Επισκέπτης
Ξέρω πώς γίνονται οι συνελεύσεις και τί πουστιές γίνονται
Για πες.
Κανονίζουν οι άπλυτοι συνέλευση με sms??
Μπαίνουν στο αμφιθέατρο με σύνθημα-παρασύνθημα??
Ξέρω πώς γίνονται οι συνελεύσεις και τί πουστιές γίνονται
Τι απικο να σταθουν που ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ?Θα το έκανα αν δεν ήξερα πώς συγκαλούνται και πώς διεξάγονται οι γσ...
Αλλά όπως είπα, το ότι κάποιοι απίθανοι θέτουν ψήφισμα για μια παρανομία, δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να σταθούν απίκο για να τους αποτρέψουν...
Για πες.
Κανονίζουν οι άπλυτοι συνέλευση με sms??
Μπαίνουν στο αμφιθέατρο με σύνθημα-παρασύνθημα??
Στις φοιτητικες εκλογες λεω.
Εν συγκρισει με τις συνελευσεις.
Στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουν λιγότεροι.Στις φοιτητικες εκλογες λεω.
Εν συγκρισει με τις συνελευσεις.
Φίλε αλλοδαπέ δεν είστε καλά ενημερωμένος,στις συνελεύσεις ενημερώνεται όλος ο κόσμος της Δαπ κ έρχεται 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία για να σηκώσει το κουλό του.Οι φοιτητικές εκλογές για το δαπίτη είναι κοσμικό ιβέντ.
Οι συνελεύσεις πάλι είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι..
¨Οχι, έχουν μυστική χειραψία ρε για να μην εισχωρούν προβοκάτορες!
Ψιλοφλωροι δηλαδη οι ΔΑΠιτες.Οι φοιτητικές εκλογές για το δαπίτη είναι κοσμικό ιβέντ.
Οι συνελεύσεις πάλι είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι..
Τι απικο να σταθουν που ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ?
Και εχουνε και γινατι να παρουν πτυχιο,λες.
Φαντασου να μην ειχαν δηλαδη.
Αντί να το ρίχνεις στην παλαβή δεν απαντάς με ποιον τρόπο τα αναρχοκουμούνια συγκαλούν συνελεύσεις κρυφά από τους διψασμένους για μάθηση φοιτητές της δαπ ας πούμε??
Εγώ τι έγραψα ρε μαλακατέ??στις συνελεύσεις ενημερώνεται όλος ο κόσμος της Δαπ
Πήγαινε στα προπύλαια να δεις...Έχει μια "λαοθάλασσα" από καμια διακοσαριά...
Απο το να λερωσουνε τα χερακια τους στις ΓΣ προτιμουν να χασουν μαθηματα.
Ολα καλα δηλαδη?Φίλε αλλοδαπέ δεν είστε καλά ενημερωμένος,στις συνελεύσεις ενημερώνεται όλος ο κόσμος της Δαπ κ έρχεται 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία για να σηκώσει το κουλό του.
Ότι οι συνελεύσεις είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι,το ίδιο ενδιαφέρουν δείχνουν ακριβώς με τις εκλογές(τηλέφωνα πέφτουν κ έρχεται ο κόσμος να σηκώσει το κουλό του 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία).Εγώ τι έγραψα ρε μαλακατέ??
Όλα μια χαρά...και αν σκεφτείς ότι η ΔΑΠ όπου καταψηφίζει την κατάληψη(γιατί έχει κ δύο μέτωπα φέτος,ένα υπερ κ ένα κατά ) βγάζει ίδιο άθροισμα με ΠΑΣΠ-ΕΑΑΚ κ ΑΡΡΕΝ μαζί,όλα τέλεια κ η διαδικασία νομιμότατη.Ολα καλα δηλαδη?
Να ξερω ο καψερος,εχω μια ανυσηχια μπας και δεν ειναι φουλ δημοκρατικια η φαση.
Με ταχυδρομικά περιστέρια....
Εγω θα σου ελεγα μπουκα και οχλαγωγια να παρουν την ΓΣ τα φιλομαθη ΔΑΠιτοπουλα.Ρε τύπε, σε σχολές 2.000- 3.000 ατόμων, το να αποφασίσουν 200 άτομα σε μια συνέλευση που συγκλήθηκε στα μουλωχτά, επί 5 - 6 ώρες μιλάνε για μαλακίες και μόλις αρχίσει να φεύγει κόσμος τίθεται το ζήτημα της κατάληψης, δεν είναι ακριβώς κάτι που θα μάζευε αρκετό κόσμο...
Επιμένω...Κάλπη και συγκρεκριμένη μέρα ψηφορίας...
Απλό και όχι και τόσο δύσκολο.
Ειδες Kostasthai?Καλά, συνέχισε έτσι.
Απάντηση δεν έδωσες και πάλι όμως..
Ότι οι συνελεύσεις είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι,το ίδιο ενδιαφέρουν δείχνουν ακριβώς με τις εκλογές(τηλέφωνα πέφτουν κ έρχεται ο κόσμος να σηκώσει το κουλό του 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία).
Ότι οι συνελεύσεις είναι ντεκαντάνς φάση κι έτσι,το ίδιο ενδιαφέρουν δείχνουν ακριβώς με τις εκλογές(τηλέφωνα πέφτουν κ έρχεται ο κόσμος να σηκώσει το κουλό του 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία).