You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 136
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χθες εκανα μια χρηματοοικονομικη αναλυση
Το μεταπτυχιακο μου κόστισε περιπου 10000€ (ενα ακριβο υπόθετο)
Αν αντι για σπουδες και "μενουμε Ελλάδα" επενδυα στο project "πρωτο τραπεζι πιστα σε 2ης διαλογης μπουζουκτιδικο" και με δεδομενο οτι το μπουκαλι κανει γυρω στα 150€ με τα παρελκομενα (βαλε και 150€ κανα λουλουδι και κανα κερασμα σε καμια σκυλου) μας κανει 300Ε αρα θα παιρναγα 33 βραδια (κανα εξαμηνο δηλαδη με 2 επισκεψεις εβδομδιαιως) μεθης και ξωφαλτσου πιασιματος κανενος κωλου αντε και με 2-3 ξεπετες.
με λιγα λογια στα μπουζουκια θα χαλαγα 10000Ε, μισο συκώτι θα ετρωγα 20 χυλόπιτες αλλα και 2-3-4-5 γκόμενες και στο φιναλε θα μου εμενε και η αναμνηση μιας αλητικης περιοδου !!
Ενω τωρα και που το εχω τι το εκανα ?? Αλλα των αλλων δουλειες εκανα και κάνω
Αρα η προταση μου ειναι να δημιουργηθει μεταπτυχιακό στα [size=12pt]μπουζουκικά!![/size]!
edit με κατευθυνσεις κιολας "βαρυ μπουζουκι" με διδακτορες στυλ Σουλα Μπουλα - Μαργαριτη κλπ παραδοσιακο στυλ Θωδη και Σαλέα στρατευμενο στυλ Σφακιανακη κλπ κλπ κλπ
Το μεταπτυχιακο μου κόστισε περιπου 10000€ (ενα ακριβο υπόθετο)
Αν αντι για σπουδες και "μενουμε Ελλάδα" επενδυα στο project "πρωτο τραπεζι πιστα σε 2ης διαλογης μπουζουκτιδικο" και με δεδομενο οτι το μπουκαλι κανει γυρω στα 150€ με τα παρελκομενα (βαλε και 150€ κανα λουλουδι και κανα κερασμα σε καμια σκυλου) μας κανει 300Ε αρα θα παιρναγα 33 βραδια (κανα εξαμηνο δηλαδη με 2 επισκεψεις εβδομδιαιως) μεθης και ξωφαλτσου πιασιματος κανενος κωλου αντε και με 2-3 ξεπετες.
με λιγα λογια στα μπουζουκια θα χαλαγα 10000Ε, μισο συκώτι θα ετρωγα 20 χυλόπιτες αλλα και 2-3-4-5 γκόμενες και στο φιναλε θα μου εμενε και η αναμνηση μιας αλητικης περιοδου !!
Ενω τωρα και που το εχω τι το εκανα ?? Αλλα των αλλων δουλειες εκανα και κάνω
Αρα η προταση μου ειναι να δημιουργηθει μεταπτυχιακό στα [size=12pt]μπουζουκικά!![/size]!
edit με κατευθυνσεις κιολας "βαρυ μπουζουκι" με διδακτορες στυλ Σουλα Μπουλα - Μαργαριτη κλπ παραδοσιακο στυλ Θωδη και Σαλέα στρατευμενο στυλ Σφακιανακη κλπ κλπ κλπ
Μαργαριτη
Θεός. Και πολύ καλό παιδί.
Προτείνεται για διδάκτωρ και μάλιστα αμεσα-αβαδιστα-αατος
Καθε χρόνο τα ελληνικά μαγαζια ξερνάνε χιλιάδες αποφοίτων. Οι περισσότεροι υποαπασχολούνται κάνοντας δουλειές άλλες απο αυτές που έχουν σπουδάσει, άλλοι ξεκινάνε με 800-1000 ευρώ και δουλέυουν σα σκλάβοι. Ορισμένοι πάνε μπροστά.
...καλό θα ήταν να δεις και την άποψη της αγοράς εκτός απο αυτά που σου λένε οι παρατρεχάμενοι στα ελληνικά μαγαζιά.
Δεν έχω σχέση με Οικονομικά αλλά μετά από 10 χρόνια στην ελληνική "αγορά εργασίας", συμφωνώ. Όπως και με το παράδειγμα του υδραυλικού.
Αν επιτρέπεται, πού έκανες μεταπτυχιακό;
με κατευθυνσεις κιολας "βαρυ μπουζουκι" με διδακτορες στυλ Σουλα Μπουλα - Μαργαριτη κλπ παραδοσιακο στυλ Θωδη και Σαλέα στρατευμενο στυλ Σφακιανακη κλπ κλπ κλπ
Σε τι είναι στρατευμένος ο Σφακιανάκης;
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Φιλε pepe_le_pew εχω κανει ακριβως την ιδια σκεψη στη ζωη μου.
Βεβαια καποια στιγμη αποφασισα να παρω και δευτερο πτυχιο στο πανεπιστημιο του Συγγρου,
τωρα ειμαι και γω στην φαση που κοιταζω τα μεταπτυχιακα αλλα ειναι πολυ ακριβα τα ριμαδια τα διδακτρα ρε γαμωτο.
Βεβαια καποια στιγμη αποφασισα να παρω και δευτερο πτυχιο στο πανεπιστημιο του Συγγρου,
τωρα ειμαι και γω στην φαση που κοιταζω τα μεταπτυχιακα αλλα ειναι πολυ ακριβα τα ριμαδια τα διδακτρα ρε γαμωτο.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
φίλε ο Βγενόπουλος ήτανε δικηγορίσκος της καρπαζάς και ασχολιότανε αποκλειστικά με διαζύγια...ο γνωστός <<διαζυκηγόρος>>.
Μαριονετίτσα είναι, απλά όπως συμβαίνει με πολλά ονόματα, έρχονται αστροναυτικά, προσγειώνονται, προωθούνται για κάποιους σκοπούς. Να θυμάσαι ότι όσο ισχυρός φαίνεται τόσο αναλώσιμος είναι, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, αυξάνεται η δυναμική σου ενέργεια και η πιθανότητα πτώσης.
Δεν είναι ιδανικό παράδειγμα.
Υποστηρίζω και πάλι, Υδραυλικός-Ηλεκτρολόγος, τρέξιμο μπίχλα αλλά μπορείς να καθαρίσεις χαρτί (και κανα τυχερό με τη λυγερόκορμη βυζού χήρα του φούρναρη).
Μαριονετίτσα είναι, απλά όπως συμβαίνει με πολλά ονόματα, έρχονται αστροναυτικά, προσγειώνονται, προωθούνται για κάποιους σκοπούς. Να θυμάσαι ότι όσο ισχυρός φαίνεται τόσο αναλώσιμος είναι, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, αυξάνεται η δυναμική σου ενέργεια και η πιθανότητα πτώσης.
Υποστηρίζω και πάλι, Υδραυλικός-Ηλεκτρολόγος, τρέξιμο μπίχλα αλλά μπορείς να καθαρίσεις χαρτί (και κανα τυχερό με τη λυγερόκορμη βυζού χήρα του φούρναρη).
φίλε ο Βγενόπουλος ήτανε δικηγορίσκος της καρπαζάς και ασχολιότανε αποκλειστικά με διαζύγια...ο γνωστός <<διαζυκηγόρος>>.
μαλλον θελεις ενημερωση φιλε μου.μαθε τι ηταν ο βγενοπουλος και τι δουλειες εκανε το γραφειο του και μετα να μιλας.σε πληροφορω οτι της μεγαλυτερες εταιριες εκπροσωπουσε.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εδώ κάνεις λάθος...
Πολύ πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, είχε (και εξακολουθεί να έχει) μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα με ζηλευτό πελατολόγιο και τζίρους...
Και μέσω της δικηγορίας απέκτησε προσβάσεις και know how για να κάνει ό,τι κάνει...
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
φυτευτός...κουρδιστός
φυτευτός...κουρδιστός
ενταξει μας επεισες τωρα.ετσι και αλλιως η μαλακια δεν δικαιολογητε.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
κι όταν καταλάβουμε ότι τέτοια πρότυπα μας πάνε στο μεσαίωνα και δεν είναι να ακολουθούνται ίσως ζήσουμε καλλίτερα
κι όταν καταλάβουμε ότι τέτοια πρότυπα μας πάνε στο μεσαίωνα και δεν είναι να ακολουθούνται ίσως ζήσουμε καλλίτερα
ενω αυτους που ψηφιζεις τοσα χρονια σε εχουν οδηγησει στα υψη.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
i dont vote
Για πάρτο αλλιώς γιατί είσαι μίλια μακριά. Δεν είναι όλοι λαμόγια ξέρεις...φίλε ο Βγενόπουλος ήτανε δικηγορίσκος της καρπαζάς και ασχολιότανε αποκλειστικά με διαζύγια...ο γνωστός <<διαζυκηγόρος>>.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
δέν είμαι τόσο υπάκουος στην προστακτική...πρέπει να δοκιμάσεις άλλο ύφος.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
μαγκες γνωριζει κανεις που μπορω να μαθω για χρηματιστηρια κ γενικοτερα τι παιζει???οχι σπουδες!
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
χρηματιστηριακά = τρελή μούφα + τρελή βαρεμάρα
Ο αδελφός μου είναι απόφοιτος του οικονομικού τμήματος της ΑΣΟΕΕ και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με χρηματιστηριακά.Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που να εργάζεται στον συγκεκριμένο τομέα και έχει να προτείνει κάποιο καλό μεταπτυχιακό(Ελλάδα ή εξωτερικό)
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
γιατι το λες φιλε μου??
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Προσωπική μου άποψη είναι φίλε μου. Τα βρίσκω φοβερά βαρετά και τελείως άχρηστα. Έχεις γνωρίσει ποτέ κανέναν χρηματιστή που να μπορεί να προβλέψει τις αγορές?
γιατι το λες φιλε μου??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24