baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.242
- Πόντοι
- 5.097
Πρέπει να σας μάθω τη δουλεία για να μην ακούω ανοησίες.ίσως είναι περιττή η ερώτηση, φλοτέρ έχει?
για να ελέγχει την στάθμη και να λειτουργεί αυτόματα.
Πρέπει να σας μάθω τη δουλεία για να μην ακούω ανοησίες.ίσως είναι περιττή η ερώτηση, φλοτέρ έχει?
ίσως είναι περιττή η ερώτηση, φλοτέρ έχει?
Πρέπει να σας μάθω τη δουλεία για να μην ακούω ανοησίες.
οτι απορόες έχεις εντός.
ακούω...
Ρίξε πέτρες μέσα που είναι τσάμπα.η απαντηση μου , για να δωσω το στιγμα, ειναι στα αρχιδια μου το φλοτερ, το μοτερ και οι χωριατες.
με νοιαζει να το κλεισω καπως για να μην πεσει κανενας αρχιδας μεσα, και να πανε να γαμηθουνε....
το πουλαω-δινω αντιπαροχη και αντε να πανε στο διαολο οι αρχιδες εκει
οτι απορόες έχεις εντός.
Και για να μάθεις κάτι βίλατζ μέσα στο νερό μπαίνουν υποβρύχιες αντλίες αν δεν είναι πηγάδι αλλά γεώτρησει μπαίνει πομόνα που στα μέτρα που λές ήταν το πιό πιθανό,για να μπούν μοτέρ τύπου πιεστικό θα ήταν σε κλειστό χώρο όπως το μοτερόσπιτο και πιθανόττα θα υπήρχε δεξαμενή που θα γέμιζε με υποβρύχια αντλία και μετά τι πιεστικό θα έπαιρνε το νερό απο την δεξαμενή θα το μετέφερε στο οικόπεδο για πότισμα,Όλα αυτά βέβαια δουλέυουν με αυτοματσμό με φλοτέρ έτσι ώστε να κόβουν όταν υπάρχει έλλειψη νερού και ζήτηση όταν αδειάσει η δεξαμενή.
Ρίξε πέτρες μέσα που είναι τσάμπα.
οτι απορόες έχεις εντός.
Και για να μάθεις κάτι βίλατζ μέσα στο νερό μπαίνουν υποβρύχιες αντλίες αν δεν είναι πηγάδι αλλά γεώτρησει μπαίνει πομόνα που στα μέτρα που λές ήταν το πιό πιθανό,για να μπούν μοτέρ τύπου πιεστικό θα ήταν σε κλειστό χώρο όπως το μοτερόσπιτο και πιθανόττα θα υπήρχε δεξαμενή που θα γέμιζε με υποβρύχια αντλία και μετά τι πιεστικό θα έπαιρνε το νερό απο την δεξαμενή θα το μετέφερε στο οικόπεδο για πότισμα,Όλα αυτά βέβαια δουλέυουν με αυτοματσμό με φλοτέρ έτσι ώστε να κόβουν όταν υπάρχει έλλειψη νερού και ζήτηση όταν αδειάσει η δεξαμενή.
Θα βάλεις κορδονάκι να χτυπάει?συμφωνώ σε όλα...
επίσης αν θες έλεγχο από απόσταση (κινητό) γίνεται και αυτό, θα σου κοστίσει όμως και είναι και άχρηστο για ένα πηγάδι.
αλλά αν πάει κάποιος να πέσει μέσα μπορείς να ενημερωθείς αμέσως!
Θα βάλεις κορδονάκι να χτυπάει?
κουδούνα
Εχείς κανά σεμινάριο σκάντα.κουδούνα
και θα βγαίνει και σε scada αν θες
Εχείς κανά σεμινάριο σκάντα.
Εχείς κανά σεμινάριο σκάντα.
ρε αεί σκάντα απο δώ.ήταν μέρος της δουλειάς μου, εξαρτάται τι ψάχνεις.
υπάρχουν πάντως για siemens, σύνολο 4, με διαβάθμιση στο επίπεδο.
πλακα πλακα...!!
Για ποιο λόγο να λειτουργεί αυτόματα ένα πηγάδι;Σε ένα χωράφι παρατημένο απο τον ιδιοκτήτη του;ίσως είναι περιττή η ερώτηση, φλοτέρ έχει?
Για ποιο λόγο να λειτουργεί αυτόματα ένα πηγάδι;Σε ένα χωράφι παρατημένο απο τον ιδιοκτήτη του;
δεν ειναι παρατημενο , νοικιαζοταν απο τον προκατοχο μου και πλεον το νοικιαζω εγω με την χρονια.
λογω του οτι εχει δικο του νερο, το ζητανε συνεχεια. εδω ζηταει και ο γειτονας να παρει νερο απο το δικο μου.
ειναι λιγα τα κτηματα που ειναι αρδευσιμα και τα ζητανε να τα νοικιαζουν.
το να λειτουργει αυτοματα δεν με αφορα...