Δεν ξερω αν κανενας συναγωνιστης εχει το ιδιο βιτσιο με μενα αλλα εγω εχω παθει το εξης.
Οταν βρισκομαι με γκομενα η ιεροδουλη και γενικα με γυναικα μου αρεσει να την μετραω.
Εχω μια μεζουρα μαζι μου παντα και τη μετραω υψος περιμετρο στηθους λεκανης μεσης χεριων παλαμης δαχτύλων πατουσων τα παντα οτι μου ερθει μετραω.
Πολλες με κοιτανε σαν ουφο αλλες γελανε αλλες τσαντιζονται.
Απο την αλλη αν δεν τις μετρησω αισθανομαι σαν να μου λειπει κατι...
Εχει κανενας αναλογο βιτσιο η να παω να κοιταχτώ.
Gavelos αγαπημένα μέρη: Mauthausen, Auschwitz, Ravensbrück, Dachau ... κοίτα μην βαδίσεις στα χνάρια των Eduard Wirths, Josef Mengele και Aribert Heim ... από βίτσιο και περιέργεια ξεκίνησαν κι αυτοί
Οχι ρε μαν απλα εχω βιτσιο με τη μεζούρα.
Θελω να τις μετραω και να τις συγκρινω,η ταδε εχω μεγαλο στηθος η ταδε ειναι τοσο ψηλοτερη απο την αλλη κλπ κλπ
Δεν ξερω αν κανενας συναγωνιστης εχει το ιδιο βιτσιο με μενα αλλα εγω εχω παθει το εξης.
Οταν βρισκομαι με γκομενα η ιεροδουλη και γενικα με γυναικα μου αρεσει να την μετραω.
Εχω μια μεζουρα μαζι μου παντα και τη μετραω υψος περιμετρο στηθους λεκανης μεσης χεριων παλαμης δαχτύλων πατουσων τα παντα οτι μου ερθει μετραω.
Πολλες με κοιτανε σαν ουφο αλλες γελανε αλλες τσαντιζονται.
Απο την αλλη αν δεν τις μετρησω αισθανομαι σαν να μου λειπει κατι...
Εχει κανενας αναλογο βιτσιο η να παω να κοιταχτώ.
Οχι ρε μαν απλα εχω βιτσιο με τη μεζούρα.
Θελω να τις μετραω και να τις συγκρινω,η ταδε εχω μεγαλο στηθος η ταδε ειναι τοσο ψηλοτερη απο την αλλη κλπ κλπ