Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
όσο ο μαλάκας ο γέρος σε ταίζει...
Καθόλου φίλτατε ή βασικά περίπου τα μισά μέχρι σήμερα κ αυτό ισχύει για τους περισσότερους καταληψίες(για βολεμένα παιδάκια ψάξε στην ΠΑΣΠ κ ΔΑΠ),κατά διαστήματα έχω κερδίσει κ μόνος μου το ψωμάκι μου.

Και δεν έχω πρόβλημα να το ξανα κάνω.

Αλλά ρε γμτ σε όλες τις καφετέριες μουνιά θέλουν,οι ψωλές αδιάφορες είναι.... :-

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στα χρόνια σου δεν ξέρω τι γινόταν...πάντως ο κόσμος στάνταρ ήταν πιο πολιτικοποιημένος.

Σήμερα υπάρχουν λίγοι πολιτικοποιημένοι φοιτητές που ενδιαφέρονται για της σχολής τα θέμα,οι πολλοί είναι στ'αρχίδια τους...αυτοί λοιπόν θα απουσίασουν από την γενική συνέλευση όπως θα απουσιάσουν κ από την κάλπη που θα στήσεις,καπίτο;;;

Τί 30,τί 40,τί 50,άλλωστε τι να το κάνουμε το πτυχίο αφού άνεργοι θα μαστέ,γιατί να βιαστούμε να το πάρουμε...... :cheesy:

Στήσε κάλπες και όρισε συγκεκριμένη ώρα και μέρα ψηφοφορίας αν τολμάς και ας μην έρθουν να ψηφίσουν...

Και που' σαι...
Τα πράγματα σίγουρα έχουν σφίξει αλλά αν νομίζεις ότι και σε καλούς καιρούς έχεις καμια ελπίδα ακόμη και για ασεπ με πτυχίο 5.01 στα 27 σου, πλανάσαι πλάνη οικτρά...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Θα παω για καναν υπνακο γιατι εχω και δουλεια,και οχι στο δημοσιο.

Οριστε,παρτε με για προτυπο στη θεση του Κωστοπουλου,να μη σας τη λενε και τα κομμουνια δηλαδη.

Αμα δεν σας κανω παρτε πχ τον περιπτερα σας για προτυπο,ουτε και αυτος εχει κονε με υπουργιλικια κλπ.
αλλα λογια να αγαπιομαστε...οκ πηγαινε για υπνο ιδιωτικε υπαλληλε.
Δεν μιλαω,απλα βλεπω τι λεγεται.
Και τι δεν λεγεται-αυτο ειναι και το σημαντικοτερο.
τυπε τι γριφος ειναι αυτος? :2funny: :2funny: :2funny:.

Επισκέπτης
Σήμερα υπάρχουν λίγοι πολιτικοποιημένοι φοιτητές που ενδιαφέρονται για της σχολής τα θέμα,οι πολλοί είναι στ'αρχίδια τους...αυτοί λοιπόν θα απουσίασουν από την γενική συνέλευση όπως θα απουσιάσουν κ από την κάλπη που θα στήσεις,καπίτο;;;
Η πλακα ειναι οτι ειναι ακριβως οι γενικα σταρχιδιστες και παρτακηδες που πασσαρουν για προτυπα οι νεολιμπεραλ ταλεμπαναιοι.

Γι'αυτο και δεν την λενε σε οσους απεχουν απο τις ΓΣ αλλα αντιθετα σε οσους συμμετεχουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καθόλου φίλτατε ή βασικά περίπου τα μισά μέχρι σήμερα κ αυτό ισχύει για τους περισσότερους καταληψίες(για βολεμένα παιδάκια ψάξε στην ΠΑΣΠ κ ΔΑΠ),κατά διαστήματα έχω κερδίσει κ μόνος μου το ψωμάκι μου.

Και δεν έχω πρόβλημα να το ξανα κάνω.

Αλλά ρε γμτ σε όλες τις καφετέριες μουνιά θέλουν,οι ψωλές αδιάφορες είναι.... :-

να σου δανείζω να πας μέχρι Καζαμπλανκα για αλλαγή φύλου ???

Επισκέπτης
Στήσε κάλπες και όρισε συγκεκριμένη ώρα και μέρα ψηφοφορίας αν τολμάς και ας μην έρθουν να ψηφίσουν...
Ποια η διαφορά της κάλπης με την γενική συνέλευση;;;

Ποια η διαφορά να έρθεις να σηκώσεις το κουλό σου υπέρ ή κατά με το να το σταυρώσεις με ψηφαλάκι;;;

Η γενική συνέλευση είναι κ πολύ λιγότερο χρονοβόρα κ απαιτητική........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η πλακα ειναι οτι ειναι ακριβως οι γενικα σταρχιδιστες και παρτακηδες που πασσαρουν για προτυπα οι νεολιμπεραλ ταλεμπαναιοι.

Γι'αυτο και δεν την λενε σε οσους απεχουν απο τις ΓΣ αλλα αντιθετα σε οσους συμμετεχουν.

Θα στήσετε κάλπες και θα κάνετε ποτέ κανονική ψηφοφορία;
Δεν έχετε περιέργεια να δείτε πόσο πραγματικά μετράτε;
Και όχι, δεν είναι σταρχιδιστές αυτοί που απλά θέλουν να μάθουν 5 πράγματα και όχι να μετατρέψουν το πανεπιστήμιο σε πεδίο μάχης για τις ιδεολογικές ονειρώξεις τους...

Όσο για τους νεολίμπεραλ ταλιμπαναίους, αυτοί είναι ήδη σε κανά αει της αλλοδαπής και απλά γουστάρουν να βλέπουν τον ανταγωνισμό να μειώνεται χωρίς να κάνουν τίποτα...

να σου δανείζω να πας μέχρι Καζαμπλανκα για αλλαγή φύλου ???

Στην περίπτωση του παπαζόλη, η επέμβαση μπορεί να γίνει και σε μανικιουρίστρια...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τσεκαρε το προηγουμενο ποστ μου.
μια απο τα ιδια και εκει τυπε.τοση ωρα σου λεμε το λογικο εσυ εκει τα ιδια γραφεις.τιποτα συγκεκριμενο σε αντιθεση εμ αυτο που υποστηριζεις.

Επισκέπτης
Και όχι, δεν είναι σταρχιδιστές αυτοί που απλά θέλουν να μάθουν 5 πράγματα και όχι να μετατρέψουν το πανεπιστήμιο σε πεδίο μάχης για τις ιδεολογικές ονειρώξεις τους...

Όσο για τους νεολίμπεραλ ταλιμπαναίους, αυτοί είναι ήδη σε κανά αει της αλλοδαπής και απλά γουστάρουν να βλέπουν τον ανταγωνισμό να μειώνεται χωρίς να κάνουν τίποτα...
Αυτοί οι μη σταρχιδιστές που διψάνε για μόρφωση γιατί δεν μπορούν να πάρουν τον κώλο τους να έρθουν στην γενική συνέλευση να σηκώσουν το κουλό τους κατά της κατάληψης κ θα το κάνουν αν στηθεί κάλπη ε;;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ποια η διαφορά της κάλπης με την γενική συνέλευση;;;

Ποια η διαφορά να έρθεις να σηκώσεις το κουλό σου υπέρ ή κατά με το να το σταυρώσεις με ψηφαλάκι;;;

Η γενική συνέλευση είναι κ πολύ λιγότερο χρονοβόρα κ απαιτητική........

Παπατρολ, θα σε ρωτούσα αν το παίζεις μαλάκας αλλά ξέρω ήδη την απάντηση...
Ξέρω πώς γίνονται οι συνελεύσεις και τί πουστιές γίνονται για να υπάρχει τη στιγμή που τεθεί το ζήτημα δεδομένη πλειοψηφία...
Βάλε κάλπη σου λέω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτοί οι μη σταρχιδιστές που διψάνε για μόρφωση γιατί δεν μπορούν να πάρουν τον κώλο τους να έρθουν στην γενική συνέλευση να σηκώσουν το κουλό τους κατά της κατάληψης κ θα το κάνουν αν στηθεί κάλπη ε;;;;

Ναι, θα το κάνουν...
Για αυτό και δεν θα στήσεις ποτέ κάλπη και μονίμως θα συγκαλείς συνελεύσεις στα μουλωχτά μην και έρθει κανείς άλλος εκτός παρέας.

Επισκέπτης
Και γιατι αδιαφορουν ενω χανουν μαθηματα?
Απλο δεν ειναι να πανε σε μια ΓΣ και να καθαρισουνε τη φαση δημοκρατικα?

Να τους τα χωσετε...

Επισκέπτης
Παπατρολ, θα σε ρωτούσα αν το παίζεις μαλάκας αλλά ξέρω ήδη την απάντηση...
Ξέρω πώς γίνονται οι συνελεύσεις και τί πουστιές γίνονται για να υπάρχει τη στιγμή που τεθεί το ζήτημα δεδομένη πλειοψηφία...
Βάλε κάλπη σου λέω...
Η μόνη πουστιά που παίζεται είναι να έρχονται κάτι δαπίτες/-ίσες 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία κ να ψηφίζουν δαγκωτό.

Τίποτε περισσότερο....τα αλλά ανήκουν στην φαντασία.

Η ενημέρωση πέφτει από την προηγούμενη συνέλευση κιόλας κ υπάρχουν αφίσες στην σχολή,τί άλλο θες,να βγουν με ντουντούκες στην πόλη;;;

Επισκέπτης
Ρε συ παπαζολη τι συμμετοχη παιζει στις φοιτητικες?Σαν ποσοστο?

Γιατι πουλανε τρελιτσα οι τρανυδες και σια.

Επισκέπτης
Ναι, θα το κάνουν...
Για αυτό και δεν θα στήσεις ποτέ κάλπη και μονίμως θα συγκαλείς συνελεύσεις στα μουλωχτά μην και έρθει κανείς άλλος εκτός παρέας.
Πες κ το γιατί.

Όπως υποτίθεται στήνεται η ψηφοφορία στις γενικές συνελεύσεις ομοίως μπορεί να στηθεί κ με κάλπη...να έρθουν δηλαδή να ψηφίσουν οι γνωστοί-άγνωστοι,όχι;;;

Επισκέπτης
Ρε συ παπαζολη τι συμμετοχη παιζει στις φοιτητικες?Σαν ποσοστο?

Γιατι πουλανε τρελιτσα οι τρανυδες και σια.
Σε εμάς ήταν 600 στην πρώτη συνέλευση κ 700 στην δεύτερη.

Με ενεργούς φοιτητές κοντά στους 800.

Σε όλες τις σχολές το 1/3 σίγουρα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και γιατι αδιαφορουν ενω χανουν μαθηματα?
Απλο δεν ειναι να πανε σε μια ΓΣ και να καθαρισουνε τη φαση δημοκρατικα?

Να τους τα χωσετε...

Θα το έκανα αν δεν ήξερα πώς συγκαλούνται και πώς διεξάγονται οι γσ...
Αλλά όπως είπα, το ότι κάποιοι απίθανοι θέτουν ψήφισμα για μια παρανομία, δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να σταθούν απίκο για να τους αποτρέψουν...

Και φυσικά, ας γίνονται καταλήψεις, ας χάνονται εξάμηνα, ας μην παίρνουν πτυχία ή αν πάρουν να έχουν αξία ενδεικτικού από το νηπιαγωγείο "το χαρούμενο μελίσσι"...
Λιγότερος ανταγωνισμός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom