Νέα

Μετά από την απόρριψη, τι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altinho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Μετά τον χυλό τι κάνουμε ??

Υπάρχουν δύο σχολές, δύο οπτικές γωνίες, σεβαστότατες και οι δύο.

Η πρώτη λέει: «μην τρέχεις ποτέ πίσω από μια γυναίκα ή ένα λεωφορείο γιατί πάντα ακολουθεί ένα άλλο». Συμφωνώ απόλυτα αλλά τι γίνεται εάν εσύ θες να πάρεις το 235 και μόνο αυτό γιατί αυτό θα σε πάει στο Νέο Ζωγράφου;; δεν λέω, υπάρχουν και άλλοι προορισμοί …. αλλά είπαμε, θέλουμε Ν. Ζωγράφου !!

Άσε που είναι και ένα άλλοθι πολλές φορές για να την πουλέψεις

Η δεύτερη λέει «με το πίτσι πίτσι το ψήνεις το κορίτσι» ή αλλιώς «λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει». Κοινώς δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια και δεν το βάζουμε στα πόδια. Είναι πετυχημένη τακτική γιατί οι γυναίκες γοητεύονται πολύ από κάποιον που τις θέλει πολύ. Άσε που επειδή τις βαράει η γνωστή μαλακία στον εγκέφαλο φοβούνται μην και τις πάρεις για εύκολες ή θέλουν να σου ψήσουν το ψάρι στα χείλη για να σε δοκιμάσουν.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι κατά πόσο μια σχέση που ξεκινάει έτσι, επειδή πιθανώς της ζάλισες τον έρωτα ή επειδή πιθανώς σκέφτεται ότι αφού σε χυλοπίτωσε και δεν βρήκε κάτι πιο αξιόλογο σου λέει «από το τίποτα καλύτερα με αυτόν». Έχει μέλλον και είναι βιώσιμη μια τέτοια σχέση ή είναι προϊόν συμβιβασμού;. Γιατί εμείς οι μπουρδελιάρηδες ή στουντιάκηδες το θέμα του sex το έχουμε λύσει. Αυτό που ψάχνουμε είναι η μόνιμη σχέση και η συντροφικότητα.

Εγώ είμαι υπέρ της δεύτερης τακτικής, αυτό όμως που σκέφτομαι είναι κατά πόσο μπορεί να προκύψει κάτι σοβαρό μέσα από μια τέτοια κατάσταση …

Εσείς;;

Y.Γ. Εξυπακούεται ότι το ερώτημα απευθύνεται σε άτομα που δεν κωλώνουν να την πέσουν, δεν φοβούνται την απόρριψη και δεν πάνε μόνο στα σίγουρα ..πέσιμο μέσω του γνωστού, της γνωστής, ω γνωστέ κοκ)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ κάνω πάρα πολύ προσεκτικό scouting.
γιατί;
επειδή στο 80% των περιπτώσεων που χάλασε το γλυκό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, χάθηκε/απαγορεύτηκε και η συναναστροφή - όχι από μέρους μου.

αν γουστάρεις κάποιον σαν παρέα, σαν άτομο και σαν σύντροφο θες να τον έχεις κοντά σου έστω και σαν φίλο.
αυτό που σκοτώνει τους περισσότερους είναι όταν κάνεις το αντίθετο και διώχνεις τα άτομα που θες να έχεις κοντά σου τόσο μακρυά, που είναι δυσβάστακτο το φορτίο πίεσης που δέχεσαι.
δεν μιλάμε για αγαπούληδες που με την πρώτη γκόμενα που θα νομίσουν ότι θα τους τριφτεί θα αρχίσουν τις αγάπες και τους έρωτες.

Επισκέπτης
Συνήθως η δεύτερη τακτική πιάνει αλλά το κακό είναι οτι αφού την κατακτήσετε, την χαρακτηρίζετε Ελλεεινίδα που το έπαιζε δύσκολη τόσο καιρό.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Συνήθως η δεύτερη τακτική πιάνει αλλά το κακό είναι οτι αφού την κατακτήσετε, την χαρακτηρίζετε Ελλεεινίδα που το έπαιζε δύσκολη τόσο καιρό.

και το ακόμα χειρότερο, επειδή θα έχουν βρει γκόμενα που θέλει παρακάλια και αυτή να χαϊδεύεται ενώ ο άλλος την κάνει θεά, μόλις σταματήσουν να την κάνουν θεά εκείνη θα γκρινιάζει και μετά θα φταίει αυτή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η νεολαια σημερα εχει μεγαλη ελλειψη υπομονης...επισης δεν μπορει να κατανοηση οτι στις σχεσεις ο συμβιβασμος γενικως ειναι βασικο στοιχειο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μετά τον χυλό τι κάνουμε ??

Υπάρχουν δύο σχολές, δύο οπτικές γωνίες, σεβαστότατες και οι δύο.

Η πρώτη λέει: «μην τρέχεις ποτέ πίσω από μια γυναίκα ή ένα λεωφορείο γιατί πάντα ακολουθεί ένα άλλο». Συμφωνώ απόλυτα αλλά τι γίνεται εάν εσύ θες να πάρεις το 235 και μόνο αυτό γιατί αυτό θα σε πάει στο Νέο Ζωγράφου;; δεν λέω, υπάρχουν και άλλοι προορισμοί …. αλλά είπαμε, θέλουμε Ν. Ζωγράφου !!
ο μοναδικος προορισμος τυπε ειναι η καταστροφη,δηλαδη ο γαμος :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η δεύτερη λέει «με το πίτσι πίτσι το ψήνεις το κορίτσι» ή αλλιώς «λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει». Κοινώς δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια και δεν το βάζουμε στα πόδια. Είναι πετυχημένη τακτική γιατί οι γυναίκες γοητεύονται πολύ από κάποιον που τις θέλει πολύ. Άσε που επειδή τις βαράει η γνωστή μαλακία στον εγκέφαλο φοβούνται μην και τις πάρεις για εύκολες ή θέλουν να σου ψήσουν το ψάρι στα χείλη για να σε δοκιμάσουν.
ουτε αυτο ισχυει τυπε
δες τον αβραμη :2funny:

Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα αλλά τι γίνεται εάν εσύ θες να πάρεις το 235 και μόνο αυτό γιατί αυτό θα σε πάει στο Νέο Ζωγράφου;; δεν λέω, υπάρχουν και άλλοι προορισμοί …. αλλά είπαμε, θέλουμε Ν. Ζωγράφου !!

Κατέβα στην προτελευταία στάση,ανέβα αριστερά την ανηφορίτσα,και μόλις πιάσεις την Αγίας Ελένης δώσε χαιρετίσματα στον Κώστα που έχει το ψιλικατζίδικο στη γωνία. :cool2:

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν γουστάρεις κάποιον σαν παρέα, σαν άτομο και σαν σύντροφο θες να τον έχεις κοντά σου έστω και σαν φίλο.
αυτό που σκοτώνει τους περισσότερους είναι όταν κάνεις το αντίθετο και διώχνεις τα άτομα που θες να έχεις κοντά σου τόσο μακρυά, που είναι δυσβάστακτο το φορτίο πίεσης που δέχεσαι.
δεν μιλάμε για αγαπούληδες που με την πρώτη γκόμενα που θα νομίσουν ότι θα τους τριφτεί θα αρχίσουν τις αγάπες και τους έρωτες.
[/quote]
No1. :rockon: :rockon: :rockon:

στο δια ταυτα τωρα , για να ακολουθησεις την μια η την αλλη τακτικη,πρεπει να εισαι πολυ καλος αναλυτης της γυναικειας ψυχολογιας.να καταλαβεις δηλαδη αν η γκομενα ειναι βαρατε με και ας κλαιω η ειναι της δημιουργικης προσσεγγισης και επιμονης.ολο το παιχνιδι παιζεται εκει.πολυ παλαιοτερα απειρος γαρ,γουσταρα μια γκομενα και παρολο που ειχα κανει απιστευτα πραματα για μεγαλο χρονικο διαστημα γι αυτην και κολακευοτανε,η φυση της ηθελε φτυσιμο και αδιαφορια,και παρολο που το καταλαβα ,δεν μπορεσα να το εφαρμοσω.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ

απλως συνεχιζεις να πολεμας-συνεχιζεις να εισαι στο πεδιο της μαχης σε μπαρ παρτυ στασεις λεωφορειων και οπουδηποτε αλλου βρεις κατι αξιολογο..

για κανενα λογο μην σε παρει απο κατω για ενα γκομενακι..υπαρχουν απειρα εκει εξω φιλε..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παρακαλετό μουνί-ξινό γαμήσι

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εξαρτάται τι είδους χυλόπιτας είναι.

Τι εννοώ.

Έχω φάει πολλές χυλόπιτες αλλα μόνο μία ήταν ξεκάθαρη. Ρώτησα την κοπέλα αν θα ήθελε να βγούμε κάποια μέρα και πολύ ευενικά μου είπε οτι δεν γίνεται. Απο 'κεί και ύστερα το μυνημα ελήφθη. Δεν την έπρηξα και δεν προσπάθησα να το τραβήξω αλλο, αφού δεν γίνοταν. Την είδα την επόμενη μέρα και μιλήσαμε σαν να μήν συνέβηκε τίποτα. Απλά μερικούς μήνες αργότερα της το ξαναζήτησα για να εισπράξω την ίδια απάντηση αλλα και πάλι η αντίδραση μου ήταν να πάω στην γωνία να φάω τον χυλό και να πιω μια σόδα για να το χωνέψω.  :-

Απο την άλλη το υπόλοιπο 99% των χυλών που έχω φάει είναι οι καβατζό-πιτές. Δηλαδή, ρωτάω κάποια αν θέλει να βγούμε, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον μου για εκείνη για να εισπράξω μια αόριστη απάντηση τύπου "δεν ξέρω/μπορεί/θα σε πάρω τηλ/εχω να κάνω ...........(συμπληρώνετε ό,τι θέλετε)" που σημαίνει οτι δεν θέλει να πεί ένα ξεκάθαρο όχι, είτε γιατι μπορεί να ντρέπεται, είτε γιατι μπορεί να θέλει να κρατήσει καβάτζες σε περίπτώσεις που την κλάσουν οι δικοί της και θέλει παρέα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δείχνω πλήρη αδιαφορία και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να την ξαναρωτήσω.  :rockon: :rockon: :rockon:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
To να δείξεις οτι ενδιαφερεσαι μάλιστα, να το κάνεις και να μη το παρατήσεις με τη μια. Τωρα, αν φας κανονικη χυλοπιτα με αριθμο πρωτοκόλλου, μαζεύεις το κουβαδακι και πας σε άλλη παραλία. Δεν κατάλαβα, θα τρέχεις απο πισω να κανεις τη ντιβα να νομιζει οτι ειναι η Νικολ Κιντμαν? Ε όχι ρε παίδες. Γιατι, για να υποφερουν κι άλλοι δεκα μετα? Η "για να σου κάνει τη χαρη" κάποτε και να αισθανεσαι καραγκιοζης μια ζωή?
Να σεβομαστε τον εαυτο μας και την προσωπικοτητα μας

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Έγω κάνω πάντα την ίδια μαλακεία!! Τα χα με μια ένα χρονο.....το πως χωρίσαμε μεγάλη ιστορία!!! Αλλα έτρεχα απο πισο της και την ψώνησε η κοπελιά...με εγραφέ στα τέτοια της κανονικά αλλα που μυαλό εγω την αγαπούσα βλέπετε και ακόμα αλλά ολοι καποια στιγμή πρέπει να κοιταξούμε μπρωστά..μια ζωι την έχουμε!!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Με την  δευτερη τακτικη οντως μπορει να κατσει. Αλλα αυτο θα γινει επειδη βολευεται μαζι σου και δεν εχει κατι καλυτερο. Ετσι ομως δεν προκειται ΠΟΤΕ να σε σεβαστει ουτε να σε ερωτευτει και σιγουρα θα τρως το κερατο της αρκουδας.

Μερικοι θα πουν "τι με νοιαζει αφου θα την πηδηξω" , αλλα εγω προσωπικα πιστευω δεν αξιζει τοση προσπαθεια και τοσος ξεπεσμος της αξιοπρεπειας απλα για ενα πηδημα , οσο μουναρα και να ειναι η αλλη.

Ισως φταιει οτι εγω βλεπω το πηδημα ως μια κατακτηση , οτι η αλλη σε γουσταρει και παραδιδεται και οχι απλα ως μια ικανοποιηση αναγκης.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
μετα την απορριψη.....τιποτα
στην υγεια της επομενης
πρεπει να μαθαινουμε να το πνιγουμε αυτο το "την θελω παλι πισω ρε γαμωτο"

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
οι χειρότεροι είναι αυτοί που δεν καταπίνουν τον χυλο και προσπαθούν να τον γλυκάνουν με ζαχαρίτσα. Δηλαδή όταν τρώνε την χλαπάτσα, αντί να κάνουν μόκο και αντε γεία, ξεκίνουν ένα λογύδριο μαλακίας τύπου "δεν το εννοούσα έτσι, εγώ μιλούσα για ενα φιλικό καφέ κ.α". Κατα την γνώμη μου είναι ακόμα χειρότερο γιατι δείχνεις οτι δεν μπορείς να δεχτείς την ήττα σου και απλά προσπαθείς να συρθείς πίσω στα χαρακώματα. Αντίθετα πιο πολλές πιθανότητες έχεις να την κερδίσεις αν δείξεις οτι δεν πτοήθηκες και οτι εχεις καινούριους ζουμερούς στόχους.  :rockon: :rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom