Νέα

Μεσήλικες και αγοραίος έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yanbi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Φιλτατε, ξεχαστε να προσθεσετε οτι επισης ψαχνετε και για ενδιαφερουσες περιπτωσεις τρανσεξουαλ.

Και μη μου πειτε οτι σας ειρωνευομαι, γιατι μονος σας αναφερατε σε προηγουμενο ποστ σας οτι η συγκεκριμενη κατηγορια εχει διευρυνει τον σεξουαλικο σας οριζοντα...εστω και σε προχωρημενη ηλικια!

OP
OP
Y

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το τι ψάχνω να βρω αγαπητέ δεν σε αφορά, οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίον πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουνε. Ότι ψάχνω να βρω είναι καταχωρημένο εδώ μέσα στα μάτια όλων όσων διαβάζουν αυτές τις αράδες...
Αν ήθελα να το κρύψω να είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να το κρύψω μπαίνοντας με κάποιο άλλο όνομα από άλλον υπολογιστή. Σταμάτα λοιπόν να δείχνεις όλο αυτό το δηλητήριο που έχεις μέσα σου και μην ασχολείσαι μαζί μου όπως εγώ δεν ασχολούμαι με σένα.
Σου υπενθυμίζω ότι ο καθένας από μας έχει δυνατότητα να διαβάζει για τον καθένα μας όλα όσα έχουμε γράψει ανελλιπώς.
Πάντως σε ευχαριστούμε για την υπενθύμηση...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το τι ψάχνω να βρω αγαπητέ δεν σε αφορά, οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίον πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουνε. Ότι ψάχνω να βρω είναι καταχωρημένο εδώ μέσα στα μάτια όλων όσων διαβάζουν αυτές τις αράδες...
Αν ήθελα να το κρύψω να είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να το κρύψω μπαίνοντας με κάποιο άλλο όνομα από άλλον υπολογιστή. Σταμάτα λοιπόν να δείχνεις όλο αυτό το δηλητήριο που έχεις μέσα σου και μην ασχολείσαι μαζί μου όπως εγώ δεν ασχολούμαι με σένα.
Σου υπενθυμίζω ότι ο καθένας από μας έχει δυνατότητα να διαβάζει για τον καθένα μας όλα όσα έχουμε γράψει ανελλιπώς.
Πάντως σε ευχαριστούμε για την υπενθύμηση...

Φυσικα και αφορα πλεον τους παντες αφου το δημοσιοποιειτε...μην εξαπτεστε κυριε μου...απλα σας βοηθω επειδη λογω ηλικιας ισως ξεχασατε να συμπεριλαβατε και τις τρανς στις αναζητησεις σας και στη θεματολογια του παροντος thread και πιθανως οι απαντησεις που λαβατε σας αποπροσανατολισουν.

Οποτε καλυτερα το παρον thread να ειχε τον τιτλο..."Μεσηλικες και διαφοροποιηση των σεξουαλικων προτιμησεων- ποτε δεν ειναι αργα!"

Καλη τυχη σας ευχομαι στις αναζητησεις σας και σας συγχαιρω για τον γραπτο λογο σας που αποτελει ηχηρο ραπισμα στη λεξιπενια που μαστιζει τους νεους!

Φιλικα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.176
Πόντοι
12.056
Λεξιπενια...Ετσι ετσι...εχουμε επιπεδο... :rockon: :rockon: :rockon:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε yanbi , ειμαι κι εγω στην κατηγορια των μεσηλικων που αναφερεις( πλησιαζω τα 50) , αρκετα ενδιαφερον το thread που ανοιξες και θα ηθελα κι εγω να καταθεσω καποιες εντυπωσεις που εχω αποκομισει εδω και καμποσα χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα, εξαιρουμενων των μπουρδελων  και τις trans.
Eγω παντως δεν εχω καταλαβει καποια ιδιαιτερη μεταχειριση εκ μερους αυτων των γυναικων , απεναντι στην ηλικια μου , να τονισω δε οτι εμφανισιακα , ουτε φαλακρος ειμαι , ουτε χοντρος αλλα ουτε και κοιλιες διαθετω.Θα μας βοηθουσες ομως εαν μας διευκρινιζες τι ειδους <<ξεχωριστη μεταχειριση >>, αντιμετωπισες.Σε πληροφορω δε οτι δεν νοιωθω καθολου μειονεκτικα για την ηλικια μου , ακομα αντεχω για 2 φορες στην 1 ωρα και δοξα τω θεο , παρ ολο καπνιστης , μια χαρα τα καταφερνω.Μην ξεχνας δε οτι στην ηλικια που ειμαστε δεν αντιμετωπιζουμε και οικονομικο προβλημα, θελω να πιστευω, αρα οι δυνατοτητες μας εξευρεσης <<καλων κοματιων  >> ειναι υπερτερη των οικονομικων δυνατοτητων ενος 25αρη η και ενος 35αρη...
Περιμενω λοιπον καποιες διευκρινησεις και ευχομαι καλη συνεχεια ...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τωρα ειναι τα ζόρια φίλε μου. Τοτε ειχαμε και περισευανε. Τωρα δεν φτανουν
Μάλλον κάνεις λάθος...τότε ούτε εισητήρια να πάρουν άδεια σαν φαντάροι δεν είχαν...ούτε αυτοκίνητο...και οι οικογένειες είχαν πάνω από 5-6 παιδιά....και δούλευαν όλοι σε χωράφια(μιλάω για επαρχία)...τώρα έχουν όλοι αυτοκίνητα,δίνουν απίστευτα χρήματα σε μπουζούκια,πουτάνες,τζόγο...και μιλάω για δεκαετίες 40-50-60-70....

Επισκέπτης
Σε πληροφορω δε οτι δεν νοιωθω καθολου μειονεκτικα για την ηλικια μου , ακομα αντεχω για 2 φορες στην 1 ωρα και δοξα τω θεο , παρ ολο καπνιστης , μια χαρα τα καταφερνω.

Και εγω ετσι αισθανομαι..Καμμια αλλαγη στις επιδοσεις μου..

Πιθανως να πασχω απο το συνδρομο του Πητερ Παν, διοτι συνεχιζω να κανω τα ιδια πραγματα που εκανα σαν 20αρης..Και στα ξενυχτια και στις ξεπετες και στους φραπεδες και στις καψουρες..σε ολα μεσα ειμαι.Δοξα τω Θεω, ειμαι ακομα "μαχιμος".

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και εγω ετσι αισθανομαι..Καμμια αλλαγη στις επιδοσεις μου..

Πιθανως να πασχω απο το συνδρομο του Πητερ Παν, διοτι συνεχιζω να κανω τα ιδια πραγματα που εκανα σαν 20αρης..Και στα ξενυχτια και στις ξεπετες και στους φραπεδες και στις καψουρες..σε ολα μεσα ειμαι.Δοξα τω Θεω, ειμαι ακομα "μαχιμος".
Ενδοξε papazoglou τα ειπες ολα και με καλυψες απολυτως!!!! Και γαμω τους 50αρηδες!!!!!!!!1

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλτατε Yanbi, Μήν πτοείσαι από πικρόχολα σχόλια ενδεχομένως νεωτέρων, δέν έχουν αντιληφθεί ότι ο χρόνος δέν συγχωρεί και δέν ξεχνά κανέναν.
Στό θέμα του sex τώρα,αγοραίου η άλλου,ισχύει ότι λεγαμε παλιά "στά 20 ρίχνεις 3 σε 1 ώρα και στά 50 ρίχνεις 1 σε 3 ώρες" αυτό το 1 όμως έχει άλλη γλύκα μια και ξέρεις πιά το πώς να πάρεις τη μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση απ'αυτό.Τό ότι δέν προλαβαίνεις να ρίξεις δεύτερο σε 1 ώρα το καταλαβαίνω απόλυτα μια και ισχύει το ιδιο και γιά μένα,είμαι 47,μετά όμως από ένα μισαωράκι είμαι πάλι ακμαίος,είναι αλήθεια ότι αυτο,άν πρόκειται γιά CG,είναι κάπως ?βροβόρο μιά και θά χρειαστείς και 2η ώρα αλλά πές μου αλήθεια πόση ευχαρίστηση πιστεύεις οτι θα πάρεις από 2 γρήγορα σε 1 ώρα ?
ʼν τώρα νοιώθουμε ότι θέλουμε πολύ μέσα σε 2 ώρες να ρίξουμε 3 τότε ένα από τά κυκλοφορούντα χάπια είναι μιά πολύ καλή λύση και δέν χρειάζεται κανεις να νοιώσει μειονεκτικά γι'αυτό.
Εύχομαι σέ όλους τούς αγαπητούς συναδέλφους που επισκέπτονται το site,νέους και πιό ώριμους,καλά μουνιά στη στράτα μας.

OP
OP
Y

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενδοξε papazoglou τα ειπες ολα και με καλυψες απολυτως!!!! Και γαμω τους 50αρηδες!!!!!!!!1

Προς θεού παιδιά... Δεν ανέφερα ότι μας έφαγε το σκοτάδι.
Οι εμπειρίες που διαθέτω εγώ είναι λίγες στο συγκεκριμένο άθλημα. Καλώς ή κακώς πάντα υπήρχε μία φιλενάδα δίπλα μου και ίσως γι?αυτόν τον λόγο δεν επεδόθηκα στο άθλημα. Όμως, τόσο εγώ, όσο και άλλοι φίλοι, αισθανθήκαμε την ψυχρότητα.
Ίσως να φταιει το γεγονός που προαναφερθεί παραπάνω. Όταν δεν σε ξέρει δεν περιμένεις και πολλά. Δεν συζητώ για την καθαριότητα.
Είναι βασική προϋπόθεση για όλους μας ανεξαιρέτως ότι πρέπει να υπάρχει.
Παρ? όλα αυτά είναι λογικό να υπάρχουν κοπέλες που αισθάνεσαι ότι σε αποφεύγουν λόγω της διαφοράς ηλικίας...
Αυτό το βλέπω γενικότερα και στους κύκλους στους οποίους κινούμαι. Υποθέτω και εσείς θα το έχετε διαπιστώσει.
Τώρα αν οι επαγγελματίες έχουν αποβάλει τέτοια συναισθήματα ή όχι, δεν μπορώ να πω ότι το γνωρίζω.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως σε ότι με αφορά κύριοι συνομήλικοι μου (51 ετών στην ακμή του βιου μου) μπορώ να πω ότι η διαφορά μας είναι μόνο ποιοτική.. βελτιωνόμαστε με την πα΄ροδο του χρόνου και τις εμπειρίες.. οσο για επιδόσεις μέχρι και την γυναίκα μου μετά από 20 έτη γάμου..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοιπόν παιδιά και εγώ 45 είμαι και σας λέω ότι αν και η συχνότητα επανάληψης έχει μειωθεί ελαφρά η ποιότητα παραμένει.Και εγώ θέλω μισή με 1 ώρα για δεύτερο γύρο [εκσπερμάτωσης εννοώ διότι ερεθισμός υπάρχει και μετά από ένα τέταρτο]αλλά δεν με νιάζει,όταν θέλω 2 φορές κλείνω 2ωρο και το κάνω με την ησυχία μου.μου κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά δεν είμαστε και αλβανοί εργάτες να βαράμε συνέχεια. και όπως έχω γράψει σε άλλο thread όποιος αληταράς με πει πουρέιντζερ ή κωλόγερο να μην του σηκωθεί για 1 μήνα.... :2funny:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
λοιπόν παιδιά και εγώ 45 είμαι και σας λέω ότι αν και η συχνότητα επανάληψης έχει μειωθεί ελαφρά η ποιότητα παραμένει.Και εγώ θέλω μισή με 1 ώρα για δεύτερο γύρο [εκσπερμάτωσης εννοώ διότι ερεθισμός υπάρχει και μετά από ένα τέταρτο]αλλά δεν με νιάζει,όταν θέλω 2 φορές κλείνω 2ωρο και το κάνω με την ησυχία μου.μου κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά δεν είμαστε και αλβανοί εργάτες να βαράμε συνέχεια. και όπως έχω γράψει σε άλλο thread όποιος αληταράς με πει πουρέιντζερ ή κωλόγερο να μην του σηκωθεί για 1 μήνα.... :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Αγαπητοι συναγωνιστες, οποια ηλικια και να εχετε, το ευχαριστο στο ολο tread ειναι το συμπερασμα που βγαινει τελικα : O αγοραιος ερωτας δεν εχει ηλικια. Θελω να συγχαρω του μεγαλυτερους φιλους και να τους πω να συνεχισουν, ευχομαι και εγω μετα απο καποια χρονια να μπορω να ακολουθησω την πορεια τους. Επισης θελω να συμβουλεψω τους μικροτερους να μην ειρωνευοντε και να ακουν εμπειριες μαγαλυτερων για να μαθαινουν. Εγω προσωπικα ειμαι 30 και δεν επεσε ποτε στην αντιλύψη μου καποια διακριση σε μεγαλυτερο παντως εαν μαθω κατι θα ενημερωσω πραγματικα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι
Επειδη και εγω ανηκω στην ιδια κατηγορια 49, μη κολατε σε μερικους πιτσιρικαδες που θα πουνε και τη παπαρια τους, τα ιδια περιπου λεγαμε και εμεις καποτε.
Τωρα απο επιλεκτικη μεταχειρηση δεν εχω δει τιποτε, οσο για τις επαναληψεις ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας.
Οσο για τα σχολια ε ενταξει ο πιτσιρικας πηδαει σα κουνελι αλλα παει σε μπουρδελλο με 40 Ε ενω εμεις πηδαμε μια φορα το μωρο με 500. Απλα γιατι εμεις μπορουμε να τα δωσουμε.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πλησιαζοντας τα 40 , εχω να προσθεσω τα εξης.....

Η ποιοτητα του σεξ που μπορω να προσφερω στο γυναικειο φυλο ,εχει βελτιωθει πολυ ,
αλλα συνεχιζω ακαθεκτος (και παρα τις οποιες καταχρησεις των παρελθοντων ετων) να πηδαω ανελλιπως 3-4 ημερες την εβδομαδα.....αλλα οχι την ιδια γυναικα ! :dancing:

Αυτο σημαινει ,οτι η ερωτικη μου ζωη περιλαμβανει 1) την συζυγο ,2)την συζυγο καποιου αλλου  :think: 3)κοριτσια νορμαλ ,αλλα και "διαφορετικου τυπου" (sic) σε διαφορα ρδελλα , κλπ.

Οσον αφορα το θεμα στυση - διαρκεια - επαναληψεις , αισθανομαι και πραττω με την συχνοτητα ενος 25αρη , αλλα και την διαρκεια που αναλογει στην ηλικια μου.... :headbang1:

Οντας καπνιστης απο μικρος ,πιστευα οτι καποια στιγμη θα ειχα προβλημα , αλλα ο γιατρος στο τελευταιο τσεκ-απ , με ρωτησε εαν ειμαι αθλητης , διοτι με βρηκε σε αριστη κατασταση σε ολες τις εξετασεις ! :dancing:

Αυτο που εχω επισημανει παντως ,ειναι οτι η παραλληλη (σεξουαλικη και μονο )σχεση που εχω τα τελευταια 2 χρονια με ανανεωνει , και μπορω στα ραντεβου με την γυναικα αυτη , να τραβαω "κουπι" για 4-6 ωρες ασταματητα , λες και ειμαι 17 ετων !
Αυτο συμβαινει διοτι προκειται για γυναικαρα  δυναμιτη :boobies:  :booty: και οχι για ξενερωτη πιτσιρικα...... :jerking:

Κατα την αποψη μου - εν κατακλειδι - πρωτιστως ερχεται η επιθυμια για σεξ , και αυτη καθοριζει την ορμητικοτητα ενος ανδρα , εφ`οσον εχει στα χερια του το αναλογο......υλικο ! :boobies:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Σε λιγες μερες 40 και αυτο που εχω να πω ειναι οτι εχω την ιδια καυλα. Αλλα εξαρταται και πολυ απο το τι μου βγαζει η στιγμη και η γκομενα.Παντρεμενος ειμαι και αλλες φορες γουσταρω να πηδαω την γυναικα μου σαν κουνελι και αλλες σκεφτομαι τωρα τι πιανω τον κωλο μου η τον δικο της? Για τις πουτανες συνεχιζω και εχω την ιδια ακριβως καυλα ισως επειδη κοιταω καθε φορα να ειναι και αλλη δεν ειμαι οπαδος της μονιμης πουτανας εκτος 1-2 εξαιρεσεων για λιγο διαστημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom