σφίξει τους ώμους και κρατάω το αδειο ποτηρι ερμητικα πανω στο πόδι μου..
Ξεκίνησε να μου μιλάει πάλι στο ίδιο ύφος όπως και πριν, τόσο φιλικά που δεν μαρτυρούσε τίποτα απο αυτά που θα επακολουθούσαν...
Εγώ τον παρατηρούσα, παρατηρούσα τα μάτια του, τοσο εκφραστικά, ήταν αυτά που λάτρεψα πάνω του μόλις τον είδα. Φαινοταν τόσο ωριμος, όσο και ανώριμος για τα 28 του χρόνια.
Οσο σκέφτομαι αυτά, τον ακούω να με ρωτάει και επανέρχομαι αμέσως..με ρωταεί τι μαρέσει και τι δε μου αρέσει πάνω στις τεχνικες του σαδομαζοχισμου..εγω κομπιαζω ..αραδιαζω μερικά που μου ρχονται στο μυαλο..χωρις να ειμαι σίγουρη για τιποτε. Εκεινος σηκώνεται και ανάβει τα κεριά βανίλιας..σβήνει τα φώτα και αναβει ένα μόνο μικρό λαμπατερ..
Χριστέ μου, σκέφτομαι, ξεκιναμε!


Η πρώτη του κουβέντα ήταν να μου πει οτι φοράω πολλα ρουχα και να αρχισω βγάζοντας τα παπουτσια μου για να νιωσω πιο άνετα, τον ακουω αμέσως και ξεκουμπωνω σιγα σιγα τις μπότες μου..τις ακουμπω στην ακρη και τον κοιτάζω. Εκεινος καθεται στο καναπέ και μου λέει να σηκωθώ όρθια..
Σηκώνομαι όρθια, κι έρχεται ακριβώς μπροστά μου, μου πιάνει τα χέρια και μου τα κουνάει, μου λέει για άλλη μια φορά να χαλαρώσω.. Τον ακούω..ηρεμώ..
Κολάει το πρόσωπο του σε απόσταση αναπνοής απο το δικό μου, μου λεει να μην τον κοιτάξω κι έτσι στρέφω το προσωπο μου λιγο προς τα αριστερά και κοιτώ προς το πάτωμα..Ήταν τόσο κοντά μου που ένιωσα να ανατριχιάζω, χωρις να με ακουμπάει πουθενά άρχισε να μου μιλάει.
Μου μιλούσε κι εγω χανόμουνα, πότε ακουγα πότε όχι με είχε συνεπάρει..τα χείλη μου είχαν στεγνώσει, τρεμοπαίζανε και δε μπορούσα να τα σταματήσω..δεν ειχα ελεγχο σε αυτό που μου συνέβαινε..

Με ρωτάει ποια πιστευω οτι έιναι τα 3 καλύτερα σημεία πάνω μου,
Κομπιάζοντας και καθώς τρεμοπαίζανε τα χείλη μου του απαντώ..Πιστέυω οτι ειναι τα μάτια μου, τα χείλη μου και το στήθος μου..
Με ρωτάει γιατι επέλεξα αυτά, και του απαντω με υφος παραπονιάρικο οτι μόνο αυτα μαρέσουν πάνω μου..
Τον ακουω να λέει Μαλιστα..κι έπειτα να νιώθω τα δυο του δάχτυλα να με ακουμπούν στου δυο ώμους μου και να κατεβάινουν προς τα κάτω φτάνοντας στου καρπούς μου..εκει αναρίγησα πραγματικά...Με επιτακτικό ύφος μου λεει, Κοίταξε με.. και τον κοιτάω στα μάτια..ενω νιωθω την ανάσα του..

-Γιατι βαριανασαίνεις? Με ρωτάει
-Βαριανασαίνω?
-Ναι δε το καταλαβαίνεις?
- Όχι δε καταλαβαίνω τιποτα.


Κανει λιγο πίσω και κοιταει τα χείλη μου, εγω τα δάγκωνα απο αμηχανία, με αρπάζει απτο σαγόνι και με φιλάει. Σταμάταει και με ρωτάει, έτσι φιλάς εσύ? Δε θα με ακουμπήσεις καθόλου?
Σηκωνω τα χερια μου και τον αγκαλιάζω, περνώ τα δάχτυλα μου μέσα απο τα μαλλιά του και τον φιλάω ακόμα πιο βαθιά, χανομαστε σε εκείνη τη στιγμή. Σταματαει για λιγο και μετά με ξαναρπάζει..καταλαβαίνω οτι του αρέσω!


Με αφήνει όπως είμαι όρθια και πάει και κάθετε στο καναπέ..

-Τι άλλο εμεινε? Α το στήθος..Βγάλε τη μπλουζα σου..

Με αναπάντεχο θάρρος βγάζω τη μπλούζα μου και το σουτιέν μου και κρύβω το στήθος μου στις δυο μου χούφτες..Εκεινος σηκωνεται πάλι και με πλησιάζει σε απόσταση αναπνοης..εγω δε κοιταω παρα μονο νιώθω, νιώθω να με φιλάει στον ώμο και το λαιμό..τον κοιτάω..σαν να μην είναι ο ίδιος. εχει αλλαξει ..εχει γίνει ερεθιστικά πιο σκοτεινός..
Παιρνει το κερί βανιλιας και το χυνει στο στηθος μου..έπειτα αρχιζει να με φιλάει παντου..παλι μου μιλαει..αλλα δεν θυμαμαι..πλεον νιωθω δεν ακουω..


Μου λεεί οτι φοράω ακομη πολλά και να γθυθω τελειως, τον υπακούω αμεσως..εκεινος ξανα καθιστος με το χερι του στο πηγουνι σκεπτικος κι εγω γυμνη απεναντι του να δαγκωνω με μανία το κάτω χείλος μου.
Τον ακουω να με ρωτάει.

- Σε βλέπει ένας φωτογράφος και σου λεεί οτι εισαι πολυ σέξι και οτι θέλει να πάρεις μια σέξι πόζα για αυτον. Τι ποζα θα επαιρνες? Δειξε μου.

Κοντοστέκομαι για μια στιγμή, προσπαθώ να σκεφτώ, επειτα γερνω το κεφαλι στο πλαι, σπαω τη μεση και βαζω τα χερια μου γυρω απο αυτην ανοιγοντας ελαφρα τα ποδια και λυγιζοντας το γονατο..Τον κοιτω με απορια, καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευχαριστημενος..
Σηκωνεται κ με γρηγορη κινηση μου αρπαζει τα χερια και μου τα σηκωνει ψηλα ωστε τα δαχτυλα μου να μπουν μεσα στα μαλλια μου..επειτα μου γερνει το πηγούνι στο πλαι..και μου λεει..Αυτη ειναι η σεξι ποζα σου! Αυτη!


Μου λέει να χαλαρώσω και εκεινος ξεκινα να κανει το κυκλο γυρω απο μενα ωστε να δει τη πισω όψη μου,εγω μετακινουμε για να μη με δει.. σηκωνει το χερι κ μου παιζει δυο δυνατες στο κωλο κανοντας με να χασω την ισορροπια μου.. Μη κουνιεσαι μου φωναζει..παει ξανα προς τα πισω μου και εγω ξανακουνιεμαι μην αφηνοντας τον, με ξαναχτυπαει αλλες δυο πιο δυνατες..

-Αν ξανακουνηθεις θα σε τιμωρησω!
Εγω κλαψουριζω και του λεω οτι δε θελω να με δει..νιωθω αβολα που με παρατηρει..
Με κοιτάει στα μάτια..και μου λεει, Ξέρεις ποσοι άντρες θα ήθελαν να είναι στη θέση μου τώρα? Το ξέρεις οτι εισαι γυναίκα για να την κανουν να χύνει?
Εγω δεν ήξερα τι να πω, δε πολυπίστευα κι αυτα που έλεγε. Το κατάλαβε μάλλον και μου πιάνει το χέρι, μου το τεντώνει και μου ανοίγει τη φούχτα μου, επειτα με πλησιαζει στο αυτι και μου λεει.. Αυτο το χέρι δεν πρέπει να το έχεις ανοιχτο για να ζητιανεύεις απο τους άντρες..αλλα πρεπει να το έχεις έτσι..και μου γυριζει το χερι αναποδα σα να το εδινα για χειροφιλημα, μου το σηκωνει ψηλα και συνεχιζει..ετσι πρεπει να το εχεις το χερι σου, να στο φιλάνε γιατι εισαι γυναικάρα.


Θέλοντας κ μη ένιωσα καλύτερα..
Οπως ήμουν ορθια μου ζητά να ανοίξω τα πόδια μου και βάζει δύο δάχτυλα στο μουνι μου..

- Ξερεις πόσο υγρή εισαι?

-Οχι , του απαντω και η φωνη μου ισα που ακουγόταν

-Βαλε τα δαχτυλα σου να δεις..


Προς εκπληξη μου είχα πλημμυρίσει..δεν το είχα πάρει χαμπάρι και το πιο σπουδαιο ειναι οτι δεν τον ειχα ξαναδει ποτε τον εαυτο μου ετσι..Σκεφτηκα, εγω? Τοσο υγρη χωρις καν να με εχει ακουμπησει..μα πως?!
Μου ζηταει να παιξω και να χυσω μπροστα του...καθεται στη καρέκλα και εγω καθομαι στο καναπε με το ενα ποδι πανω, το αλλο κάτω τελειως ανοιχτα και ακριβως στην ευθεια απεναντι του.
Ακουμπάω με το χέρι τη κλειτορίδα μου και ξεκινώ...το τελος δεν αργει να ερθει ..χυνω μπροστα του..εκεινος σκυβει και με γλυφει γευεται με τη γλωσσα του ολους τους χυμους μου..

Καθεται διπλα μου..και εγω απο μονη μου σηκωνομαι και γονατιζω αναμεσα στα ποδια του..τον κοιτω στα ματια με υφος πονηρο και αρχιζω να ξεκουμπωνω ενα ενα τα κουμπια απο το τζιν του. Δε σταματω να τον κοιταω..τον καρφωνω στα ματια και παραλληλα ξεκουμπωνω αργα και βασανιστικα τα κουμπια.. επειτα σκυβω και βαζω το πουτσο του στο στομα μου..ξεκινω μια πιπα για μαραθωνιο ειμαι εκει αναμεσα στα ποδια του δε ξερω και εγω ποση ωρα εξακολουθωντας να κοιταζομαστε στα ματια. Καποια στιγμη σταματω απο μονη μου εχω κουραστει..

Μου λεει ναπαμε στο δωματιο ..ξαπλωνουμε και μου λεει να ανεβω πανω του σε σταση 69. Το κανω..αρχιζω να τον γλυφω ξανα ενω εκεινος μου γλυφει τη μουναρα και μου βαζει δαχτυλα στο κωλο. Επειτα φερνει καποτα του τη φοραω και ανεβαινω πανω του. Το κρεβατι εχει μεταλλικο προσκεφαλι οποτε πιανομαι απο εκει πετυχαινοντας βαθια καθισματα πανω στο πουτσο του. Η αισθηση ειναι το κατι αλλο! Ποσο μαρεσει να γαμιεμαι!!

Μετα απο λιγο με γυρναει σε doggy style και εκει ανεβαζει ρυθμους. Εγω αρχιζω να φωναζω πιο δυνατα το φχαριστιεμαι. Εκεινη την ωρα που εχω κατακαυλωσει με ρωταει ο πονηρος αν θελω να μου σκισει τη κωλαρα και χωρις δευτερη σκεψη τον παρακαλω να με γαμησει και απο κει. Εκεινη την ωρα δε μπορω να σκεφτω ..δεν καταλαβαινω τιποτα το μονο με νοιαζει ειναι αυτο που νιωθω! Βαζει λιγο λιπαντικο και μπαινει μεσα μου! Αρχιζει να με γαμαει με ολη τη δυναμη που του δινουν τα 28 του χρονια! εγω πλεον αρχισα να μουγκριζω και εκεινος μου εκλεισε το στομα με το χερι του. Πραγματικα ο ορισμος του επιβητορα! Με ειχε πλακωσει..δε μπορουσα να κουνηθω παρα μονο αυτος με καρφωνε δυνατα με το πουτσο του στο κωλο μου και με το χερι του καλυβε το στομα μου προσπαθωντας να μειωσει το θορυβο. Εγω ειχα γραπωσει τα σεντονια και ειχα πεσει σε νιρβανα πρεπει να εχυσα τουλαχιστον δυο φορες με αυτο το σκηνικο. Επειτα χαλαρωσε τον εβγαλε απτο κωλο μου και εφτυσε μεσα στη κωλοτρυπιδα μου και μετα τον εχωσε στο μουνι μου. Και τωρα με γαμουσε μια απτο μουνι μια απτο κωλο ενω με χτυπουσε δυνατα μα πολυ δυνατα στα κωλομερια.

Του ζητησα να βαλει τον πουτσο του στο κωλο μου μιας και μου αρεσε παρα πολυ και αν μπορει να χωσει τπτ αλλο στο μουνι. Μου ειπε οτι δεν ειχε δονητη οποτε θα επρεπε να βρει κατι αλλο να μου χωσει..
Συντομα επιστρεφει κρατωντας ενα μεγαλο χοντο κολοκυθι..του λεω εισαι τρελος? Μου λεει ελα να δουμε ισως κανει δουλεια...
Βαζει προφυλακτικο στο κολοκυθι και μου το βαζει μεσα στο μουνι..επειτα βαζει σιγα σιγα τον πουτσο του στο κωλο μου και αρχιζει να μπαιβγαινει μεσα μου και παραλληλα να κουναει το κολοκυθι σα κομπρεσερ μεσα μου. Δε πιστευα ποση δυναμη εχει στα χερια ο τυπος..Δεν ενιωθα διαφορα το μονο που ενιωθα ειναι να με ξεσκιζει κυριολεκτικα και αυτο με απογειωνε. Με τρελαινε η ιδεα οτι ειμαι ερμαιο στα χερια του και με γαμαει απο παντου..Με αυτη και μονο τη σκεψη του ουρλιαζω δυνατα οτι δε μπορω να κρατηθω θα χυσωωωωω!! Κι εγω καυλα μου φωναζει και αυτοςςςς βγαζει το πουτσο του εξω ενω συνεχιζει με λυσσα να εχει το κολοκυθι μεσα μου..πετα το προφυλακτικο και με χυνει στα βυζια. Καποια ξοφαλτσα με παιρνουν και στο προσωπο.. επειτα ηρεμει χαλαρωνει κ βγαζει κ το κολοκυθι απο μεσα μου..Πεφτουμε και οι δυο διπλα διπλα στο κρεβατι και ανασαινουμε τρελα..εγω χαμογελαω με υφος πονηρο με το χερι μου ακουμπαω τα χυσια του που ειναι πανω στα βυζια μου και επειτα βαζω το δαχτυλο στο στομα μου και το γλυφω μαζι με τα χυσια. Τα υπολοιπα τα απλωνω πανω στα βυζια μου.

-Σαρεσε μωρακι μου?
-μμμ ναι παρα πολυ...ηταν το κατι αλλο..
Κανενας δεν με εχει γαμησει ταυτοχρονα και μπροστα και πισω! Ειναι τελειως αλλη αισθηση!!
- Και που να ηταν και αληθινη πουτσα η αλλη και οχι κολοκυθι!
-χαχα λεςς να το επιχειρησω? μμ αμα εχεις κανα καλο φιλο ! χαχαχχα

Σηκωθηκε να φερει χαρτομαντιλα να σκουπιστουμε εγω πηγα και πλυθηκα λιγακι,.Αυτος με περιμενε στο κρεβατι και με πηρε αγκαλια με κρατουσε και με φιλουσε στο κουτελο για πολυ ωρα...η απολυτη ηρεμια..σχεδον μας πηρε ετσι ο υπνος για λιγη ωρα..μια στιγμη ανοιγω τα ματια και ειχε παει 4..λεω ωχ αμαν εχω σεμιναριο το πρωι..πρεπει να φυγω..
Μου ζητησε να κοιμηθω εκει και να παω κατευθειαν στο σεμιναριο το πρωι αλλα λεω πως θα παω χωρις αλλα ρουχα και χωρις να κανω μπανιο ..οποτε ειπα καλυτερα να φυγω..ντυθηκα, με φιλησε παθιασμενα επειτα με εβαλε σε ενα ταξι και εφυγα..

Γυρισα στο ξενοδοχειο και πετουσα! Αλλιως ειχα ξεκινησει τη βραδια μου κ αλλιως κατελειξα κι ολα αυτα με ενα αουτσαιντερ!!

"Τα πιο ωραια πραγματα γινονται εκει που δε το περιμενειςςς...και γινονται τα θαυματα οταν παψεις να επιμενεις!! "


Συνεχιζεται..



 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.251
Like
11.870
Πόντοι
2.606
Ωραία  γραφή καβλωτικη σεντόνι βέβαια αλλα με βοήθησε να κάνω ενα επικό πρωινό χεσιμο  :2funny:
 

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.095
Like
13
Πόντοι
16
:rockon:
200w.gif
 

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
692
Κριτικές
4
Like
356
Πόντοι
26

:erection: :erection: :erection:

Οι παρατηρήσεις στο τέλος...
 

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Μηνύματα
619
Κριτικές
4
Like
1.160
Πόντοι
206
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μια χαρά ειςαι , αύριο Παρασκευή ; ειςαι ακόμα αθηνα (λέμε τωρα) μπας και πέσουμε στο δρομο σου για τιποτα όργια πρόστυχο θυληκο; :lheel: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Eισαι ο μονος που το λες δημοσια..ολοι οι αλλοι εκδηλωνονται μεσω μηνυματων!
Αραγε ποιος θα ειναι ο τυχερος?!  :2funny: :2funny: :2funny:
 

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Μηνύματα
619
Κριτικές
4
Like
1.160
Πόντοι
206
Eισαι ο μονος που το λες δημοσια..ολοι οι αλλοι εκδηλωνονται μεσω μηνυματων!
Αραγε ποιος θα ειναι ο τυχερος?!  :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί να μην το πω; τα γράφεις ωραία , αν τα κανεις κι ετςι ωραία , μια χαρά θα ήταν μια περίπετειουλα , στην διάθεση σου  :erection: :s&m_2: :s&m_1: :knockinb:
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.245
Κριτικές
49
Like
22.241
Πόντοι
24.596
Ο τυπος που γαμηθηκες μενει σιγουρα μονος ;λεω μην παει καμια μανα του,καμια γκομενα του και βρασει το κολοκυθακι :S :S
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom