Πλησιαζοντας τα 40 , εχω να προσθεσω τα εξης.....
Η ποιοτητα του σεξ που μπορω να προσφερω στο γυναικειο φυλο ,εχει βελτιωθει πολυ ,
αλλα συνεχιζω ακαθεκτος (και παρα τις οποιες καταχρησεις των παρελθοντων ετων) να πηδαω ανελλιπως 3-4 ημερες την εβδομαδα.....αλλα οχι την ιδια γυναικα !
Αυτο σημαινει ,οτι η ερωτικη μου ζωη περιλαμβανει 1) την συζυγο ,2)την συζυγο καποιου αλλου
3)κοριτσια νορμαλ ,αλλα και "διαφορετικου τυπου" (sic) σε διαφορα ρδελλα , κλπ.
Οσον αφορα το θεμα στυση - διαρκεια - επαναληψεις , αισθανομαι και πραττω με την συχνοτητα ενος 25αρη , αλλα και την διαρκεια που αναλογει στην ηλικια μου.... :headbang1:
Οντας καπνιστης απο μικρος ,πιστευα οτι καποια στιγμη θα ειχα προβλημα , αλλα ο γιατρος στο τελευταιο τσεκ-απ , με ρωτησε εαν ειμαι αθλητης , διοτι με βρηκε σε αριστη κατασταση σε ολες τις εξετασεις !
Αυτο που εχω επισημανει παντως ,ειναι οτι η παραλληλη (σεξουαλικη και μονο )σχεση που εχω τα τελευταια 2 χρονια με ανανεωνει , και μπορω στα ραντεβου με την γυναικα αυτη , να τραβαω "κουπι" για 4-6 ωρες ασταματητα , λες και ειμαι 17 ετων !
Αυτο συμβαινει διοτι προκειται για γυναικαρα δυναμιτη
και οχι για ξενερωτη πιτσιρικα......
Κατα την αποψη μου - εν κατακλειδι - πρωτιστως ερχεται η επιθυμια για σεξ , και αυτη καθοριζει την ορμητικοτητα ενος ανδρα , εφ`οσον εχει στα χερια του το αναλογο......υλικο !