Νέα

Μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Nα δουλέψεις σε χρηματιστηριακή, να παρακολουθήσεις κανα σεμινάριο επιμόρφωσης μέσω ΟΑΕΔ, να ψάξεις στο Google πχ Corporate Finance and Derivatives.  A να διαβάζεις οικονομικό τύπο και εκθέσεις Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. 

εγω εχω τελιωσει διοικηση επιχηρησεων στο Λονδινο μονο ματσελορ αλλα θα ηθελα να ασχοληθω με τα χρηματιστηρια μαρεσει πιο πολυ.Που μπρω να μαθω πραγματακια περι του ειδους οχι να σπουδασω η μαστερ.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
συναγωνιστες η αδελφη ενος φιλου,μολις τελειωσε την νομικη με αριστα. θελει να κανει ενα μεταπτυχιακο στα οικονομικα-management στην αγγλια.
υπαρχει κανενας που εχει να προτεινει κανενα καλο πανεπιστημιο η κολεγιο,οχι μονο στο λονδινο,αλλα και στην υπολοιπη αγγλια.
η κοπελα ειναι μελετηρη,και συνεπης,δεν την πειραζει να υπαρχει καποιος βαθμος δυσκολιας στο πανεπιστημιο,αρκει να ειναι καλο.επισης αν γνωριζει κανεις τι παιζει και με τα διδακτρα θα ητανε πολυ καλα.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το γινετε ρε συναγωνιστες? δεν εχουμε καποια πληροφορια?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ καλό Business School είναι στο University of Manchester που σπουδάζω.Είναι πολύ καλό πανεπιστήμιο με όνομα στην αγορά εργασίας.Ωστόσο πρρέπει να στρώσεις κώλο για τα καλά.Και η πόλη του Manchester είναι φοβερή.Ότι έχει στο Λονδίνο σε μισή τιμή.Δες το site του πανεπιστημίου. και αυτό είναι του Business school όπου θα βρεις πιο εξειδικευμένες πληροφορίες. και εδώ είναι μια εγκυρη κατάταξη που το βγάζει 26 στον κόσμο για το 2009

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ καλό Business School είναι στο University of Manchester που σπουδάζω.Είναι πολύ καλό πανεπιστήμιο με όνομα στην αγορά εργασίας.Ωστόσο πρρέπει να στρώσεις κώλο για τα καλά.Και η πόλη του Manchester είναι φοβερή.Ότι έχει στο Λονδίνο σε μισή τιμή.Δες το site του πανεπιστημίου. και αυτό είναι του Business school όπου θα βρεις πιο εξειδικευμένες πληροφορίες. και εδώ είναι μια εγκυρη κατάταξη που το βγάζει 26 στον κόσμο για το 2009
απο διδακτρα και διαμονη τι παιζει φιλε μου εκει?.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δίδακτρα έχει στο Πήγαινε στο postgraduate και διάλεξε τι κλάδο σε ενδιαφέρει και έχει τιμές.Διαμονή αν έρθεις για μεταπτυχιακό είναι guarantee ότι θα μείνεις σε εστία του πανεπιστημίου και θα πληρώσεις λιγότερα.Πάντως μαζι με φαγητό,καμιά έξοδο,κάνα ποτάκι,συγκοινωνίες και όλα είναι γύρω στα 900 ευρώ το μήνα

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Φιλε συναγωνιστη, η απαντηση στο ερωτημα σου δεν ειναι απλη - τα μεταπτυχιακα δεν ειναι..απορρυπαντικα...ή commodities επι το Ελληνικοτερον

Με ολο τον σεβασμο, και δεν 8α η8ελα να μπουμε στην διαδικασια ποιος την εχει...μεγαλυτερη, το Manchester Uni ειναι ενα αξιοπρεπες μικρομεσαιων δυνατοτητων πανεπιστημιο Συννημενη βρες την σχετικη λιστα των Times του Λονδινου - μιασ απο της πλεον εγκυρες πηγες πληροφορησης επι Βρεταννικων ΑΕΙ()

Κατα την προσωπικη μου αποψη, ενα μεταπτυχιακο στα Χρηματο-Οικονομικα εξιδικευει (περιοριζει) το γνωστικο αντικειμενο κ αν ΔΕΝ προερχεται απο συγκεκριμενα Πανεπιστημια περαν του Ατλαντικου (εξαιρω Insead, IESE, LBS και IMD) τοτε η γνωση αυτη αποκταται και μεσω αντιστοιχων σεμιναριων

Ειμαι αποφοιτος του Cambridge (το αναφερς οχι για να περιαυτολογησω αλλα για να σημειωσω την οικειοτητα μου με την μεχρι τωρα συζητηση) κ κατοχος MBA απο το ιδιο πανεπιστημιο

Χωρις να γνωριζω επιμερους λεπτομερειες, 8α προτεινα ενα 2 χρονων MBA ειτε σε Ivy League ειτε σε ενα απο τα προαναφερ8εντα Πανεπιστημια.  Παρα8ετω την πλεον εγκυρη πηγη πληροφορησης για MBA απο τους Financial Times ()

Να σημειωσω απλως οτι στα εν λογω ιδρυματα, χωρις ΣΟΒΑΡΗ προυπηρεσια, ευρυ πεδιο ενασχολησεων και μια σειρα απο προαπαιτουμενα, καλο ειναι να μην κανει καν τον κοπο να στειλει αιτηση

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εσύ που πήγες Cambridge είσαι κορυφή.Αλλά και το δικό μου πανεπιστήμιο δεν το λες μικρομεσαίων δυνατοτήτων.Στον πίνακα που αναφέρεις είναι 32 στο MBA στον κόσμο.32 δεν νομλιζω να σημαίνει μέτριο.

Επισκέπτης
Με ολο τον σεβασμο, και δεν 8α η8ελα να μπουμε στην διαδικασια ποιος την εχει...μεγαλυτερη, το Manchester Uni ειναι ενα αξιοπρεπες μικρομεσαιων δυνατοτητων πανεπιστημιο
που μεχρι πριν απο μερικα χρονια δεν ηταν καν πανεπιστημιο αλλα το αντιστοιχο των τει της ελλαδας..
η δε πολη ειναι χειροτερη & απο την λαμια..
ασε που ειναι η τηλος του ηνωμενου βασιλειου..
οσο δε για τα δωματια της εστιας,ειναι 2χ2..
και βεβαια το μοναδικο προαπαιτουμενο ειναι να τους τα σκασεις..
βεβαια ολα τα παραπανω ειναι αμελητεα οταν βλεπεις την μαντσεσταρα οποτε σου καυλωσει..

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πότε ρε φίλε ήταν το University of Manchester polytechnic αντίστοιχο των ΤΕΙ;;Μήπως το μπερδεύεις με το Metropolitan Manchester University??

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα πάντως για να με πα΄ρουν στο πτυχίο και όχι μεταπτυχιακό μιας και από ΤΕΙ Πειραιά που είχα τελειώσει με 8 δεν με δέχονταν για Master,έδωσα κατατακτήριες σε 7 μαθήματα και interview.Αλλά βέβαια μερικοί το παίζουν πολύξεροι.Λένε ότι στα Αγγλικά πανεπιστήμια αρκεί να τους τα σκάσεις.Κούνια που σας κούναγε.

Επισκέπτης
Πότε ρε φίλε ήταν το University of Manchester polytechnic αντίστοιχο των ΤΕΙ;;Μήπως το μπερδεύεις με το Metropolitan Manchester University??
το umist εννοω..& ειναι ακριβως οπως το γραφεις..polytechnic..ξερω πολυ καλα τι γραφω..απο εκει πηρε ο αδελφος μου MBA με μονο του προσον το κωλοχαρτο του deree..

Επισκέπτης
Εμένα πάντως για να με πα΄ρουν στο πτυχίο και όχι μεταπτυχιακό μιας και από ΤΕΙ Πειραιά που είχα τελειώσει με 8 δεν με δέχονταν για Master,έδωσα κατατακτήριες σε 7 μαθήματα και interview.Αλλά βέβαια μερικοί το παίζουν πολύξεροι.Λένε ότι στα Αγγλικά πανεπιστήμια αρκεί να τους τα σκάσεις.Κούνια που σας κούναγε.
κουνα το κεφαλι σου λεμε & συνεχισε να ζεις στην νιρβανα σου..

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
A καλά τώρα κατάλαβα.Από Deree ήρθε και έκανε MBA;;;;;Βρες κάτι πιο έξυπνο.Γιατί φίλη τέλειωσε το ΕΜΠ Μηχανολόγων Μηχανικών μάλιστα με 7,4 και ήθελε να κάνει ΜBA και δεν την δέχονταν και λόγω μόνων 2 χρόνων προυπηρεσίας αλλά και λόγω GMAT.Αλήθεια ο αδερφός σου που λες έπιασε score στο GMAT??

Επισκέπτης
A καλά τώρα κατάλαβα.Από Deree ήρθε και έκανε MBA;;;;;Βρες κάτι πιο έξυπνο.Γιατί φίλη τέλειωσε το ΕΜΠ Μηχανολόγων Μηχανικών μάλιστα με 7,4 και ήθελε να κάνει ΜBA και δεν την δέχονταν και λόγω μόνων 2 χρόνων προυπηρεσίας αλλά και λόγω GMAT.Αλήθεια ο αδερφός σου που λες έπιασε score στο GMAT??
ρε παλληκαρι γνωριζομαστε???γιατι να σου λεω ψεμματα??λες να ειμαι ανταγωνιστης του umist???
επαναλαμβανω..
συνεχισε να ζεις την νιρβανα σου & πιστευε οτι γουσταρεις..

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Θα πω κάτι τελευταίο και έπειτα πες ότι θες.Εγω για 1 φορά δεν έχω να αποδείξω τίποτα.Πάω στοίχημα ότι απλά τέλειωσες εσύ κάνα Deree ή ούτε αυτό και τώρα θες να μου πεις ότι το University of Manchester δεν είναι απο τα πλέον καλά πανεπιστήμια.Μάλιστα έβγαλες και πόρισμα για τα δωμάτια της εστίας ότι είναι 2*2.Η λίστα των Financial Times που δημοσίευσε ο φίλος που τελειωσε το Cambridge που είναι ίσως καλύτερο και από Harvard βγάζει το University of Manchester 32 στον κόσμο.Η αξιολόγηση που έστειλα εγώ το χε 26 στον κόσμο.Εγώ όμως σου λέω και 50 στον κόσμο να ταν πάλι θα ταν 1 από τα καλύτερα πανεπιστήμια.Διέψευσε εσύ και τους Financial Times και το QS και το Newsweek και τη Guardian.Εσύ ξερεις περισσότερα!!

Επισκέπτης
Θα πω κάτι τελευταίο και έπειτα πες ότι θες.Εγω για 1 φορά δεν έχω να αποδείξω τίποτα.Πάω στοίχημα ότι απλά τέλειωσες εσύ κάνα Deree ή ούτε αυτό και τώρα θες να μου πεις ότι το University of Manchester δεν είναι απο τα πλέον καλά πανεπιστήμια.Μάλιστα έβγαλες και πόρισμα για τα δωμάτια της εστίας ότι είναι 2*2.Η λίστα των Financial Times που δημοσίευσε ο φίλος που τελειωσε το Cambridge που είναι ίσως καλύτερο και από Harvard βγάζει το University of Manchester 32 στον κόσμο.Η αξιολόγηση που έστειλα εγώ το χε 26 στον κόσμο.Εγώ όμως σου λέω και 50 στον κόσμο να ταν πάλι θα ταν 1 από τα καλύτερα πανεπιστήμια.Διέψευσε εσύ και τους Financial Times και το QS και το Newsweek και τη Guardian.Εσύ ξερεις περισσότερα!!
βρε αγορακι μου πιστευε οτι σου καυλωνει..
αν σε ικανοποιει να πιστευεις τις παπαριες που γραφεις,οκ..
τι ζοριζεσαι???
γιατι χαλας το κεφι σου???
εγραψες οτι ηθελες & εγω αυτα που γνωριζω..
δεν μετραμε τα καυλια μας..
& αν το βλεπεις ετσι..
οκ..
τον εχεις μεγαλυτερο..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κωστάκη κόψε κάτι, κόψε κάτι.

Ιδιαίτερα όταν συγκρίνεις το Λονδίνο με το Μάντσεστερ.
Όσο για το Umist, άστο....

Και όχι πολλά Sandys superstars γιατί σε βλέπω πάλι να περνάς 2-3 μαθήματα μόνον και να κάθεσαι εκεί το καλοκαίρι.

Και Μάντσεστερ καλοκαίρι, τι να σου πω, δε λέει..................

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
παιδιά έχω ξαναγράψει την άποψη μου σε αυτό το θέμα και σελίδες πριν τον 9ο.  Και από τον θεό να έχεις BSc, MSc, MBA, PhD, DBA στην ελλάδα στον ιδιωτικό τομέα σκατά θα φας.  Στους 100 απόφοιτους οι 80 θα βρουν δουλειά και από αυτούς μόνο ένα 10 τοις εκατό θα πάρει καλά φράγκα οι άλλοι με 700 ευρώ και τον εφιάλτη της απόλυσης (μπλοκάκι, χωρίς δώρα, ένσημα, διακαιώματα)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Mάγκα 3ο έτος είμαι και δεν πε΄ρασα μόνο 2-3 μαθήματα ποτέ.Και στο 2ο ετος έβγαλα 63 δηλαδή 2:1  οπότε μη με συμβουλεύεις.Και δεν εχω ανάγκη πια να παώ στο Sandy's.Έλα εσύ να το ευχαριστηθείς.Εγώ χόρτασα.

Δεν είπα ότι το Λονδίνο είναι χειρότερο από Μαντσεστερ.Είπα ότι βρίσκεις ότι και στο Λονδίνο σε μισή τιμή.

Και τέλος δεν είπα ότι τo University of Manchester είναι στην ίδια κατηγορία με το Cambridge,Oxford,Imperial,LSE,Harvard,Stanford.Είναι όμως 1 από τα καλά διεθνως και σε όποιον αρέσει.Όποιος μπορεί ας διαψεύσει και Financial Times και άλλα έγκυρα έντυπα.Και για να το πω της χονδρικής το δικό μου είναι καλύτερο και από ΑΣΟΕΕ και από ΠΑΠΕΙ και από Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και όποιο ελληνικό ΑΕΙ υπάρχει.Αυτό μου φτάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom