Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα το έκανα αν δεν ήξερα πώς συγκαλούνται και πώς διεξάγονται οι γσ...
Αλλά όπως είπα, το ότι κάποιοι απίθανοι θέτουν ψήφισμα για μια παρανομία, δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να σταθούν απίκο για να τους αποτρέψουν...
Τι απικο να σταθουν που ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ?
Και εχουνε και γινατι να παρουν πτυχιο,λες.
Φαντασου να μην ειχαν δηλαδη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για πες.
Κανονίζουν οι άπλυτοι συνέλευση με sms??
Μπαίνουν στο αμφιθέατρο με σύνθημα-παρασύνθημα??

¨Οχι, έχουν μυστική χειραψία ρε για να μην εισχωρούν προβοκάτορες!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στις φοιτητικες εκλογες λεω.

Εν συγκρισει με τις συνελευσεις.
Στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουν λιγότεροι.

Στις συνελεύσεις ειδικά όταν είναι καυτά τα θέματα γίνεται χαμός...πέφτει ενημέρωση κ όλοι ξέρουν(ας λέει ο ίσιος).

Επισκέπτης
Οι φοιτητικές εκλογές για το δαπίτη είναι κοσμικό ιβέντ.
Οι συνελεύσεις πάλι είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι..
Φίλε αλλοδαπέ δεν είστε καλά ενημερωμένος,στις συνελεύσεις ενημερώνεται όλος ο κόσμος της Δαπ κ έρχεται 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία για να σηκώσει το κουλό του.

Επισκέπτης
¨Οχι, έχουν μυστική χειραψία ρε για να μην εισχωρούν προβοκάτορες!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντί να το ρίχνεις στην παλαβή δεν απαντάς με ποιον τρόπο τα αναρχοκουμούνια συγκαλούν συνελεύσεις κρυφά από τους διψασμένους για μάθηση φοιτητές της δαπ ας πούμε??

Επισκέπτης
Οι φοιτητικές εκλογές για το δαπίτη είναι κοσμικό ιβέντ.
Οι συνελεύσεις πάλι είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι..
Ψιλοφλωροι δηλαδη οι ΔΑΠιτες.

Απο το να λερωσουνε τα χερακια τους στις ΓΣ προτιμουν να χασουν μαθηματα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τι απικο να σταθουν που ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ?
Και εχουνε και γινατι να παρουν πτυχιο,λες.
Φαντασου να μην ειχαν δηλαδη.

Ρε τύπε, σε σχολές 2.000- 3.000 ατόμων, το να αποφασίσουν 200 άτομα σε μια συνέλευση που συγκλήθηκε στα μουλωχτά, επί  5 - 6 ώρες μιλάνε για μαλακίες και μόλις αρχίσει να φεύγει κόσμος τίθεται το ζήτημα της κατάληψης, δεν είναι ακριβώς κάτι που θα μάζευε αρκετό κόσμο...
Επιμένω...Κάλπη και συγκρεκριμένη μέρα ψηφορίας...
Απλό και όχι και τόσο δύσκολο.

Αντί να το ρίχνεις στην παλαβή δεν απαντάς με ποιον τρόπο τα αναρχοκουμούνια συγκαλούν συνελεύσεις κρυφά από τους διψασμένους για μάθηση φοιτητές της δαπ ας πούμε??

Με ταχυδρομικά περιστέρια....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πήγαινε στα προπύλαια να δεις...Έχει μια "λαοθάλασσα" από καμια διακοσαριά...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Μλκ εάν ήμουν εγώ θα με είχε φάει η μαύρη ανεργία!  :2funny:

Τί θέλετε κύριε; Οικονομική Διεύθυνση; Μα εσείς μοιάζετε με τρομοκράτη  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Φίλε αλλοδαπέ δεν είστε καλά ενημερωμένος,στις συνελεύσεις ενημερώνεται όλος ο κόσμος της Δαπ κ έρχεται 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία για να σηκώσει το κουλό του.
Ολα καλα δηλαδη?

Να ξερω ο καψερος,εχω μια ανυσηχια μπας και δεν ειναι φουλ δημοκρατικια η φαση.

Επισκέπτης
Εγώ τι έγραψα ρε μαλακατέ??
Ότι οι συνελεύσεις είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι,το ίδιο ενδιαφέρουν δείχνουν ακριβώς με τις εκλογές(τηλέφωνα πέφτουν κ έρχεται ο κόσμος να σηκώσει το κουλό του 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία). :birdman:

Επισκέπτης
Ολα καλα δηλαδη?

Να ξερω ο καψερος,εχω μια ανυσηχια μπας και δεν ειναι φουλ δημοκρατικια η φαση.
Όλα μια χαρά...και αν σκεφτείς ότι η ΔΑΠ όπου καταψηφίζει την κατάληψη(γιατί έχει κ δύο μέτωπα φέτος,ένα υπερ κ ένα κατά :2funny:) βγάζει ίδιο άθροισμα με ΠΑΣΠ-ΕΑΑΚ κ ΑΡΡΕΝ μαζί,όλα τέλεια κ η διαδικασία νομιμότατη.

Επισκέπτης
Με ταχυδρομικά περιστέρια....

Καλά, συνέχισε έτσι.
Απάντηση δεν έδωσες και πάλι όμως..

goebbels.jpg

Επισκέπτης
Ρε τύπε, σε σχολές 2.000- 3.000 ατόμων, το να αποφασίσουν 200 άτομα σε μια συνέλευση που συγκλήθηκε στα μουλωχτά, επί  5 - 6 ώρες μιλάνε για μαλακίες και μόλις αρχίσει να φεύγει κόσμος τίθεται το ζήτημα της κατάληψης, δεν είναι ακριβώς κάτι που θα μάζευε αρκετό κόσμο...
Επιμένω...Κάλπη και συγκρεκριμένη μέρα ψηφορίας...
Απλό και όχι και τόσο δύσκολο.
Εγω θα σου ελεγα μπουκα και οχλαγωγια να παρουν την ΓΣ τα φιλομαθη ΔΑΠιτοπουλα.

Φωναξτε και τον Πορδοσαλτε να κανει"ρεπορταζ"για τη νικη επι των σοβιετικων.

Επισκέπτης
Ότι οι συνελεύσεις είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι,το ίδιο ενδιαφέρουν δείχνουν ακριβώς με τις εκλογές(τηλέφωνα πέφτουν κ έρχεται ο κόσμος να σηκώσει το κουλό του 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία). :birdman:

Δεν επιμένω γιατί δεν έχω εικόνα από τέτοιες συνελεύσεις εδώ και 25 χρόνια..

εντιτ.

15 χρόνια εννοούσα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

λές ν αέχουν όλοι διάθεση να ακούνε για 6-7 ώρες τις μαλακίες που λέγονται εκεί μέσα.. έχουν κατασταλαγμένη άποψη και την εκφράζουν... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom