Νέα

Μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λοίπον φίλοι μου.ο Κωστάκης πάει για διάβασμα για 3 ωρούλες.Εδώ είναι 9μιση.Με τον Enforcer έχω μιλήσει και άλλες φορές και επειδή ξέρω ότι είναι και μορφωμένος και εμ επίπεδο ότι άποψη εκφέρει πάνω στο Business.Του πρότεινα το University of Manchester business School ή MBS.Ο pleasuregiven άρχισε να λεει ότι ήταν ΤΕΙ δηλαδή polychnic όταν ήταν UMIST που του εξηγώ δεν στέκει.Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο αδερφός του τον δέχτηκαν για MBA στο UMIST από Deree και μίλησε απαξιωτικά και ότι είναι πανεπιστήμιο τρίτης διαλογής.Εγώ είπα ότι είναι 1 από τα καλά πανεπιστήμια όχι στο ίδιο επίπεδο με LSE,cambridge,Oxford,Harvard,Stanford αλλάσύμφωνα με τους Financial Times 32 MBA στον κόσμο και standard λέω ότι είναι στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου σύμφωνα και με Financial Times,Newsweek,Guardian,QS των Times.Πες σε παρακαλώ τη γνώμη σου και ότι πεις θα το σεβαστώ γιατί είσαι άνθρωπος που ξέρεις πολλά πάνω σε αυτό.Καληνύχτα σε όλους σας
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κωστακη ειπαμε..
τον εχεις μεγαλυτερο απο εμενα..
μην ψαχνεσαι για επιβεβαιωση εδω μεσα..
Υ.Γ η περιληψη σου ειναι ολα τα λεφτα..
γαμω τις σπουδες σου κωστακη..
κοιτα να ξυπνησεις πριν ειναι πολυ αργα κωστακη..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κακώς πάντως μαλώνουμε μεταξύ μας

Έλειπα επειδή είχα πάει για μπίρα με κάτι Ισπανούς

Παίδες τα άτομα είναι χαβαλέδες αλλα για την Ισπανία είναι 1 γροθιά. Καταλανοί, Καστιλιανοί, Βάσκοι..ok..αλλα για τη χωρα τους δε σηκώνουν κουβέντα

Κώστα μείνε Αγγλία φιλε. Και ελλάδα να πας μονο όταν έχεις ξεμείνει από επιλογές.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
εσυ in vitro ζεις;

απ τα...γιαουρτια ΦΑΓΕ στις ψησταριες της Βαρης, τα παντα ειναι ενα συνεχες benchmarking

Τελος, που ειδες οτι τα FT rankings συνδεονται με την μορφωση;

απο  τεχνοκράτες και wannabes έχουμε πληθώρα.
εσύ δεν μας χρέιάζεσαι.
συνέχισε να κάνεις evaluation στα γιαούρτια και τα παιδάκια, απλά πές μας αν τα γιαούρτια τα προτιμάς με πέτσα ή χωρίς...για να ξέρουμε τι να σου πετάξουμε...χαχαχαχαχαχααααα

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
απο  τεχνοκράτες και wannabes έχουμε πληθώρα.
εσύ δεν μας χρέιάζεσαι.
συνέχισε να κάνεις evaluation στα γιαούρτια και τα παιδάκια, απλά πές μας αν τα γιαούρτια τα προτιμάς με πέτσα ή χωρίς...για να ξέρουμε τι να σου πετάξουμε...χαχαχαχαχαχααααα

κ υστερα κ υστερα μα δεν υπαρχει υστερα που μας τραγουδαει κ η Μαρινελλα

συνεχισε να παιζεις με τα Lego σου τρελλο αγορι, οταν ενηλικιω8εις ομως πεταξε μου το (το πρασινο σε παρακαλω, με τα 0% Λιπαρα) και μα8ε να διαλεγεσαι με τους αν8ρωπους

Επισκέπτης
κ υστερα κ υστερα μα δεν υπαρχει υστερα που μας τραγουδαει κ η Μαρινελλα

συνεχισε να παιζεις με τα Lego σου τρελλο αγορι, οταν ενηλικιω8εις ομως πεταξε μου το (το πρασινο σε παρακαλω, με τα 0% Λιπαρα) και μα8ε να διαλεγεσαι με τους αν8ρωπους
μην ασχολεισαι με πρεζοχουλιγκανους μιλφακηδες..

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
και κάτι τελευταίο...
εγώ που είμαι (και) απόφοιτος (πρώτο πτυχίο ελληνικό πανεπιστημιο) ενός απο τα 10 πρώτα Αγγλικά Πανεπιστήμια που έχει η λίστα των Times που παρέθεσες πρέπει να αισθάνομαι πολύ "μορφωμένο"? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρα-μορφωμενο θα έλεγα.... :2funny: :2funny: :headbang:
Για να μην το παρεις προσωπικα... το ιδιο ισχυει και για μενα.... :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
Παρα-μορφωμενο θα έλεγα.... :2funny: :2funny: :headbang:
Για να μην το παρεις προσωπικα... το ιδιο ισχυει και για μενα.... :headbang:

ασε μιλάμε για πολύ μόρφωση...
διαβάζω καζαμια, καζαδύο. καζατρία δεν μπορώ ακόμα , με πιάνει το κεφάλι μου....

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• kazan-ntipi.jpg
    kazan-ntipi.jpg
    2,1 KB · Εμφανίσεις: 34

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Είναι αλήθεια ότι γενικότερα άν κοπείς σε 2 μαθήματα σε διώχνουν απο μεταπτυχιακά της ΑΣΟΕΕ?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες τα καλυτερα σεμιναρια στην Αθηνα σε Ομολογα και Μετοχες που γινονται?ξερει κανεις?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.321
Πόντοι
1.106
Είναι αλήθεια ότι γενικότερα άν κοπείς σε 2 μαθήματα σε διώχνουν απο μεταπτυχιακά της ΑΣΟΕΕ?
ναι αληθεια ειναι ..
αλλα θελει τρομερη προσπαθεια να τα καταφερεις (να κοπεις σε 2 μαθηματα)!!!
παιδες αν δεν εχεις ακρο να ασχοληθεις σε συγκεκριμενη θεση με αντίστοιχα λεφτα δεν αξιζει πλεον...
οταν πχ η Νο2 εταιρεια σε κερδη στην Ελλαδα ανακοινωνει απολυσεις για την ενισχυση της ανταγωνιστικοτητας της οταν εχει το 48 % της αγορας γιατι να δωσεις 9000 ???? για να εχεις μια θεση των 700 ευρω που δεν χρειαζεται κανενα master??!!
αν το κανεις για την παρτη σου βεβαια αλλο αυτο...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες τα καλυτερα σεμιναρια στην Αθηνα σε Ομολογα και Μετοχες που γινονται?ξερει κανεις?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αντί για σεμινάρια γιατί δεν αφιερώνεις 1 χρόνο να κάνεις ένα μεταπτυχιακό;;Λιγότερη φασαρία και μάλλον λιγότερο χρήμα εκεί που θα κάνεις 10 σεμινάρια και θα τα σκάσεις χοντρά για αμφίβολο αποτέλεσμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom