Νέα

Μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδιά έχω ξαναγράψει την άποψη μου σε αυτό το θέμα και σελίδες πριν τον 9ο.  Και από τον θεό να έχεις BSc, MSc, MBA, PhD, DBA στην ελλάδα στον ιδιωτικό τομέα σκατά θα φας.  Στους 100 απόφοιτους οι 80 θα βρουν δουλειά και από αυτούς μόνο ένα 10 τοις εκατό θα πάρει καλά φράγκα οι άλλοι με 700 ευρώ και τον εφιάλτη της απόλυσης (μπλοκάκι, χωρίς δώρα, ένσημα, διακαιώματα)
ασχετο αυτο..
ο ξαδελφος μου πηρε πτυχιο απο την οξφορδη & μαστερ απο το lse..οταν γυρισε τον πηραν σε εταιρεια κινητης τηλεφωνιας με 700 ευρω..οταν οι ιταλοι πουλησαν,η διευθυντρια του τον πηρε στον ομιλο κυριακου με 1.000 ευρω..σημερα(σε αλλη εταιρεια) χτυπαει 2.500 & ειναι 32 χρονων..
δεν παιζουν μονο τα κωλοχαρτα ρολο..αμα εισαι κωστακης οσα κωλοχαρτα & να παρεις,παλι μαλακας θα εισαι..
οι εταιρειες δεν ειναι εαυγη ιδρυματα..
προσλαμβανουν 100 για να τους βγει 1..
τα κριτηρια προσληψης ειναι ιδια για ολους..
οχι ομως & αυτα της ανελιξης..

Επισκέπτης
Mάγκα 3ο έτος είμαι και δεν πε΄ρασα μόνο 2-3 μαθήματα ποτέ.Και στο 2ο ετος έβγαλα 63 δηλαδή 2:1  οπότε μη με συμβουλεύεις.Και δεν εχω ανάγκη πια να παώ στο Sandy's.Έλα εσύ να το ευχαριστηθείς.Εγώ χόρτασα.

Δεν είπα ότι το Λονδίνο είναι χειρότερο από Μαντσεστερ.Είπα ότι βρίσκεις ότι και στο Λονδίνο σε μισή τιμή.

Και τέλος δεν είπα ότι τo University of Manchester είναι στην ίδια κατηγορία με το Cambridge,Oxford,Imperial,LSE,Harvard,Stanford.Είναι όμως 1 από τα καλά διεθνως και σε όποιον αρέσει.Όποιος μπορεί ας διαψεύσει και Financial Times και άλλα έγκυρα έντυπα.Και για να το πω της χονδρικής το δικό μου είναι καλύτερο και από ΑΣΟΕΕ και από ΠΑΠΕΙ και από Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και όποιο ελληνικό ΑΕΙ υπάρχει.Αυτό μου φτάνει.
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τελικα εισαι για τα μπαζα..
στο κωλαρακι σου θα το βαλεις με τετοια μυαλα μαλακακο..
ξερεις απο βεσπα???
για ντελιβερα σε κοβω μολις γυρισεις..
τραγουδα..

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ο Κωστάκης φιλαράκο το περσυνό καλοκαίρι πέρα από 2 βδομάδες διακοπές δούλευε internship στη barclay's και φέτος αν μου κατσει πάλι.Και ξεχνάς μια λεπτομέρεις.Δεν είπα ποτέ ότι επιστρέφω στην ΚωλοΕλλάδα.Κάτσε εσύ να παίρνεις τα 700 ευρουλάκια.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Ε τότε πες ντε.Είναι τα νοίκια φθηνότερα στο Λονδίνο;;Είναι οι συγκοινωνίες;;Είναι το να πας εξω σε 1 εστιατόριο να φας;;Είναι το να πας σε club;;;Όταν το νοίκι στο Λονδίνο είναι 900 λίρες και έξω από το κέντρο εδώ είναι 650 στο κέντρο.Όταν πληρώνεις είσοδο σε club 12 λίρες εδώ είναι 5.Όταν πληρώνεις εκεί εισιτήριο για λεωφορείο 2 λίρες και βάλε εδώ πληρώνεις 1.

Επισκέπτης
Ο Κωστάκης φιλαράκο το περσυνό καλοκαίρι πέρα από 2 βδομάδες διακοπές δούλευε internship στη barclay's και φέτος αν μου κατσει πάλι.Και ξεχνάς μια λεπτομέρεις.Δεν είπα ποτέ ότι επιστρέφω στην ΚωλοΕλλάδα.Κάτσε εσύ να παίρνεις τα 700 ευρουλάκια.
μακαρι να επερνα τοσα..
φτωχομπινες-αγραμματος-αγαμητος ειμαι..
καλα θα κανεις..
μεινε στο πουστρονησο..
μονο που εκει ουτε για ντελιβερας δεν κανεις με τα μυαλα που κουβαλας..
τραγουδα..
α & βεβαια,κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ε τότε πες ντε.Είναι τα νοίκια φθηνότερα στο Λονδίνο;;Είναι οι συγκοινωνίες;;Είναι το να πας εξω σε 1 εστιατόριο να φας;;Είναι το να πας σε club;;;Όταν το νοίκι στο Λονδίνο είναι 900 λίρες και έξω από το κέντρο εδώ είναι 650 στο κέντρο.Όταν πληρώνεις είσοδο σε club 12 λίρες εδώ είναι 5.Όταν πληρώνεις εκεί εισιτήριο για λεωφορείο 2 λίρες και βάλε εδώ πληρώνεις 1.

Άστο καλλίτερα.
Άλλο σου υπογράμμισα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ειμαι αποφοιτος του Cambridge (το αναφερς οχι για να περιαυτολογησω αλλα για να σημειωσω την οικειοτητα μου με την μεχρι τωρα συζητηση) κ κατοχος MBA απο το ιδιο πανεπιστημιο

επειδή τυγχάνει να έχω και εγώ άποψη, θα ήθελα να μας πεις τι προπτυχιακό έκανες

Όσο για το MBA του cambridge, δεν είναι και για να περηφανεύεσαι

Επισκέπτης
κωστακη τα επιχειρηματα σου ειναι αναλογα της μαλακιας σου..
ειπαμε με μια λεξη..
χειροτερο & απο την λαμια το μαντσεστερ..
τα λοιπα σε κανα βλαχακι που δεν εχει βγει εξω απο το μαντρι του..
οσο το συνεχιζεις,τοσο θα αυτοξεφτιλιζεσαι..
τραβα για κανα ποτακι σε καμια παμπ να στανιαρεις αλλα να προσεχεις τα δροσερα αγορια της πολης..

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
για την ελλαδα να μιλας καλυτερα αρχηγε.απο την στιγμη που δεν εχει αρχιδια να ερθεις στην ελλαδα και να βρεις ακρη, κατσε στο πουστρολονδινο και δουλευε 2 μηνο τσιρακι στου καθε πουστη την εταιρια.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πουστρονήσι;;;Α καλά.Εδώ έχει τις πιο όμορφες γυναίκες από όλο τον κόσμο.Τον καλύτερο κόσμο.Και έκανα τους καλύτερους φίλους.Και για να μη λες για τα μυαλά έχω κάνει μερικές δουλειές.Και πε΄ρα από 1 επιχείρηση που ήμουν πωλητής και δεν ήμουν ευχαριστημένος.Δούλεψα σε άλλες 4 στην Ελλάδα και όλοι μου δώσαν συστατική επιστολή και ήταν διαφορετικές από Λογιστική που σπούδασα και από Management.Όμως και στην Barclay's είχα τις καλύτερες σχέσεις και μου υποσχέθηκαν συστατική.Για μένα η δουλειά δεν είναι αγγαρεία αλλά ενασχόληση.και την αγαπώ την Αγγλία.Κάτσε εσύ στην Ελλαδίτσα και εσύ κλάψε που μετράς τις πεντάρες να πα΄ρεις 1 πακέτο τσιγάρα.Που βάζεις το χέρι στην τσέπη και πιάνεις τα παπάρια σου και όχι λεφτά.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
επειδή τυγχάνει να έχω και εγώ άποψη, θα ήθελα να μας πεις τι προπτυχιακό έκανες

Όσο για το MBA του cambridge, δεν είναι και για να περηφανεύεσαι

Mathematics, Tripos MSc

Οσον αφορα την αποψη σ για το MBA Cambridge καθολα σεβαστη

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
για την ελλαδα να μιλας καλυτερα αρχηγε.απο την στιγμη που δεν εχει αρχιδια να ερθεις στην ελλαδα και να βρεις ακρη, κατσε στο πουστρολονδινο και δουλευε 2 μηνο τσιρακι στου καθε πουστη την εταιρια.

Διευκρίνιση εδώ είπα κωλοΕλλάδα λόγω χάλια αξιοκρατίας,ανεργίας και χάλια ανθρώπων.ωστόσο εδώ αν ήξερες σε πόσους ξένους έχω δώσει μαθήματα ελληνικής ιστορίας.Πόσοι έμαθαν το ΟΧΙ από μενα,σε πόσους μίλησα για τον Β Παγκόσμιο Πολεμο,το πως έχω πει σε πολλούς την προπαγάνδα των Σκοπίωνκαι τους έχω δείξει τη μακεδονία στο χάρτη για να ξέρουν δεν θα με έβριζες

Επισκέπτης
καλαχαν τι κανεις ρε???
ενδεχομενως να κανω & λαθος..
ομως για το συγκεκριμμενο τει εγραψα ποια ειναι η εμπειρια μου..
τα τυπικα προσοντα υπηρχαν..
ομως απο συζητησεις που εκανα αργοτερα για το umist,θεωρω οτι τελικα αυτο ειναι που μετραει γι' αυτους..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
καλαχαν τι κανεις ρε???
ενδεχομενως να κανω & λαθος..
ομως για το συγκεκριμμενο τει εγραψα ποια ειναι η εμπειρια μου..
τα τυπικα προσοντα υπηρχαν..
ομως απο συζητησεις που εκανα αργοτερα για το umist,θεωρω οτι τελικα αυτο ειναι που μετραει γι' αυτους..

Έλα ρε plezoura

καλά είμαι

Παρασύρθηκα από τι συζήτηση. Ενώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να είμαι ψύχραιμος

Καλά έκανες και τα έγραψες. Το ξανασκέφτηκα και το διέγραψα το post μου

Επισκέπτης
Έλα ρε plezoura

καλά είμαι

Παρασύρθηκα από τι συζήτηση. Ενώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να είμαι ψύχραιμος

Καλά έκανες και τα έγραψες. Το ξανασκέφτηκα και το διέγραψα το post μου
μα λεω & γω..
πουλακια κανουν τα ματια μου???
οτι γνωριζω καταθετω,αλλα ο κωστακης το πηρε πολυ πατριωτικα το θεμα..
αντε με το κωλοχωρι..
Υ.Γ ευτυχως που ειναι κοντα το λιβερπουλ..

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Λοίπον φίλοι μου.ο Κωστάκης πάει για διάβασμα για 3 ωρούλες.Εδώ είναι 9μιση.Με τον Enforcer έχω μιλήσει και άλλες φορές και επειδή ξέρω ότι είναι και μορφωμένος και εμ επίπεδο ότι άποψη εκφέρει θα την σεβαστώ.1 κύριος ρώτησε για πανεπιστήμιο καλό για μεταπτυχιακό  πάνω στο Business.Του πρότεινα το University of Manchester business School ή MBS.Ο pleasuregiven άρχισε να λεει ότι ήταν ΤΕΙ δηλαδή polychnic όταν ήταν UMIST που του εξηγώ δεν στέκει.Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο αδερφός του τον δέχτηκαν για MBA στο UMIST από Deree και μίλησε απαξιωτικά και ότι είναι πανεπιστήμιο τρίτης διαλογής.Εγώ είπα ότι είναι 1 από τα καλά πανεπιστήμια όχι στο ίδιο επίπεδο με LSE,cambridge,Oxford,Harvard,Stanford αλλάσύμφωνα με τους Financial Times 32 MBA στον κόσμο και standard λέω ότι είναι στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου σύμφωνα και με Financial Times,Newsweek,Guardian,QS των Times.Πες σε παρακαλώ τη γνώμη σου και ότι πεις θα το σεβαστώ γιατί είσαι άνθρωπος που ξέρεις πολλά πάνω σε αυτό.Καληνύχτα σε όλους σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom