Iσα που ειχα κοιμηθει 4 ωρες μα ξυπνησα υποχρεωτικα για να παω στο σεμιναριο.. Αφησα το νερο να τρεχει στο προσωπο μου μηπως και ανοιξουν τα ματια μου..στεγνωνω γρηγορα τα μαλλια μου βαζω ενα μαυρο κοντομανικο φορεμα ενα νουντ σακακι και νουντ γοβες και τρεχω γρηγορα για πρωινο. Εχω αργοπορησει τοσο που λεω στο ρεσεψιονιστ να καλεσει ενα ταξι για να κερδισω χρονο.
Φτανω στο σεμιναριο και το προσωπο του εισηγητη μου φτιαχνει το κεφι. Η μεθοδος αναλυσης που χρησιμοποιει και ο τροπος που απανταει στις ερωτησεις δειχνει ατομο με ευφυια, δυναμικοτητα και αυτο με φτιαχνειιι παρα πολυ!! Στο διαλειμμα ενω καθομουν σε μια ακρη και κοιταγα τον εισηγητη με πλησιαζει ενας τυπος που παρακολουθουσαμε μαζι το σεμιναριο, τον εκοβα γυρω στα 47. Πιασαμε τη κουβεντα και στο επομενο διαλειμμα καναμε παρεα..ημουν η μονη κοπελα στο σεμιναριο, κατι που επεσημανε ο ιδιος κανοντας με να νιωσω λιγακι αμηχανα. Σιγα σιγα πλησιασαν και καποιο αλλοι και ετσι αρχισαμε να κανουμε ολοι μαζι παρεα να μιλαμε και να μοιραζομαστε πολλες αστειες ιστοριες τηn ωρα του φαγητου. Αυτο εκανε και τον εισηγητη να ξεμπλοκαρει και να καθεται διπλα μου οταν βεβαια ημασταν ολοι μαζι. Μου αρεσε που ημουν η μονη κοπελα εκει μεσα..αρχισα να νιωθω ομορφα να νιωθω οτι με προσεχουν..ειδικα εκεινος ο τυπος που μου μιλησε αρχικα εγινε πολυ συντομα φιλος μου. Βεβαια εβλεπα οτι καποιες φορες κανενας τους δε με εβλεπε τοσο φιλικα..καποιοι με παρατηρουσαν πιο βαθια αλλα δε με χαλουσε καθολου ειναι ωραιο να νιωθεις οτι κεντριζεις τα βλεμματα!
Πισω στο ξενοδοχειο..επιτελους κλεινω τα παντα και πεφτω στο κρεβατι μου...πλεον το αχαρο κρεβατι του ξενοδοχειου εχει γινει το καταφυγιο μου. Νιωθω σαν ειμαι στο σπιτι μου και δεν αργει η ωρα που χανομαι βαθια στην αγκαλια του Μορφεα.
Μετα απο δυο ωρες ονειρικου υπνου εχω βρει ξανα τον εαυτο μου αλλα νιωθω οτι πειναω..πειναω πολυ...
Γκουγκλαρω να βρω κινεζικο και βρισκω ενα σχετικα κοντα, με καλες κριτικες..παραγγενω νουντλς, σουπα, γλυκοξινο χοιρινο και τηγανητο παγωτο. Αναπολω την εποχη που ετρωγα τηγανητο παγωτο στο χαιδαρι! Ηταν το κατι αλλο.
Αφου παραγγελνω, οπως ειμαι με τα μαλλια κοτσο φορωντας το γκρι τιραντακι φορεμα με το οποιο κοιμαμαι και τις παντοφλες μου κατεβαινω κατω και παω διπλα στο στεγνοκαθαριστηριο για να μου πλυνει καποια απτα ρουχα μου που θελω να ξαναφορεσω. Αφου πληρωνω και παω να φυγω απεναντι ακριβως βλεπω οτι υπαρχει ενα καφενειο-μπαρ θα ελεγα και καποιοι τυποι νεαρης ηλικιας ειναι απεξω και ψηνουν χταποδακια στα καρβουνα..οπως περναω μου φωναζει ο ενας να πλησιασω να δοκιμασω, δε κολωνω και παω προς το μερος τους.
-Για να δω το πετυχες?
Μου δινει ενα πλοκαμι και το βαζω αμεσως στο στομα! Ειναι πραγματικα ονειρο και το λεω!
Εκεινος χαμογελα και με συστηνει στους φιλους του το Μανο και το Γιωργο. Αυτον τον λενε Λευτερη και ειναι 35 χρονων, μου ειπε οτι εχει το μαγαζι μαζι με το φιλο του το Γιωργο.
-Σε ειδα να βγαινεις απτο ξενοδοχειο..δεν εισαι απο δω?
-Ε οχι βασικα στην Αγγλια μενω το τελευταιο διαστημα..
-Αντε ρε συ..και εισαι ευχαριστημενη?
-Ναι μαρεσει αρκετα, οταν βαρεθω θα φυγω προς το παρων ομως περναω καλα! Τεσπα πρεπει να φυγω γιατι εχω παραγγειλει κινεζικο και θα ερθει οπου να ναι.
-Σοβαρα κινεζικο? Βρε ελα δω να φας καλα..το μαγαζι εχει κ μεζεδες. Καλα δε σου ελειψαν τα ελληνικα φαγητα?
-Εχεις δικιο απλα μου ηρθε ορεξη για κινεζικο!..τα ελληνικα φαγητα δε μου λειπουν και τοσο γτ μαγειρευω αυτο που μου λειπει ειναι οι καλες πρωτες υλες. Απλα δεν υπαρχουν εκει!
-Μμμ ναι το εχω ακουσει αυτο. Τελοσπαντων οποτε θες περνα καμια βολτα!
-Οκ θα περασω. Να σε καλα τα λεμε
-Τα λεμε
Χαιρετησα κ τους φιλους του κ εφυγα βιαστικα. Αν ηξερα οτι θα τυχαινα σε τετοια συναντηση θα ειχα φροντισει να βγω πιο ευπρεπως εξω! λολ
Αφου εφαγα και στανιαρα ανοιξα την αντζεντα μου. Χμμ Τεταρτη σημερα..για να δω ποιος εχει σειρα..
Ο .....με πλησιαζει μεσω ενος κοινου μας σαιτ. Μου λεει οτι εχει διαβασει τις ιστοριες που γραφω και του αρεσει τοσο η γραφη μου οσο και ο χαρακτηρας που δειχνω να εχω μεσα απο αυτες. Μιλαμε μερικες μερες και συντομα με αφηνει να καταλαβω οτι ειναι παντρεμενος. Στην αρχη με ξαφνιαζει και θα ελεγα οτι με ενοχλει κιολας γιατι ειχε αρχισει να μου αρεσει. Ως γνωστων θελω αποκλειστικοτητα! λολ Μου λεει οτι με τη γυναικα του εχουν τελεια σχεση και συχνα βρισκονται σε ερωτικα τριγωνα. Αυτη την εποχη μαλιστα ψαχνουν για μια κοπελα να την ενταξουν στη σχεση τους και στα παιχνιδια τους επι μονιμου βασεως.Με σοκαρει κ με ιντριγκαρει ταυτοχρονα. Δεχομαι να θεσω υποψηφιοτητα για το ρολο που ψαχνουν. Εκεινος αρχιζει να με ρωτα διαφορα πραγματα για να με κατανοησει σαν ανθρωπο επειτα μου ζητα ολοσωμες φωτογραφιες καθως κ προσωπο. Του στελνω. Μου απαντα την επομενη μερα οτι τις ειδε μαζι με την γυναικα του και οτι τους αρεσω. Συντομα τυχαινει το ταξιδι μου στην Αθηνα οποτε και οι δυο μου λενε οτι ανυπομονουν να με γνωρισουν. Οριζουμε ως μερα συναντησης τη Τεταρτη.
Ντυνομαι στα μαυρα κανω ατιθασα σγουρα τα μαλλια μου και βαζω κραγιον στο χρωμα του σαπιου μηλου. Βγαινω απτο μετρο της Πανορμου με αρκετο αγχος. Ειχαμε πει να συναντηθουμε εξω απτο μετρο. Βλεπω ενα κυριο και μια κοπελα. Ο Κυριος μεγαλυτερης ηλικιας κ η κοπελα εμοιαζε λιγο μεγαλυτερη απο μενα. Τους πλησιαζω..Γεια εισαι ο ... και η....? Ειμαι η .....
Χαμογελαν και οι δυο και με φιλανε σταυρωτα. Ειμαι πιο ψηλη απο εκεινον. Αφου λεμε πρωτα δυο κουβεντες εκεινος μου λεει οτι το σπιτι τους ειναι αρκετα κοντα και μπορουμε να παμε να τα πουμε εκει με την ησυχια μας. Εεε σκαλωνω..δεν απαντω το σκεφτομαι...Δεν ξερω τι να αποφασισω..φοβαμαι οτι αν παμε εκει..πολλα θα συμβουν..
Με βγαζει απτη δυσκολη θεση η γυναικα του η οποια ειπε οτι μιας κ ειμαστε ηδη Πανορμου ας πιουμε ενα ποτακι εδω. Συμφωνω αμεσως και ετσι προχωραμε προς το γνωστο στενακι. Καθομαστε και παρατηρω οτι εκεινος με περνα απο σκανερ. Με παρατηρει απο τις μυτες των ποδιων μου εως τις τριχες στο κεφαλι μου. Εκεινη πιο γλυκια κ συμπαθητικη την συμπαθησα αμεσως. Μιλησαμε για το πως γνωριστηκανε..τι τους αρεσει ωσπου φτασαμε στο τι θελουν.
Μου λενε οτι Θελουν μια κοπελα να τη χρησιμοποιουν σε διαφορους ρολους. Εχουν μεγαλη συλλογη απο ερωτικα παιχνιδια και απο οτι καταλαβα εκεινος θελει να τα χρησιμοποει πανω και στις δυο. Η γυναικα του ειναι bisexual οποτε θα πρεπει να γινεται παιχνιδι και με εκεινη.
Εγω κρατουσα το ποτο μου σφιχτα και επινα σιγα σιγα. Ολα αυτα ωραια ακουγονταν αλλα δε ξερω αν εγω θα μπορουσα να αφεθω και να ευχαριστηθω κατι τετοιο. Αλλωστε οτι κανω το κανω για τη καυλα μου..αν ειναι να μη νιωθα ανετα δε κανω τιποτα.
Φαινομουν οτι ημου σφιγμενη και προσπαθησαν να με χαλαρωσουν..μιλουσαμε για πανω απο δυο ωρες ωσπου εν τελει καταληξαμε στο οτι εγω δε μπορω ακομη να υποστηριξω ενα τετοιο ρολο. Αλλωστε δε δυο μερες θα εφευγα οποτε δε θα ηθελα να μπλεχτω σε κατι παραπανω.
Ειχε παει δυο το πρωι οταν αποφασιζουμε πια να φυγουμε. Εκεινη τη στιγμη περναει η σκεψη να τους πω να παμε στο σπιτι τους αλλα ο φρονιμος εαυτος μου μου λεει να κατσω φρονιμα και ετσι απλα τους χαιρετω μπαινω σε ενα ταξι και φευγω.
Ξερω οτι σε καποια πραγματα ειμαι προχωρημενη και σε καποια αλλα οχι..μεσα σε ενα σωμα κρυβονται δυο εντελως διαφορετικα κοριτσια..ποτε βγαινει η μια και ποτε η αλλη..
Μπορει αυτη τη φορα να μη εκατσε το τριο αλλα ξερω οτι σαν ανθρωπος δεν εχω ορια και οταν νιωσω καλα με τους καταλληλους ανθρωπους δε νομιζω να διστασω!
Συνεχιζεται..