Επισκέπτης
Με 8 κ άνεργη,όχι ρε πούστη πώς έγινε;;;με βαθμό 8 αλλάζει τίποτα?
Δεν μπορώ να το πιστέψω.......
ΦΠ,ίσιε κ τράμυ θα μας πείτε την αποψή σας;;;;
Με 8 κ άνεργη,όχι ρε πούστη πώς έγινε;;;με βαθμό 8 αλλάζει τίποτα?
Με 8 κ άνεργη,όχι ρε πούστη πώς έγινε;;;
Σου μυρίζει κ άλλο πράγμα εκτός από θυμάρι κ βασιλικό;;;ΥΓ: Μύρισε "Ισιδωρίλα" ή μου φάνηκε;
Δηλαδή αν τελειώσεις με βαθμό αλλά καθυστερήσεις θα σε κόβουν από δουλειές ως ύποπτο για αναρχοκομμουνιστική δράση ε;;;απλά ο καλός βαθμός πτυχίου (και η έγκαιρη λήψη του βεβαίως βεβαίως) δίνουν πόντους σε σχέση με άλλους...
απλά ο καλός βαθμός πτυχίου (και η έγκαιρη λήψη του βεβαίως βεβαίως) δίνουν πόντους σε σχέση με άλλους...
Αρχίδια μάντολες..
Όπως ισχύει άλλωστε για τα 9/10 που θα πουν.Αρχίδια μάντολες..
Έχεις κ εσύ περίπτερο σαν τον Μέμο;;;;γνωμη σου.. εσύ στο μαγαζί σου να προσλαμβάνεις με άλλα κριτήρια.. εγώ στο δικό μου με τα δικά μου...
Ο βαθμος του πτυχιου με την εργασια ουδεμια σχεσην εχει.
100 δικηγοροι σε μια χωρα που χρειαζεται 40, και το Harvard να εχουν τελειωσει με honour θα σκατοπληρωνονται (οσοι εργαζοναται.
αντιθετως, σε χωρα που χρειαζεται πχ. μηχανικους (αυστραλια) και στη Ρουμανια να εχεις τελειωσει δινοντας jeans και καποτες στους καθηγητες, περιζητητος θα είσαι.
Αρχίδια μάντολες..
μην είσαι τόσο απόλυτος.. αν για μία από τις ελάχιστες θέσεις μηχανικών εμφανιστούν 100 άτομα θα μετρήσει και αυτό..
Μην είσαι απόλυτος σε αυτό. Δεν είναι λίγοι οι HR Managers που θα κοιτάξουν το πόσο έκανες να αποφοιτήσεις και θα σε ρωτήσουν το γιατί, ΣΕ JUNIOR LEVEL ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Το θέμα είναι ότι σίγουρα καλός βαθμός σε πρώτο πτυχίο θα ανοίξει ευκολότερα την πόρτα σε ενδεχόμενο μεταπτυχιακό που θα θελήσεις να κάνεις
γνωμη σου.. εσύ στο μαγαζί σου να προσλαμβάνεις με άλλα κριτήρια.. εγώ στο δικό μου με τα δικά μου...
Γιατι δεν αντεχα κυριε τις θεωρητικες πιπες που με εβαζαν να ψαξω
και αναγκαζομουν να ειμαι το πρωι φοιτητης και το βραδυ αυτοδιδακτος
στο ελληνικο πανεπιστημιο δεν τους νοιαζει αμα θα μαθεις... αυτο ειναι δεδομενο
φυσικα αυτο εχει συνεπειες στην κοινωνια μετα χωρις να το καταλαβαινει κανεις πρωτυτερα
Αν έχεις ζωολογικό κήπο και προσλαμβάνεις παπαγάλους πάω πάσο.
Αν πάλι ψάχνεις υπαλλήλους για να βγάζουν δουλειά ακόμα κι όταν είναι δύσκολο αυτό να γίνει by the book αλλάζουν τα κριτήρια..
Αν έχεις ζωολογικό κήπο και προσλαμβάνεις παπαγάλους πάω πάσο.
Αν πάλι ψάχνεις υπαλλήλους για να βγάζουν δουλειά ακόμα κι όταν είναι δύσκολο αυτό να γίνει by the book αλλάζουν τα κριτήρια..
Μην είσαι απόλυτος σε αυτό. Δεν είναι λίγοι οι HR Managers που θα κοιτάξουν το πόσο έκανες να αποφοιτήσεις και θα σε ρωτήσουν το γιατί, ΣΕ JUNIOR LEVEL ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.