Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να πανε οσοι απεχουν για να επηρεασουν το αποτελεσμα υπερ τους.

ΦΠ σπρεχεν.

Εγώ ξέρω ότι οι σοβαρές ψηφοφορίες γίονται σε συγκεκριμένες μέρες, αφού υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση με εκλογικό κατάλογο και κάλπη...
Τα υπόλοιπα είναι ταλιμπανισμοί και επίφαση νομιμότητας σε παράνομες ενέργειες...(λες και η ψηφορορία νομιποποιεί την κατάληψη...σε λίγο θα βγάζουν και εντάλματα εκτέλεσης ταξικών εχθρών...)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ωωωω ρε μαζικότητα το κίνημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑ
από ,,, 15:00, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
θεματικές: Καμμία θεματική

,,,

Ανοίγω το ποστ για να γράφουμε την εξέλιξη της πορείας.

Προσθέστε τα σχόλιά σας
1330890
einai ligo kapws
από lucky 13 14:48, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
provlhmatiko na exoun parthei tosa metra kai na einai mono kana 2 xiliaro stous dromous ....

1330892
ακομα πιο προβληματικο
από (μαλλον) 14:55, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
το οτι εχουν κλεισει πανω απο 250 σχολες και παρολαυτα το φοιτηταριο βαριεται.

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω ότι οι σοβαρές ψηφοφορίες γίονται σε συγκεκριμένες μέρες, αφού υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση με εκλογικό κατάλογο και κάλπη...
Τα υπόλοιπα είναι ταλιμπανισμοί και επίφαση νομιμότητας σε παράνομες ενέργειες...(λες και η ψηφορορία νομιποποιεί την κατάληψη...σε λίγο θα βγάζουν και εντάλματα εκτέλεσης ταξικών εχθρών...)
Ο δρομος για τις ΓΣ ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα...Ξανα:ΦΠ σπρεχεν.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλά εσύ δεν παίρνεις ούτε από πλάκα - σιγά μην έχουμε και πρότυπο τον Κωστόπουλο ρε σουπερμάους. ;)

Είμαι ευτυχισμένος με ότι έχω - δόξα τον Αλλάχ. :boobies: Αφήνω τις Σταρ Ελλάς να τις πηδάει ο Πετράν. :2funny:
συμφωνω σε ολα εκτος απο το δοξα στον αλλαχ.προτιμω το δοξα στο βουδα.ειμαι πιο ζεν εγω πως να το κανουμε... :grin: :grin:.οσοσ για τον πετραν και καλη εκμπομπη ειχε και γυναικαρες ειχε και εχει και φαν της μυκονου ειναι οποτε μια χαρα τον βρισκω...μακαρι αλλοι να ειχαν την επιτυχια του ασχετα αν συμφωνουν μαζι του η οχι.εξαλλου δεν ειπαμε οτι εοχυμε προτυπο τον πετραν.ασε που αλλοι στο πασοκ και μαλιστα μεσα απο πολιτικες θεσεις και αξιωματα στο δημοσιο απο τα ζιβαγγο κατεληξαν στην χλιδα.μην τα ριχνουμε στον πετραν τωρα που εξαλλου μαγκια του εκει που εφτασε και ειναι απο τους ελληνες εκδοτες με πολλα εντυπα δικα του.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο δρομος για τις ΓΣ ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα...Ξανα:ΦΠ σπρεχεν.

Σε σχολές με 3.000 άτομα αν στις 10 το βράδυ ανακοινώσω ότι αύριο στις 10 έχω γενική συνέλευση και το ζήτημα για κατάληψη τίθεται σε χρόνο που μέσα στην αίθουσα πλειοψηφία έχουν οι υπέρ, τότε μιλάμε για παρωδία ψηφοφορίας...
Βάλε μια κάλπη και κατάλογο, δώσε τρεις μέρες διορία και θα σου πω αν γίνει κατάληψη...
Βέβαια και κατά της κατάληψης να ψηφίσουν οι φοιτητές (όπως έχει συμβεί πλειστάκις), πάλι κατάληψη θα γίνει...
Σιγά μην αφήσουν οι κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας αστικές διαδικασίες να χαλάσουν το ιδεολόγημά τους...

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
συμφωνω σε ολα εκτος απο το δοξα στον αλλαχ.προτιμω το δοξα στο βουδα.ειμαι πιο ζεν εγω πως να το κανουμε... :grin: :grin:.οσοσ για τον πετραν και καλη εκμπομπη ειχε και γυναικαρες ειχε και εχει και φαν της μυκονου ειναι οποτε μια χαρα τον βρισκω...μακαρι αλλοι να ειχαν την επιτυχια του ασχετα αν συμφωνουν μαζι του η οχι.εξαλλου δεν ειπαμε οτι εοχυμε προτυπο τον πετραν.ασε που αλλοι στο πασοκ και μαλιστα μεσα απο πολιτικες θεσεις και αξιωματα στο δημοσιο απο τα ζιβαγγο κατεληξαν στην χλιδα.μην τα ριχνουμε στον πετραν τωρα που εξαλλου μαγκια του εκει που εφτασε και ειναι απο τους ελληνες εκδοτες με πολλα εντυπα δικα του.
+1

Στον supermouse πέστα - και δουλειές δημιούργησε και δούλεψε άπειρες ώρες ο ίδιος. Ο κόσμος έβλεπε ένα όνομα, το lifestyle, τη Φίλιπα Μάθιους (τότε ;)) και νόμιζε/νομίζει ότι δεν έχει ανασφάλειες ο επιχειρηματίας, δεν έχει επιχειρηματικά δάνεια στο όριο κλπ. Τόσα ξέρουν τα μουλάρια... :uglystupid:

Για ρώτα τον πόσο εύκολο ήταν να φύγει από τον Τερζόπουλο και να γίνει ο ίδιος εκδότης; ;)

Επισκέπτης
Την νομιμοποιει ΠΟΛΙΤΙΚΑ...Τα δικαιωματα που λεγαμε.

Αλλωστε το προβλημα σας ειναι οτι οι καταληψεις δεν ειναι νομιμοποιημενες πολιτικα λογω ανεπαρκους προσελευσης στις ΓΣ...Ενα επιχειρημα που"ξεχνατε"για τις βουλευτικες εκλογες.

Επισκέπτης
+1

Στον supermouse πέστα - και δουλειές δημιούργησε και δούλεψε άπειρες ώρες ο ίδιος. Ο κόσμος έβλεπε ένα όνομα, το lifestyle, τη Φίλιπα Μάθιους (τότε ;)) και νόμιζε/νομίζει ότι δεν έχει ανασφάλειες ο επιχειρηματίας, δεν έχει επιχειρηματικά δάνεια στο όριο κλπ. Τόσα ξέρουν τα μουλάρια... :uglystupid:

Για ρώτα τον πόσο εύκολο ήταν να φύγει από τον Τερζόπουλο και να γίνει ο ίδιος εκδότης; ;)
Τελικα ειναι προτυπο ο Κωστοπουλος η οχι?
Με μπερδεψες.

Επισκέπτης
Σε σχολές με 3.000 άτομα αν στις 10 το βράδυ ανακοινώσω ότι αύριο στις 10 έχω γενική συνέλευση και το ζήτημα για κατάληψη τίθεται σε χρόνο που μέσα στην αίθουσα πλειοψηφία έχουν οι υπέρ, τότε μιλάμε για παρωδία ψηφοφορίας...
Βάλε μια κάλπη και κατάλογο, δώσε τρεις μέρες διορία και θα σου πω αν γίνει κατάληψη...
Βέβαια και κατά της κατάληψης να ψηφίσουν οι φοιτητές (όπως έχει συμβεί πλειστάκις), πάλι κατάληψη θα γίνει...
Σιγά μην αφήσουν οι κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας αστικές διαδικασίες να χαλάσουν το ιδεολόγημά τους...
Φαντάζομαι δεν  αγνοείς πως κ πολλοί δαπίτες εκτός από τους κάτοχους της απόλυτης αλήθειας αντιπολιτεύονται το ΠΑΣΟΚ μέσω κατάληψης....ναι το ζούμε κ αυτό. :2funny:

Επίσης αυτό που λες τρεις ημέρες διορία για ψηφοφορία είναι πρακτικά αδύνατο γιατί οι αποφάσεις πρέπει να'ναι άμεσες,σήμερα κλείνει η σχολή ή σήμερα ανοίγει...δεν γίνεται να υπάρχει χρονικό κενό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Αλλωστε το προβλημα σας ειναι οτι οι καταληψεις δεν ειναι νομιμοποιημενες πολιτικα λογω ανεπαρκους προσελευσης στις ΓΣ...Ενα επιχειρημα που"ξεχνατε"για τις βουλευτικες εκλογες.

όχι ... οι συνελεύσεις δεν είναι νομιμοποιημένες πολιτικά γιατί δεν ακολουθούνται οι διαδικασίες που επιβάλλει το καταστατικό των φοιτητικών συλλόγων στο όνομα των οποίων λαμβάνονται οι αποφάσεις...

αν ακολουθηθεί πιστά το καταστατικό καμμία απολύτως αντίρρηση.. αλλά ελα που το γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους...

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Με μπερδεψες.
Οι λεκτικοί ακροβατισμοί δεν περνάνε σε μένα φιλαράκι, δεν πα να ΄χεις 50Κ μηνύματα. ;)

Σου είπα και πιο πάνω, ότι είμαι μια χαρά (δόξα τον Jesus :)). Όταν κάνεις παράθεση, λέγε και κάτι... έτσι supermouse? :boobies:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Με το να κοτσάρεις τη λέξη "πολιτικά" σε κάθε περίπτωση, δεν νομιμποιεί τίποτα...
Ούτε και υπάρχει πολιτικό δικαίωμα στην παρανομία...

Δηλαδή αν μια γενική συνέλευση κατοίκων άνω μαγούλας πει να διώξουν όλους τους νόμιμους αλλοδαπούς από το χωριό τους ή να αποκλείσουν την είσοδο σε όποιον δεν τους φαίνεται σόι, θα ήταν πολιτικά νόμιμη η ενέργεια και θα έπρεπε να τη σεβαστούμε;

Επαναλαμβάνω...Καμία ψηφορορία δεν νομιμοποεί τίποτα...Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό που γίνεται δεν είναι ψηφορία αλλά μια φασιστική μεθόδευση να περάσουμε θέσεις με ψευδεοίφαση νομιμότητας...
Ψηφοφορία ίσοον κατάλογος και κάλπη και συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης γνωστή από πριν.

Επισκέπτης
όχι ... οι συνελεύσεις δεν είναι νομιμοποιημένες πολιτικά γιατί δεν ακολουθούνται οι διαδικασίες που επιβάλλει το καταστατικό των φοιτητικών συλλόγων στο όνομα των οποίων λαμβάνονται οι αποφάσεις...

αν ακολουθηθεί πιστά το καταστατικό καμμία απολύτως αντίρρηση.. αλλά ελα που το γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους...
Να παει η"σιωπηλη πλειοψηφια"που πιθανον να ΧΕΖΕΙ την ωρα των ΓΣ και να παρει τα πραματα στα χερια της...

Επισκέπτης
Σου είπα και πιο πάνω, ότι είμαι μια χαρά (δόξα τον Jesus :)). Όταν κάνεις παράθεση, λέγε και κάτι... έτσι supermouse? :boobies:
Ειπα οτι ξειπες.

Και επειδη το φραγκα-κωλοι ΔΕΝ το πολυγουσταρω σαν αστρο λαμπρο που οδηγει δεν τον εχω προτυπο.

Επισκέπτης

Για πες,για πες τί δεν ακολουθείται από το καταστατικό;;; :boobies:

Τα πάντα είναι νομιμότατα κ κάλπη να στηθεί που λέει ο ίσιος πάλι θα βαρεθούν να πάνε αυτοί που δεν πάνε κ στις συνελεύσεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να παει η"σιωπηλη πλειοψηφια"που πιθανον να ΧΕΖΕΙ την ωρα των ΓΣ και να παρει τα πραματα στα χερια της...

Δηλαδή αν 100 απίθανοι τύποι συγκαλέσουν γενική συνέλευση με αίτημα την αλλαγή του συντάγματος, πρέπει οι υπόλοιποι 10.999.900 να τρέξουν πανικόβλητοι να ψηφίσουν να μην αλλάξει το σύνταγμα;
Οφου....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
+1

τον αρη λες?και αυτος παλιος φαν της μυκονου.εξαλλου για λαιφ σταιλ μιλαμε.και το γραφω αυτο γιατι δεν ειχε πολιτικα εντυπα να παιρνει δουλεις του δημοσιου.τουλαχιστον οχι απο οσο ξερω να ειμαι σαφης και ειλικρινεις.τωρα αν εχουν ακουστει η οσα εχουν ακουστει για την παρτη του ρε μαγκες και ποιος απο εμας ειναι τελειος?ουτε εγω γινεται να συμφωνησω σε ολα οσα λεει παρολο που στην εκπομπη του εχει πει πολυ σωστα για την κριση τα οποια βγαινουν τωρα αληθινα εστω και αργα.δεν τον ξερω αλλα με οσα εχω δει και ακουσει απο τις εκπομπες του τον παω και αν εχει και εξοχικο μυκονο και σπιταρονα σε καποιο χλιδατο προαστιο της αθηνας μαγκια του.τον ζηλευω σε αυτο και τον παραδεχομαι.τα παει μια χαρα ειδικα σε μια ζουγκλα οπως η δημοσιογραφια?
Με μπερδεψες.
τυπε προτυπο μπορει να ειναι στο οτι εχει καταφερει απο το τιποτα αυτα που καταφερε χωρις να εμπλεκεται σε πολιτκες εφημεριδες αλλα σε λαιφ σταιλ εντυπα που δεν νομιζω να παιρνει δουλειες του δημοσιου απο εκει.τουλαχιστον απο οσα ξερω ετσι?και σε αυτον τον παραδεχομαι ως μαγκα.προτυπο ειναι πολυ γενικη εννοια για αν περιμενεις μια καταφατικη η αρνητικη απαντηση εκτος αν εκανες επιτηδες αυτην την ερωτηση την τοσο απολυτη για γκεμπελικους λογους για να γενικοποιησεις και να περασεις αυτο που εχεις μεσα στο κεφαλι σου τυπε.εσυ ξερεις καλυτερα μαλλον...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για πες,για πες τί δεν ακολουθείται από το καταστατικό;;; :boobies:

Τα πάντα είναι νομιμότατα κ κάλπη να στηθεί που λέει ο ίσιος πάλι θα βαρεθούν να πάνε αυτοί που δεν πάνε κ στις συνελεύσεις.

Στήσε κάλπη αγορίνα μου...
Αν τολμας φυσικά...
Διότι σε σχολές 3000 ατόμων το να ψηφίζουν 200 άτομα μάξιμουμ δια βοής και στα ξαφνικά - μουλωχτά, σημαίνει ότι κάτι φοβούνται...

Επισκέπτης
Δηλαδή αν 100 απίθανοι τύποι συγκαλέσουν γενική συνέλευση με αίτημα την αλλαγή του συντάγματος, πρέπει οι υπόλοιποι 10.999.900 να τρέξουν πανικόβλητοι να ψηφίσουν να μην αλλάξει το σύνταγμα;
Οφου....
Το ζητημα λεγεται καταληψη και μαθηματα που χανονται με την καταληψη.

Για τα υπολοιπα τα λεει ο παπαζολης που ειναι και μεσα στο χορο,νομιζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom