DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
πειραιας-πασαλιμανι ειναι η δευτερη πατριδα μου,αλλα τον αγαπω πιο πολλυ απο τη πρωτη(επαρχια),πιο ωραιο μερος και πιο ωραιοι ανθρωποι εδω....μαλλον ειμαι λιγο πιο μεγαλος απο σενα , τελιωσα πα.πει το χρημ/κο πριν το 97.....για master μας εδιωχναν να μη το κανουμε πειραια,δεν ειχε νοημα να ξανακανουμε μια απο τα ιδια μας ελεγαν ο χαρδουβελλης τραυλος κλπ.
για τον φιλο που ψαχνει για τον αδελφο του....ειναι κορεσμενες αυτες οι δουλειες φιλε τα τελευταια χρονια που σημαινει δυσκολα βρισκει καποιος δουλεια και δε καλοπληρωνεται(μη κοιτας τουσ παλιους τους πιασμενους..).αυτο βεβαια δε σημαινει πως σηκωνουμε τα χερια ψηλα και παραδινομαστε,αλλοιμονο ;)
για να παμε παραμεσα τωρα(σε χρηματιστηριακα αναφερομαι) να ξερεις οτι τωρα ειναι πιο αυτοματοποιημενα τα πραγματα,πιο computerized,και εχει ξεκινησει η ταση στο εξωτερικο να προτιμανε αποφοιτους απο φυσικη και μαθηματικα επειδη ειναι πολλυ καλυτεροι σε πολλαπλα? συστηματα εξισωσεων απο εμας.
Ναι,όταν τελειώνες εσύ ,εγώ έμπαινα στο ΠΑΠΕΙ.εμείς ήμασταν τυχεροί ,γιαρτί είχαμε κ άνεση ΄χωρου,και όχι το χάλι που έχει σήμερα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ΜΑΣΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.Αναπαράγονται τα ίδια πράγματα.Θα ακολουθήσεις διαφορετικό
Ειδικά όσοι τελειώνουν πολυτεχνειακές σπουδές,αποψη μου,είναι να κάνουν μάστερ στον ευρύτερο οικονομικό τομέα,για να χουν πολύπλευρη γνώση κ εξειδίκευση,μιας κ όλα κυμαίνονται γύρω από τα οικονομικά.