Επισκέπτης
Ειδες Kostasthai?
Για να μη μου λες για γριφους και τα ρεστα δηλαδη.
Δεν είδα.
Αξίζει να κοιτάξω λες??
Ειδες Kostasthai?
Για να μη μου λες για γριφους και τα ρεστα δηλαδη.
Την κωλοτουμπα την κανεις εσυ ΦΠ.
Να την λετε σε οσους ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ στα ΑΕΙ,στις ΓΣ,και εσυ και ορισμενοι αλλοι...Αυτο θα ηταν το συνεπες.
Περνάνε τα χρόνια...γερνάτε πούστηδες!!!!Δεν επιμένω γιατί δεν έχω εικόνα από τέτοιες συνελεύσεις εδώ και 25 χρόνια..
εντιτ.
15 χρόνια εννοούσα..
Δεν βλεπω να σε συγκινει η αδιαφορια για τις καταληψεις των φιλομαθων ΔΑΠιτων...Μεγάλη κουβέντα.
Όξω οι δημοκρατικές διαδικασίες από τα πανεπιστήμια λέμε,δεν έχουν δουλειά εκεί!!!!!Μεγάλη κουβέντα.
Είμαι έξω από το χορό, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έχουν λόγο για τα πάντα οι φοιτητές εκεί. Τί σκατά κάνουν οι εκλεγμένοι, δεν έχω καταλάβει ακόμη. Άλλο το πολίτευμα και άλλο εκεί μέσα.
Είπαμε, εκεί μέσα, μάθημα, μελέτη, ΌΞΩ.
Μεγάλη κουβέντα...
Μαζεψτε οσους απεχουν και ειναι,υποτιθεται,"δικοι σας"και καντε κουμαντο στις ΓΣ.
Μεχρι τοτε οσοι μετεχουν ΔΙΚΑΙΟΥ-ΦΠ σπρεχεν.
Ενα μελος απορησε οταν του εγραψα οτι κοιταω και αυτα που δεν λεγονται,δεν τρεχει.Δεν είδα.
Αξίζει να κοιτάξω λες??
Αλλα λεει ο παπαζολης για το ζητημα συμμετοχη.Ένα λεπτό τίθεται και θέμα ΑΠΑΡΤΙΑΣ, έτσι;
Με λιγότερους από τους μισούς ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ...
Σύντροφε άστην την καψερή την ΔΑΠ έχει πάθει κοκομπλόνκο όπως κ η μαμά ΝΔ...έχουν το ΠΑΣΟΚ καραδεξιό κ δεν ξέρουν τι να κάνουν κ τι να πουν!!!!Δεν βλεπω να σε συγκινει η αδιαφορια για τις καταληψεις των φιλομαθων ΔΑΠιτων...
Η απαρτία υπολογίζεται όμως από το εκλογικό σώμα,όσους ψήφισαν στις φοιτητικές εκλογές δηλαδή.Ένα λεπτό τίθεται και θέμα ΑΠΑΡΤΙΑΣ, έτσι;
Με λιγότερους από τους μισούς ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ...
Στα χρόνια σου δεν ξέρω τι γινόταν...πάντως ο κόσμος στάνταρ ήταν πιο πολιτικοποιημένος.
Σήμερα υπάρχουν λίγοι πολιτικοποιημένοι φοιτητές που ενδιαφέρονται για της σχολής τα θέμα,οι πολλοί είναι στ'αρχίδια τους...αυτοί λοιπόν θα απουσίασουν από την γενική συνέλευση όπως θα απουσιάσουν κ από την κάλπη που θα στήσεις,καπίτο;;;
Τί 30,τί 40,τί 50,άλλωστε τι να το κάνουμε το πτυχίο αφού άνεργοι θα μαστέ,γιατί να βιαστούμε να το πάρουμε......
Στ'αρχιδια τους.Οι φιλοπονοι τυποι που ταλαιπωρουνται,λεει.Φυσικά μπορεί να έρθει κ όποιος άλλος θέλει αλλά δεν το κάνει.
Αυτό το έχω κάνει κ όταν μπορέσω θα το ξανα κάνω δουλεύοντας,ψάχνω όπως είπα κ πριν αλλά παντού μουνιά θέλουν. :-Για να ξελαφρωσεις ρε αυτόν που στερείται για να καυλαντίζεις μην παίρνοντας πτυχίο, σου κάνει;
Ποια η διαφορά της κάλπης με την γενική συνέλευση;;;
Ποια η διαφορά να έρθεις να σηκώσεις το κουλό σου υπέρ ή κατά με το να το σταυρώσεις με ψηφαλάκι;;;
Αυτά γίνονται μόνο στα γαλάζια ΤΕΙ.Ναι αλλά δεν είναι κρυφή η ψήφος. Μπορεί να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα κάποιων...
Οποιονδήποτε, έτσι;
Αυτό το έχω κάνει κ όταν μπορέσω θα το ξανα κάνω δουλεύοντας,ψάχνω όπως είπα κ πριν αλλά παντού μουνιά θέλουν. :-
Λόρδε μου το βασικό ζήτημα δεν είναι πότε θα τελειώσεις ή να τελειώσεις νωρίς αλλά να βρίσκεις δουλειά.Been there, done that...
Είναι δύσκολα, αλλά μην σε παίρνει απο κάτω για το ζήτημα της δουλειάς. Κοίταξε να τελειώνεις το ζήτημα της αποφοίτησης το συντομότερο δυνατόν.
Πιστεύω ότι αυτό που ψηφίστηκε θα σε βοηθήσει καθώς θα σταματήσουν οι πολλές - πολλές μαλακίες και οι καθυστερήσεις.
Και άσε τα ζουλάπια να κάνουν καταλήψεις- όταν ρώτησα μια πιτσιρίκα γιατί κάνει κατάληψη, μου είπε για να μην μπουν δίδακτρα ...Όταν της είπα ότι με το νέο νόμο δεν μπαίνουν δίδακτρα μου απάηντσε "ναι, αλλά εκεί πάει το πράγμα"...Κουκουρούκου μάντολες...
Στον ιδιωτικό τομέα κανείς δεν θα προσλάβει 25χρονο (και λίγα λέω) χωρίς καμία ειδίκευση, μόνο με πτυχίο ελληνικού αει με βαθμό 5,01, άσε που αν κόψει και κνιτοεαακόφατσα ο εργοδότης ούτε τσάμπα δεν θα τον πάρει...
Mπορεί να μην μπαίνουν δίδακτρα, αλλά συγγράμματα τέλος..και άντε εσύ ξεστραβώσου στο pc και να ψάχνεσαι στο νετ..και άντε οι Πληροφορικάριοι την παλεύουν, οι Νομικές και οι Φιλοσοφικές τι θα κάνουν..?ξέχασα όμως ..θα μοιράζουν dvd με τα βιβλία όπως θα κάνουν τώρα στα σχολεία..
Mπορεί να μην μπαίνουν δίδακτρα, αλλά συγγράμματα τέλος..και άντε εσύ ξεστραβώσου στο pc και να ψάχνεσαι στο νετ..και άντε οι Πληροφορικάριοι την παλεύουν, οι Νομικές και οι ιλοσοφικές τι θα κάνουν..?ξέχασα όμως ..θα μοιράζουν dvd με τα βιβλία όπως θα κάνουν τώρα στα σχολεία..