Νέα

Μεταφορα χρηματων Paypal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Χτυπησα μια δημοπρασια στο ebay, δεν προσεξα οτι ο πωλητης δεν εχει paypal, μονο μεταφορα χρηματων σε τραπεζικο λογαριασμο, και ρωταω γινετε μεσω paypal να του μεταφερω χρηματα στον λογαριασμο του.?? υποψην στο paypal αυτην την στιγμη δεν εχω χρηματα ανεβασμενα, μπορει να γινει μεσω της πιστωτικης μου που ειναι περασμενη εκει μεσα.??

Αν ξερει καποιος μπορει να βοηθησει...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Νομίζω όχι. Μόνο από έναν λογαριασμό paypal σ' έναν άλλον γίνονται μεταφορές.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
σορρυ αλλα και παλι νο.

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Ok.! ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας.! :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Απορω γιατι επιμενεις να αγοραζεις καποτες απο το εξωτερικο :dunno:
:cheesy:

Λεποων μιοα φορα που ασχοληθηκα , ηθελα να μεταφερω χρηματα απο απο μια τραπεζα στην αλλη ...
δηλαδι να περασω στο παυπαλ και μετα στην τραπεζα και θυμαμαι οτι δε μπορουσα

τωρα δε ξερω αν σ βοηθησα η σε μπερδεψα  :think: δε τα ξερω και καλα ... :rolleyes:
αν βγεις τσαρκα περνα ρωτα την Καντυ , αυτη πρεπει να ξερει  :2funny:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Απορω γιατι επιμενεις να αγοραζεις καποτες απο το εξωτερικο :dunno:
:cheesy:

Λεποων μιοα φορα που ασχοληθηκα , ηθελα να μεταφερω χρηματα απο απο μια τραπεζα στην αλλη ...
δηλαδι να περασω στο παυπαλ και μετα στην τραπεζα και θυμαμαι οτι δε μπορουσα

τωρα δε ξερω αν σ βοηθησα η σε μπερδεψα  :think: δε τα ξερω και καλα ... :rolleyes:
αν βγεις τσαρκα περνα ρωτα την Καντυ , αυτη πρεπει να ξερει  :2funny:

Θα ξερει λες η Καντυ.??  :think: :think:
Δεν θα βγω τελικα, εχω να χτυπησω ακομα κανα 2 ακομα δημοπρασιες, ...τρωω τα λεφτα για τις πουτανες σημερα.!!  :2funny: :2funny:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.392
Πόντοι
5.435
Συνάδελφε εγώ που έχω paypal λόγω του ότι παίζω στοίχημα, βάζω λεφτά μέσω πιστωτικής. όταν κερδίζω τα λεφτά μου πιστώνονται στη paypal και από εκεί τα κάνω ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό μου. Θέλει βέβαια να ξέρεις και το iban του λογαριασμού.

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφε εγώ που έχω paypal λόγω του ότι παίζω στοίχημα, βάζω λεφτά μέσω πιστωτικής. όταν κερδίζω τα λεφτά μου πιστώνονται στη paypal και από εκεί τα κάνω ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό μου. Θέλει βέβαια να ξέρεις και το iban του λογαριασμού.

πολυ σωστος ο φιλος-αν ξερεις το iban ανετα μεταφερονται :o

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ξεθαβω το θεμα...
Λιγο προσοχη οσοι χρησιμοποιειτε paypal,τωρα τελευταια κατι λαμογια απο hong-kong k England δεν στελνουν τιποτα απο οτι παραγγελνεις...η πλακα ειναι οτι ειναι τυπικοτατοι μεχρι την στιγμη της πληρωμης κ μετα μην τον ειδατε τον Παναη,,,δυο φορες μεσα σε ενα μηνα αναγκαστηκα να ανοιξω dispute για να παρω τα λεφτα μου πισω...ειδικα ο μαλακας ο Αγγλος μου ειχε παρει 200 Λιρες κ εκανε την παπια,περιμενε να περασει το 45μερο για να καβατζωθει...αδιαφορουν επισης κ για το feedback που θα τους αφησεις,τους νοιαζουν μονο να αρπαξουν το χρημα στην πουστια.

Οσοι παρουσιασετε προβλημα κ δεν βγαζετε ακρη,ποστερετε εδω για συμβουλες...
απο το 08 ψωνιζω στο ebay,τωρα τελευταια παρατηρω οτι αντιμετωπιζουν τους αγοραστες απο Ελλαδα με πονηρια μερικοι κ νομιζουν οτι μπορουν να μας γαμανε με τα λεφτα μας...ευτηχως το Paypal 9/10 περιπτωσεις σου κανει refund,χωρις να τρεχεις στην Τραπεζα για την υστατη ακραια λυση.(βλεπε αμφ.συν.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom