Petran1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν θες στείλε φίλεΕγώ έχω κάτι συνταξιούχες του ΟΓΑ, όποιος θέλει στέλνει pm
Αν θες στείλε φίλεΕγώ έχω κάτι συνταξιούχες του ΟΓΑ, όποιος θέλει στέλνει pm
Στείλε μήνυμα παρακαλωΣτείλε μήνυμα παρακαλω
Καλημέρα στείλε μήνυμαΈχω κάτι φίλες φοιτήτριες νέες οποίο ενδιαφέρεται να στείλει για ανταλλαγή. *Όχι γέροι και μόνο καθαροί .
Στειλε το τηλέφωνο της και ενημέρωσε τηνΚαλησπέρα σε όλους! Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα (συγχωρέστε με αν υπάρχει ήδη , να με παραπέμψετε να μεταφέρω το μήνυμα εκεί) έχουμε στον κύκλο μας ή μέσω γνωστών κάποια κοπέλα ή κάποια ιστορία κάποιας γυναίκας της "διπλανής" πόρτας που πήγε μια φορά ή σε τακτά διαστήματα σε κλειστό κύκλο για τα χρήματα.
Εγώ έχω μια στο νου μου που αφού βρεθήκαμε κάποιες φορές μέσω τιντερ για βίτσιο και μόνο ξεκίνησα να την χαρτζιλικώνω. Αν έχετε ανάλογες εμπειρίες θα μπορούσαμε να τις μοιραστούμε.
Αν έχει και κάποιος άλλος συναγωνιστής αντίστοιχη εμπειρία θα με ενδιέφερε και να ανταλλάξουμε αν τα κορίτσια είναι οκ.
*Kαι πάλι συγνώμη αν υπάρχει ήδη νήμα , θα το διαγράψω και θα το μεταφέρω. Καλή συνέχεια
Στείλε μια όταν μπορεσειςΈχω κάτι φίλες φοιτήτριες νέες οποίο ενδιαφέρεται να στείλει για ανταλλαγή. *Όχι γέροι και μόνο καθαροί .
Ήταν από την καλών τεχνών τύπε μου , θέλει με το μαλακότυποι την γαμησατε ολοι τη φοιτητρια τελικα?
ολα οκ?
Δώσε μωρή γαμιόλα εσύ στανταράκια διπλανής πόρτας και κλειστού κύκλου στο λαό , ολόκληρη ατζέντα με τηλέφωνα έχεις@dimigoall ρίξε τά φωτάκια ρε σύ.
Εγω ενδιαφερομαι! Ακομη ομως δεν μπορεις να στειλεις μηνυματα , γιατι εισαι νεος!Έχω κάτι φίλες φοιτήτριες νέες οποίο ενδιαφέρεται να στείλει για ανταλλαγή. *Όχι γέροι και μόνο καθαροί .
Κάνω ανταλλαγή μόνο με τά τηλ πού έχεις από τής φοιτήτριες από φιλοσοφικήΔώσε μωρή γαμιόλα εσύ στανταράκια διπλανής πόρτας και κλειστού κύκλου στο λαό , ολόκληρη ατζέντα με τηλέφωνα έχεις
Με τι κατεύθυνση ;Ήταν από την καλών τεχνών τύπε μου , θέλει με το μαλακό
@dimigoall σ’ευχαριστώ μαν…
Το κοριτσάκι που μου έκανες πάσα ήταν αστέρι.!
Είχε δίκιο ο @professor x που μου είπε να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.!
.... @dimigoall ασε τους καφεδες μαν και ελα μπροστα, πλακωσε κοσμος@dimigoall σ’ευχαριστώ μαν…
Χαροκόπειο ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ παρακαλώ!Εγώ έχω κονε με τη Χαροκόπειο σχολή Οικιακής Οικονομίας. Νοικοκυρες στην κουζίνα, πουτάνες στο υπόλοιπο σπίτι αν ενδιαφέρεστε !
Συγνώμη, έχω μείνει πίσω... Αυτές που ξέρω είναι της παλιας σχολής... πριν αλλάξει όνομα.... Κατηγορία granny!!Χαροκόπειο ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ παρακαλώ!
@dimigoall σ’ευχαριστώ μαν…
Γαμιόλες
προτεινω νεο πλοιο να τους φορτωσουμε μαν επειδη ο Τιτανικος γεμισε πλεον.@dimigoall ρίξε τά φωτάκια ρε σύ.