Νέα

Μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
πειραιας-πασαλιμανι ειναι η δευτερη πατριδα μου,αλλα τον αγαπω πιο πολλυ απο τη πρωτη(επαρχια),πιο ωραιο μερος και πιο ωραιοι ανθρωποι εδω....μαλλον ειμαι λιγο πιο μεγαλος απο σενα , τελιωσα πα.πει το χρημ/κο πριν το 97.....για master μας εδιωχναν να μη το κανουμε πειραια,δεν ειχε νοημα να ξανακανουμε μια απο τα ιδια μας ελεγαν ο χαρδουβελλης τραυλος κλπ.
για τον φιλο που ψαχνει για τον αδελφο του....ειναι κορεσμενες αυτες οι δουλειες φιλε τα τελευταια χρονια που σημαινει δυσκολα βρισκει καποιος δουλεια και δε καλοπληρωνεται(μη κοιτας τουσ παλιους τους πιασμενους..).αυτο βεβαια δε σημαινει πως σηκωνουμε τα χερια ψηλα και παραδινομαστε,αλλοιμονο ;)
  για να παμε παραμεσα τωρα(σε χρηματιστηριακα αναφερομαι) να ξερεις οτι τωρα ειναι πιο αυτοματοποιημενα τα πραγματα,πιο computerized,και εχει ξεκινησει η ταση στο εξωτερικο να προτιμανε αποφοιτους απο φυσικη και μαθηματικα επειδη ειναι πολλυ καλυτεροι σε πολλαπλα? συστηματα εξισωσεων απο εμας.

Ναι,όταν τελειώνες εσύ ,εγώ έμπαινα στο ΠΑΠΕΙ.εμείς ήμασταν τυχεροί ,γιαρτί είχαμε κ άνεση ΄χωρου,και όχι το χάλι που έχει σήμερα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ΜΑΣΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.Αναπαράγονται τα ίδια πράγματα.Θα ακολουθήσεις διαφορετικό
Ειδικά όσοι τελειώνουν πολυτεχνειακές σπουδές,αποψη μου,είναι να κάνουν μάστερ στον ευρύτερο οικονομικό τομέα,για να χουν πολύπλευρη γνώση κ εξειδίκευση,μιας κ όλα κυμαίνονται γύρω από τα οικονομικά.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παραθετω το link του ΔΙΚΑΤΣΑ ,
που ειναι ισως το πρωτο μερος που πρεπει να κοιταξεις,
ωστε να εισαι σιγουρος ποες σχολες ή πα;νεπηστημια εγκρινει το ελληνικο
κρατος, ωστε να μην πανε οι σπουδες στραφι και το πτυχιο δεν αναγνωριζεται...

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
@ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ Συναγωνιστή το ΠΑ.ΠΕΙ. σαν ίδρυμα δεν υπαρχει πουθενά!!!Άλλο το τμήμα σου που είναι εξαιρετικό!Σαν πανεπιστήμιο δεν είναι καν μέσα στην 3αδα στην Ελλάδα!

@nikospireas φίλε οι καθηγητές του τμήματός σου διδάσκουν και στα μεταπτυχιακά του τμήματος??

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
οι υδραυλικοί βγάζουν πιο πολλα

Οι υδραυλικοί βγάζουν πιο πολλά απο έναν μέτριο χρηματιστή/οικονομολόγο/δικηγόρο/γιατρό/μηχανικό κτλ κτλ

Τι γίνεται όμως αν ξεχωρίσεις στον τομέα σου??Μήπως ο Παναγόπουλος ζηλεύει τους υδραυλικούς?Ή μήπως ο Βγενόπουλος μετάνιωνει που δεν έγινε μπογιατζής?Και αναφέρω μόνο 2 ονόματα απο αυτούς που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους.Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα ακόμα και στην Ελλάδα(!!!)ανθρώπων που βγάζουν σε 1 μήνα όσα θα βγάλει ο καλύτερος υδραυλικός σε 1 ζωή..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι υδραυλικοί βγάζουν πιο πολλά απο έναν μέτριο χρηματιστή/οικονομολόγο/δικηγόρο/γιατρό/μηχανικό κτλ κτλ

Τι γίνεται όμως αν ξεχωρίσεις στον τομέα σου??Μήπως ο Παναγόπουλος ζηλεύει τους υδραυλικούς?Ή μήπως ο Βγενόπουλος μετάνιωνει που δεν έγινε μπογιατζής?Και αναφέρω μόνο 2 ονόματα απο αυτούς που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους.Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα ακόμα και στην Ελλάδα(!!!)ανθρώπων που βγάζουν σε 1 μήνα όσα θα βγάλει ο καλύτερος υδραυλικός σε 1 ζωή..

Καλα. Εντάξει.

Οταν γίνεις Βγενόπουλος μην ξεχάσεις να μας παρεις τηλέφωνο

Καλή συνέχεια

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Οπου και να παει θα φτασει στο σημειο νια κοπελα να βαζει αγγελία στο bourdela.tv για να βρει δουλεια

να παει εξω και να μεινει 2-3-5-6-18 χρονια και να γυρισει οταν η Ελλάδα ολοκληρωσει την αναπτυξη της !!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μου θυμίζει ένα γνωστό που μετά απο 7 χρόνια τελείωσε ασοεε και δήλωσε την ωρα που τρώγαμε οτι προφανώς και δε φοβαται την αγορά εργασιας γιατί εχει τελειώσει ασοεε.

Παρα λίγο να μας φύγουν τα μπιφτέκια απο τη μύτη

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=13197&lfs=gr[/code[/URL]]

εδω και διαλιεεεεεεεεχτε  
ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ 

στιχοι

Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου
του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς,
πατρίδα θρησκεία, σουβλάκι με πίτα,
του Datsun, Adidas και χάνι της Γραβιάς.

Τσαρούχι, Rolex, Νακμπάρ,
ρεπόρτερς και Τζέι Αρ,
με Honda η Ελλάδα προς την δόξα τραβά,
με Marx, Ορθοδοξία και με μια ζεϊμπεκιά
να την η Ελλάδα ανάσκελα...

Ξεσηκωθείτε Έλληνες, ξεσηκωθείτε πατριώτες!
Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
με Rolex στα χέρια με γούνες στους ώμους.
Ίτε παίδες Ελλήνων υπέρ βωμών και εστιών,
υπέρ πατρίδος και θεών, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών ημών.

Υπέρ αγοράς Super Market Electric,
υπέρ Prisunic Μαρινόπουλος.
Αναφωνήσατε λοιπόν μετ' εμού: "Ζητάω-ζητώ"!
Ζήτω!
Πάντα ζει, ζήτω!
Πάντα ζει με τον Πανταζή. Ζήτω!

[size=18pt]Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτις
άμα λάχει να ούμε...[/size]	

Χαρρυ κλυνν απο το [b]1985[/b]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλοι ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ και nikospireas συμφωνώ με τα όσα λέτε. Όντως αυτά τα τρία ιδρύματα (ΠΑ.ΠΕΙ, Α.Σ.Ο.Ε.Ε και A.L.B.A) στην Ελλάδα κάνουν πολύ καλή δουλειά είμαι σε θέση να ξέρω. Και τα ονόματα που αναφέρατε επίσης είναι πολυ ψηλά. Εάν πάει κάπου ας προσπαθήσει πρώτα σε αυτά.
Όσον αφορά στον αδελφό του kamonosentelws είναι ένας καλός κλάδος ο κλάδος της Χρηματοοικονομικής Επιστήμης για να σε βοηθήσει να έχεις αντίληψη. Να σε βοηθήσει να μάθεις να ψάχνεις και να βρίσκεις (ποοοοολύ σημαντικό). Να σε βοηθήσει να ακούς 1 και να καταλαβαίνεις 10. Να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι βλακείες λέει αυτός που αναρωτιέται πως γίνεται να πέφτει ο πληθωρισμός αλλά να ανεβαίνουν οι τιμές των προϊόντων. Και τον έχει και σκιώδη υπουργό οικονομίας ο Γιωργάκης (τυχαίο πρόσφατο παράδειγμα έφερα, δεν κομματικοποιώ).
Αλλά οφείλω να του πω ότι η τοπική αγορά είναι μια πολύ μικρή αγορά. Με πολύ περιορισμένες θέσεις εργασίας. Μην περιμένει ότι θα βρει αμέσως δουλειά στο επάγγελμα αυτό. Για να μην πω μην περιμένει ότι θα βρει δουλειά γενικώς.

Ένας Φυλήσυχος Πολίτης

ΥΓ: Τρίκαρδε σε συμβουλεύω να μην συνεχίζεις να δημοσιοποιείς τις ιδέες σου διότι θα τις αχρηστεύσεις. Και πως θα γίνει αυτό; Εάν συνεχίσεις τότε ενδέχεται να το μάθουν τόσο πολλά άτομα και να ακολουθήσουν την ιδέα σου ώστε αυτό που κάνεις κι εσύ να το κάνουν τόσο πολλοί που να καταντήσει ζημιογόνο. (Θεωρία της Αποτελεσματικής Αγοράς για τους γνωρίζοντες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αποτελεσματικές αγορές...  :rolleyes: Μάλλον έχεις κάνει Χρηματο-οικονομική ανάλυση νομίζω.  :P

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
. Όντως αυτά τα τρία ιδρύματα (ΠΑ.ΠΕΙ, Α.Σ.Ο.Ε.Ε και A.L.B.A) στην Ελλάδα κάνουν πολύ καλή δουλειά είμαι σε θέση να ξέρω.

To ALBA που κολλαει :idiot: τα αλλα 2 ειναι δημοσια αρα πανεπιστημια με πληρωμη το ALBA ειναι ιδιωτικο (αρα οχι πανεπιστημιο) με πληρωμη για να μην πω για το ποια ειναι η διεθνης τους αναγνωριση και των 3 οπως και ολων των των ανωτατων ιδρυματων (που αν εισαι τυχερος γαμας αλιως σερνεσαι σαν λιγουρας πισω από γκομενες.

πες του να φυγει εξω του αδελφου !!!!

ΥΓ Υπόθεση ειναι οι αποτελεσματικες αγορες .ΠΧ αν η ελληνικη αγορα ηταν efficient (λειτουργουσε σωστα και με αποτελεσμα * ) ισως το μεταπτυχιακο του αδελφου σου να ειχε αξια και ανταποδοτικότητα ως επενδυση. Στην Ελλαδα υπαρχει η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ της αναποτελεαματικης αγορας (Bahal Pazzar - Μπαχαλ Παζαρ στα Τουρκικα) οποτε αν δεν εχεις κανα δοντι ...................

ΥΓ2 Το εσβησα το αποτελεσμα αφου ειναι αυτονοητο το efficient ειναι σωστα !! Επισης το efficient market hypothesis θεωερει οτι ολη εχουμε προσβαση στις ΙΔΙΕΣ πληροφοριες αρα το να ανακοινωνει τις ιδεεσ του ο Τρικαρδος απλα κανει την αγορα να κινειται πιο σωστα αρα να ειναι πιο efficient.

YG3 Παω να  :jerking: νβα στανιαρω efficienty με την γκόμενα να ειναι hypothesis

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  To ALBA που κολλαει :idiot: τα αλλα 2 ειναι δημοσια αρα πανεπιστημια με πληρωμη το ALBA ειναι ιδιωτικο (αρα οχι πανεπιστημιο) με πληρωμη για να μην πω για το ποια ειναι η διεθνης τους αναγνωριση και των 3 οπως και ολων των των ανωτατων ιδρυματων (που αν εισαι τυχερος γαμας αλιως σερνεσαι σαν λιγουρας πισω από γκομενες.

πες του να φυγει εξω του αδελφου !!!!

ΥΓ Υπόθεση ειναι οι αποτελεσματικες αγορες .ΠΧ αν η ελληνικη αγορα ηταν efficient (λειτουργουσε σωστα και με αποτελεσμα * ) ισως το μεταπτυχιακο του αδελφου σου να ειχε αξια και ανταποδοτικότητα ως επενδυση. Στην Ελλαδα υπαρχει η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ της αναποτελεαματικης αγορας (Bahal Pazzar - Μπαχαλ Παζαρ στα Τουρκικα) οποτε αν δεν εχεις κανα δοντι ...................

ΥΓ2 Το εσβησα το αποτελεσμα αφου ειναι αυτονοητο το efficient ειναι σωστα !! Επισης το efficient market hypothesis θεωερει οτι ολη εχουμε προσβαση στις ΙΔΙΕΣ πληροφοριες αρα το να ανακοινωνει τις ιδεεσ του ο Τρικαρδος απλα κανει την αγορα να κινειται πιο σωστα αρα να ειναι πιο efficient.

YG3 Παω να  :jerking: νβα στανιαρω efficienty με την γκόμενα να ειναι hypothesis

Φίλε pepe_le_pew,
το ALBA κολλάει στο ότι ανεφέρθη από κάποιον πριν από εμένα όπως και τα άλλα δύο.
Ακόμη, ο όρος ΠΑΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΙΟ δεν έχει να κάνει με το εάν είναι κάτι δημόσιο ή ιδιωτικό. Έχει να κάνει με το εάν έχει πολλές ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ σαν αντικείμενο (ΠΑΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΙΟ). Το ALBA φυσικά και ΔΕΝ είναι ΠΑΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΙΟ αφού ειδικεύεται σε κάτι (συγκεκριμένα στο Business Administration). Άρα είναι SCHOOL και δη BUSINESS SCHOOL.
Επίσης, εάν έχει την πολυτέλεια ο αδελφός του kamenosentelws να φύγει στο εξωτερικό τότε να το πράξει και μάλιστα να μείνει εκει.
Τέλος, συμφωνώ στο ότι η αγορά (κτηματαγορά) δεν είναι αποτελεσματική διότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΛΟΙ αυτό που λέει. Αυτό είναι και το νόημα. Ότι δεν πρέπει να διαδόσει την ιδέα του για να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ η αγορά διότι έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ABNORMAL PROFIT.

Ένας Φυλήσυχος Πολίτης

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλα. Εντάξει.

Οταν γίνεις Βγενόπουλος μην ξεχάσεις να μας παρεις τηλέφωνο

Καλή συνέχεια

Δεν χρειάζεται να έχεις τα χρήματα του Βγενόπουλου.Μπορείς να βγάλεις όμως πολύ περισσότερα χρήματα απο έναν υδραυλικό.Και εσύ φίλε που το αναφέρεις αυτό είμαι σίγουρος οτι δεν έχεις τελειώσει κάποιο Α.Ε.Ι. ή ακόμα και κάποιο Τ.Ε.Ι..Και κάτι ακόμα..Δέν σπουδάζει κάποιος μόνο και μόνο για να βγάλει λεφτά!!Το πανεπιστήμιο σου προσφέρει πολύ περισσότερα..Για όσους έχουν τελειώσει κάποιο σοβαρό πανεπιστήμιο θα καταλάβουν τι εννοώ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν χρειάζεται να έχεις τα χρήματα του Βγενόπουλου.

Το Βγενόπουλο εσύ τον ανέφερες, όχι εγώ

Μπορείς να βγάλεις όμως πολύ περισσότερα χρήματα απο έναν υδραυλικό.

Πιθανόν. Οταν βρεις δουλειά, και μετά απο κάποια χρόνια. Αν δε σε απολύσουν στο μεταξύ, αν δε σε φαει στην προαγωγή κάποιος πιο καλά βυσματωμένος/ ξάδερφος/ γκόμενα

Και εσύ φίλε που το αναφέρεις αυτό είμαι σίγουρος οτι δεν έχεις τελειώσει κάποιο Α.Ε.Ι. ή ακόμα και κάποιο Τ.Ε.Ι.

Καλά κάνεις και είσαι σίγουρος - έτσι είναι. Εχεις αντίληψη.

Δέν σπουδάζει κάποιος μόνο και μόνο για να βγάλει λεφτά!!Το πανεπιστήμιο σου προσφέρει πολύ περισσότερα..Για όσους έχουν τελειώσει κάποιο σοβαρό πανεπιστήμιο θα καταλάβουν τι εννοώ...

Ναι έτσι είναι μάλλον (δεν ξέρω γιατί όπως κατάλαβες πολύ σωστά δεν εχω τελειώσει πανεπιστήμιο ουτε ΤΕΙ). Εσυ όμως απο τα λεφτά ξεκίνησες.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καταρχήν ανέφερα τον Βγενόπουλο ώς έναν εκ των κορυφαίων στον τομέα του!!Αλλά δεν είπα οτι θα γίνω σαν και αυτόν!Ακόμα και κάποιος που δεν είναι τόσο γνωστός αλλά είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει βγάζει περισσότερα απο κάποιον υδραυλικό(δεν υποτιμώ την δουλειά του υδραυλικού σε καμία περίπτωση!!).Επιπλέον για το αν έχεις τελειώσει κάτι αξιόλογο επιμένω χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι και έτσι όπως-πιστεύω- οτι είσαι σε υποτιμώ.Άλλωστε τον άνθρωπο δεν τον κρίνεις απο τις σπουδές του αλλά απο την ανθρωπιά του.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κοιτα δε θα μαλώσουμε. Απλά έχοντας τελειώσει ΕΜΠ, έχοντας δουλέψει σε πολυεθνική, κάνοντας μετά ένα πεταπτυχιακό σε πολύ καλό πανεπιστήμιο εκτός ελλάδος και εργαζόμενος εδω και 10 χρόνια περίπου πάλι εκτος ελλάδος θέλησα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις.

Καθε χρόνο τα ελληνικά μαγαζια ξερνάνε χιλιάδες αποφοίτων. Οι περισσότεροι υποαπασχολούνται κάνοντας δουλειές άλλες απο αυτές που έχουν σπουδάσει, άλλοι ξεκινάνε με 800-1000 ευρώ και δουλέυουν σα σκλάβοι. Ορισμένοι πάνε μπροστά.

Καταλαβαίνω οτι δεν έχεις εργασιακή εμπειρία - καλό θα ήταν να δεις και την άποψη της αγοράς εκτός απο αυτά που σου λένε οι παρατρεχάμενοι στα ελληνικά μαγαζιά.

Απο εμένα τέλος. Καλή τυχη. Μακάρι να γίνεις αυτο που θες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλε kamenosentelws ο Enforcer απλά λέει με άλλα λόγια το ίδιο πράγμα με εμένα. Μην αφήνεις το δηκτικό τρόπο που είπε αυτά που είχε να πει, να καλύψει το ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ. Είναι σαν να μας δείχνουν το δρόμο να πάμε κάπου και εμείς να κοιτάμε το πόσο άσχημο δάκτυλο έχει αυτός που μας τον δείχνει.
Μην περιμένει να βρει δουλειά στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα ο αδελφός σου. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο. Απλά εάν εξειδικευτεί εκεί που δεν υπάρχει πολλή ζήτηση (διότι η τοπική αγορά είναι πολύ μικρή) τότε θα γίνει όπως τα λέει η προηγούμενη δημοσίευση. Θα δουλεύει σε κάτι άλλο από αυτό που έχει σπουδάσει για πολύ λίγα λεφτά σε σχέση με αυτά που θα προσδοκούσε.
Επίσης μην κάνεις το λάθος να αναφέρεσαι σε εξαιρέσεις και να βγάζεις συμπεράσματα βάσει αυτών. Όπου εξαίρεση, ο Βγενόπουλος. Κοίτα τη μάζα. Το μέσο όρο. Το τι γίνεται ΣΥΝΗΘΩΣ και όχι ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ. Δεν αποτελούν ενδεικτική εικόνα οι εξαιρέσεις. Δεν αποτελεί ενδεικτική εικόνα ο Βγενόπουλος (που παρεπιπτόντως είναι νομικός). Εάν μπορεί να βγει έξω ο αδελφός σου έχει καλώς, αλλιώς εάν επιμένει σε σπουδες στον κλάδο, ας απευθυνθεί πρώτα σε αυτά τα τρία ιδρύματα που αναφέρθηκαν πριν.

Ένας Φυλήσυχος Πολίτης

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
@ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ Συναγωνιστή το ΠΑ.ΠΕΙ. σαν ίδρυμα δεν υπαρχει πουθενά!!!Άλλο το τμήμα σου που είναι εξαιρετικό!Σαν πανεπιστήμιο δεν είναι καν μέσα στην 3αδα στην Ελλάδα!

@nikospireas φίλε οι καθηγητές του τμήματός σου διδάσκουν και στα μεταπτυχιακά του τμήματος??
ναι απο οσο ξερω διδασκουν και στο μεταπτυχιακο ορισμενοι.μην απογοητευεται αλλοιμονο ειπαμε.η αγορα ειναι ανοιχτη και ο ηλιος ξημερωνει για ολους.στα σχολεια εξαλλου κυριως στο τροπο σκεψης δουυλευουνε,γνωσεις παιρνεισ λιγεσ.γνωσεις αποκτασ συνηθωσ μετα στη πορεια. υπαρχουν και τα τυπικα προσοντα(τιτλοι σπουδων) και τα ουσιαστικα(γνωσεις,κουλτουρα,ικανοτητες,δοντι κλπ)οποτε καπιος τα χρησιμοποιει αναλογα και πορευεται στη ζωη και στη δουλεια του.
ειπα οτι η αγορα ειναι κορεσμενη γιατι απο φιλουσ που ειδα,πηγαν εξω,ξαναγυρισαν για 2-3 χρονια ,απογοητευτηκαν καπως και ξαναφυγαν για αμερικα.αυτα ειδα,αυτα μου ειπαν , αυτα σου λεω.
οσο για το πα.πει και τισ λιστεσ αξιολογησης κλπ που μαλλον εννουσες, και εγω ξεκαρφωτα βρεθηκα,απο τυχη να πω την αληθεια. μετα εμαθα οτι η βιομηχανικη(τωρα πα.πει) φτιαχτηκε καπου το 60 απο βιομηχανους για να βγαζουνε στελεχη για τισ δουλιειεσ τουσ με τισ γνωσεισ που θελανε γιατι δεν εβρισκαν λεει αυτα που θελανε απο τα αλλα σχολεια. εκει που πρεπει..., οι αποφοιτοι ειναι γνωστοι μην ανησυχει ο αδερφοσ σου για αυτο(δεν υποτιμαω καμια σχολη και κανενα ανθρωπο για να μη παρεξηγουμαστε).θα σου κλεισω με ενα παραδειγμα που ειδα πριν κατι μερες στην tv....γινεται καθε χρονο κατι σαν πανευρωπαικοσ διαγωνισμοσ πανω στα χρημ/κα για φοιτητεσ.φετοσ πρωτη ηρθε η ομαδα απο το finance του πειραια με αρχηγο ομαδασ μια κοπελα απο αλβανια.για πρωτη φορα περασαν το lse(εγω το ξερω σαν london bussines school,ισωσ εννοουμε το ιδιο) και ενα σουηδικο επισησ πολυ δυνατο. ο προεδροσ ο χαρδουβελλησ ειπε "συνεχιζουμε την προσπαθεια..".
αντε να δουμε ποτε θα τα κανει αυτα ο "θρυλος" με τον κοκκαλη γμτ και μη μου πειτε ονειρα γλυκα,ξερω πως ονειρευομαστε :)
παντως αν μπορει να παει usa  για χρηματοικονομικα ,γνωμη μου ειναι να παει. ο πρωην? προεδρος ο τραυλος μας ελεγε αν μπορειτε φυγετε ,πηγαιντε ακομη αν δε μπορειτε αλλου και σε μια πολιτεια(μου διαφευγει το ονομα τωρα λογω βιασυνης) που ζουνε μορμονοι,επειδη το κοστοσ ηταν μικροτερο.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Επί  του θεματος αν θελει καποιος ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ και μαλιστα στην χωρα της αναπτυξης δεν θα βρει δεν πα να εχει τελειωσει 3 Χαρβαρντ (εκτος αν ειναι μελος μεγαλου σογιου).

Αν καποιος θελει να λεει στον εαυτο του "οκ εχεις και ενα μαστερ" ας το κανει μονο και μονο για την εμπειρια αλλα να ξερει οτι θα τρωει στην μαπα μενεγακηδες Ευαγγελατους Αυτιαδες που ισως να μην εχουν παρει 1ο πτυχίο  να κανουν οικονομικες αναλύσεις που θα πειθουν τον κόσμο  και υδραυλικους που θα κανουν οικονομικες αναλυσοεις και δεν θα πειθουν κανένα και θα αναρωτιεται γιατι αυτος βγαζει 700€ (αν τα βγάζει) αφου ξερει περισσότερα και απο οικονομικα αλλα και απο βρύσες.

Πιστευω οτι καποια μικρη εξασφαλιση θα βρει καποιος μονο εξω που στο φινάλε ισως τον απολυσουν σε 2-3 χρονια αλλα του πουστη θα εχει δουλεψει (και αμοιφθει) στο αντικειμενο που διάλεξε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom