Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για πες,για πες τί δεν ακολουθείται από το καταστατικό;;; :boobies:

Τα πάντα είναι νομιμότατα κ κάλπη να στηθεί που λέει ο ίσιος πάλι θα βαρεθούν να πάνε αυτοί που δεν πάνε κ στις συνελεύσεις.

ειδοποίηση για την συνέλευση τουλάχιστον 3 μέρες πρίν... σαφής κατάλογος θεμάτων ημερήσιας διάταξης.. ώρα έναρξης.. ειδοποίηση για την επόμενη γενική συνέλευση σε περίπτωση μη απαρτίας... διαδικασία ελέγχου των μελών που θα πάρουν μέρος στην συνέλευση (ταμειακά εντάξει)

αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ειπα οτι ξειπες.

Και επειδη το φραγκα-κωλοι ΔΕΝ το πολυγουσταρω σαν αστρο λαμπρο που οδηγει δεν τον εχω προτυπο.
Ρε μινάρα κολλημένε - άλλο πρότυπο, άλλο αναγνωρίζω στον άλλο ότι είναι πετυχημένος και μάγκας σ' αυτό που κάνει/έκανε στη ζωή του.

Πετυχημένος ήταν κι ο συγχωρεμένος ο Σένα - κι ας έκανε μαλακίες στον αγώνα.

Ξεκόλα λέμε... :uglystupid:

Επισκέπτης
Επαναλαμβάνω...Καμία ψηφορορία δεν νομιμοποεί τίποτα...Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό που γίνεται δεν είναι ψηφορία αλλά μια φασιστική μεθόδευση να περάσουμε θέσεις με ψευδεοίφαση νομιμότητας...
Ψηφοφορία ίσοον κατάλογος και κάλπη και συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης γνωστή από πριν.
Στήσε κάλπη αγορίνα μου...
Αν τολμας φυσικά...
Διότι σε σχολές 3000 ατόμων το να ψηφίζουν 200 άτομα μάξιμουμ δια βοής και στα ξαφνικά - μουλωχτά, σημαίνει ότι κάτι φοβούνται...
Κάτι σαν τις φοιτητικές εκλογές με την τεράστιααααα προσέλευση ως γνωστόν.....εκτός αν πιστεύεις ότι όταν κ πολλές ΔΑΠ είναι υπέρ της κατάληψης θα τρέξει ο κόσμος να καταψηφίσει.
ειδοποίηση για την συνέλευση τουλάχιστον 3 μέρες πρίν... σαφής κατάλογος θεμάτων ημερήσιας διάταξης.. ώρα έναρξης.. ειδοποίηση για την επόμενη γενική συνέλευση σε περίπτωση μη απαρτίας... διαδικασία ελέγχου των μελών που θα πάρουν μέρος στην συνέλευση (ταμειακά εντάξει)

αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα
Αυτό γίνεται!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το ζητημα λεγεται καταληψη και μαθηματα που χανονται με την καταληψη.

Για τα υπολοιπα τα λεει ο παπαζολης που ειναι και μεσα στο χορο,νομιζω.

Το σκεπτικό είναι κοινό...
Επειδή κάποιοι απίθανοι τύποι θέτουν ξαφνικά απίθανα αιτήματα, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι πρέπει να στέκονται απίκο...
Και επαναλαμβάνω...
Στήσε κάλπες, όρισε ημερομηνία και δες τι θα έχεις...
Το να μαζευτεί στα μουλωχτά ο σάκης ο σουγιάς και ο μπάμπης ο λαμόγιος και να ψηφίσουν ο,τιδήποτε, δεν μου λεέι κάτι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μινάρα κολλημένε - άλλο πρότυπο, άλλο αναγνωρίζω στον άλλο ότι είναι πετυχημένος και μάγκας σ' αυτό που κάνει/έκανε στη ζωή του.

Πετυχημένος ήταν κι ο συγχωρεμένος ο Σένα - κι ας έκανε μαλακίες στον αγώνα.

Ξεκόλα λέμε... :uglystupid:
αυτο προσπαθησα να του επισημανω και εγω.αλλο να εχεις καποιον προτυπο γενικως ως ατομο και αλλο να εχεις ως προτυπο το γεγονος οτι πετυχε με την μαγκια του στην δουλεια του.στοιχειωδες γουοτσον...

Επισκέπτης
τυπε προτυπο μπορει να ειναι στο οτι εχει καταφερει απο το τιποτα αυτα που καταφερε χωρις να εμπλεκεται σε πολιτκες εφημεριδες αλλα σε λαιφ σταιλ εντυπα που δεν νομιζω να παιρνει δουλειες του δημοσιου απο εκει.τουλαχιστον απο οσα ξερω ετσι?και σε αυτον τον παραδεχομαι ως μαγκα.προτυπο ειναι πολυ γενικη εννοια για αν περιμενεις μια καταφατικη η αρνητικη απαντηση εκτος αν εκανες επιτηδες αυτην την ερωτηση την τοσο απολυτη για γκεμπελικους λογους για να γενικοποιησεις και να περασεις αυτο που εχεις μεσα στο κεφαλι σου τυπε.εσυ ξερεις καλυτερα μαλλον...
Καθολου δεν γκεμπελιζω,συγκεκριμενα μιλησα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κάτι σαν τις φοιτητικές εκλογές με την τεράστιααααα προσέλευση ως γνωστόν.....εκτός αν πιστεύεις ότι όταν κ πολλές ΔΑΠ είναι υπέρ της κατάληψης θα τρέξει ο κόσμος να καταψηφίσει.Αυτό γίνεται!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Μην πας να μου δείξεις τα αμπελοχώραφά μου...
Αλλά να σου πώ κάτι...
Στα παπάκια μου.
Κάνε κατάληψη, κάψε το απθ και πάρε πτυχίο στα 30 και αυτό χαριστικά...
Λιγότερος ανταγωνσιμός στην τελική.
Εγώ το πτυχίο μου το πήρα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ας παραδεχτω λοιπον οτι δεν γκεμπελιζεις.ομως δεν μιλας καθολου συγκεκριμενα.το αντιθετο οπως σου εγραψα προσπαθεις να γενικοποιησεις.

Επισκέπτης
Μην πας να μου δείξεις τα αμπελοχώραφά μου...
Αλλά να σου πώ κάτι...
Στα παπάκια μου.
Κάνε κατάληψη, κάψε το απθ και πάρε πτυχίο στα 30 και αυτό χαριστικά...
Λιγότερος ανταγωνσιμός στην τελική.
Εγώ το πτυχίο μου το πήρα.
Στα χρόνια σου δεν ξέρω τι γινόταν...πάντως ο κόσμος στάνταρ ήταν πιο πολιτικοποιημένος.

Σήμερα υπάρχουν λίγοι πολιτικοποιημένοι φοιτητές που ενδιαφέρονται για της σχολής τα θέμα,οι πολλοί είναι στ'αρχίδια τους...αυτοί λοιπόν θα απουσίασουν από την γενική συνέλευση όπως θα απουσιάσουν κ από την κάλπη που θα στήσεις,καπίτο;;;

Τί 30,τί 40,τί 50,άλλωστε τι να το κάνουμε το πτυχίο αφού άνεργοι θα μαστέ,γιατί να βιαστούμε να το πάρουμε...... :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ας παραδεχτω λοιπον οτι δεν γκεμπελιζεις.συγκεκριμενα δεν μιλας με τιποτα.το αντιθετο οπως σου εγραψα προσπαθεις να γενικοποιησεις κανοντας τον ανηξερο και τον απολυτο.

Επισκέπτης
ελα ντε!!!εχει πιει μαλλον...πεσε για υπνο ρε τυπε.δεν ξερεις τι γραφεις.
Θα παω για καναν υπνακο γιατι εχω και δουλεια,και οχι στο δημοσιο.

Οριστε,παρτε με για προτυπο στη θεση του Κωστοπουλου,να μη σας τη λενε και τα κομμουνια δηλαδη.

Αμα δεν σας κανω παρτε πχ τον περιπτερα σας για προτυπο,ουτε και αυτος εχει κονε με υπουργιλικια κλπ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στα χρόνια σου δεν ξέρω τι γινόταν...πάντως ο κόσμος στάνταρ ήταν πιο πολιτικοποιημένος.

Σήμερα υπάρχουν λίγοι πολιτικοποιημένοι φοιτητές που ενδιαφέρονται για της σχολής τα θέμα,οι πολλοί είναι στ'αρχίδια τους...αυτοί λοιπόν θα απουσίασουν από την γενική συνέλευση όπως θα απουσιάσουν κ από την κάλπη που θα στήσεις,καπίτο;;;

Τί 30,τί 40,τί 50,άλλωστε τι να το κάνουμε το πτυχείο αφού άνεργοι θα μαστέ,γιατί να βιαστούμε να το πάρουμε...... :cheesy:

όσο ο μαλάκας ο γέρος σε ταίζει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα παω για καναν υπνακο γιατι εχω και δουλεια,και οχι στο δημοσιο.

Οριστε,παρτε με για προτυπο στη θεση του Κωστοπουλου,να μη σας τη λενε και τα κομμουνια δηλαδη.

Ξέρεις ότι σε πάμε και ότι γουστάρουμε το λεκτικό πινγκ πονγκ μαζί σου! (εκ μέρους της υπόγας)...
Αλλά αγαπάμε πέτρο και ζάχο, τί να κάνουμε!

Επισκέπτης
ας παραδεχτω λοιπον οτι δεν γκεμπελιζεις.συγκεκριμενα δεν μιλας με τιποτα.το αντιθετο οπως σου εγραψα προσπαθεις να γενικοποιησεις κανοντας τον ανηξερο και τον απολυτο.
Δεν μιλαω,απλα βλεπω τι λεγεται.
Και τι δεν λεγεται-αυτο ειναι και το σημαντικοτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom